2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar şu korbell den alan var mı?İşe yarar bişey mi?kirli bez çöpü
Ben aldım canım kokuyu dışarıya vermiyormuş ya o yüzden aldım normal çöpe atılmaz bez zaten balkonda da biriktiremem içim götürmez her şeye para veriyoruz bunu da alayım bari dedim

Kesinlikle en çok sizin işinize yarayacak 2 tostos
Ay bugün öldüm ya 2 saat hepsi dışarda kaldım tostoslar beni pert etti. Ayaklarım kırılmış gibi ağrıyor bende evin içinde nasıl olacak tam emin değilim kokusu değilde yinede mikrop saçmaz mı bilemedim eşim alalım dedi öyle aldık. Ben balkona koymayı düşünüyorum çok geniş balkonum. Ve sadece sabah güneş vuruyor. Deneyerek yerini bulacam

İşin zor biz bir taneyi taşıyamıyoruz Banyona koysana dışarda soğuk sıcak derken çatlar ya mikrop nerden saçacak attığın gibi kapanıyor zaten

İşin zor biz bir taneyi taşıyamıyoruz Banyona koysana dışarda soğuk sıcak derken çatlar ya mikrop nerden saçacak attığın gibi kapanıyor zaten ☺
Banyo çok minik benim. Bakalım ilk üç ay bizim odada olacaklar. Kendi odalarına koyarım. Evet canım vallahi zorlandım karnımda taşla geziyor gibiydim

Korkma canım bence değildir benim de öyle arada hep aşağıda hissediyorum iki gündür çok hareketli değil

Bir de en komiği de bildikleri çoğu şey yanlis,çoğu sey eksik ve daha acısı çoğu şey hurafe . Çok üzülüyorum kötü insanla uğraşmak cok zor ama cahil insanla uğraşmak cok daha zor. Bende 3 aylik olduğumda boyamaya gittim kuaföre orda bir kadın var hep görüyorum yani oranın müşterisi bana ama olmaz boya falan gibi konuşmustu hamilesin bilmemne bilmiyorlar çünkü. O kesme muhabbetini de biliyorum cocugun ömrü kısalırmış guya hahahaha simdi beni endilesendiren baska bisey de dogum sonrası yanımızda kimse olmayacak yani kalma bakma refakatci anlamında. Ama esimin konuşmadığım annesi gelecekmiş utanmadan. Artik hangi yüzle gelecekse tabi gelir torunu ya hani Bir de çaput battaniye bilmemne örmüş sanki cok lazimmis gibi bana bak dedim gelirse gelir sıkıntı yok ama bana kalkipta cocugu emziriyor musun diye bisey sorarsa Hayir ac birakiyorum diye cevap veririm ben sana şimdiden söylüyorum falan demeye başladım sendeki bu tavır olduktan sonra sana kimse bise diyemez merak etme diyor ama göreceğiz bakalim hamilelik ayrı zor doğum sonrası ayrı zor sanki yani kimse olmasa tabi zor değil. Zaten biri hamile olunca herkes profesör kesiliyor. Sağ salim kucagimiza alalım insallah yavrularımızla cok coook mutlu olalım bazilarininda lafı yerde kalsın oyle bozulsun morarsin hahahaha

Hahah sana herseferinde çok gülüyorum. Valla istediklerini desinler ben yeni bir taktik geliştirdim surat asıp tavırlı verdiğin her cevap sıkıntı yaratıyor ama onların söylediklerine gülerek lafı soktun mu hem için rahatlıyor hemde kimse ses çıkaramıyor emziriyor musun sorusuna '' yok aç bırakıyorum '' dediğinde gülücüklü salaklaşıyorlar ndjsjdjsjjdkd AA bu cocuk aynı halası dediklerinde '' halasıyla mı yaptık bu cocugu '' gibi hahahxhahjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…