İlkinde hiç doğuracak gibi değildim. Gerçekten de öyle oldu ama bunda öyle değilim. Sancımın geleceğini hissediyorum Allahın izniyle tabiki tarihi bilinmez, akıl oyunu da olabilir. Ama pozitif düşüncenin etkisi var bence.
İlkinde hiç doğuracak gibi değildim. Gerçekten de öyle oldu ama bunda öyle değilim. Sancımın geleceğini hissediyorum Allahın izniyle tabiki tarihi bilinmez, akıl oyunu da olabilir. Ama pozitif düşüncenin etkisi var bence.
Kızlar sizde hala folik asit alıyor musunuz? Ben regenesis Max kullanıyorum içinde 400 mg folik asit var doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi.folik asitinde fazlasının zararlı olduğunu duydum bilemedim
Ben şeker testi yaptırmadım koronodan ötürü erteledim vakit geçti ama şöyle ki aç gittim ve açlık kan seker 75 lerde çıktı şekerim yok galiba bakalım sali günü gidince açıklığa kavuşur her şey inşallah
İşte daha doğum yok Yere oturacakmışsın bebek sallar gibi ayağını uzatıp sonra üst üste getirmeye çalışınca gelmediği zaman doğum yaklaşmış oluyormuş aşağı iniyor bebek demek ki
İşte daha doğum yok Yere oturacakmışsın bebek sallar gibi ayağını uzatıp sonra üst üste getirmeye çalışınca gelmediği zaman doğum yaklaşmış oluyormuş aşağı iniyor bebek demek ki
Bak şimdi ben sana başka bi tüyo veriyim. 39. Haftanda doktorun sana henüz doğum görünmüyor derse anla ki sen 40 haftada da doğumu göremezsin bana aynen böyle oldu
40 sene önce doğum yapmış birinin tavsiyesini bırak hiç doğurmamışlar da akıl veriyor onlara bakacak olursak ohooo. Şansına evdesin diyorlar yoga yapıyorum diyorum, yürümeden de olmaz ki diyorlar yürüyorum evde leslie yapıyorum diyorum ona da burun kıvrılıyor. Çocuğun kıyafetlerini yıkadım diyorum erken değil mi diyorlar. İstediğini yap yine de söyleyecek bi şeyleri var yani. Kaynanam normal doğur diyor, ablam sezeryan en sonunda ikisini de yapacam itlik değil mi Abimin karısı biri bi şey diyince ilk defa duymuş gibi davranır ha öyle mi diye geçiştirir bildiğini okurdu meğer kız bilerek yapıyormuş ruh sağlığı için sonradan çaktım ben de Keşke o an iki elimizi açsak pc ekranı gibi bi şey belirse şu çıksa diyorum bazen
Hahaha yok canım halalara laf atmak değil niyetim sonuçta yarın nir gün bende hala olucam ama insan ne olursa olsun evladının kendisine benzemesini ister. Valla kırılırım bana benzemezse 10 kilo aldım 9 ay o çileyi çektim ağrılar sızlar en cok ben haketmiyormuyum
Valla yap gitsin ya bu cocuk bizim görmez tarafımızdan neleri ağzına atacak. Tamam bende koruma taraftarıyım ama bebek ne kadar erken tema ederse bazışeylere o kadar iyi yani. Çok üstüne düşüp ilerde alerjenik bir yapısı olursa o daha vahim.
Çok üzerine düşüldüğünde oyle mi oluyor ki? Bunu bilmiyordum dedigin gibi ama cok ta üzerine düşmemek lazim Mesela ben sokakta büyüdüm biseyim de yok yani şükür
Bak şimdi ben sana başka bi tüyo veriyim. 39. Haftanda doktorun sana henüz doğum görünmüyor derse anla ki sen 40 haftada da doğumu göremezsin bana aynen böyle oldu
Kizlar çalişabilir raporunu 32+0 ya da 1 de mi almak lazim?İzni aktarirsak şayet geç alirsak yanar mi aradaki iki üç gün?Haftaya pazartesi salı yasak var en erken çarşamba gidebiliriz çünkü
Bir iki günü sorun edeceklerini sanmam ama şuda var. Doktorlar çalışıyor. Belki salı çalışmazlar resmi tatil sonuçta. Doktorun çalışıyorsa. Ptesi salı gitmektede sakınca yok. Gidilebilir yani. Hastane randevu bilgisini gösterince kimse sorun yapmıyor.
Ben bunu aldım canım ama belki s bedeninide alırım çünkü m beden şuanki göbeğimle oluyo tam kalıp gibi sıkması için belim inceldikçe s ye ihtiyaç duyıcam sanırım malum gebelikten önce 34 bedendim