2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Valla bende acaba ne zaman doğar diye merak ediyorum içine doğma olayı var mı ya ilkinden tecrübeli anneler varsa bi cevaplasın ya
İlkinde hiç doğuracak gibi değildim. Gerçekten de öyle oldu ama bunda öyle değilim. Sancımın geleceğini hissediyorum Allahın izniyle tabiki tarihi bilinmez, akıl oyunu da olabilir. Ama pozitif düşüncenin etkisi var bence.

Happy mom'dan ne öğrendim ben, ayağını uzatınca üst üste getiremediğin zaman doğum yaklaşmış demekmiş

Kızlar sizde hala folik asit alıyor musunuz? Ben regenesis Max kullanıyorum içinde 400 mg folik asit var doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi.folik asitinde fazlasının zararlı olduğunu duydum bilemedim
İLK 3 ay

aynen bende öyle açlık - tokluk şekeri olarak bakıldı
folik asit ilk 3 ay kullandım sonra bıraktırdı doktorum normali öyle die biliyorm

Bak şimdi ben sana başka bi tüyo veriyim. 39. Haftanda doktorun sana henüz doğum görünmüyor derse anla ki sen 40 haftada da doğumu göremezsin bana aynen böyle oldu

Bu abilerin karıları hep aynı oluyo demek ki bizdeki de aynı
Benim ilki aynnnnıı babası bu da ultrasonda çok benziyordu kendime benzetemiyorum ben galiba
İnşallah bende sezaryen ağrısı çok çekmeyeceğim diye düşünmeye çalışıyorum
Happy mom'dan ne öğrendim ben, ayağını uzatınca üst üste getiremediğin zaman doğum yaklaşmış demekmiş
Doğmayan ne etsen doğmuyor valla

İnşallah çok ağrın olmaz canım. Ağrına odaklanmamaya çalış. Başka birşeye odaklan. Kayınvaliden ne giymiş diye bak

Çok üzerine düşüldüğünde oyle mi oluyor ki? Bunu bilmiyordum dedigin gibi ama cok ta üzerine düşmemek lazim Mesela ben sokakta büyüdüm biseyim de yok yani şükür

Bacak bacak üstüne de atılamayınca öyle doğum yakın diyolar
Bu da başka versiyonu
Bak şimdi ben sana başka bi tüyo veriyim. 39. Haftanda doktorun sana henüz doğum görünmüyor derse anla ki sen 40 haftada da doğumu göremezsin bana aynen böyle oldu
Ay Allah korusun
Yerini rahat bulan duruyor

Kizlar çalişabilir raporunu 32+0 ya da 1 de mi almak lazim?İzni aktarirsak şayet geç alirsak yanar mi aradaki iki üç gün?Haftaya pazartesi salı yasak var en erken çarşamba gidebiliriz çünkü
Bir iki günü sorun edeceklerini sanmam ama şuda var. Doktorlar çalışıyor. Belki salı çalışmazlar resmi tatil sonuçta. Doktorun çalışıyorsa. Ptesi salı gitmektede sakınca yok. Gidilebilir yani. Hastane randevu bilgisini gösterince kimse sorun yapmıyor.

benmde ilk günden temmuz ilk haftası doğum olur demişti doktorum sezeryan olunca direk tarih veriyorlar

canım nasıl bı korse aldın ben de dusunuyorum da
Ben bunu aldım canım ama belki s bedeninide alırım çünkü m beden şuanki göbeğimle oluyo tam kalıp gibi sıkması için belim inceldikçe s ye ihtiyaç duyıcam sanırım malum gebelikten önce 34 bedendim

Eklentiler

• A7230E91-B9B7-4CE1-82F9-ACBAA3B239FE.webp
    15 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar gerekli bir şey mi bilmiyorum ama 13 mayıstan sonra b.im e elwktrikli gögus pompası gelcekmiş . Bilginiz olsun 100 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…