Ben aldım canım kokuyu dışarıya vermiyormuş ya o yüzden aldım normal çöpe atılmaz bez zaten balkonda da biriktiremem içim götürmez her şeye para veriyoruz bunu da alayım bari dedimKızlar şu korbell den alan var mı?İşe yarar bişey mi?kirli bez çöpü
Ben aldım arkadaşım çok iyi dedi diye inşallah güzeldirKızlar şu korbell den alan var mı?İşe yarar bişey mi?kirli bez çöpü
Sanırım bugun aldığımız çöp kovasını diyorsun. Eşim çok işimize yarayacak diyorKızlar şu korbell den alan var mı?İşe yarar bişey mi?kirli bez çöpü
Kesinlikle en çok sizin işinize yarayacak 2 tostosSanırım bugun aldığımız çöp kovasını diyorsun. Eşim çok işimize yarayacak diyor
Ay bugün öldüm ya 2 saat hepsi dışarda kaldım tostoslar beni pert etti. Ayaklarım kırılmış gibi ağrıyorKesinlikle en çok sizin işinize yarayacak 2 tostos
Daha fazla gibi bi şey vardı galiba ordan çıkıyorMinnaklarimm canım ebadan ders anlatan sendin herhalde.canlı derste öğrencilerin yüzünü nasıl açıyoruz:)sağa tıkladığımda görüntüyü aç gibi bir seçenek çıkmıyor bende.
Kızlar şu korbell den alan var mı?İşe yarar bişey mi?kirli bez çöpü
İşe yarıyor dediler hemn kaptım benKızlar şu korbell den alan var mı?İşe yarar bişey mi?kirli bez çöpü
İşin zor biz bir taneyi taşıyamıyoruzAy bugün öldüm ya 2 saat hepsi dışarda kaldım tostoslar beni pert etti. Ayaklarım kırılmış gibi ağrıyorbende evin içinde nasıl olacak tam emin değilim kokusu değilde yinede mikrop saçmaz mı bilemedim eşim alalım dedi öyle aldık. Ben balkona koymayı düşünüyorum çok geniş balkonum. Ve sadece sabah güneş vuruyor. Deneyerek yerini bulacam
İçinde poşetli mi geliyor onu ayrı mi aliyoruzBen aldım canım kokuyu dışarıya vermiyormuş ya o yüzden aldım normal çöpe atılmaz bez zaten balkonda da biriktiremem içim götürmez her şeye para veriyoruz bunu da alayım bari dedim
Bir tane poşet takılmış halde geliyor gerisini sen alıyorsun canımİçinde poşetli mi geliyor onu ayrı mi aliyoruz
Banyo çok minik benim. Bakalım ilk üç ay bizim odada olacaklar. Kendi odalarına koyarım. Evet canım vallahi zorlandım karnımda taşla geziyor gibiydimİşin zor biz bir taneyi taşıyamıyoruzBanyona koysana dışarda soğuk sıcak derken çatlar ya mikrop nerden saçacak attığın gibi kapanıyor zaten ☺
Yanında bunu da satıyor.İçinde poşetli mi geliyor onu ayrı mi aliyoruz
Korkma canım bence değildir benim de öyle arada hep aşağıda hissediyorum iki gündür çok hareketli değilKızlar bu hafta bebeğin hareketlerimi çok aşağıda hissediyorum üstte de hissediyorum ama göbek altı kısmında da hissediyorum. Rahatsız ediyor o his beni. Bu hafta adet sancısı gibi sancılarım da oldu geçti kanala mı girdi diye korkuyorum bayaÇarşamba kontrolüm var.Benim gibi olan var mı ?
88_90 civarı benim genelde diyetle tabi bu
78 75 80 gibi çıkıyor 1 hafta kontrol ettim. Sonrasında tatlı yememeye çalışıyorum.
Sütun veya yoğurdun içine tarçın koyup yemeyi deneyin...tarçın şekeri dengeliyor.....benim bu ara fix 94 cikiyor da merak ettim. Bakalim persembe gunu doktor ne diyecek.
Bir de en komiği de bildikleri çoğu şey yanlis,çoğu sey eksik ve daha acısı çoğu şey hurafe . Çok üzülüyorum kötü insanla uğraşmak cok zor ama cahil insanla uğraşmak cok daha zor. Bende 3 aylik olduğumda boyamaya gittim kuaföre orda bir kadın var hep görüyorum yani oranın müşterisi bana ama olmaz boya falan gibi konuşmustu hamilesin bilmemne bilmiyorlar çünkü. O kesme muhabbetini de biliyorumNe mutlu bana, bunları yaşayan tek sen değilsin ve biz kadınların üzerinde öyle bir baskı var ki anne olacağımız andan itibaren şikayet edemez ne hamilelik ne cocuk konusunda asla olumsuz konuşmayız gibi. Neyse bak sana insanların patavatsızlıklarını biliyorsun gerçi ama ne kadar kötü ve düşüncesiz olduklarını anlatayım 2 aylık hamileyim kuaföre gittim kuaför de tanıdık bir kaç kişi var kuaför kesmeyelim sacını hamilesin dedi bende inanmam ben onlara kes dedim kadının biri bana 'kıyma yavruna' dedi beynimden vurulmuş döndüm kavga ettim yeni hamile bir kadına onca endişe yaşarken bunları söylemeye hak gören bir topluluk var neden çünkü kendileri en iyisini biliyor ve kendileri en iyi anne. ❤ Her annelik o aileye özel ve eminim sen kendi elinden en iyisini vermek için çabalayacaksın ve vereceksin. ❤ Az kaldı dayan geçecek hepsi
Arada yapiyorum etki etmiyor, ama kizimda da boyleydi sorun olmamisti cok sukur. Ins yine bi sorun olmazSütun veya yoğurdun içine tarçın koyup yemeyi deneyin...tarçın şekeri dengeliyor.....
Bu mu canimKesinlikle en çok sizin işinize yarayacak 2 tostos
Hahah sana herseferinde çok gülüyorum.Bir de en komiği de bildikleri çoğu şey yanlis,çoğu sey eksik ve daha acısı çoğu şey hurafe . Çok üzülüyorum kötü insanla uğraşmak cok zor ama cahil insanla uğraşmak cok daha zor. Bende 3 aylik olduğumda boyamaya gittim kuaföre orda bir kadın var hep görüyorum yani oranın müşterisi bana ama olmaz boya falan gibi konuşmustu hamilesin bilmemne bilmiyorlar çünkü. O kesme muhabbetini de biliyorumcocugun ömrü kısalırmış guya hahahaha simdi beni endilesendiren baska bisey de dogum sonrası yanımızda kimse olmayacak yani kalma bakma refakatci anlamında. Ama esimin konuşmadığım annesi gelecekmiş utanmadan. Artik hangi yüzle gelecekse tabi gelir torunu ya hani Bir de çaput battaniye bilmemne örmüş sanki cok lazimmis gibi bana bak dedim gelirse gelir sıkıntı yok ama bana kalkipta cocugu emziriyor musun diye bisey sorarsa Hayir ac birakiyorum diye cevap veririm ben sana şimdiden söylüyorum falan demeye başladım sendeki bu tavır olduktan sonra sana kimse bise diyemez merak etme diyor ama göreceğiz bakalim hamilelik ayrı zor doğum sonrası ayrı zor sanki yani kimse olmasa tabi zor değil. Zaten biri hamile olunca herkes profesör kesiliyor. Sağ salim kucagimiza alalım insallah yavrularımızla cok coook mutlu olalım bazilarininda lafı yerde kalsın oyle bozulsun morarsin hahahaha
Bu neymiş kızBu mu canim
Eki Görüntüle 2633726
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?