2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Daha ne yiyeceksin kız baya baya yiyormuşsun işte aldığın 9 kiloyla beraber mi 50 kilosun eski kilonu mu söylüyorsun orasını anlamadım

Evet bende boyle iste ne bulursam yiyorum hesabı oluyor. Yani özellikle birşeyler hazırlamıyorum hani kimisi diyor ya her gun mutlaka 1 kase yoğurt mutlaka et tavuk balık bunlardan birini yerim hususi olarak. Bende öyle bisey yok. Ay ben sıkılırım da yani öyle.Sen benim gibiymissin.
Bu arada ben de süt yoğurt sevmem
Hele o yoğurdu oyle kasik kaşık yiyorlar ya benim içim bir fena oluyor.
Ayran severim ama. Yoğurdu da yemeklerin üzerinde yiyebilirim 2 3 kasik
Ama bu hamilelikte hep canim süt istedi işte meyveli sütlerden o da kansızlık yaptı tabiki. Süt kadar kötü bisey yok insan sağlığını baltaliyor. He benim de dondurma favorim bu arada tatliyla aram hic yoktur hayatım boyunca olmadi yani ama hamileyken aşırı tatli düşkünlüğü oldu ve dondurma eskiden de yediğim ve en sevdiğim tatlıydı bir onu cok severdim zaten biri yerken elinden alip yicem o derece artik gözümü döndürüyor..l

benim eşimde göbekli, göbekleri tokuşturuyoruz oda göbeğinde hissediyor diyorum azda olsa ne hissettiğimiz anlamışsındır. MaşaAllah benimkiler bu ara öyle hareketliler karnım resmen dalgalanıyor

kızlar sabah kontrolüm vardı hastaneden geldim 32+0 raporumu aldım kan tahlili ve idrar tahlilerine bakalım dedi epey olmştu yaptırmayalı sonuçlar henüz cıkmadı bakalm
Doğum da sezeryan olucağı için günü 10 gün önce olur dedi bakalm
2 hafta da bir gelmemi söyledi (koronadan dolayı epeydir gitmiyordum :) )

Çok normal canim millet 20 kilo alıyor 25 hatta dahasını soyleyim 30 kilo alan dahi var
Herhalde sey diyor bunlar aayy canim şunu çekti diyim bunu çekti diyim de kocam da bana alsın bana ilgi göstersin baska bir açıklaması olamaz zira hamilelik 38 hafta 30 kilo almak nedir sen sağlıklı besleniyorsun ama. Abur cubur yememende cok iyi bu arada sen kan hapi kullanıyordun degil mi süt olayına dikkat et en azından araya 2 saat koy haptan sonra hatta hic icmesen daha iyi ama içeceksen 2 saat koy

Aynen canim ilaçları düzenli kullanıyorum her gun saat gibi tiroid hapım vitaminler vs.
ya bu arada soylediklerin gercekten dogru boyle sacmalayan buldumcuklar var normalde.onune eti koy balığı koy yemez hamileyken hususî yok haftada 3 et yedim bilmemne yedim.
Gerizekalı lik. Ben sevmedigim seyi yemem yani ne yalan soyleyim. Neden kendime eziyet edeyim.

Ben normalde eti hergün yerim. Zayıf olmamın sebebi o biraz da. Ama hamile olunca bir tiksinme oldu. Kıyma dan. Parça etten. Boyle secicilik olunca sınırlandı yediğim et. Balık hayatta yemem zaten ancak küçük balık olacak mevsimi geçti zaten. Ya millet abartıyor insan da kendini sorguluyor acaba bende tuhaflık varmi diye. Dedigin gibi biz kendimize bakacaz bebek her türlü zaten sömürüyor benim oğlum yamyam zaten daha yemeği 3 kaşık yedigimde başlıyor tekme atmaya acaba bu ilaçları.dogum sonrası da kullancak miyiz ki saçlar dokuluyormus oyle diyorlar simdi de ona takıldm üzüldüm.insallah oyle bisey olmaz yaaa olmasin

Verirsin canim hemde hemen verirsin kiloyu sıkıntı etme sütlü tatlılar daha iyi diğerlerine gore onu yemen iyi. Karpuz iYi gidiyor gercekten. Zaten bi insan sağlıklı beslencem diye kasarsa hic olmuyor baktim da çoğu kisi benim gibiymiş ben kilo alma diyeti yaparken her gun yumurta yiyordum 2 tane artik fenalık basmıştı ya bu insanlar yumurta da ne buluyor onu da anlamam tamam haşlaması evet guzel de ne bileyim olmasa da olur bence yani az kaldi artik cocuk dogsun yemicem yaaa kahve yeterli bi de sandovic bitti gitti

Saol canım yorumladığın için aynen bende çok seviyorum Ali ismini hayırlısı insAllah
Canım bence 2 isim koyma ben sevmiyorum benimde 2 ismim var cok zor oluyor cocuk illa ki 1 tanesini kullanıyor. Okulda farklı hitap ediyorlar evde farklı akrabalar farklı. Mesela hastaneyi arayıp.randevu almak bana cok zor geliyor hayatımda hiç kullanmadığım ve kimsenin bile bilmediği ismi söylemek zor oluyor ki anlamıyorlar da. Tekrar etmek zorunda kalıyorum. Sildiricem 2.ismimi bu arada öyle kötü bir isim de degil ama gerek yok yani.
Ve 2 isimli insanların hayatı hep zor oldu cevremde de öyle oldu kişilik bölünmesi yapiyor bide cocuk ta . Bence tek bir isim koy tabi ki karar senin. ben fikrimi belirttim tek olsun anlamı.illa cok guzel olacak diye bisey yok anlaşılır herkes tarafından kolayca söylenen ç,ğ,ü,ö,ş olmasin içinde mesela ü ve ö cocugun hayatını kaderini zorlayıcı harflerdir..Ben bu konuda cok kitap okudum hesaplama falan yaptim o şekilde koydum. Ali demissin sanirim bence gayet güzel bir isim kısa ve net isimler marka.gibi oluyor. E ismi fazla.olan insanlarda iletişim problemi.oluyormus. ege efe gibi. Erdem olmasin Ali olsun bence

Kızlar, geceleri yatarken kolları uyuşan var mı? Bir kaç gündür uyutmuyor bu durum beni
ara ara oluyor cnm bende de ama çok aşırı rahatsız edecek kadar degil
herşey yolundaysa süper cnm insAllah tahlil sonuçlarına güzel çıkar hadi hyrlisi
Ve doktora Gidiyorum Allah'tan evime 5 dk uzaklıkta 34 hafta olduk ama nst ye alırlar mi
Alırlar bence hadi güzel haberlerle gel insAllah

aynen cnm olmuyor cidden böyle devam doğum sonrası normale döneriz snrm
hiç bu açıdan duusnmemistim cnm
Kizlar ton balığı yiyebiliyor muyuz ya Çok arada kaldım
Ben normalde de çok sevmem hiç yiyemiyorum cnm

merhaba canım. herkesin yemek yeme olayı farklı hamılelık zaten ayrı bı olay.
ben sabahları bı bardak ballı süt. tereyağlı yumurta bazen ıcıne eksta kıyma falan koyuyorum, peynır zeytın ve reçel yıyorum.
öğleden sonra cok bıse yemıyorum bazen meyve. ama bol su içiyorum zaten içim yanıyor
akşam yemegı kendım yapıyorum çalışırken hafta sonundan yemeklerı hazırlıyodum şimdi gunluk yapıyorum, mutlaka semız otlu salata yapıyorum hergun. bı de yemekten sonra mutlaka bı kase kendı yaptıgım yoğurttan yıyorum.
akşam zararlı olarak yedıgım( bazen cıps) ama ıkı uc gune bı mutlaka dondurma yıyorum
ha sonra meyve yıyorum hergun. sonra geç yattıgım ıcın acıkıyorum bazen tost falan yıyorum toplam 7 kılo aldım

canım kilosu nasıl cıktı bı de çalışabılır mı aldın

Sabahları yumurta yediğin icin bir de kıymalı da yersen hic acıkmazsın öğlene kadar zaten canim.ondan acıkmıyorsun
Peki neden semizotlu salata? Omega 3 var içinde semizotunun o sebeple mi yoksa canın mi istiyor? Ben bir ara salataya cok takmıştım her akşam yemeğin yanina esime yaptrıyordum mutlaka. Suan bıraktım.
Peki sen takviye olarak ne kullanıyorsun vitamin demir hapı falan tarzında?

Evettt kontrole geldik biz 34+1 deyiz 2250 olmuş kilosu nst bakıldı sancı çıktı serum taktılar 2. Defa nst ye soktular sancı çıktı tekrar alttan muayene ettiler açılma yokmuş idrar tahliline baktılar enfeksiyon varmış. Serum bağladılar bekliyorum odada şuan. Geriliyor insan ya umarım bir aksilik çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…