2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bize bir aydınlanma getirdin çok haklısın hareket var ama göbekte oynama yok.bu beni rahatlattı gerçekten
Geçen gün bi yerde bebeğin hareketleri ile ilgili bişey okudum. En çok kımıldadığı yerin karşısında muhtemelen sırtı vardır yazıyodu. Ben de işte şimdi hareketlendiği zaman tahmin etmeye çalışıyorum neresi olduğunu:) Senin de belki o pozisyondadır diye biraz salladım gibi oldu ama

Merhaba hanımlar. Ne zamandır yazamadım ama okumadan geçmiyorum hiç bir şeyi
Çok şükür bugün bende oğlumu gördüm 1800gr olmuş, boyuda 40 cm. 28 haftalığım ama 30 haftalık görünüyor.
Suyum 1 ay önce fazla çıkmıştı ama çok şükür onun içinde şuan gayet iyi dedi doktorum
Hastane için bende depend külotlardan alacağım hakkındaki yorumlar iyidi ama aramızda önceki doğumunda kullananlar varsa aydınlatırlar
İnstagram grubu kurulunca bende istiyorum

Sevindim senin adına İnşallah benim suyum da normale dönmüş olur bi dahaki kontrole kadar

Bu arada doktorum 32.haftaya randevu verdi hem de rapor yazacak. Bende öğretmenim.
Bir çok öğretmen aldı benden raporunu yasal hakkınız sonuçta dedi.

Canım hiç sıkıntı yapma diyeceğim ama bende nerdeyse 1 aydır takmıştım şeker yoksa korkma dedi doktorum. Sonraki kontrolün ne zamandı
Şeker çıkmamıştı bende de. Dr sadece yediklerine dikkat et şekerli ve hamurişi yeme sıkıntı olmaz dedi. 32.hafta bitince gitmeyi düşünüyorum.

Ben emniyetteyim valla hiç bilmiyorum şuan her yerde farklı bisey diyor cildiracagim artık. Sabahtan beri bi hoş oldum düşünmekten
Ay polis misin diger anne grubumda da polis annemiz vardi
kızlar size bir soru,

ilk sütüm gelmezse sarılık olmasın dıye bebişe mama verecegim, siz mama arastırdınız mı ? lazım olursa diye
Genelde hipp ve aptamil veriyorlar. Ben de kizimda ilk 15 gun gunde bir defa vermistim emeniyordu ve sagmakla yetistiremiyordum bazen diye. Sonra emmeye alisti bende biraktim mamayi.
Alma alma cidden pismanlik buarada bazanin yanina nasil koruyucu aldin? Varsa bi resim atar misin canim? Benim kizimda buara dusuyor nedense

Merhabalar kızlar
Ben de dün tetanozumun 2. dozunu oldum nihayet ama bu sefer baya ağrı yaptı kolumu hareket ettirirken özellikle
Bugün de 2 ayın üstüne ilk kez Kontrole kendi doktoruma gittik bebeğimi gördüm 1200 gr olmuş 28+5 haftasıyla tam dedi doktorum. Bir de şeker testi yapmalısın dedi yaptırmak istemiyordum ama baya ısrarcı oldu mecbur yaptırdım zaten aç gitmiştim.
Ne berbat bir işlemmiş o içtiğim şeyi ilk yarım saat neredeyse çıkartacaktım zorla tuttum kendimi kollarım da 3 kere kan vermekten delik deşik oldu
Yani bugün bu şeker yükleme testi beni mahvetti.

Bu arada oğluşum baş aşağı pozisyondaymış olması gerektiği gibi dedi dr. Çatı muayenesini sordum ne zaman yapılıyor diye ben son ay bakıyorum ona daha erken bakınca yanlış izlenim olabiliyor dedi. Nst olayına da 36. Haftadan itibaren başlıcaz dedi.
Bu arada ben kan ilacı , balık yağı , kan sulandırıcı bebek asprini ve magnezyum kullanıyorum.
Buradan doktoruna gidemeyen annelere bilgi vermek istedim.

Son düzenleme:
Sağlık olsun diyoruz artk yapacak birşey yok
Sanırım aynı kurumdayiz , ben bu süreçte 4 kez gittim ise yazı geldimi diye de sordum idareye gelmedi ama uygulamamız sağlı k bakanlığında olduğu gibi olacak isterseniz idare mahkemesine dava acarsnz sonra dedi
Allah kolaylık versin ben direk ucretsize de ayrılacağım inşallah, öyle bir imkânınız varsa iyi olur aslında, biz de imkanları zorluyorz açıkçası ücretsiz konusunda yavrular iyi olsun da gerisi aşılır
kızlar size bir soru,

ilk sütüm gelmezse sarılık olmasın dıye bebişe mama verecegim, siz mama arastırdınız mı ? lazım olursa diye
Sma vermislerdi bize sarilik olduğunda , en iyi bu denmisti

Evet evet bende almam, gerekirse hemen aliniyor kizimda aldik yani. Bazi seyleri alip kenara koymaya gerek yok ihtiyac olmayabilir. Mamalarda cok pahali zaten...
Evet o paraya da kıyamam boş yere. Artık ben içerim bi şekilde paramın karşılığını alırım herşeyi alıyım derdinde olmamak lazım arkadaşlar. Gerçekten bazı bebek araç gereçleri öyle gereksiz ki. Çöp.

Bazı şeyler zaten başından belli ediyo kendini hem gereksiz masraf hem de evde yer kaplıyo boşa ya kalabalık görüntüden kaçıyorum bende bakalım doğunca nasıl olacak

Gözün aydın canım bebeğinin sağlıklı olması önemli. Bide doktorun 36. Haftada nstye başlaması normal bence. 32 çok erken geliyor bana mesela. Ben de doktoruma sorucam gittiğimde nstye ne zaman başlıyor diye. Ne derse onu yapcam ben de.

Bazı şeyler zaten başından belli ediyo kendini hem gereksiz masraf hem de evde yer kaplıyo boşa ya kalabalık görüntüden kaçıyorum bende bakalım doğunca nasıl olacak
İlerleyen zamanlarda oyuncak kalabalığından kaçamayacaksın gerisini verirsin birilerine ya. Ben kıyafetleri hep sakladım. Şimdi bi dünya kıyafetim var.

Evet evet bende almam, gerekirse hemen aliniyor kizimda aldik yani. Bazi seyleri alip kenara koymaya gerek yok ihtiyac olmayabilir. Mamalarda cok pahali zaten...

yok almaktan ziyade markası adı sanı belli olsun.o sıra aciliyetten sacma sapan bir sey vermeyelim bebeğe diye dedim :)

İlerleyen zamanlarda oyuncak kalabalığından kaçamayacaksın gerisini verirsin birilerine ya. Ben kıyafetleri hep sakladım. Şimdi bi dünya kıyafetim var.
Ay şu oyuncak muhabbeti çok eleştirdim inşallah başıma gelmez Kıyafetlerinden iyi olanları bende saklamayı düşünmüyorum ikinci için çok arayı açmayı düşünmediğimizden

Yok yazı gelmiş valla idari izin süresindeki izni doğum sonrasına aktarma olmuyormuş bizim kurumda malesef. 32 de çalışır raporu alicam belki 1 haziranda ise başlarsak bende başlarım en azından kalan süreyi aktarırım 1 gün bile olsa kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…