- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Nur lu isimleri hiç sevemiyorum ben. Sevdiğim ismin peşinede konsa sevemiyorum. Sadece nur u severim ama. İkra isminide beğenmiyorum. Sebebi yok aslında. Çiğdem güzel amaikranuru neden begenmediniz uymadgı için çok koyulan bi isim oldgu için mi bla bla merak ettimde ☺eşim onu istıo kaynanamda beren dedi daha dedıkleri çok isim varda eledim bende hiç bi fikrim yok aslnda bi çiğdem uyuyo die dsndum
Direk sor kızına kardeşin ismi ne olsun diye. Belki söyleyeceği ismi de beğenirsin.ya aslında benim düşüncem bi kaç isim seçip buğleme tombala kagıdı şeklinde verip hangısını seçerse o olsun dieydi ama benimki pek sıcak bakmıor aslında iyi olur darılma gücenme olmaz.bana hiç farketmıo ya nedense hevesli değilim pek illa bu olsun dedıgım bi isim yok yani nedense hiç bi isime vurulamadım.
Uzanıp yatamadım hiç yahu.. Gaviscon içip yatıyorum Tekrar kalkıyorum 5 dakika olmadan yine midem yanıyor Şu an yatmaktan korkuyorum ...Benimki de her an gelebilir gibi güm güm vuruyo aşağıya acelesi var gibi ben de mide yanmasindan hiç yemek yiyemedigim zamanlar oluyo sadece gaviskonla durabiliyorum ama öyle bı sorun yaşamadım şimdi yine coştu benim reflü gaviskon bile çare olamiyo
ölçü vermişmiydi canım bu soruyu birine daha sordum ama o senmiydin acaba
Perşembe gidecektiniz sankiBen gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok. Üç hafta sonra gel dedi ama ben iki hafta sonra gideceğim. Bebişler iyiler haftalarıyla uyumlular çok şükür kızım oğlanı yakalamış
bana da ne gaviscon ne rennie fayda etti. Doktor pantpas diye bir hap verdi. Doktoruna danış bir istersen bana çok iyi geldi neredeyse 24 saat etki ediyor bana.
Tamam insallahYaparsan bir örnek At canim bize de fikir olur
benm kıızm ilk günden beri AYŞE diyo :d daha cinsiyet belli değildi o ayşe diye herkese anlatıyorduDirek sor kızına kardeşin ismi ne olsun diye. Belki söyleyeceği ismi de beğenirsin.
süt alerjisinden mi pişik oluodu canım.sütü kesince geçmedimi? ne zaman inek sütü vermeye başlamştnz
2 yıldan önce vermeyin diyor uzmanlar.
Baş kısmı biraz yukarıda idi yatagn ben de hiç yatamıyorumyattığın yer dümdüxmüydü.bizim burdakıler hafiit oturur pozsyonda.belki sırt üstü hiç yatmıorsan etkilemiştir.ben hiç sırt üstü yatamam
Kan değeri enfeksiyon B12 gibi şeylere baktı sağolun, evt sağlıkla gelsnler decnm ne tahlili yaptırdın ? geçmiş olsun aynen öyle asıl koşturmaca aşılar vs doğunca başlıycak
Ayşe çok güzelkibenm kıızm ilk günden beri AYŞE diyo :d daha cinsiyet belli değildi o ayşe diye herkese anlatıyordumecbur ayşe ve yanına bi isim koyucaz
sürekli soruyoruzda henüz isim kapasitesi yok sanırım bebek olsun dioDirek sor kızına kardeşin ismi ne olsun diye. Belki söyleyeceği ismi de beğenirsin.
50 ml dir canım yani 5 cm.msj yazdgmz yerin altında görsel varya bebegin kafasyla pembe bi yer varya orasının ara mesafesi bu o mesafe kısalacak kısalack snrada açılma başlayıp doğum başlayacakUzanıp yatamadım hiç yahu.. Gaviscon içip yatıyorum Tekrar kalkıyorum 5 dakika olmadan yine midem yanıyor Şu an yatmaktan korkuyorum ...
Benimki ultrasonda 52cmmi milim mi bişey dedi Bende o yüzden alttan bakmayı cozemedim Açılma var mı diye bakiliyor Galiba..
Perşembe gidecektiniz sankimaşallah ikizlere Sağlıkla buyusunler inşallah..
Doktora gidince ilk isim bu ilacı sormak olacak
hmm ben yanlış anlamışım canım bende kendsı içtiği için alerji oldu sandım zor bi süreç atlatmışsınız İnşallah bu bebeginde rahat olursun canımYok kızlar keşke az büyük olup da inek sütünü verdiğimde olsaydı. Doğduğu andan itibaren gaz, sancı, uykusuzluk ama öyle böyle değil. Doktora söylüyorum, olur öyle deyip yolluyor. Kabus gibi 3 hafta bitti, en aon isyan ettim, kaka tahlili yaptı, aaa dedi inek sütü allerjisi varmış. Benim yediğim içtiğimdeki en ufak inek sütü, çocuğa anne sütünden geçerek allerji yaptı. 2 sene emzirdim, inek sütü ve içeriğinde inek sütü olan hiç bir şey yemedim içmedim, ki ayran peynir yoğurt delisiyimdir. Sütüm yetmediğinde golden goatla destekledik, çok şükür geldi geçti. Bu da böyle bir anımdır.
Ya o çok kötü bisey. Benim arkadaşımın çocuğunda var. Dana eti dahi yemiyor. Çocuğuna da keçi peynirli tarifler ve kuzu eti hazırlamış ek gıda döneminde cocugu, ve hala anne sütü alıyor. Diyor ki tiksinerek yiyor. Kendi de tiksinmiş tabi kuzu yu pişirirken cok kötü kokuyor diyor. Yani tiksinerek yer tabi ağır ve kokarYok kızlar keşke az büyük olup da inek sütünü verdiğimde olsaydı. Doğduğu andan itibaren gaz, sancı, uykusuzluk ama öyle böyle değil. Doktora söylüyorum, olur öyle deyip yolluyor. Kabus gibi 3 hafta bitti, en aon isyan ettim, kaka tahlili yaptı, aaa dedi inek sütü allerjisi varmış. Benim yediğim içtiğimdeki en ufak inek sütü, çocuğa anne sütünden geçerek allerji yaptı. 2 sene emzirdim, inek sütü ve içeriğinde inek sütü olan hiç bir şey yemedim içmedim, ki ayran peynir yoğurt delisiyimdir. Sütüm yetmediğinde golden goatla destekledik, çok şükür geldi geçti. Bu da böyle bir anımdır.
Bu benim arkadasimin başına da geldi ama çok onceden beri yani 20li haftalardan beri güm diye ses geliyor diyor şaşırmıştım bende. Bugun de esim karnımı sevip cocugu kudurtuyordu. Cocuk da ona cok tutkun. Hani erkekler anneci olurdukızlaaar ben şokkk.sizinde bebek hareket ederken cuk die ses geliomu karnınızdan gecen sabah takip ediıyordum hareketlerini büyük hareketler yapıodu ıkı kere bu sesi duydum ama karnmdan gelecegnı dsnmedm şimdi yine aynı çok hareketlı ve birden tam hareket ettiği yerde ses geldisu sesimi ki acaba Allah Allah
En guzel isim vallabenm kıızm ilk günden beri AYŞE diyo :d daha cinsiyet belli değildi o ayşe diye herkese anlatıyordumecbur ayşe ve yanına bi isim koyucaz
Bencede. Ben de kızım olsa Ayşe koyacaktım oğlum oluyor Aslan koycam.Ayşe çok güzelkiBaşarılı bir seçim olmuş kızınınki. hem Onların istedikleri olunca kıskançlıkta bir nebze azalıyor. Daha bir sahipleniyorlar.
Bizim kızın ismi Ayşe Hüma olacak inşallahbenm kıızm ilk günden beri AYŞE diyo :d daha cinsiyet belli değildi o ayşe diye herkese anlatıyordumecbur ayşe ve yanına bi isim koyucaz
Ya o çok kötü bisey. Benim arkadaşımın çocuğunda var. Dana eti dahi yemiyor. Çocuğuna da keçi peynirli tarifler ve kuzu eti hazırlamış ek gıda döneminde cocugu, ve hala anne sütü alıyor. Diyor ki tiksinerek yiyor. Kendi de tiksinmiş tabi kuzu yu pişirirken cok kötü kokuyor diyor. Yani tiksinerek yer tabi ağır ve kokarhic düzelmiyor mu bu alerji acaba çocuklar da cocugu da 10 aylik iste. Masallah tombis iştahlı bisey ama iste inek sütü alerjisi var. Doktorların bu tavrını hic sevmiyorum.. illa ortalığı yırtacaz çare bulcaz. Var iste çocuğun biseyi ama anlamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?