- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Geçen gün bi yerde bebeğin hareketleri ile ilgili bişey okudum. En çok kımıldadığı yerin karşısında muhtemelen sırtı vardır yazıyodu. Ben de işte şimdi hareketlendiği zaman tahmin etmeye çalışıyorum neresi olduğunu:) Senin de belki o pozisyondadır diye biraz salladım gibi oldu amaBize bir aydınlanma getirdinçok haklısın hareket var ama göbekte oynama yok.bu beni rahatlattı gerçekten
ben de takıp ettıminstgrm tek takipçiiym heralde
Sevindim senin adınaMerhaba hanımlar. Ne zamandır yazamadım ama okumadan geçmiyorum hiç bir şeyi
Çok şükür bugün bende oğlumu gördüm1800gr olmuş, boyuda 40 cm. Suyum 1 ay önce fazla çıkmıştı ama çok şükür onun içinde şuan gayet iyi dedi doktorum
Hastane için bende depend külotlardan alacağım hakkındaki yorumlar iyidi ama aramızda önceki doğumunda kullananlar varsa aydınlatırlar
İnstagram grubu kurulunca bende istiyorum
Canım hiç sıkıntı yapma diyeceğim ama bende nerdeyse 1 aydır takmıştımSevindim senin adınaİnşallah benim suyum da normale dönmüş olur bi dahaki kontrole kadar
Şeker çıkmamıştı bende de. Dr sadece yediklerine dikkat et şekerli ve hamurişi yeme sıkıntı olmaz dedi. 32.hafta bitince gitmeyi düşünüyorum.Canım hiç sıkıntı yapma diyeceğim ama bende nerdeyse 1 aydır takmıştımşeker yoksa korkma dedi doktorum. Sonraki kontrolün ne zamandı
Ay polis misinBen emniyetteyimvalla hiç bilmiyorum şuan her yerde farklı bisey diyor cildiracagim artık. Sabahtan beri bi hoş oldum düşünmekten
Genelde hipp ve aptamil veriyorlar. Ben de kizimda ilk 15 gun gunde bir defa vermistim emeniyordu ve sagmakla yetistiremiyordum bazen diye. Sonra emmeye alisti bende biraktim mamayi.kızlar size bir soru,
ilk sütüm gelmezse sarılık olmasın dıye bebişe mama verecegim, siz mama arastırdınız mı ? lazım olursa diye
Alma alma cidden pismanlikhg cnm sağlıkla kucağına alırsın insAllah
bebeğin pozisyonuyla alakalı snrm bi de plesanta araya giriyorsa hissedilen hareket azalır falan yazıyordu sanki bı ara nette
plesanta yaşlanması neymiş ya bı yaşıma dhaa girdim☺
yaaa kızımda almamıştım ikinciye niyet ediyordum ki vazgeçtim zaten bı süre önce anne yanı beşik kullanicam başlarda sonrasjnda da direk kızıma yaptığım gibi baza yatak alıp koruyucu alicam insAllah
Ben mamayı gerekirse hastane karşısındaki eczaneden aldırcam. Öncesinde almıyorum.kızlar size bir soru,
ilk sütüm gelmezse sarılık olmasın dıye bebişe mama verecegim, siz mama arastırdınız mı ? lazım olursa diye
Evet evet bende almam, gerekirse hemen aliniyor kizimda aldik yani. Bazi seyleri alip kenara koymaya gerek yok ihtiyac olmayabilir. Mamalarda cok pahali zaten...Ben mamayı gerekirse hastane karşısındaki eczaneden aldırcam. Öncesinde almıyorum.
Sağlık olsun diyoruz artk yapacak birşey yokAy ne sinir oldum kurumuna canım ya. Bizim net 1 Haziran a kadar çağıramıyor. Ben ilkokul öğretmeniyim. Kademeli açılma söz konusu var. Bu bile net değil öyle olsada en son bizim kademe açılır o zamana da doğurma ihtimalim yüksek. 15 Haziran gibi duruyor. Ben 38 i görmek istiyorum dedim dün beklerseler neden olmasın dedi ben direkt alacağım demiyorum bu tamamen sen ve bebeklerin durumuna bakar dedi. Dank diye açar ve çağırırsa evet sıkıntı. Keşke netlik olsa
Sanırım aynı kurumdayiz , ben bu süreçte 4 kez gittim ise yazı geldimi diye de sordum idareye gelmedi ama uygulamamız sağlı k bakanlığında olduğu gibi olacak isterseniz idare mahkemesine dava acarsnz sonra dediCanım beni çağırmadılar şimdiye kadar ama aynı benimle aynı işi yapan başka bir şehirdeki arkadaşıma nöbete seni de katıcaz demişler. Şu an bizim kurumda idari izinli olmayanlar nöbetleşe çalışıyor yerine göre haftada 1 gün sıra geliyor. Ben 15 mayısta çalışabilir alıp olur da idari izin kalkarsa çalışamaz alıcam. Denemekte fayda var. Kurumlar arası farklılıklar olacak bu süreçte. Kimse bir şey bilmiyor bu konuda.
Allah kolaylık versin ben direk ucretsize de ayrılacağım inşallah, öyle bir imkânınız varsa iyi olur aslında, biz de imkanları zorluyorz açıkçası ücretsiz konusunda yavrular iyi olsun da gerisi aşılırYa bugün beni etkileyen bir haber aldım.ogretmen arkadaşlar fiili çalışmış sayılıyordur şuan ama ben sayılmadigim için 5 haftayı sonrasına aktaramıyor musumağlıyorum uyandigimdan beri .ben ne yaoayim kırklı çocuğu bırakıp ise mi gideyim
Ankara Sağlık Müdürlüğü Görüş Yazısı, Hamile Memurlara Mağduriyet Yaşatır!
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Hukuk İşlerinin verdiği görüş yazısı Hamile memurları mağdur eder!www.saglikpersonelihaber.net
Sma vermislerdi bize sarilik olduğunda , en iyi bu denmistikızlar size bir soru,
Evet o paraya da kıyamam boş yere. Artık ben içerim bi şekilde paramın karşılığını alırımEvet evet bende almam, gerekirse hemen aliniyor kizimda aldik yani. Bazi seyleri alip kenara koymaya gerek yok ihtiyac olmayabilir. Mamalarda cok pahali zaten...
Oh ne güzel şeker yokmuş. İnşallah seninde bir dahaki kontrolünde normale dönmüş olurŞeker çıkmamıştı bende de. Dr sadece yediklerine dikkat et şekerli ve hamurişi yeme sıkıntı olmaz dedi. 32.hafta bitince gitmeyi düşünüyorum.
Bazı şeyler zaten başından belli ediyo kendini hem gereksiz masraf hem de evde yer kaplıyo boşa ya kalabalık görüntüden kaçıyorum bende bakalım doğunca nasıl olacakEvet o paraya da kıyamam boş yere. Artık ben içerim bi şekilde paramın karşılığını alırımherşeyi alıyım derdinde olmamak lazım arkadaşlar. Gerçekten bazı bebek araç gereçleri öyle gereksiz ki. Çöp.
Gözün aydın canım bebeğinin sağlıklı olması önemli. Bide doktorun 36. Haftada nstye başlaması normal bence. 32 çok erken geliyor bana mesela. Ben de doktoruma sorucam gittiğimde nstye ne zaman başlıyor diye. Ne derse onu yapcam ben de.Merhabalar kızlar
Ben de dün tetanozumun 2. dozunu oldum nihayetama bu sefer baya ağrı yaptı kolumu hareket ettirirken özellikle
Bugün de 2 ayın üstüne ilk kez Kontrole kendi doktoruma gittik bebeğimi gördüm 1200 gr olmuş 28+5 haftasıyla tam dedi doktorum.Bir de şeker testi yapmalısın dedi yaptırmak istemiyordum ama baya ısrarcı oldu mecbur yaptırdım zaten aç gitmiştim.
Ne berbat bir işlemmiş o içtiğim şeyi ilk yarım saat neredeyse çıkartacaktım zorla tuttum kendimikollarım da 3 kere kan vermekten delik deşik oldu
Yani bugün bu şeker yükleme testi beni mahvetti.
Bu arada oğluşum baş aşağı pozisyondaymış olması gerektiği gibi dedi dr. Çatı muayenesini sordum ne zaman yapılıyor diye ben son ay bakıyorum ona daha erken bakınca yanlış izlenim olabiliyor dedi. Nst olayına da 36. Haftadan itibaren başlıcaz dedi.
Bu arada ben kan ilacı , balık yağı , kan sulandırıcı bebek asprini ve magnezyum kullanıyorum.
Buradan doktoruna gidemeyen annelere bilgi vermek istedim.
İlerleyen zamanlarda oyuncak kalabalığından kaçamayacaksınBazı şeyler zaten başından belli ediyo kendini hem gereksiz masraf hem de evde yer kaplıyo boşa ya kalabalık görüntüden kaçıyorum bende bakalım doğunca nasıl olacak
Evet evet bende almam, gerekirse hemen aliniyor kizimda aldik yani. Bazi seyleri alip kenara koymaya gerek yok ihtiyac olmayabilir. Mamalarda cok pahali zaten...
Ay şu oyuncak muhabbeti çok eleştirdim inşallah başıma gelmezİlerleyen zamanlarda oyuncak kalabalığından kaçamayacaksıngerisini verirsin birilerine ya. Ben kıyafetleri hep sakladım. Şimdi bi dünya kıyafetim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?