2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ay bu aklima gelmedi inanılmaz insallah oyle bisey derler. Gerçi benimki erkek ama ahahahha. Gülerek laf sokmayı lohusalik listeme ekledim

Yaaa bı bakayım du nete nasıl birseymis
Kiz ben bunu daha önce görmüştüm sanki fiyatı daha pahaliydi aman salla ne alaçam demistim baska sitelere bakmışım trendyol ve hepsiburada dahapahaliya satıyor e bebekte 65 lira bende alcam galiba balkona koyarız iste yukarda kızlar konuşuyordu da ordan aklima.geldi

Ben hiç gormemistim bakayım bı aklıma yatarsa olabilir yazın çok felaket kokuyor ya balkonda da olsa kızımda biriktirme den atmaya çalışırdım hep

Ben hiç gormemistim bakayım bı aklıma yatarsa olabilir yazın çok felaket kokuyor ya balkonda da olsa kızımda biriktirme den atmaya çalışırdım hep
Degil mi cok kokar. O da kötü. Eşimin çenesini çekemem bende kendisi aynı zamanda kaynanam olur da. zaten o varken kaynanaya gerekte yok . Çok bilmiş ve titiz. Bide insan hep çıkamıyor kapıcı da hep gelmiyor çöp almaya yaaa

Ben almamıştım çokta gerek duymadım. Küçükken çok fazla koku olmuyor. Ek gıdaya başlayınca koku başlıyor. Banyoya sadece bezler için çöp kovası almıştım. Sık sık değiştiriyordum. Yine almayı düşünmüyorum.

Ateş ölçer konuşulduğuna denk gelmedim. Ateş ölçer almanızı tavsiye ederim. Ben hala aktif olarak kullanıyorum ( yoğurt mayalarken )
Banyo suyunu ayarlarkende işe yarıyor bebekken

Ateş ölçer konuşulduğuna denk gelmedim. Ateş ölçer almanızı tavsiye ederim. Ben hala aktif olarak kullanıyorum ( yoğurt mayalarken )
Banyo suyunu ayarlarkende işe yarıyor bebekken
Ateş ölçerinin markası ne canım, ben fiyatlarının düşmesini bekliyorum koronadan dolayı artmış hatta uçmuş

Kizlar çalişabilir raporunu 32+0 ya da 1 de mi almak lazim?İzni aktarirsak şayet geç alirsak yanar mi aradaki iki üç gün?Haftaya pazartesi salı yasak var en erken çarşamba gidebiliriz çünkü

Ne zaman oldun tetanoz aşısını canim? O kadar etkisi oluyor mu yahu
Cuma günü öğleden sonra oldum. Olurken hiçbi şey hissetmedim. Hatta ne zaman yaptınız dedim. Halbuki ilkinde acımıştı. Ama bunda da akşamına başladı. Kolum elime kadar ağrımaya başladı. Ertesi akşam bacak eklem ağrısı da eklendi. Ağrıdan uyuyamıyorum diye ağlayacaktım. Bugün öğleden sonra baya geçti.
Arkadaş ben anlamıyorum. Ne zaman böyle bişey desem hatta sadece içimden düşünsem bile, desem ki böyle bişey oluyo bende ya da bu bende hiç olmuyo, çok geçmeden tersi olmaya başlıyo. Tövbe estağfurullah ya.
Gerçi bu sefer iyi anlamda olmuş oldu. İnşallah ağrımaz tekrar :))

Geçmiş olsun canım baya ağrımış ve ağrı yayılmış. Kötü bir durum o kol ağrısı. Bende boyun fıtığı var bilirim :) yalniz şaşırdım cuma gününün üzerinden 3 geçti gebelik haftan 31.
Ben 29+2 de mi ne doktora gittim iste tetanoz aşısının 2.dozunu olamadığını söyledim korona dan ötürü
Kendisi bana suan zaten olmak için gebelik haftan uygun degil yani ileri demek istedi sanirim ve olmana gerek yok eskiden evde doğumlar oluyordu o yüzden yapılıyor ama sen doğum sonrası devam et 10 sene koruyuculugu var pas in tenimize ne zaman bulasacagini bilemeyiz dedi. Bende peki dedim. Doktorlar bu konuda gercekten 2ye ayrılmış durumda sanirim. Ben tek doz oldum yani. Yani normalde ne dusunur sen onu yaşarsın aslinda ama bilemedim güldürdün beni canim ya. :) dinlen bol bol

Niye şimdi halalara laf attınki yiğenim doğmadan aman iyiki kız değil halasına benzer huyu suyu dediler. Biraz zor insanım kendi kurallarım var taviz vermem azıcıkta tez canlıyım. Bende dedim allahtır oğlan doğdu aynı ben üstelik sadece huyu değil gözleri, bakışları, saç rengi, ağız yapısı hahaha anneciği de kabul etmek durumunda çünkü her şey ortada kırdılar kalbimi allahta böyle etti işte oğulları bana benziyor. Annesi bazen sen bakıyorsun gibi oluyorum diyordu. Ballı lokma datlısu, onun için kırmayın halaların kalbini benim bebeklerin teyzeside halasıda yok bakalım kime benzeyecekler

Bugün 60 liraya aldık. 14 lirada poşetleriydi sanırım. İndirimdeydi haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…