- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Teşekkür ederim :)Geçmiş olsun canım baya ağrımış ve ağrı yayılmış. Kötü bir durum o kol ağrısı. Bende boyun fıtığı var bilirim :) yalniz şaşırdım cuma gününün üzerinden 3 geçti gebelik haftan 31.
Ben 29+2 de mi ne doktora gittim iste tetanoz aşısının 2.dozunu olamadığını söyledim korona dan ötürü
Kendisi bana suan zaten olmak için gebelik haftan uygun degil yani ileri demek istedi sanirim ve olmana gerek yok eskiden evde doğumlar oluyordu o yüzden yapılıyor ama sen doğum sonrası devam et 10 sene koruyuculugu var pas in tenimize ne zaman bulasacagini bilemeyiz dedi. Bende peki dedim. Doktorlar bu konuda gercekten 2ye ayrılmış durumda sanirim. Ben tek doz oldum yani. Yani normalde ne dusunur sen onu yaşarsın aslinda ama bilemedimgüldürdün beni canim ya. :) dinlen bol bol
Allah Korusun. Kalmazlar insallah canim. Büyük ihtimal de kalmayacak senin kuzular3 er kilo doğan var. Komşunun kızı hemde haftasında40. Haftada doğuran yüzde 5 aslında. 38 40 arasında geliyorlar işte sizde 38 nasıl hedefse bizde iki bebiş olunca iki hafta öne geliyor 36 oluyor. En son 1670 e 1480 grdılar. İnşallah küvezde kalmazlar. O kadar kilo alıp nefeslerini kendileri alıp versin gerisini ben dışarda hallederim
Bisey olmazTeşekkür ederim :)
Ben de corona yüzünden hemen gitmemiştim. Dr a sormuştum gerek yok gitme demişti. Bu sefer dr a sormadan gittim ama ordaki hemşire de hiç çok geçmiş üstünden demedi. Yaptı direkt. İyi yapmadım mı ben şimdi bilmem ki
Benim işler öyle işte ya ben de anlamıyorum onuİçimden şükür etmeye bile korkuyorum
GÜn belli olunca insan daha bi heyecanlanıyor bizde oğlumla gün sayıyoruz 53 gün kaldı
Sağlıkla gelsinlerbenimde 40 gün kaldı ama sayılı günler gerçekten zor geçiyormuş
Bu dedikleriniz sezeryana kalan günler mi?Sizin de mi sezeryan doğum olcak benimde 57 gün kaldı
İnşallah inşallah canımAllah Korusun. Kalmazlar insallah canim. Büyük ihtimal de kalmayacak senin kuzularzaten 36 da bebekler gelişimini tamamlamış oluyor. Sağlıkla gelsinler
Evet tabisiBu dedikleriniz sezeryana kalan günler mi?
KızBisey olmazkafandan silinmiş oldu yapıldı iste. Ağrılar da azaldı geçti geçiyor. Doğum sonrası da 1 doz var herhalde . Kafan rahat eder kaygısız olursun. erkek miydi senin bebek canim?
Askerlik gibi bir şey. Atan güneş İstanbulGÜn belli olunca insan daha bi heyecanlanıyor bizde oğlumla gün sayıyoruz 53 gün kaldı ☺
Kendini hiç demiyor. Ben 37 yi bitirip 38 i görürsem başa baş Doğuracağız gibiSenin de az kaldi
Hadi hayırlısı o vakitVallahi bende bilmiyorum burdan gazı aldım gidip pedlere külotlara saldırdımdepend çok kullanmadım diyen arkadaş vardı kim yazdı şimdi hatırlayamadım. Onun için bir paket aldım sonra dedim yine leke olursa ped yeterli olur. Bunlar hep varsayımlar üzerine hayırlısı canım bakalım Minnaklarim ne zaman gelecek ama büyük ihtimalle ilk üçte olacak gibiyim
Sen 32 ol gör zoruSağlıkla gelsinlerbenimde 40 gün kaldı ama sayılı günler gerçekten zor geçiyormuş
Canım, benimde İkiz olunca büyük ihtimal sezaryen olur 40 gün sonra 36 Haftam bitiyor Dr. ogünleri görsek yeterli olur İnşAllah diyor tabi ben şartlar uygun olursa normal doğumu bekliyecem doktorumda destekledi sağolsun ama nasip bakalımBu dedikleriniz sezeryana kalan günler mi?
Amin aminSen 32 ol gör zorubu hafta bir garip oldum ben ya şimdiye kadar kuşlarım gayet iyidi yormadan geldik. Bu hafta hareketlerim artık yavaş yavaş zorluyor eşime dedim senin için en fazla ramazan ın çıkışına kadar zorlarım. Sonra yatacam haberin olsun 1 hafta var aramızda seninki de mi 36 dedi. Çok dua edelim en hayırlı vakti beklesinler minnoşlar isimlerini koydun mu??
Çok ayakta durmaktan da oluyor. Bugün çok uzun süreden sonra dışarı çıktım 2 saatlik kadar. Karnımı görmek istemezsin. Benimde minnoş kız çok hareketli. Rabbim isimleriyle yaşatsın çok güzel ikisideAmin amincanım inanki bende 31 e girdiğim gün bir tuhaf oldum karnım taş kesildi resmen öğlen başladı geceye kadar devam etti dr gidecektim nerdeyse neyseki sabah geçti sanırım oğlan pozisyon değişti çok yaramaz bu Allah yardımcımız olsun. İsimde Hamza, Hafsa düşünüyorum nasip bakalım
Bebeğin doğru pozisyonda kanala girerse neden sezeryan olasın ki canım. Erken doğum yapmış olursun. Normal doğuma engel olan durum ne senin. Benim ikiz diye ve ikiside baş yukarı makat duruşunda.ya şimdi sezaryen olacaklar gün sayıyor ya ben de sezaryen olacagım kısmetse. ama bı korkum var bazen siz hesap yapsanız bile bebek doğum kanalına girerse normal doğum başlıyormuş sezaryene alamıyorlarmış bunla ılgılı bılgınız var mı?
Benimki ilk gün daha kalp sesini duyduk kağıda tak diye 15 Haziran ı yazdı o kadar netYahu benim de sezeryan istediğimi doktor biliyor üstelik erken doğum riski de var doktor bana şu zaman bu zaman demiyor hala. Valla sezeryan derken normal doğuma beni çaktırmadan alacaklar diye korkuyorum
Dur hele bizi huylandirma kızya şimdi sezaryen olacaklar gün sayıyor ya ben de sezaryen olacagım kısmetse. ama bı korkum var bazen siz hesap yapsanız bile bebek doğum kanalına girerse normal doğum başlıyormuş sezaryene alamıyorlarmış bunla ılgılı bılgınız var mı?
Canım sen ona sordun mu peki? O demiyorsa sen de ne zaman yapıyorsunuz diye. Ben benimkine direkt sordumYahu benim de sezeryan istediğimi doktor biliyor üstelik erken doğum riski de var doktor bana şu zaman bu zaman demiyor hala. Valla sezeryan derken normal doğuma beni çaktırmadan alacaklar diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?