2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

cnm ne tahlili yaptırdın ? geçmiş olsun aynen öyle asıl koşturmaca aşılar vs doğunca başlıycak

Bende idrar tahlili vermiştim çok şükür proteinde enfeksiyonda yok normal demekki hamilelikten olan kasık ağrılarım oluyormus idrara çıkmalar falan

ikranuru neden begenmediniz uymadgı için çok koyulan bi isim oldgu için mi bla bla merak ettimde ☺eşim onu istıo kaynanamda beren dedi daha dedıkleri çok isim varda eledim bende hiç bi fikrim yok aslnda bi çiğdem uyuyo die dsndum

Özel bı sebep yok da ne bilim İkra ismini pek sevemiyorum ben tabi benim fikrim zevk meselesi canım şu an herkes farklı isim diyor o zaman napicaksin

Özel bı sebep yok da ne bilim İkra ismini pek sevemiyorum ben tabi benim fikrim zevk meselesi canım şu an herkes farklı isim diyor o zaman napicaksin
ya aslında benim düşüncem bi kaç isim seçip buğleme tombala kagıdı şeklinde verip hangısını seçerse o olsun dieydi ama benimki pek sıcak bakmıor aslında iyi olur darılma gücenme olmaz.bana hiç farketmıo ya nedense hevesli değilim pek illa bu olsun dedıgım bi isim yok yani nedense hiç bi isime vurulamadım.

Bebek baskı yapıyor ondan oluyormus canım sanırım☺
evet canım bazı organlara vs baskı yaptığı için rahat edemiyoruz rakam birşeyler ve baska da hatrlamiom sağlık olsun doğurunca yatabiliriz insAllah
Yani güzel olabilir kızınıza sectirmek canım çok istediğin bı isim olmayınca öyle hissediyorsun muhtemelen içine sinen bı isim o insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…