Ben hamileliğin başından beri mide rahatsızlığı yaşıyorum 2. Trimester da rahattım bir tek son haftalarda iyice coştu rennie duo verdi doktorum onu kullanıyorum ama çok çok işe yaramıyor bende düşün hamileliğin başından beri 25 şişe bitirmişimdir en az. Süt baya iyi geliyor yatıştırıyor benim mide mi ama şekersiz soğuk içiyorum dene istersen. Çok kötü birşey ama az kaldı dayanıcaz artık.Ya kızlar benimde sanırım reflü başladı böyle boğazımdan aşağı yanıyor sanki napmak lazım
Hafi ya benim daha yeni baslıyor cidden çekilmiyor şimdi sakız çiğniyorum birazz rahatlattı sanki sütte iyi geliyor dediğin gibiBen hamileliğin başından beri mide rahatsızlığı yaşıyorum 2. Trimester da rahattım bir tek son haftalarda iyice coştu rennie duo verdi doktorum onu kullanıyorum ama çok çok işe yaramıyor bende düşün hamileliğin başından beri 25 şişe bitirmişimdir en az. Süt baya iyi geliyor yatıştırıyor benim mide mi ama şekersiz soğuk içiyorum dene istersen. Çok kötü birşey ama az kaldı dayanıcaz artık.
Valla sağlıkla bitirelim bir an önce.Hafi ya benim daha yeni baslıyor cidden çekilmiyor şimdi sakız çiğniyorum birazz rahatlattı sanki sütte iyi geliyor dediğin gibi
Gaviskon yazıldı bana bı ara rennie duo yazıldı rennie tablet kullandım ama çare mi hayur anlık rahatlama sadeceHamilelikte gaviscon içenler var. Gerci o mide yanması icin sanirim ama. Bir doktora sor istersen canim ic derse onu içersn
Ben gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok. Üç hafta sonra gel dedi ama ben iki hafta sonra gideceğim. Bebişler iyiler haftalarıyla uyumlular çok şükür kızım oğlanı yakalamışBugün muayeneye giden varmıydı?benımkı bayramdan sonrakı hafta bakalım neyle karşılaşacagım
Evet daha var benim hayırlısıyla doğsunlarda valla inşallahValla sağlıkla bitirelim bir an önce. ❤ Senin daha varmış birde
Gaviskon yazıldı bana bı ara rennie duo yazıldı rennie tablet kullandım ama çare mi hayur anlık rahatlama sadece
Canım beni dahiliye yönlendirdi. Doktor üç tane ilaç verdi. Ana ilacın etkisini görmem bir haftayı bulurmuş. Onun için yanına iki tane ilaç verdi. Birini gece kaşıntı olmasın diye verdi ki ben gece resmen atak geçiyorum . Sadece üç saat uyumuşum kaşıntı yüzünden. Dahiliye doktoruna git. Ben dermatoloji doktoruna gittim hiçbir şey yapmadı gebelikten dedi yolladı. Kadın doğumcum dahiliyenin yazdığı o ilacı ben yazamıyorum dedi etkili dedi. İnşallah geçirirBen gittim bugün kontrole bebek iyi 31 haftalık boy kilo iyi haftayla uyumlu benim kaşıntım vardı tahlil falan yaptı herhangi bi sorun yok tahlil sonuçlarında ama bende normalde de alerji oluyordu bu dönemde antihistaminik ilaçlar kullanıyordum gebelikten dolayı ilaç içemezmişim avil isimli kremi yazdı kaşıntıyı hafifletir dedi deneyeceğim inşaallah hafifletir heryerim yara bere içinde kaşınmaktan bir de ılık suyla duş ve en son suda bire on oranında sirkeli soğuğa yakın suyla durula vücudunu dedi deneyeceğim sonucu yazarım
Hadi yaa. O kötü olmuş canim neyseki az kaldi . Zordur eminimGaviskon yazıldı bana bı ara rennie duo yazıldı rennie tablet kullandım ama çare mi hayur anlık rahatlama sadece
Kaydedeyim hemen ilacın isminibana da ne gaviscon ne rennie fayda etti. Doktor pantpas diye bir hap verdi. Doktoruna danış bir istersen bana çok iyi geldi neredeyse 24 saat etki ediyor bana.
Öncesinde de rahatsızdı midem ondan ağır geçiriyorumHadi yaa. O kötü olmuş canim neyseki az kaldi . Zordur eminim
Benim eşimde oyle. Ne yese midesi kötü oluyor. Bantpass mi ne diye bi ilaç var onu içiyor bazen. Ejderha çıkıyor midemden diyor. O nasıl bir tanımlamaysaÖncesinde de rahatsızdı midem ondan ağır geçiriyorum
Canim ben bugun gittim ..nst yapti altan bakti ultrasyondan bakti hersey normal dedi..hastane kalabalik degildi cokBugün muayeneye giden varmıydı?benımkı bayramdan sonrakı hafta bakalım neyle karşılaşacagım
Yaparsan bir örnek At canim bize de fikir olurBende anahtarlik yapacagim makrome ip alip kendim yapmayi dusunuyorum cokk severim bu tarz isleri
Hadi ya. Öyle bişey mi varmış çok dar normal yapamazsın diyeArkadaşlar dunden beri kasiklarimin tam ortasinda oturup kalkinca, uzanip dönünce, fln bi yerde siddetli ağrı vardi, iltahaptir diye, tek kullankmlik tozlardan alip ictim gece, bugünde dvm edince dr.a gittim, nst de pekbisey yok dedi, muayne de cocugun kafası tam agriyon yerde orta da dedi, iltahap yok, alttan muayne etti açılma yok, ztn cok dar normal yapamazmissin dedi ki ben ztn sezeryan olcam, verdi agri kesici fitil yolladi beni ama kizlar agrim var ya oturamıyorum dönemiyorum, dimdik durup yuruyemiyorum, hafif belim de ve alttamda baski oluyo bu ne ya gecermi acaba
İlacın ismi ne canım şimdi bilmezse doktor söyleyeyim ya çok beter bişey ve evet ben de geceleri daha fenayımCanım beni dahiliye yönlendirdi. Doktor üç tane ilaç verdi. Ana ilacın etkisini görmem bir haftayı bulurmuş. Onun için yanına iki tane ilaç verdi. Birini gece kaşıntı olmasın diye verdi ki ben gece resmen atak geçiyorum . Sadece üç saat uyumuşum kaşıntı yüzünden. Dahiliye doktoruna git. Ben dermatoloji doktoruna gittim hiçbir şey yapmadı gebelikten dedi yolladı. Kadın doğumcum dahiliyenin yazdığı o ilacı ben yazamıyorum dedi etkili dedi. İnşallah geçirir
Yani sanirim yapamazsın degil de zor doğumolur anlaminda dedi sanirimHadi ya. Öyle bişey mi varmış çok dar normal yapamazsın diye
Soldaki ilaç etkili olan. Pahalı normalde devlet karşılıyor 27 lira verdik. Safra iyi çalışmıyormuş asit üretiyor. Bu asit te kaşıntı yapıyormuş.İlacın ismi ne canım şimdi bilmezse doktor söyleyeyim ya çok beter bişey ve evet ben de geceleri daha fenayım
Endol canim fitilin adı bakalim işe yariycak mi bide dr u bende degistirim diyorum snr nerden bulcam son ayım korona bar diyorum kafam cok karişikBence o doktoru değiştir canım boyle ezbere konuşanlar hic bisey bilmiyor açılma olmaması normal de dar yapamazsın diye bisey yok. Benim arkadasim sırf zayıf diye senin çatın dar diyen doktor vardi hemde muayne etmeden. Gerci sezeryan olacakmışsın ama boyle doktorlardan uzak durmak lazım fitil verdigi ismi ne acaba?, bende de ağrı oluyordu sonra bakıyordum gaz ağrısıymış. Gaz ağrısı olabilir gerçekten. Ultrosonda da sorun gorulmediyse oyle olabilir senle haftalarımız ayni bende de oluyordu
ķ
Çok sevindim canım ikisinin aynı kiloda gitmesini istiyoruz ama az bir farkta sonradan kapanır zaten. Hakketen 3 hafta çok uzun değilmi helede senin için nerdeyse doğuma denk geliyorBen gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok. Üç hafta sonra gel dedi ama ben iki hafta sonra gideceğim. Bebişler iyiler haftalarıyla uyumlular çok şükür kızım oğlanı yakalamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?