2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Endol canim fitilin adı bakalim işe yariycak mi bide dr u bende degistirim diyorum snr nerden bulcam son ayım korona bar diyorum kafam cok karişik
Endol yalancı dogum kasilmalari icin bana da verilmisti. Evet korona dan dolayı zor olur ama zaten çoğu çalışıyor. Bence değiştir son haftalar takip etse de olur zaten herhangi bir riskin yoksa farketmez ben 30.haftada gittim kendi tup bebek doktoruma kısmetse dogum o yaptircak

Bende isilik gibi şeyler çıktı arkadaşlar sicaktan ve kilodan sanirim ne önerirsiniz hametan krem sursem geçer mi ki

Ben de sıcaklarda çok yaşarım, en iyi gelen sudocrem tarzı pişik kremleri oldu bana.

Ben uzun zamandır okuyorum ama yazamıyorum çünkü ben o sayfaya gelene kadar soru cevaplanmış oluyor. Ben de bugün dr kontrolüne gittim, yolunda çok şükür, gebelik diyabetim olduğu için sanırım biraz önden gidiyor, sezaryen olacak dedi, ilk oğlum da mecburî sezaryen olmuştu ama 7 yıl geçti aslında acaba ondan mı yoksa bebek iri gidiyor diye düşündüğünden mi dedi bilmiyorum, bana uyar, ben zaten ilk doğumumda da mecbur sezaryen dediklerinde, o zaman beni bayıltmayın o anı yaşamak istiyorum deyip spinal olmuştum inşallah bir terslik olmazsa 38+5 gibi yaparız dedi.
Bu arada öğretmenim, sordum 32de ne yapalım diye, ben çalışamaz raporu veririm ama sanki okullardan kabul etmeyecekler gibi bir duyum aldık ogretmenler için böyle bir durum var dedi. Bakalım artık, hayırlısı

Bu arada mide yanmalarınız için geçmiş olsun kızlar. Benim eşim de çok yaşar, acid pass diye bir ilaçla hayata döndü diyebilirim. Ama gebelik için tabi uygun olup olmadığını sormak lazım

Pişik kremi demişken, ilk oğlumda inek sütü allerjisi vardı ve pişikleri artık derisi ayrılıp içteki et gözükecek şekilde olurdu. Inanın ne varsa denedik, yurtdışında kim varsa bir ilaç getirdi. Hiç bir şey iyileştirmedi, çok çektik, sadece ben tek bir mucize bilirim bu konuda, Allah yaşatmasın ama yaşarsanız not alın, Weleda calendula babycreme. Kendimi bunu tanıtıp duyurmaya adadım o günden beri inatçı pişiği olan herkese de önerdim, yaramayan daha görmedim

al benden de o kadar iyice zorluyor artık vala gittikçe büyüyor zaten göbeğim de bugün farkettim daha bol olan feracem tam üzerime yapışma moduna geçmiş benimde cuma kontrolüm insAllah herşey yolundadır hepimiz için
Kizlar hediyelik bunu yaptiracağş bayıldım valla
güzelmiş canım ben magnet yaptırcam sanırım
Bugün muayeneye giden varmıydı?benımkı bayramdan sonrakı hafta bakalım neyle karşılaşacagım
sözde ben gidecem diyordum saf gibi randevum cumaymis Allah tan sabah baktım da boşa gitmedik
Yarin gideceğim doktora
Heyacanla bekliyorm
güzel haberlerle gel insAllah cnm
ben kızımda ilk kez 36. Haftada doğum için yatış verdiklerinde bagland nst ye bayılmıştım aç keisnlikle girilmemesi gerekiyor o an heyecanla açlik hissetmeyi ve çok aç değilim demiştim ben ama baya kötü oldum nefesim keisldi gözlerim karardı kulaklarim tikanmisti nabzım çok hızlıydi snrm hemen şekerli biseyler yedirmislerdi bı sure sonra düzeldim Allah tan bende şu an bı korku oluyor nst diyince zaten
Ben gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok. Üç hafta sonra gel dedi ama ben iki hafta sonra gideceğim. Bebişler iyiler haftalarıyla uyumlular çok şükür kızım oğlanı yakalamış
MaşAllah cnm bencede iki haftada git sen nolur nolmaz

Yaaa çok zor gerçekten insan çekince birşeylerden çözüm buluyorsa başkalarına da yardımcı olmak istiyor kaydettim kremin ismini saolasn canım insAllah gerek kalmaz tabi

Ben gittim ve çalışamaz raporu aldım, zaten bu sıcakta ve sıkıntılı zamanda calisamayacakmism, hepimiz hayırla atlatriz insallh bu süreci, son donemler daha zormuş dışarıda olmak bugün pert oldm
bebeişin nasıldı canım.aynen havaların sıvaklığı faln ev dışında hiç çekilmez.amin canım amin

yattığın yer dümdüxmüydü.bizim burdakıler hafiit oturur pozsyonda.belki sırt üstü hiç yatmıorsan etkilemiştir.ben hiç sırt üstü yatamam

yattığın yer dümdüxmüydü.bizim burdakıler hafiit oturur pozsyonda.belki sırt üstü hiç yatmıorsan etkilemiştir.ben hiç sırt üstü yatamam
Aynen bende yatamam sırt üstü hiç hamilelik dışında da yatamazdm şimdi hele hiç yatilmiyor yüz üstü yatmayı nasıl özledim anlatamam

Ben gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok. Üç hafta sonra gel dedi ama ben iki hafta sonra gideceğim. Bebişler iyiler haftalarıyla uyumlular çok şükür kızım oğlanı yakalamış
Maşşallah canım senın doğum tarihi bellmydı canım.ultrasyonla rahim agzı uzunluguna baktımı karından

Normalde sırt üstü hiç ytmm baş kısmı yüksekti sadece yatagn ama ders oldu

Çok sevindim canım ikisinin aynı kiloda gitmesini istiyoruz ama az bir farkta sonradan kapanır zaten. Hakketen 3 hafta çok uzun değilmi helede senin için nerdeyse doğuma denk geliyor benim dr. Nerdeyse her haftaya indirdi.
Kız beni Nts ye de sokmadı üç hafta sonra dediğin gibi 35 haftalık oluyor nasipse doğum öncesi bakar bende canım bende kendim ölçümlere baktım hocam sanki kilo almış yetişmiş dedim evet hatta çok az geçmişte dedi oysa iki haftadır kaşıntı yüzünden ne ilacı doğru düzgün içtim ne süt muz yedim ekmeğe yükledim ilk defa kız ekmek seviyor anlamış olduk oğlan muz süt kaşar onun yavaşlamış olsun eşit oldular çok şükür. Bu arada dokturum 37 yi çıkarırız diye düşünüyorum dedi ne mutlu oldum
Çok sevindim canım ikisinin aynı kiloda gitmesini istiyoruz ama az bir farkta sonradan kapanır zaten. Hakketen 3 hafta çok uzun değilmi helede senin için nerdeyse doğuma denk geliyor benim dr. Nerdeyse her haftaya indirdi.

süt alerjisinden mi pişik oluodu canım.sütü kesince geçmedimi? ne zaman inek sütü vermeye başlamştnz

kızlar ya bende isime karar veremeyenlerdenim kızımn adı buğlem sizce ikranur mu beren mi bide sonu uysun die çiğdem düşündüm ama nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…