2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çoğu kişi doğru olduğunu söylüyor hadi bakalım zamanında atamadığımız günler de gelsin artık

Başın niye dönecek ki kız bence hamileyken daha zararlı pek cok şeye sebep oluyor erken dogum bebegin zayıf ufak doğması anne karnında ölüm. Yani evet sütten geçiyor ama onun bir süresi var örnek vereyim saat 11 de içtin 1 de emzirebilirsin

Onu bilmem ama tamamen kandan atılması bile 40 gun vücuttan atılması yillar sürüyor ay yok şiddetle karşıyım ben bırakali 1 yıl olacak nerdeyse o yüzden başım döner vazgeçtim ne güzel bırakmışım daha başlamam ya hala canım çekiyor arada ama kurtulacağım nasipse

Not:bilgiler bilimsel kaynağa dayanmamaktadır hatırladığım kadarını yazdım

Happy mom'dan ne öğrendim ben, ayağını uzatınca üst üste getiremediğin zaman doğum yaklaşmış demekmiş
Çok doğru bu.İlk dogumumda son güne kadar ayagimi diğer ayagimin basaparmaginın üstüne koyuyordum.O gün doğumdan 15 saat önce falan denemiştim ve koyamamistim.Cocuk kanalda iyice aşağı inmişti

Happy mom'dan ne öğrendim ben, ayağını uzatınca üst üste getiremediğin zaman doğum yaklaşmış demekmiş
Ben ilkinde denedim pek işime yarar bir bilgi alamadım karnı inmeden doğuran çok fazla kadın var biri ben
Ben kızımda kullanmadım, günlük çöpünü attık. Şimdide öyle yaparım diyorum balkonda günlük biriktirip aksam attık hep

Ben ilkinde denedim pek işime yarar bir bilgi alamadım karnı inmeden doğuran çok fazla kadın var biri ben

Benim de o sancım başlayınca inmişti.Hatta nisanim geldi 2 gün önce ,ertesi gün doktora gittim.Oradikiler senin daha var doğumuna ,aşağı bile inmemiş dediler .Ebe bile 2-3 güne gelir senin bebek dedi.Aksam 10.30 gibi sancım başladı ,karnım aşağı anca indi 6 saat sonra doğurdum zaten [

Maşalllah sana

Çok doğru bu.İlk dogumumda son güne kadar ayagimi diğer ayagimin basaparmaginın üstüne koyuyordum.O gün doğumdan 15 saat önce falan denemiştim ve koyamamistim.Cocuk kanalda iyice aşağı inmişti
Ben bunu her gün yaparım artık

Bunda da bi dene bakalım belki bu sefer tutar

Insallah oyle olur canim. Yanlis anlama bunu senin için demiyorum ama ben asla sigara yi bırakma olayına inanmiyorum çünkü cevremde 10 sene sonra bile başlayan oldu saka gibi 10 sene ciddi bir rakam 2 3 sene ciddi bi rakam değil ama 10 yani artık icmeyebilirdi. Boyle lanet bisey ne yazık ki

hmm benımkının pek zamanı yok sdece sabahları rahatım bende ozaman işlerimi halletmeye çalışıyorum.kasıldığım xaman hareketlermi bile kısıtlıo bide karnımın bağzı noktalarını şişirio genelde göbek deliğimin sağ tarafna doğru karnıma baktgm zaman belli oluo yamuk oluo karnım sanırım poposunu dayıyo

Penti den emzirme sütyeni alan var mı?Memnun musunuz ve kaç beden aldiniz yahu bilemiyorum böyle baka baka nettten?

Babam bırakali nerdeyse 20 sene olacak 2004 de bıraktı ve hala der ki bi tane içsem yine başlarım diye en iyisi başlamamak

Penti den emzirme sütyeni alan var mı?Memnun musunuz ve kaç beden aldiniz yahu bilemiyorum böyle baka baka nettten?
Penti den alma emzirme sütyeni ben sevemedim böyle yayıldı sporcu sütyeni gibi oldu kalıp gibi olsun istiyorsan pierre cardin al, illa penti diyorsan bedeni şöyle diyeyim diğer sütyenlerde 90 takıyorum pentiden aldığım 85C. Kalıbı büyüktü.

Kızlar bu cuma bime elektrikli pompa gelecekmiş. Nasıldır acaba

Ben kapsiz rahat bir şey istiyorum zaten yazın evde ya da arada dişari cikarirken kullanirim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…