2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Teşekkür ederim :)
Ben de corona yüzünden hemen gitmemiştim. Dr a sormuştum gerek yok gitme demişti. Bu sefer dr a sormadan gittim ama ordaki hemşire de hiç çok geçmiş üstünden demedi. Yaptı direkt. İyi yapmadım mı ben şimdi bilmem ki
Benim işler öyle işte ya ben de anlamıyorum onu İçimden şükür etmeye bile korkuyorum

Allah Korusun. Kalmazlar insallah canim. Büyük ihtimal de kalmayacak senin kuzular zaten 36 da bebekler gelişimini tamamlamış oluyor. Sağlıkla gelsinler

Bisey olmaz kafandan silinmiş oldu yapıldı iste. Ağrılar da azaldı geçti geçiyor. Doğum sonrası da 1 doz var herhalde . Kafan rahat eder kaygısız olursun. erkek miydi senin bebek canim?

Hadi hayırlısı o vakit

Sağlıkla gelsinler benimde 40 gün kaldı ama sayılı günler gerçekten zor geçiyormuş
Sen 32 ol gör zoru bu hafta bir garip oldum ben ya şimdiye kadar kuşlarım gayet iyidi yormadan geldik. Bu hafta hareketlerim artık yavaş yavaş zorluyor eşime dedim senin için en fazla ramazan ın çıkışına kadar zorlarım. Sonra yatacam haberin olsun 1 hafta var aramızda seninki de mi 36 dedi. Çok dua edelim en hayırlı vakti beklesinler minnoşlar isimlerini koydun mu??

ya şimdi sezaryen olacaklar gün sayıyor ya ben de sezaryen olacagım kısmetse. ama bı korkum var bazen siz hesap yapsanız bile bebek doğum kanalına girerse normal doğum başlıyormuş sezaryene alamıyorlarmış bunla ılgılı bılgınız var mı?

Amin amin canım inanki bende 31 e girdiğim gün bir tuhaf oldum karnım taş kesildi resmen öğlen başladı geceye kadar devam etti dr gidecektim nerdeyse neyseki sabah geçti sanırım oğlan pozisyon değişti çok yaramaz bu Allah yardımcımız olsun. İsimde Hamza, Hafsa düşünüyorum nasip bakalım

Çok ayakta durmaktan da oluyor. Bugün çok uzun süreden sonra dışarı çıktım 2 saatlik kadar. Karnımı görmek istemezsin. Benimde minnoş kız çok hareketli. Rabbim isimleriyle yaşatsın çok güzel ikiside az kaldı karnımın altında ilk çatlaklarım oluştu bu hafta. Onun için acıyor bayağı krem falan sürünce bile sızlıyor.

Bebeğin doğru pozisyonda kanala girerse neden sezeryan olasın ki canım. Erken doğum yapmış olursun. Normal doğuma engel olan durum ne senin. Benim ikiz diye ve ikiside baş yukarı makat duruşunda.

Yahu benim de sezeryan istediğimi doktor biliyor üstelik erken doğum riski de var doktor bana şu zaman bu zaman demiyor hala. Valla sezeryan derken normal doğuma beni çaktırmadan alacaklar diye korkuyorum
Benimki ilk gün daha kalp sesini duyduk kağıda tak diye 15 Haziran ı yazdı o kadar net

Dur hele bizi huylandirma kız ne yazık ki öyle bir ihtimal var evet suyun geldiyse sancı yakanı bırakmadıysa acilman da olduysa tabi ki normal dogum olur. Ay Allah korusun

Yahu benim de sezeryan istediğimi doktor biliyor üstelik erken doğum riski de var doktor bana şu zaman bu zaman demiyor hala. Valla sezeryan derken normal doğuma beni çaktırmadan alacaklar diye korkuyorum
Canım sen ona sordun mu peki? O demiyorsa sen de ne zaman yapıyorsunuz diye. Ben benimkine direkt sordum
Ilk dediki ilk dogum 40 hafta sen daha önce rahim ici ameliyat geçirdin mi yok dedim tamam bekleriz ben biraz surat astim galiba ,takvime baktı 12 de alsam daha iyi diyor benim doktor da normal doğumcu gata doktorlarından en çok güvendiğim onlar ama sen söyle ona hocam gun verin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…