2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aaaa. Kacinci haftada alacak ki bebekleri 37 de mi masallah cok az kalmış
36 yı tamamlayınca. 37+2 gibi bir şey oluyor. 38 i bitirmek istediğimi söyledim. Durursalar dedi. Ama bana sanki 15 i en çok 19 u gelirler gibi geliyor. Bakalım hayırlısı. Oğlum önde kızı bekleyelim 36 o bitsin derken o 37 yi tamamlar. Stres basıyor yavaş yavaş

Bugün meşhur depend ten aldım önce onu kullanırım sonra hamile pedi aldım. Yavaş yavaş tamamlanıyoruz. Korkuyorum doktorun tarihine göre sadece 34 gün kaldı.
kız dependle hamile pedi arasındaki fark ne şimdi hangisi daha iyi ben bı paket alicam ama ne alicam hala bilmiorum
Yaaa hadi hayırlısı en erken sen doğuracaksn sanırım sağlıkla kucağına al insAllah cnm

Aslında bende 29 haziran dan itibaren dogurabilirmisim. Yani erken olmazmış 30 haziran da suyum geldi gittim doğurdum erken değilmiş. Ama doktor iste temmuz ayına ayarlama yapmaya çalışıyor. O zaman senin çocuklar ikizler bucu olacak gelişimleri kiloları iyiyse sorun olmaz masallah 2600 2400 gibi doğan ikizler var.gerci kilo önemli degil ama ben bunu duyunca şaşırmıştım bi kadin nasi taşımış ki diye

GÜn belli olunca insan daha bi heyecanlanıyor bizde oğlumla gün sayıyoruz 53 gün kaldı

kız dependle hamile pedi arasındaki fark ne şimdi hangisi daha iyi ben bı paket alicam ama ne alicam hala bilmiorum

Yaaa hadi hayırlısı en erken sen doğuracaksn sanırım sağlıkla kucağına al insAllah cnm
Vallahi bende bilmiyorum burdan gazı aldım gidip pedlere külotlara saldırdım depend çok kullanmadım diyen arkadaş vardı kim yazdı şimdi hatırlayamadım. Onun için bir paket aldım sonra dedim yine leke olursa ped yeterli olur. Bunlar hep varsayımlar üzerine hayırlısı canım bakalım Minnaklarim ne zaman gelecek ama büyük ihtimalle ilk üçte olacak gibiyim

Hahaha yok canım halalara laf atmak değil niyetim sonuçta yarın nir gün bende hala olucam ama insan ne olursa olsun evladının kendisine benzemesini ister. Valla kırılırım bana benzemezse 10 kilo aldım 9 ay o çileyi çektim ağrılar sızlar en cok ben haketmiyormuyum

34 mü ne kadar az kalmış ne güzel bitirdin kız
Ay yok kız bitmesin korkuyorum 38. Haftayı bitirmeyi gönlüm çok istiyor. O da 29 Haziran a denk geliyor. İnancım çok yüksekti de şu 32. Hafta beni biraz psikolojik olarak yıprattı iyi gelmedi yoksa 38 e kendimi şartlamıştım. Şimdi 36 ya tamam gibiyim

Sende haklısın biraz ordan biraz burdan tatlı minnoş bir şey oluyorlar. Rabbim ömürlerini güzel etsin

3 er kilo doğan var. Komşunun kızı hemde haftasında 40. Haftada doğuran yüzde 5 aslında. 38 40 arasında geliyorlar işte sizde 38 nasıl hedefse bizde iki bebiş olunca iki hafta öne geliyor 36 oluyor. En son 1670 e 1480 grdılar. İnşallah küvezde kalmazlar. O kadar kilo alıp nefeslerini kendileri alıp versin gerisini ben dışarda hallederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…