- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Endol yalancı dogum kasilmalari icin bana da verilmisti. Evet korona dan dolayı zor olur ama zaten çoğu çalışıyor. Bence değiştir son haftalar takip etse de olur zaten herhangi bir riskin yoksa farketmez ben 30.haftada gittim kendi tup bebek doktoruma kısmetse dogum o yaptircakEndol canim fitilin adı bakalim işe yariycak mi bide dr u bende degistirim diyorum snr nerden bulcam son ayım korona bar diyorum kafam cok karişik
Bende isilik gibi şeyler çıktı arkadaşlar sicaktan ve kilodan sanirim ne önerirsiniz hametan krem sursem geçer mi ki
al benden de o kadar iyice zorluyor artık vala gittikçe büyüyor zaten göbeğim de bugün farkettim daha bol olan feracem tam üzerime yapışma moduna geçmişMerhaba. Bikaç gündür yazılanları pek okuyamadım. Bu ara benim her yerim ağrımaya başladı ya. Merdiven çıkarken dizlerim ağrıyo. Ayakta durduğumda belim ayaklarım daha kısa sürede ağrıyo. Kalça kemiğim arkadan ağrıyo. Sol topuğum ağrıyo bikaç gündür, geçmedi. Yatarken kalkarken zorlanmaya başladım. Bebeğimin hareketleri hafifledi. Yine hareket ediyo eskisi gibi ama ama derinden derinden sanki. Dr a sordum büyüyüp hareket alanı daraldığı için daha az hissediyo olabilirsin dedi. Sonra tekrar biraz şiddetlenmeye başladı. Ben de dönmüştü heralde diye düşündüm.
Velhasıl kelam her yerim ağrımaya başladıBu cuma dr a gidicem kontrole. Sıkıntı çıkmaz yine inşallah.
güzelmiş canım ben magnet yaptırcam sanırımKizlar hediyelik bunu yaptiracağş bayıldım valla
sözde ben gidecem diyordum saf gibi randevum cumaymis Allah tan sabah baktım da boşa gitmedikBugün muayeneye giden varmıydı?benımkı bayramdan sonrakı hafta bakalım neyle karşılaşacagım
güzel haberlerle gel insAllah cnmYarin gideceğim doktora
Heyacanla bekliyorm
ben kızımda ilk kez 36. Haftada doğum için yatış verdiklerinde bagland nst ye bayılmıştım aç keisnlikle girilmemesi gerekiyor o an heyecanla açlik hissetmeyi ve çok aç değilim demiştim ben ama baya kötü oldum nefesim keisldi gözlerim karardı kulaklarim tikanmisti nabzım çok hızlıydi snrm hemen şekerli biseyler yedirmislerdi bı sure sonra düzeldim Allah tan bende şu an bı korku oluyor nst diyince zatenArkadaşlar nst ye de grdm ben bugün sırt üstü yatrdilar birden nefes alamadım fenalastmm hemşireyi çağırdım yan yatıp şu icince geçti, aranızda böyle durumla karşılaşan oldu mu nst den önce tatlı yiyin demişti tatlı yemistm aç karnına ondan mı oldu acaba
MaşAllah cnm bencede iki haftada git sen nolur nolmazBen gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok. Üç hafta sonra gel dedi ama ben iki hafta sonra gideceğim. Bebişler iyiler haftalarıyla uyumlular çok şükür kızım oğlanı yakalamış
Yaaa çok zor gerçekten insan çekince birşeylerden çözüm buluyorsa başkalarına da yardımcı olmak istiyor kaydettim kremin ismini saolasn canım insAllah gerek kalmaz tabiPişik kremi demişken, ilk oğlumda inek sütü allerjisi vardı ve pişikleri artık derisi ayrılıp içteki et gözükecek şekilde olurdu. Inanın ne varsa denedik, yurtdışında kim varsa bir ilaç getirdi. Hiç bir şey iyileştirmedi, çok çektik, sadece ben tek bir mucize bilirim bu konuda, Allah yaşatmasın ama yaşarsanız not alın, Weleda calendula babycreme. Kendimi bunu tanıtıp duyurmaya adadım o günden beriinatçı pişiği olan herkese de önerdim, yaramayan daha görmedim
Favorilere kaydettimHatta foto da yükleyeyim ki, bir sürü çeşidi var, yanlışlık olmasın. Minicik sürülüyor en az 6 ay gidiyor. Türkiye satışı da var artıkLazım olmaz umarım ama olursa budur ilaç
bebeişin nasıldı canım.aynen havaların sıvaklığı faln ev dışında hiç çekilmez.amin canım aminBen gittim ve çalışamaz raporu aldım, zaten bu sıcakta ve sıkıntılı zamanda calisamayacakmism, hepimiz hayırla atlatriz insallh bu süreci, son donemler daha zormuş dışarıda olmak bugün pert oldm
yattığın yer dümdüxmüydü.bizim burdakıler hafiit oturur pozsyonda.belki sırt üstü hiç yatmıorsan etkilemiştir.ben hiç sırt üstü yatamamArkadaşlar nst ye de grdm ben bugün sırt üstü yatrdilar birden nefes alamadım fenalastmm hemşireyi çağırdım yan yatıp şu icince geçti, aranızda böyle durumla karşılaşan oldu mu nst den önce tatlı yiyin demişti tatlı yemistm aç karnına ondan mı oldu acaba
Aynen bende yatamam sırt üstü hiç hamilelik dışında da yatamazdm şimdi hele hiç yatilmiyor yüz üstü yatmayı nasıl özledim anlatamamyattığın yer dümdüxmüydü.bizim burdakıler hafiit oturur pozsyonda.belki sırt üstü hiç yatmıorsan etkilemiştir.ben hiç sırt üstü yatamam
Maşşallah canımBen gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok. Üç hafta sonra gel dedi ama ben iki hafta sonra gideceğim. Bebişler iyiler haftalarıyla uyumlular çok şükür kızım oğlanı yakalamış
Normalde sırt üstü hiç ytmm baş kısmı yüksekti sadece yatagn ama ders olduNst ye aç girmemelisin canım yemek yiyip git bir dahakine
[/QUOTE
Aynen bana ders oldu tahlil vermek için aç gittim aslnda, bir de çok sıra vardı gecikmeyim diye sıraya girdi derken yemeyi erteledi, sonucu kötü oldu
Hametan pişik için de kullanmistm oğlumda acaba iyi gelir mi diye o yüzden dusundmHametan yanık ve yara merhemi degil mıydı. Bende egzama var aylardır sürünüyorum eczaneden bir krem yaptırdı Esim onu sürüyorum 3 gündür baya iyi geldi bence eczaneye sorun hamile olduğunuzu belirtin.ona gore versinler
Sudokrem i çok duyuyorum olmadı onu alayım bebise de kullanırımBen de sıcaklarda çok yaşarım, en iyi gelen sudocrem tarzı pişik kremleri oldu bana.
Ben uzun zamandır okuyorum ama yazamıyorum çünkü ben o sayfaya gelene kadar soru cevaplanmış oluyor. Ben de bugün dr kontrolüne gittim, yolunda çok şükür, gebelik diyabetim olduğu için sanırım biraz önden gidiyor, sezaryen olacak dedi, ilk oğlum da mecburî sezaryen olmuştu ama 7 yıl geçti aslında acaba ondan mı yoksa bebek iri gidiyor diye düşündüğünden mi dedi bilmiyorum, bana uyar, ben zaten ilk doğumumda da mecbur sezaryen dediklerinde, o zaman beni bayıltmayın o anı yaşamak istiyorum deyip spinal olmuştuminşallah bir terslik olmazsa 38+5 gibi yaparız dedi.
Bu arada öğretmenim, sordum 32de ne yapalım diye, ben çalışamaz raporu veririm ama sanki okullardan kabul etmeyecekler gibi bir duyum aldık ogretmenler için böyle bir durum var dedi. Bakalım artık, hayırlısı
Nst de böyle birşey benm daha önce hiç başıma gelmemişti dikkat etmek lazm demekkial benden de o kadar iyice zorluyor artık vala gittikçe büyüyor zaten göbeğim de bugün farkettim daha bol olan feracem tam üzerime yapışma moduna geçmişbenimde cuma kontrolüm insAllah herşey yolundadır hepimiz için
güzelmiş canım ben magnet yaptırcam sanırım
sözde ben gidecem diyordum saf gibi randevum cumaymis Allah tan sabah baktım da boşa gitmedik
güzel haberlerle gel insAllah cnm
ben kızımda ilk kez 36. Haftada doğum için yatış verdiklerinde bagland nst ye bayılmıştım aç keisnlikle girilmemesi gerekiyor o an heyecanla açlik hissetmeyi ve çok aç değilim demiştim ben ama baya kötü oldum nefesim keisldi gözlerim karardı kulaklarim tikanmisti nabzım çok hızlıydi snrm hemen şekerli biseyler yedirmislerdi bı sure sonra düzeldim Allah tan bende şu an bı korku oluyor nst diyince zaten
MaşAllah cnm bencede iki haftada git sen nolur nolmaz ☺
İyiydi çok şükür tabi yüzünü filan goremiyorz göstermiyor dabebeişin nasıldı canım.aynen havaların sıvaklığı faln ev dışında hiç çekilmez.amin canım amin
yattığın yer dümdüxmüydü.bizim burdakıler hafiit oturur pozsyonda.belki sırt üstü hiç yatmıorsan etkilemiştir.ben hiç sırt üstü yatamam
Kız beni Nts ye de sokmadı üç hafta sonra dediğin gibi 35 haftalık oluyor nasipse doğum öncesi bakarÇok sevindim canım ikisinin aynı kiloda gitmesini istiyoruz ama az bir farkta sonradan kapanır zaten. Hakketen 3 hafta çok uzun değilmi helede senin için nerdeyse doğuma denk geliyorbenim dr. Nerdeyse her haftaya indirdi.
Çok sevindim canım ikisinin aynı kiloda gitmesini istiyoruz ama az bir farkta sonradan kapanır zaten. Hakketen 3 hafta çok uzun değilmi helede senin için nerdeyse doğuma denk geliyorbenim dr. Nerdeyse her haftaya indirdi.
süt alerjisinden mi pişik oluodu canım.sütü kesince geçmedimi? ne zaman inek sütü vermeye başlamştnzPişik kremi demişken, ilk oğlumda inek sütü allerjisi vardı ve pişikleri artık derisi ayrılıp içteki et gözükecek şekilde olurdu. Inanın ne varsa denedik, yurtdışında kim varsa bir ilaç getirdi. Hiç bir şey iyileştirmedi, çok çektik, sadece ben tek bir mucize bilirim bu konuda, Allah yaşatmasın ama yaşarsanız not alın, Weleda calendula babycreme. Kendimi bunu tanıtıp duyurmaya adadım o günden beriinatçı pişiği olan herkese de önerdim, yaramayan daha görmedim
Benim ilk 15 Haziran diyordu da bu hafta 37 çıkarırız dedi yani 22 Haziran oluyor. Bakıyor canım ama demiyor güzel diyor açılma yok diyor.Maşşallah canımsenın doğum tarihi bellmydı canım.ultrasyonla rahim agzı uzunluguna baktımı karından
Aynen cnm bende cuma gidicem bklm mat isteyevek miNst de böyle birşey benm daha önce hiç başıma gelmemişti dikkat etmek lazm demekki
hakkızımda hayrlısı olsun canım ayy yavaştan yavaştan geliyor zaman ☺Benim ilk 15 Haziran diyordu da bu hafta 37 çıkarırız dedi yani 22 Haziran oluyor. Bakıyor canım ama demiyor güzel diyor açılma yok diyor.
2 yıldan önce vermeyin diyor uzmanlar.süt alerjisinden mi pişik oluodu canım.sütü kesince geçmedimi? ne zaman inek sütü vermeye başlamştnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?