2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yok be kontrol ediyor. Hareket ettiğini hissedince tamam işte ayak yapıyor kerata, birşeyi yok diyor
Benimki de geceleri ben uyurken kontrol ediyormuş ben az hareket etti desem yok yok gece gayet iyiydi ben kontrol ettim diyor
Canımcım bu plesenta yaşlanması oluyor ya bazı gebeliklerde. O kaçıncı hafta oluyor biliyor musun
Hiç hatırlamıyorum ki kuzum ben unutmuşum gebeliği  internete bir baktım başlarda yaşayan bile varmış. Bizim kesin bir kontrol olmamız lazım
İnşallah canım ya vursun karnıma ben mutlu oluyorum.çikolata felanda sevmiyor benim oğlum tepki felan vermiyor
Butun gun niye Boyle diye hasta Ettim kendimi.benim kontrol gunum gelmis artik oglumu ozledim
Benimki de birkaç gün önce öyleydi cnm. Bazen duruluyor, bugün formunda yine

Ya acaba yerinden dolayımı böyle.yerinden dolayı böyleyse biran önce eski yerine gitsin

Ben iki gün boyunca hareketlerinin şiddetini az hissediyorum diye kafama taktım dün kontrolüm vardı baktım yüzü meğerse sırtıma dönükmüş sadece sırtını ve poposunu gördük:) ama hareket sayısı azsa bilmiyorum ben şiddetinde farklılık hissediyodum dediğim gibi

Ya acaba yerinden dolayımı böyle.yerinden dolayı böyleyse biran önce eski yerine gitsin
Olabilir cnm. Çünkü bugün benimki öyle değişik şeyler yaptı ki, galiba fır dönüyor içeride. Birkaç gün önce vajina ve popodan hissediyordum daha çok. Henüz dönecek yerleri var demek ki

Canım benimde saatte 10 hareketi oluyor çok şükür ama böyle dokunur gibi belkide yerinden dolayı böyle.perşembe doktora gideceğim bir an önce zaman geçsede gitsem iyice kafaya taktım bugün.

amin canım benimde en büyük duamdır evlat acısı göstermesin bana Rabbim.dayım vefat etti gencecik yaşında bdşikte bebgi vardı annnmler dedemler kahroldu çok zor bi durum Rabbim kalanlara uzun ömür versin

Olabilir cnm. Çünkü bugün benimki öyle değişik şeyler yaptı ki, galiba fır dönüyor içeride. Birkaç gün önce vajina ve popodan hissediyordum daha çok. Henüz dönecek yerleri var demek ki
Yarın bizim içinde hareketli bir gün olsun inşallah aksi taktirde annesi bugün bütün gün yataktan çıkmadı yine çıkmayacak

Belki göbeğine sırtını vermiştir. Baş aşağı dönmüştür, elleriyle vajina tarafında kımıldanıyodur :))

Daha bir parça bile bişey almamış olan var mı benim gibi herkes şimdiden hazırlamış herşeyi ne güzel erken doğum falan olsa kalcam öyle valla
bende daha kızımın kıyafetlerni çıkardım yıkadım okadardı geçen gece aklıma erkn dgm yapacagm geldi dedım bide bıanda doguma gdersem hc bişey hazr degıl geçtim başına iç çamaşr hasta bezi faln ayarladım pjmlarıda yıkadm ama onları gıyemm sanrm ya evlnrkn aldgm gecelk takmnı düşünüodum ama dantelli faln bende kapalıyım sanrm onları giyemem.yani başına gectım ama yarıda kaldı ne yapsam bilemıorum ya çarşıdan açık bi yerden alacam baklm.yarnda süt sagma pompasnı kaynatr temzler koyarm.hergün bişey ayarlıorum 40. haftya kadr tammlarm herlde

Bizde bide ayrı olduğumuz için eşya için bile sknti cikiyo ayrilsakta tartışacak çok şey bulabiliyoruz sanırım o yüzden de elim gitmiyo biraz hiç bişey yapasim gelmigo iğne alaşım gelmiyo heves meves kalmadı bebek bile aşırı hareketli tarif edemem hiç durmuyo karnımın hareketleri dışardan gorunuyo o adam da annesinin karnında öyleymiş çocuk ona mi çekti acaba diye içimden iyice sinirleniyom

Benimki de aynı birkaç gündür ya bir hafta 24 saat uyumadan tekmeleyip sonra 3 gün kadar böyle yapıyor enerji mi topluyor anlamadım ki. İçime sıkıntı çöküyor böyle de salak gibi gidip bir yazı okudum birkaç gün önce, bir de bi akraba aklıma soktu sürekli kafamda kordonu mu dolandı şüphesi var hayırlısıyla bi doğsalardı ya doğum korkusu falan kalmadı bende varsa yoksa yaşıyor mu

Bende aynı durumdayım ama az da olsa hissediyorsam bir sıkıntı yoktur diyerek kendimi rahatlatıyorum hiç hissedemezsek Allah korusun korkalım

Aynen canım benimde 2 haftadır öyle bende gebelik diyeti çıktı 2 haftadır diyetteyim şeker karbonhidrat almadığımdan diye düşündüm.Bugün 2.hafta diyet ölçümümü doktoruma gönderirken bu durumuda sorucam normalmi diye.

Evet gitmemiz lazım ama benim günüm 15 mayıs şunun şurasında ne kaldı canım sen ne zaman gideceksin? Bide sarı görüntüde yüzünü gösteriyor ya onu çok merak ediyorum. Büyümüştür çünkü şimdi. En son gördüğümde minnak yüzü vardı. Doktor dedi ki yüzü etlensin çok değişicek daha dedi. Şimdi yüzleri epey şekil almıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…