inş öyle olur şimdiden kıskamaya başladı inş zamanla alışır:)Ayşe çok güzelkiBaşarılı bir seçim olmuş kızınınki. hem Onların istedikleri olunca kıskançlıkta bir nebze azalıyor. Daha bir sahipleniyorlar.
Ayşe Hüma da güzel cnm :)Bizim kızın ismi Ayşe Hüma olacak inşallah
Daha ne yiyeceksin kız baya baya yiyormuşsun işte aldığın 9 kiloyla beraber mi 50 kilosun eski kilonu mu söylüyorsun orasını anlamadımHepinize günaydın
Ben uyumayan olarak buradayım. Birşey soracaktım.
Ne yiyor ne içiyorsunuz gun içerisinde?
Mesela her gün kahvaltı yapiyor musunuz?
Kahvaltıdan sonra oglen ve ya akşamüzeri ne yiyorsunuz?
Ben bu yemek işinden inanılmaz sıkıldım da
Bizim düzensiz bir yaşantımız var yani öğlen uyanırız genelde 12 ,1 2 o vakit hic kahvaltı aklima gelmiyor dışardan biseyler söylüyorum. Sonra akşam evde yemek yapıyor yiyorum. Gece de acıkırsam akşamdan kalan yemek ve ya çorbadan yiyorum
Genelde sabaha kadar oturuyorum meyveli yoğurt yiyorum 1 ya da 2 tane . Kolayıma geliyor.
Süt içmiyorum. 30.haftaya kadar ne gerek varsa icmistim ve kansızlık oldu şuan kan hapi içiyorum 2 saat ara veriyorum kalsiyum alacaksam ayran içiyorum.
Yumurta asla yiyemem artik ama şimdiye kadar yedim havalar sıcakladı yenmez artik.
Bu arada kusma mide bulantısı mide yanması gibi bir sorunum yok. Benimki kişisel istahsizlik zaten 50 kiloluk insanım doktor bebegin hic kilo problemi yok gelişimi iyi kilosu iyi dedi ama ben artik gerçekten sıkıldım gunde 3 ogun yemek aşırı fazla acikmak sinir bozucu. Siz napuyorsunuz özellikle dikkat edip yediğiniz bisey var mı?
Bir de muz hergun yedim ama hergun 1 tane
.normalde severim muzu çünkü. Özel bi sebebi.yok.
Ondan da sıkıldım suan hic meyve yemiyorum bazen akşamları karpuz yiyoruz o kadar. Bu arada abur cubur da tüketmiyorum. Sadece az yiyorum sanırım . Kahvaltı hic etmiyorum sıkıldım. Erken uyanırsam dışardan simit poğaça börek söyleyip yiyorum.
Bebeği ya da kendimi ac bırakmıyorum bu arada acıkırsam hemen mutfağa gidiyorum üşenmezsem makarna,manti yapiyorum üşenirsem krem peynir sürüyorum ekmeğe. Yani muhakkak ağzıma bisey atıyorum ama özel olarak bir düzenim yok.
Zaten düzeni hic sevmem.
Bir ara surekli yiyormusum gibime geliyordu 20li haftalarda . Bu arada toplamda 9 kilo aldim.
Suan da zaman azaldı,havalar sıcakladı her sabah 2 yumurta haslayamam galiba.ooof
Cocugun hareketleri cok şükür masallah iyi kıpır kıpır. Cok zayıf doğsun istemiyorum kilolu da doğsun istemiyorum ama ben 2500 doğmuşum ve sanki hiç gelişemedim bu yaşıma kadar gerci annemde emzirmemiş sütü azmış oyle demişti yani cocuk en azından normal standart kiloda olsun diyorum ben zayiflikla cok uğraştım çünkü
Evet bende boyle iste ne bulursam yiyorum hesabı oluyor. Yani özellikle birşeyler hazırlamıyorum hani kimisi diyor ya her gun mutlaka 1 kase yoğurt mutlaka et tavuk balık bunlardan birini yerim hususi olarak. Bende öyle bisey yok. Ay ben sıkılırım da yani öyle.Sen benim gibiymissin.Bende pek düzenli yiyen birisi değilim canım.Sabah kızımla kalkıyorum mecbur bazen onu oyalayabılırsem biraz daha uyuyorum genlde 10 gbi kalkıyoruz nadir 12 yi bulur.kahvaltıda yumurtam olur kesin onu yemezsem doyduğumu anlmaıorum.standart kahvaltılıklar oluyor peynir falan çok tüketmrm süt yoğurt sevmem ama aradada olsa tüketmeye valışıorum.bi ara her gün yoğrt yiyordum.
sonra işe güce dalıorum acıkırsam büskivi faln atıorum hemen.onun dışında akşamdan kalan yemeklerden ısıtıyorum hem kızıma hem kendıme yiyoruz.meyvede sürekli yedgm bi şey yok bi ara muz alsı eşim kılo aldrıomş demiğimde kmseye vermedm tek ben yedm.
akşamada iftar işte Allah ne verdyse yerim.iftardan sonra benımkının boğazı durmaz bu ara lokum almış biskvi lokum kahve ben çay içiorum bazen bazende süt içiyorum.dondrma faln varsa onu yiyoruz.
sonra bide sahur yapıorum yine yumrta kahvaltılık tarzı şeyler.ben bu şekilde beslenıorm çok aşırı saglıklı beslendgm sölenemez.dışardanda çok sıkıldıgımda bugunde dısardan yıyelm derdım ayda 1 defa falndr oda herlde ama artık virüs var die hiç dışarda sölemioruz.
ben sahurdan sonra eşime arkadan sarılıorum karnımıda iyice yapıştrıorum oda hissedıoMaşşallah kızıma gündüzleri sakın pıt pıt şeklinde hıçkırıkları oluo genelde ama sahur vaktı sahurdan sonra bu şekilde hareketlı oluo.
54 kiloyum canim suanda. 45 ile hamile kalmistim laf gelimi 50 kiloyum dedimDaha ne yiyeceksin kız baya baya yiyormuşsun işte aldığın 9 kiloyla beraber mi 50 kilosun eski kilonu mu söylüyorsun orasını anlamadım
Çok normal canim millet 20 kilo alıyor 25 hatta dahasını soyleyim 30 kilo alan dahi varValla canım bende hamilelikten önce günde iki öğün beslenen biriydim kilo almamak için dikkat ederdim ama şimdi sürekli acıkıyorum hün içerisinde. Kahvaltı mutlaka yapıyorum yumurta, zeytin, domates, salatalık, peynir, kaşar peynir, ekmek, bal ve süt ☺ Öğlende ne olursa yoğurt, çorba. Akşamda normal akşam yemeği yatmadan da süt içiyorum ceviz falan acıkıyorum çünkü. Elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum hiç abur cubur yemiyorum mesela. Sadece haftada iki kere kahvenin yanında çikolata yiyorum. 52yle başlamıstım dün tartıldım 60 olmusum yani 7 ayda 8 kilo almısım normaldir herhalde
Aynen canim ilaçları düzenli kullanıyorum her gun saat gibi tiroid hapım vitaminler vs.Daha dün yaşadım gluk gluk ses geldi karnımdan insan ilk korkuyor ama şaşırıyor da ne yapıyor acaba içerde bu yaramazlar
Canım valla ben sana benimkini anlatayım. Tek özendiğim sabah kahvaltısı onu güzel yapıyorum ki gün içinde çok acıkmamak için senin aksine ben çok erken kalkıyorum 7 de bazen 6 da.Öğle yemeği kültürüm benim hiç yok asla yemek gün içinde soda sütlü kahve midem kazınırsa eğer ceviz badem vs gibi kuru yemiş yiyorum eğer çok çok acıkırsam bir tabak yoğurt yerim. Akşam da çok yiyeceğim aman et yiyeyim diye asla takılmıyorum sadece bakliyat varsa salata et varsa sebze yanına olsun diye özeniyorum ve yoğurt çorba oluyor ki yemeğe abanmayayım diye. ❤ Valla ben hiç yumurta yemedim hamileliğim boyunca sonra her hafta balık yemedin illa bir porsiyon kırmızı et yemedim belki hafta bir gün 3 tane köfte yedim diyebilirim. Yani aslında kötü yemekleri diyetimden ayıkladım hamile kalınca onlar yerine kuruyemiş ekledim meyve yedim ama genel beslenme düzenime devam ettim. Bende senin gibi zayıf doğmuşum birde prematüre bebeğim annemde aynı şekilde 3 ay emzirmiş sadece. Ama ilaçları kullan düzenli yahu hayır bebek zaten hayatta kalmanin yolunu bulur yani son noktasına kadar senden çeker bütün ihtiyaçlarını sen kendin için kullanacaksın o ilaçları yoksa bebişler bildiğin canavar yani kısaca kontrolde doktor hafta ile uyumlu kilosu iyi diyorsa hiç korkma bebek için ama kendin için kork çünkü bebiş içinden çıkınca aniden herşeyi çökmesin maazallah. ❤
Verirsin canim hemde hemen verirsin kiloyu sıkıntı etme sütlü tatlılar daha iyi diğerlerine gore onu yemen iyi. Karpuz iYi gidiyor gercekten. Zaten bi insan sağlıklı beslencem diye kasarsa hic olmuyor baktim da çoğu kisi benim gibiymişyaaa ilk kez duydum kız böyle birşey benim başıma gelmedi açıkçası çok aşırı hareketli bı bebek de değil oğlum snrm hareketlerini hissediyorum ama öyle çok çok değil vurma gihi değilde içerde dönüyor kayıyor gibi hissediyorum
Günaydın canım bebek besleniyorsa kilo probleminde yoksa vala süper nasıl rahat hissediyorsan öyle geçir bence zaten az kaldı bende geç kalkıyorum kızım izin verirse tabi kahvaltı yaparım mutlakastandart tost fırında ekmek kızartıyoruz vs yumurta nadir yiyorum sıcaklardan bazen çay bazen süt içiyorum akşama kadar genelde yemek yemiyorum bazen acıkınca akşamdan kalan yemekleri yiyoruz kızımla ya da meyve falan yiyerek gecistiriylrum favorim kavun karpuz erik su siraalr akşamda yemeği yiyorum eism çay icerken meyve ya da bu ara sütlü tatlılara düştüm puding yiyorum vs çok çok sağlıklı beslendigim söylenemez son aylara kadar kilo problemim olduğu için ekstra dikat etmeye çalışıyordm ama şu aralar acayip iştahım açık çok da kasmiyorum az kaldı zaten dogumdan sonra veririim insAllah 7.5 kg aldım şimdilik
Canım bence 2 isim koyma ben sevmiyorum benimde 2 ismim var cok zor oluyor cocuk illa ki 1 tanesini kullanıyor. Okulda farklı hitap ediyorlar evde farklı akrabalar farklı. Mesela hastaneyi arayıp.randevu almak bana cok zor geliyor hayatımda hiç kullanmadığım ve kimsenin bile bilmediği ismi söylemek zor oluyor ki anlamıyorlar da. Tekrar etmek zorunda kalıyorum. Sildiricem 2.ismimi bu arada öyle kötü bir isim de degil ama gerek yok yani.Saol canım yorumladığın için aynen bende çok seviyorum Ali isminihayırlısı insAllah
Alırlar canim büyük ihtimalVe doktora Gidiyorum Allah'tan evime 5 dk uzaklıkta34 hafta olduk ama nst ye alırlar mi
ara ara oluyor cnm bende de ama çok aşırı rahatsız edecek kadar degilKızlar, geceleri yatarken kolları uyuşan var mı? Bir kaç gündür uyutmuyor bu durum beni
herşey yolundaysa süper cnm insAllah tahlil sonuçlarına güzel çıkar hadi hyrlisikızlar sabah kontrolüm vardı hastaneden geldim 32+0 raporumu aldım kan tahlili ve idrar tahlilerine bakalım dedi epey olmştu yaptırmayalı sonuçlar henüz cıkmadı bakalm
Doğum da sezeryan olucağı için günü 10 gün önce olur dedi bakalm
2 hafta da bir gelmemi söyledi (koronadan dolayı epeydir gitmiyordum :) )
Alırlar bence hadi güzel haberlerle gel insAllahVe doktora Gidiyorum Allah'tan evime 5 dk uzaklıkta34 hafta olduk ama nst ye alırlar mi
aynen cnm olmuyor cidden böyle devamVerirsin canim hemde hemen verirsin kiloyu sıkıntı etme sütlü tatlılar daha iyi diğerlerine gore onu yemen iyi. Karpuz iYi gidiyor gercekten. Zaten bi insan sağlıklı beslencem diye kasarsa hic olmuyor baktim da çoğu kisi benim gibiymişben kilo alma diyeti yaparken her gun yumurta yiyordum 2 tane artik fenalık basmıştı ya bu insanlar yumurta da ne buluyor onu da anlamam tamam haşlaması evet guzel de ne bileyim olmasa da olur bence yani az kaldi artik cocuk dogsun yemicem yaaa kahve yeterli bi de sandovic bitti gitti
hiç bu açıdan duusnmemistim cnmCanım bence 2 isim koyma ben sevmiyorum benimde 2 ismim var cok zor oluyor cocuk illa ki 1 tanesini kullanıyor. Okulda farklı hitap ediyorlar evde farklı akrabalar farklı. Mesela hastaneyi arayıp.randevu almak bana cok zor geliyor hayatımda hiç kullanmadığım ve kimsenin bile bilmediği ismi söylemek zor oluyor ki anlamıyorlar da. Tekrar etmek zorunda kalıyorum. Sildiricem 2.ismimi bu arada öyle kötü bir isim de degil ama gerek yok yani.
Ve 2 isimli insanların hayatı hep zor oldu cevremde de öyle oldu kişilik bölünmesi yapiyor bide cocuk ta . Bence tek bir isim koy tabi ki karar senin.ben fikrimi belirttim tek olsun anlamı.illa cok guzel olacak diye bisey yok anlaşılır herkes tarafından kolayca söylenen ç,ğ,ü,ö,ş olmasin içinde mesela ü ve ö cocugun hayatını kaderini zorlayıcı harflerdir..Ben bu konuda cok kitap okudum hesaplama falan yaptim o şekilde koydum. Ali demissin sanirim bence gayet güzel bir isim kısa ve net isimler marka.gibi oluyor. E ismi fazla.olan insanlarda iletişim problemi.oluyormus. ege efe gibi. Erdem olmasin Ali olsun bence
Ben normalde de çok sevmem hiç yiyemiyorum cnmKizlar ton balığı yiyebiliyor muyuz ya Çok arada kaldım
merhaba canım. herkesin yemek yeme olayı farklı hamılelık zaten ayrı bı olay.Hepinize günaydın
Ben uyumayan olarak buradayım. Birşey soracaktım.
Ne yiyor ne içiyorsunuz gun içerisinde?
Mesela her gün kahvaltı yapiyor musunuz?
Kahvaltıdan sonra oglen ve ya akşamüzeri ne yiyorsunuz?
Ben bu yemek işinden inanılmaz sıkıldım da
Bizim düzensiz bir yaşantımız var yani öğlen uyanırız genelde 12 ,1 2 o vakit hic kahvaltı aklima gelmiyor dışardan biseyler söylüyorum. Sonra akşam evde yemek yapıyor yiyorum. Gece de acıkırsam akşamdan kalan yemek ve ya çorbadan yiyorum
Genelde sabaha kadar oturuyorum meyveli yoğurt yiyorum 1 ya da 2 tane . Kolayıma geliyor.
Süt içmiyorum. 30.haftaya kadar ne gerek varsa icmistim ve kansızlık oldu şuan kan hapi içiyorum 2 saat ara veriyorum kalsiyum alacaksam ayran içiyorum.
Yumurta asla yiyemem artik ama şimdiye kadar yedim havalar sıcakladı yenmez artik.
Bu arada kusma mide bulantısı mide yanması gibi bir sorunum yok. Benimki kişisel istahsizlik zaten 50 kiloluk insanım doktor bebegin hic kilo problemi yok gelişimi iyi kilosu iyi dedi ama ben artik gerçekten sıkıldım gunde 3 ogun yemek aşırı fazla acikmak sinir bozucu. Siz napuyorsunuz özellikle dikkat edip yediğiniz bisey var mı?
Bir de muz hergun yedim ama hergun 1 tane
.normalde severim muzu çünkü. Özel bi sebebi.yok.
Ondan da sıkıldım suan hic meyve yemiyorum bazen akşamları karpuz yiyoruz o kadar. Bu arada abur cubur da tüketmiyorum. Sadece az yiyorum sanırım . Kahvaltı hic etmiyorum sıkıldım. Erken uyanırsam dışardan simit poğaça börek söyleyip yiyorum.
Bebeği ya da kendimi ac bırakmıyorum bu arada acıkırsam hemen mutfağa gidiyorum üşenmezsem makarna,manti yapiyorum üşenirsem krem peynir sürüyorum ekmeğe. Yani muhakkak ağzıma bisey atıyorum ama özel olarak bir düzenim yok.
Zaten düzeni hic sevmem.
Bir ara surekli yiyormusum gibime geliyordu 20li haftalarda . Bu arada toplamda 9 kilo aldim.
Suan da zaman azaldı,havalar sıcakladı her sabah 2 yumurta haslayamam galiba.ooof
Cocugun hareketleri cok şükür masallah iyi kıpır kıpır. Cok zayıf doğsun istemiyorum kilolu da doğsun istemiyorum ama ben 2500 doğmuşum ve sanki hiç gelişemedim bu yaşıma kadar gerci annemde emzirmemiş sütü azmış oyle demişti yani cocuk en azından normal standart kiloda olsun diyorum ben zayiflikla cok uğraştım çünkü
canım kilosu nasıl cıktı bı de çalışabılır mı aldınkızlar sabah kontrolüm vardı hastaneden geldim 32+0 raporumu aldım kan tahlili ve idrar tahlilerine bakalım dedi epey olmştu yaptırmayalı sonuçlar henüz cıkmadı bakalm
Doğum da sezeryan olucağı için günü 10 gün önce olur dedi bakalm
2 hafta da bir gelmemi söyledi (koronadan dolayı epeydir gitmiyordum :) )
Sabahları yumurta yediğin icin bir de kıymalı da yersen hic acıkmazsın öğlene kadar zaten canim.ondan acıkmıyorsunmerhaba canım. herkesin yemek yeme olayı farklı hamılelık zaten ayrı bı olay.
ben sabahları bı bardak ballı süt. tereyağlı yumurta bazen ıcıne eksta kıyma falan koyuyorum, peynır zeytın ve reçel yıyorum.
öğleden sonra cok bıse yemıyorum bazen meyve. ama bol su içiyorum zaten içim yanıyor
akşam yemegı kendım yapıyorum çalışırken hafta sonundan yemeklerı hazırlıyodum şimdi gunluk yapıyorum, mutlaka semız otlu salata yapıyorum hergun. bı de yemekten sonra mutlaka bı kase kendı yaptıgım yoğurttan yıyorum.
akşam zararlı olarak yedıgım( bazen cıps) ama ıkı uc gune bı mutlaka dondurma yıyorum
ha sonra meyve yıyorum hergun. sonra geç yattıgım ıcın acıkıyorum bazen tost falan yıyorumtoplam 7 kılo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?