Sen ücretsiz izin falan almayacak mısın ki. Ücretli izni bitince işe dönecek olanlardan mısınYa bugün beni etkileyen bir haber aldım.ogretmen arkadaşlar fiili çalışmış sayılıyordur şuan ama ben sayılmadigim için 5 haftayı sonrasına aktaramıyor musumağlıyorum uyandigimdan beri .ben ne yaoayim kırklı çocuğu bırakıp ise mi gideyim
Ankara Sağlık Müdürlüğü Görüş Yazısı, Hamile Memurlara Mağduriyet Yaşatır!
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Hukuk İşlerinin verdiği görüş yazısı Hamile memurları mağdur eder!www.saglikpersonelihaber.net
32. Haftada rapor almak mecburi diye biliyorum. Çalışır yada çalışamaz birini almak gerekiyor. Dikkat et sonra rapor parasından da olma.32. Hafta raporunu almama gerekte kalmadı böylecezaten aktarmamışlar kimsenin ...
Ben memurum bizde rapor parası yok ki32. Haftada rapor almak mecburi diye biliyorum. Çalışır yada çalışamaz birini almak gerekiyor. Dikkat et sonra rapor parasından da olma.
Hesaplama yapılması lazım ama ağustos sonu Eylül başı başlarsın gibi geliyor bana..Ben memurum bizde rapor parası yok ki32 de çalışır götürmezsen direk iznin başlıyor. Ben ücretsiz izin almayacağım fikrim o yönde çünkü alırsam şuan doğu görevindeyim görev surem uzuyor heryerden vuruyor beni ya ne zaman ise başlarız ki biz ?
Evet malesef ☹ genel müdürlük raporu al götür eklenir demişti ama işteHesaplama yapılması lazım ama ağustos sonu Eylül başı başlarsın gibi geliyor bana..
Memurları bilmiyorum ama öğretmenler 32de rapor getiriyor diye hatırlıyorum. Ben de devletteyim ama 657ye tabi değilim. Bana çalışır raporu verir diye düşünüyorum. Benim derdim de mayıs maaşımı kurumdan tam almak. Rapor parası izin bitiminde toplu veriliyor çünkü.
Valla canım böyle olacağı belliydi çünkü idari izin verdiler size. Çalışır verseler de çalışmayacaksın. Vermeyebilirler. Sen yine de doktoruna bi sordun mu. Belki doktordan doktora değişir mi. Gerçi onlara resmi yazı gidiyor sağlık bakanlığından. Ben geçenlerde doktorumdan istirahat raporu istedim, bakanlık kesinlikle hamilelere istirahat vermiceksiniz demiş. Vermedi kadın. Aile hekimimden aldımbu işler böyle.
Doktora 22. haftadan beri hiç gitmedim. Bu hafta gideceğim bu gidişle.Hesaplama yapılması lazım ama ağustos sonu Eylül başı başlarsın gibi geliyor bana..
Memurları bilmiyorum ama öğretmenler 32de rapor getiriyor diye hatırlıyorum. Ben de devletteyim ama 657ye tabi değilim. Bana çalışır raporu verir diye düşünüyorum. Benim derdim de mayıs maaşımı kurumdan tam almak. Rapor parası izin bitiminde toplu veriliyor çünkü.
Valla canım böyle olacağı belliydi çünkü idari izin verdiler size. Çalışır verseler de çalışmayacaksın. Vermeyebilirler. Sen yine de doktoruna bi sordun mu. Belki doktordan doktora değişir mi. Gerçi onlara resmi yazı gidiyor sağlık bakanlığından. Ben geçenlerde doktorumdan istirahat raporu istedim, bakanlık kesinlikle hamilelere istirahat vermiceksiniz demiş. Vermedi kadın. Aile hekimimden aldımbu işler böyle.
Ben beyaz tenliyim kahve gozli, esim sarisin mavi gozli ve kivircik. Kizimda dedim mavi gozlu kivircik ve kahve sacli olur hani sayisalciyiz olasilik hesabindan kivircik ve kahve yuksek ama mavi goz benim istek tabi. Sonuc: ela ile yesil arasi bir goz rengi, kahve rengi anasi gibi hafifndalgali sacYa aynı bizim gibiymişsiniz ben buğday tenlıyım esmer sayılırım eşim sarışın mavi gözlü çok merak ediyoruz nasıl bırsey cıkacak diye ben dıyorum şans bu ya kapkara bişe çıkar kesin
Ben kullandim kizimda, oglumda da kullanicam nasipse temmuz gibi kuracagiz tekrarKizlar aranızda Tahterevalli markasından beşik kullanan vardi kimdi o ses versin:))
Hani bana da bisey atmadiniz, benim kizimdan kalan grubumla cok iyiyiz hala. Zamanla ayrilmalar tartismalar oldu tabi 20 kisiydik suan 12 kaldikAttık sen almadın mı ay sabahtan beri yemek tatlı iş başım döndü
Ben ilkinde sezeryan oldum, depend kilot kullandim hep. Eve de onlan geldimKızlar 3 tane de atlet sipariş verdim. Emzirme atleti değil normal atlet. Emzirme atleti yanında bi tane de normal götürcem. Alt iç çamaşırı da 2 tane koyayım yeter mi. 3e gerek duymayız bence. İlk Doğumda ikinci külot bile kullanmadım hastanede. Doğumun ertesi sabahı eve çıktım zaten.
Yok yok hani temmuz gelsin dogsun istiyorum ya, kasiniyorum uykusuz geceler icin anlaminda dedimdiTemmuzda deliksiz uyuyacağına mı inandırdın yoksa kendini
Canim hafta ilerleeikce bebis buyuyor, yeri daraiyor ve su azaliyor. Hareketler eskiye gore daha az hissedilebilir normal. Ama gunluk en az 10 hareket saymak gerekiyor az da olsa hissettiklerin yeterli yaniBenimki de aynı birkaç gündür ya bir hafta 24 saat uyumadan tekmeleyip sonra 3 gün kadar böyle yapıyor enerji mi topluyor anlamadım ki. İçime sıkıntı çöküyor böyle de salak gibi gidip bir yazı okudum birkaç gün önce, bir de bi akraba aklıma soktu sürekli kafamda kordonu mu dolandı şüphesi var hayırlısıyla bi doğsalardı ya doğum korkusu falan kalmadı bende varsa yoksa yaşıyor mu
Dün bi kız diyordu ki depend çok sıkı oluyormuş. Küçük beden mi almış napmışsa artık. Ben yine bebek bezi kullanırım. Ben zaten regl iken de 5 numara bez kullanıyorumBen beyaz tenliyim kahve gozli, esim sarisin mavi gozli ve kivircik. Kizimda dedim mavi gozlu kivircik ve kahve sacli olur hani sayisalciyiz olasilik hesabindan kivircik ve kahve yuksek ama mavi goz benim istek tabi. Sonuc: ela ile yesil arasi bir goz rengi, kahve rengi anasi gibi hafifndalgali sacherseyiyle bana cekti mavi goz umudumu ogluma sakliyorum bir de kivircik sac
Ben kullandim kizimda, oglumda da kullanicam nasipse temmuz gibi kuracagiz tekrar
Hani bana da bisey atmadiniz, benim kizimdan kalan grubumla cok iyiyiz hala. Zamanla ayrilmalar tartismalar oldu tabi 20 kisiydik suan 12 kaldikama hepimiz birbirimizin kizkardesi olsuk guzeldi once ig grup yapalim bence, ordan wp gecilir
Ben ilkinde sezeryan oldum, depend kilot kullandim hep. Eve de onlan geldimgiderken de suyum patladigindan onla gittimdi yanima sanirim bir tane kilot alirim, sonucta yine dependlenirim
Yok yok hani temmuz gelsin dogsun istiyorum ya, kasiniyorum uykusuz geceler icin anlaminda dedimdiyoksa uykusuzluk nedir benden iyi bilen yoktur 8 ay zombiydim ben kizimda
Canim hafta ilerleeikce bebis buyuyor, yeri daraiyor ve su azaliyor. Hareketler eskiye gore daha az hissedilebilir normal. Ama gunluk en az 10 hareket saymak gerekiyor az da olsa hissettiklerin yeterli yani
Ben beyaz tenliyim kahve gozli, esim sarisin mavi gozli ve kivircik. Kizimda dedim mavi gozlu kivircik ve kahve sacli olur hani sayisalciyiz olasilik hesabindan kivircik ve kahve yuksek ama mavi goz benim istek tabi. Sonuc: ela ile yesil arasi bir goz rengi, kahve rengi anasi gibi hafifndalgali sacherseyiyle bana cekti mavi goz umudumu ogluma sakliyorum bir de kivircik sac
Ben kullandim kizimda, oglumda da kullanicam nasipse temmuz gibi kuracagiz tekrar
Hani bana da bisey atmadiniz, benim kizimdan kalan grubumla cok iyiyiz hala. Zamanla ayrilmalar tartismalar oldu tabi 20 kisiydik suan 12 kaldikama hepimiz birbirimizin kizkardesi olsuk guzeldi once ig grup yapalim bence, ordan wp gecilir
Ben ilkinde sezeryan oldum, depend kilot kullandim hep. Eve de onlan geldimgiderken de suyum patladigindan onla gittimdi yanima sanirim bir tane kilot alirim, sonucta yine dependlenirim
Yok yok hani temmuz gelsin dogsun istiyorum ya, kasiniyorum uykusuz geceler icin anlaminda dedimdiyoksa uykusuzluk nedir benden iyi bilen yoktur 8 ay zombiydim ben kizimda
Canim hafta ilerleeikce bebis buyuyor, yeri daraiyor ve su azaliyor. Hareketler eskiye gore daha az hissedilebilir normal. Ama gunluk en az 10 hareket saymak gerekiyor az da olsa hissettiklerin yeterli yani
Canım sen sağlıkçı mısın yoksa başka bir memurluk mu? Ben adalet bakanlığına bağlıyım. Ben şöyle bir şey düşünüyorum 32'de çalışabilir alıcam tabi doktor verirse. Kabul etmezlerse de dava açmayı düşünüyorum açıkçası çünkü haziran mayıs annelerine bakarsan kabul eden kurumlar olmuş. Mahkeme emsal gösterilirse bizi haklı bulur tabi dava 1 seneden önce sonuçlanmaz o da ayrı bir eziyet.Doktora 22. haftadan beri hiç gitmedim. Bu hafta gideceğim bu gidişle.
ekledim canımkucukbikadin mesaj şeysine ekleme nasıl yapılıyor ordan görsün petisko da
Ben emniyetteyimCanım sen sağlıkçı mısın yoksa başka bir memurluk mu? Ben adalet bakanlığına bağlıyım. Ben şöyle bir şey düşünüyorum 32'de çalışabilir alıcam tabi doktor verirse. Kabul etmezlerse de dava açmayı düşünüyorum açıkçası çünkü haziran mayıs annelerine bakarsan kabul eden kurumlar olmuş. Mahkeme emsal gösterilirse bizi haklı bulur tabi dava 1 seneden önce sonuçlanmaz o da ayrı bir eziyet.
Sen çalışabilir almayacaksan bile çalışamazı al 32. Haftada eğer onu da almazsan 8 haftalık iznini direkt doğumdan başlatırlar. Diyelim ki 38'de doğum yaptın bu sefer 2 hafta erken başlamış olur ama çalışamaz raporunu alırsan ne zaman doğum yaparsan yap 40.haftadan başlar doğum sonrası iznin.
Ben de normalde ücretsiz düşünüyorum ama görev sürem açısından sıkıntı olacak o yüzden doğum sonrası 2-3 ay çalışıp sonra ücretsiz izin alıcam yoksa eşimin tayini çıkar ben kalırım burda. Ben de kara kara düşünüyorum 40-50 günlük bebeği bırakıp nasıl gidicem.
Araştırmadım ama hipp ve aptamil iyi diye duydum.kızlar size bir soru,
ilk sütüm gelmezse sarılık olmasın dıye bebişe mama verecegim, siz mama arastırdınız mı ? lazım olursa diye
yakın bir arkadaşımın sütü kesildi ilk aydan beri hipp kullanıyor doktor tavsiyesiyle içinde şeker vs olmayan tek mamaymışkızlar size bir soru,
ilk sütüm gelmezse sarılık olmasın dıye bebişe mama verecegim, siz mama arastırdınız mı ? lazım olursa diye
hg cnm sağlıkla kucağına alırsın insAllahMerhaba arkadaşlar bir kaç zamandır takip ediyorum sizi ama yazmaya ancak fırsat bulabildim. Kızım geliyor inş 2. Çocuğum olacak.
bebeğin pozisyonuyla alakalı snrm bi de plesanta araya giriyorsa hissedilen hareket azalır falan yazıyordu sanki bı ara netteKızlar 3-4 gün öncesine kadar bebeğimin dönüşlerini tekmelerini karnımın dışından baktığımda da hissediyordum.ama şimdi tekme var ama sanki derinden geliyor Gibi geliyor.normal mi bu bilmiyorumarada yine sert hareketleri oluyor ama çok nadir sanki şimdi vajinamın ordaymış gibi geliyor.ayaklarını çok hissetmiyorum mesela.
Böyle bişey yaşayan var mi acaba?
plesanta yaşlanması neymiş ya bı yaşıma dhaa girdimCanımcım bu plesenta yaşlanması oluyor ya bazı gebeliklerde. O kaçıncı hafta oluyor biliyor musun
yaaa kızımda almamıştım ikinciye niyet ediyordum ki vazgeçtim zaten bı süre önce anne yanı beşik kullanicam başlarda sonrasjnda da direk kızıma yaptığım gibi baza yatak alıp koruyucu alicam insAllahBu sabah korkuyla uyandim yaaa benim sipa yataktan dustu pat kut seslerle zipladim yataktanCok pismanim hala buyuyen besik aldigima, cok dusmuyor ama arada kazalar
Oluyor. Oglumda bu hataya dusmem bende 4 yasa kadar ufakta olsa yaninda koruyuculu bir yatak gerek. Ogluma ozel yaptiricam sanirim yataginibu da boyle bi tecrubeydi paylasayim dedim buyuyen besik pismanliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?