2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İlk doğduğunda giydiriliyor... bebeğin vücut ısısı düşük oluyor alışma süresi ama eve geldikten sonra eviniz çok sıcaksa çıtçıtlı body giydirmistik...
Çok teşekkür ederim.Normal uzun herhangi iki ,üç uzun tulum yeterli olur o zaman Tam yaz ortası ,cocuga isilik döktürtmeyelim

Ben daha alt iç çamaşırı almadım ya bir gecelik bir pijama takımı atlet tamamda alta nasıl bişey alcaz

Hareket ediyor ya işte diyor. Gayet iyi diyor sorun yok. Ya bi görseydik, rahim ağzı uzunluğu iyi mi, suyu plesentası iyi mi bakalım diyorum. İyidir iyidir diyor
Biraz gözünü korkut bu saatten sonra senin eşe yapacak bir şey yok sanki hareketleri azaldı de bak ertesi günü kendini nasıl doktorda buluyorsun burda yazdıklarımızı bir görseler toplu boşanmaya gideriz indirim bile alırız davalardan

Kızlar 3-4 gün öncesine kadar bebeğimin dönüşlerini tekmelerini karnımın dışından baktığımda da hissediyordum.ama şimdi tekme var ama sanki derinden geliyor Gibi geliyor.normal mi bu bilmiyorum arada yine sert hareketleri oluyor ama çok nadir sanki şimdi vajinamın ordaymış gibi geliyor.ayaklarını çok hissetmiyorum mesela.
Böyle bişey yaşayan var mi acaba?

Evet ,benim de zaman zaman daha sert disaridan daha gozlenebilir zaman zaman da daha derinden ya da asagida hissettigim oluyor hareketlerini.ama nesi nerde bir turlu anlayamiyorum

Ben daha alt iç çamaşırı almadım ya bir gecelik bir pijama takımı atlet tamamda alta nasıl bişey alcaz
Klasik bi külot götürcem. Evde kullanmadığım külotlar var. Onlardan birini giderken giyerim birini de yanımda götürürüm. Sezeryan yapacak olanlar 2 gün kalıyor, onlar daha fazla çamaşır koyabilir. Yani öyle bi durumum olursa ben daha fazla çamaşır götürürüm.

Evet ,benim de zaman zaman daha sert disaridan daha gozlenebilir zaman zaman da daha derinden ya da asagida hissettigim oluyor hareketlerini.ama nesi nerde bir turlu anlayamiyorum
Pıt pıt şeklinde hareketleri kaç gündür sadece dokunuyor gibi.kontrolum de iki gün var içim rahat etmedi yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı

Ayni ben aynı :) simdi bir de karantinadır evde kalmadı derken durduramıyorum artık :) doğuma yuvarlanmaca bu gidişle :)
Ben de sevdiğim tüm ünlüler blogger lar falan biz de 20/22 kilo aldık hamileyken dedikçe ve su an onlari fit gördükçe napayım canim canimi mi alayım diyorum su an kaldi 2 ay kilo veremem ya dikkat ediyorum az az ama dediğim gibi karantina calişmiyosun hareket sinirli ve koca sürekli tatli istiyo sahurda benle otur ye diyo falan napacan:))

Yok be kontrol ediyor. Hareket ettiğini hissedince tamam işte ayak yapıyor kerata, birşeyi yok diyor

Bence normal. Bende de dün karnımı yerinden oynatıyordu. Bugün daha sakin dönüşler yapıyor

Bence normal. Bende de dün karnımı yerinden oynatıyordu. Bugün daha sakin dönüşler yapıyor
Kaç gündür günde bir iki defa sert hareketi oluyor onun dışında pıt pıtları var bir Aydırda kontrole gitmiyorum endişelendim.inşallah içerde herşey yolundadır

Kaç gündür günde bir iki defa sert hareketi oluyor onun dışında pıt pıtları var bir Aydırda kontrole gitmiyorum endişelendim.inşallah içerde herşey yolundadır
İşte bunlar gitmemekten kendimizi dinliyoruz böyle. Birşey yoktur Allahın izniyle. Yarın bakarsın yine çok hareketli olmuş.

İşte bunlar gitmemekten kendimizi dinliyoruz böyle. Birşey yoktur Allahın izniyle. Yarın bakarsın yine çok hareketli olmuş.
İnşallah canım ya vursun karnıma ben mutlu oluyorum.çikolata felanda sevmiyor benim oğlum tepki felan vermiyor
Butun gun niye Boyle diye hasta Ettim kendimi.benim kontrol gunum gelmis artik oglumu ozledim

İnşallah canım ya vursun karnıma ben mutlu oluyorum.çikolata felanda sevmiyor benim oğlum tepki felan vermiyor
Butun gun niye Boyle diye hasta Ettim kendimi.benim kontrol gunum gelmis artik oglumu ozledim
Canım şu sıralar benımde oyle hatta bugun mesela sürekli bir içten derinden gelen vurmalar, vajinaya bıcak saplanmaları sızlamalar yasıyorum bence normal bunlar ıcını ferah tut

Canım şu sıralar benımde oyle hatta bugun mesela sürekli bir içten derinden gelen vurmalar, vajinaya bıcak saplanmaları sızlamalar yasıyorum bence normal bunlar ıcını ferah tut
Yalniz olmadigima sevindim canim.
2-3 gün önce beni yerimden oynatan bebek bugünlerde sadece pıt pıt yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…