2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Nur lu isimleri hiç sevemiyorum ben. Sevdiğim ismin peşinede konsa sevemiyorum. Sadece nur u severim ama. İkra isminide beğenmiyorum. Sebebi yok aslında. Çiğdem güzel ama

Direk sor kızına kardeşin ismi ne olsun diye. Belki söyleyeceği ismi de beğenirsin.

Uzanıp yatamadım hiç yahu.. Gaviscon içip yatıyorum Tekrar kalkıyorum 5 dakika olmadan yine midem yanıyor Şu an yatmaktan korkuyorum ...
ölçü vermişmiydi canım bu soruyu birine daha sordum ama o senmiydin acaba

Benimki ultrasonda 52cmmi milim mi bişey dedi Bende o yüzden alttan bakmayı cozemedim Açılma var mı diye bakiliyor Galiba..

Ben gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok. Üç hafta sonra gel dedi ama ben iki hafta sonra gideceğim. Bebişler iyiler haftalarıyla uyumlular çok şükür kızım oğlanı yakalamış
Perşembe gidecektiniz sanki maşallah ikizlere Sağlıkla buyusunler inşallah..

bana da ne gaviscon ne rennie fayda etti. Doktor pantpas diye bir hap verdi. Doktoruna danış bir istersen bana çok iyi geldi neredeyse 24 saat etki ediyor bana.

Doktora gidince ilk isim bu ilacı sormak olacak

süt alerjisinden mi pişik oluodu canım.sütü kesince geçmedimi? ne zaman inek sütü vermeye başlamştnz
2 yıldan önce vermeyin diyor uzmanlar.

Yok kızlar keşke az büyük olup da inek sütünü verdiğimde olsaydı. Doğduğu andan itibaren gaz, sancı, uykusuzluk ama öyle böyle değil. Doktora söylüyorum, olur öyle deyip yolluyor. Kabus gibi 3 hafta bitti, en aon isyan ettim, kaka tahlili yaptı, aaa dedi inek sütü allerjisi varmış. Benim yediğim içtiğimdeki en ufak inek sütü, çocuğa anne sütünden geçerek allerji yaptı. 2 sene emzirdim, inek sütü ve içeriğinde inek sütü olan hiç bir şey yemedim içmedim, ki ayran peynir yoğurt delisiyimdir. Sütüm yetmediğinde golden goatla destekledik, çok şükür geldi geçti. Bu da böyle bir anımdır.

Yani bu sefer eğer çok gazlı uyumayan bebekse önce bu allerji tahlilini isteyeceğim artık. Ama umarım hakkımı almışımdır da bu kez normal bir süreç geçiririz.

yattığın yer dümdüxmüydü.bizim burdakıler hafiit oturur pozsyonda.belki sırt üstü hiç yatmıorsan etkilemiştir.ben hiç sırt üstü yatamam
Baş kısmı biraz yukarıda idi yatagn ben de hiç yatamıyorum
cnm ne tahlili yaptırdın ? geçmiş olsun aynen öyle asıl koşturmaca aşılar vs doğunca başlıycak
Kan değeri enfeksiyon B12 gibi şeylere baktı sağolun, evt sağlıkla gelsnler de

benm kıızm ilk günden beri AYŞE diyo :d daha cinsiyet belli değildi o ayşe diye herkese anlatıyordu mecbur ayşe ve yanına bi isim koyucaz
Ayşe çok güzelki Başarılı bir seçim olmuş kızınınki. hem Onların istedikleri olunca kıskançlıkta bir nebze azalıyor. Daha bir sahipleniyorlar.

50 ml dir canım yani 5 cm.msj yazdgmz yerin altında görsel varya bebegin kafasyla pembe bi yer varya orasının ara mesafesi bu o mesafe kısalacak kısalack snrada açılma başlayıp doğum başlayacak

hmm ben yanlış anlamışım canım bende kendsı içtiği için alerji oldu sandım zor bi süreç atlatmışsınız İnşallah bu bebeginde rahat olursun canım

kızlaaar ben şokkk.sizinde bebek hareket ederken cuk die ses geliomu karnınızdan gecen sabah takip ediıyordum hareketlerini büyük hareketler yapıodu ıkı kere bu sesi duydum ama karnmdan gelecegnı dsnmedm şimdi yine aynı çok hareketlı ve birden tam hareket ettiği yerde ses geldi su sesimi ki acaba Allah Allah

Ya o çok kötü bisey. Benim arkadaşımın çocuğunda var. Dana eti dahi yemiyor. Çocuğuna da keçi peynirli tarifler ve kuzu eti hazırlamış ek gıda döneminde cocugu, ve hala anne sütü alıyor. Diyor ki tiksinerek yiyor. Kendi de tiksinmiş tabi kuzu yu pişirirken cok kötü kokuyor diyor. Yani tiksinerek yer tabi ağır ve kokar hic düzelmiyor mu bu alerji acaba çocuklar da cocugu da 10 aylik iste. Masallah tombis iştahlı bisey ama iste inek sütü alerjisi var. Doktorların bu tavrını hic sevmiyorum.. illa ortalığı yırtacaz çare bulcaz. Var iste çocuğun biseyi ama anlamıyorlar

Bu benim arkadasimin başına da geldi ama çok onceden beri yani 20li haftalardan beri güm diye ses geliyor diyor şaşırmıştım bende. Bugun de esim karnımı sevip cocugu kudurtuyordu. Cocuk da ona cok tutkun. Hani erkekler anneci olurdu neyse kulağını dayadı ses duyuyorum gluk gluk gluk diye dedi bu kadar ses senin karnından geliyor olamaz dedi . Of keşke bende duysam

Hepinize günaydın
Ben uyumayan olarak buradayım. Birşey soracaktım.
Ne yiyor ne içiyorsunuz gun içerisinde?
Mesela her gün kahvaltı yapiyor musunuz?
Kahvaltıdan sonra oglen ve ya akşamüzeri ne yiyorsunuz?
Ben bu yemek işinden inanılmaz sıkıldım da
Bizim düzensiz bir yaşantımız var yani öğlen uyanırız genelde 12 ,1 2 o vakit hic kahvaltı aklima gelmiyor dışardan biseyler söylüyorum. Sonra akşam evde yemek yapıyor yiyorum. Gece de acıkırsam akşamdan kalan yemek ve ya çorbadan yiyorum

Genelde sabaha kadar oturuyorum meyveli yoğurt yiyorum 1 ya da 2 tane . Kolayıma geliyor.
Süt içmiyorum. 30.haftaya kadar ne gerek varsa icmistim ve kansızlık oldu şuan kan hapi içiyorum 2 saat ara veriyorum kalsiyum alacaksam ayran içiyorum.
Yumurta asla yiyemem artik ama şimdiye kadar yedim havalar sıcakladı yenmez artik.
Bu arada kusma mide bulantısı mide yanması gibi bir sorunum yok. Benimki kişisel istahsizlik zaten 50 kiloluk insanım doktor bebegin hic kilo problemi yok gelişimi iyi kilosu iyi dedi ama ben artik gerçekten sıkıldım gunde 3 ogun yemek aşırı fazla acikmak sinir bozucu. Siz napuyorsunuz özellikle dikkat edip yediğiniz bisey var mı?
Bir de muz hergun yedim ama hergun 1 tane
.normalde severim muzu çünkü. Özel bi sebebi.yok.

Ondan da sıkıldım suan hic meyve yemiyorum bazen akşamları karpuz yiyoruz o kadar. Bu arada abur cubur da tüketmiyorum. Sadece az yiyorum sanırım . Kahvaltı hic etmiyorum sıkıldım. Erken uyanırsam dışardan simit poğaça börek söyleyip yiyorum.

Bebeği ya da kendimi ac bırakmıyorum bu arada acıkırsam hemen mutfağa gidiyorum üşenmezsem makarna,manti yapiyorum üşenirsem krem peynir sürüyorum ekmeğe. Yani muhakkak ağzıma bisey atıyorum ama özel olarak bir düzenim yok.
Zaten düzeni hic sevmem.

Bir ara surekli yiyormusum gibime geliyordu 20li haftalarda . Bu arada toplamda 9 kilo aldim.
Suan da zaman azaldı,havalar sıcakladı her sabah 2 yumurta haslayamam galiba.ooof

Cocugun hareketleri cok şükür masallah iyi kıpır kıpır. Cok zayıf doğsun istemiyorum kilolu da doğsun istemiyorum ama ben 2500 doğmuşum ve sanki hiç gelişemedim bu yaşıma kadar gerci annemde emzirmemiş sütü azmış oyle demişti yani cocuk en azından normal standart kiloda olsun diyorum ben zayiflikla cok uğraştım çünkü

Arkadaşına en derin en kalbi duygularımla sabırlar diliyorum 3 yaş ve civarında artık bağırsak inek sütünü sindirebilmek için yeterince gelişmiş oluyor. Yine bir testle sona erdiğini öğrenirler inşallah. Bende de aynısı keçi için geçerli. Markette filan keçi peynirinin önünden geçerken hala kokusu burnuma gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…