2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya kızlar benimde sanırım reflü başladı böyle boğazımdan aşağı yanıyor sanki napmak lazım
Ben hamileliğin başından beri mide rahatsızlığı yaşıyorum 2. Trimester da rahattım bir tek son haftalarda iyice coştu rennie duo verdi doktorum onu kullanıyorum ama çok çok işe yaramıyor bende düşün hamileliğin başından beri 25 şişe bitirmişimdir en az. Süt baya iyi geliyor yatıştırıyor benim mide mi ama şekersiz soğuk içiyorum dene istersen. Çok kötü birşey ama az kaldı dayanıcaz artık.

Hafi ya benim daha yeni baslıyor cidden çekilmiyor şimdi sakız çiğniyorum birazz rahatlattı sanki sütte iyi geliyor dediğin gibi

Bugün muayeneye giden varmıydı?benımkı bayramdan sonrakı hafta bakalım neyle karşılaşacagım
Ben gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok. Üç hafta sonra gel dedi ama ben iki hafta sonra gideceğim. Bebişler iyiler haftalarıyla uyumlular çok şükür kızım oğlanı yakalamış

Canım beni dahiliye yönlendirdi. Doktor üç tane ilaç verdi. Ana ilacın etkisini görmem bir haftayı bulurmuş. Onun için yanına iki tane ilaç verdi. Birini gece kaşıntı olmasın diye verdi ki ben gece resmen atak geçiyorum . Sadece üç saat uyumuşum kaşıntı yüzünden. Dahiliye doktoruna git. Ben dermatoloji doktoruna gittim hiçbir şey yapmadı gebelikten dedi yolladı. Kadın doğumcum dahiliyenin yazdığı o ilacı ben yazamıyorum dedi etkili dedi. İnşallah geçirir

Öncesinde de rahatsızdı midem ondan ağır geçiriyorum
Benim eşimde oyle. Ne yese midesi kötü oluyor. Bantpass mi ne diye bi ilaç var onu içiyor bazen. Ejderha çıkıyor midemden diyor. O nasıl bir tanımlamaysa bu mide isleri stresten oluyor bence kiminin mideye vuruyor geçmiş olsun sana da cAnım.

Hadi ya. Öyle bişey mi varmış çok dar normal yapamazsın diye

İlacın ismi ne canım şimdi bilmezse doktor söyleyeyim ya çok beter bişey ve evet ben de geceleri daha fenayım

İlacın ismi ne canım şimdi bilmezse doktor söyleyeyim ya çok beter bişey ve evet ben de geceleri daha fenayım
Soldaki ilaç etkili olan. Pahalı normalde devlet karşılıyor 27 lira verdik. Safra iyi çalışmıyormuş asit üretiyor. Bu asit te kaşıntı yapıyormuş.

Eklentiler

• DSC_0027.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 37
Endol canim fitilin adı bakalim işe yariycak mi bide dr u bende degistirim diyorum snr nerden bulcam son ayım korona bar diyorum kafam cok karişik

Ben gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok. Üç hafta sonra gel dedi ama ben iki hafta sonra gideceğim. Bebişler iyiler haftalarıyla uyumlular çok şükür kızım oğlanı yakalamış
Çok sevindim canım ikisinin aynı kiloda gitmesini istiyoruz ama az bir farkta sonradan kapanır zaten. Hakketen 3 hafta çok uzun değilmi helede senin için nerdeyse doğuma denk geliyor benim dr. Nerdeyse her haftaya indirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…