2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen valla hayret bu sefer isyan eden kesimi duydular ben yine evdeyim değişen birşey yok ama en azından Rabbim nasip ederse eşim işlerini yapar
Aynen çünkü yollar açıldı insanlar bilet aldı mağdur oluyodu o yuzden.. aynen bende evdeyim değişen bişey yokta çalısan insanlar için sorun oluyordu tabikii

Dün arkadaşım doğum yaptı beni de iyice heyecan sardı arka arkaya öğrenmiştik hamilelik haberini 38+ da geldi onun minik bakalım bizimkiler ne zmn gelecek
38+ çok iyi
36 yı geçelim ama 40 a kalmadan 38+ larda doğurayım istiyorum :))
Ben de bi temmuz başına ulaşsam keşke yeter :))
Bende de aynisi bar hastanedeyim simdi soricam bakalim
Sor bakalım bekliyorum ben de.

Canim sen dun yazmistin nst de sancin 20 idi diye Ben bugun doktora gittim 50 nun altina hic dusmedi.doktor hersey normal dedi ..nst nin kac olmasi lazim ki
dag gbi yukaelmesi lazım sanırım o degerlern şeklin.max 100 olabılıo zaten ölçülüo 70 100 arası öenmlidir belki bide sıklığınada bakıolardır

Canim sen dun yazmistin nst de sancin 20 idi diye Ben bugun doktora gittim 50 nun altina hic dusmedi.doktor hersey normal dedi ..nst nin kac olmasi lazim ki
kaç kere sancın yukseldi canım 20 dkkda en az 3 kere %40ın üzernde sancı olması gerekıoms

Ve ultrasonda burnu baya büyük cikiyor.Doktor da burnu öyle büyül değil tabi yakınlaştirdiğimiz için öyle cikiyor diyor ama oladabilie mi ki diyorum eşimin burnu da büyüktür:)
Benimkininde yayik cikiyo yapacak bisey yok buyuk yayik sonucta bizim

Ve ultrasonda burnu baya büyük cikiyor.Doktor da burnu öyle büyül değil tabi yakınlaştirdiğimiz için öyle cikiyor diyor ama oladabilie mi ki diyorum eşimin burnu da büyüktür:)
Benimkininde yayik cikiyo yapacak bisey yok buyuk yayik sonucta bizim

Ah ultrasondaki burunlar :) Zoom yapıyorlar o kadar değilir diyoruz ama bakalım:)

Ah ultrasondaki burunlar :) Zoom yapıyorlar o kadar değilir diyoruz ama bakalım:)
Minicik bebekte o burun yoktur herhalde zamanla benzer tabi de.Nst ye girdim uyuyo dedi hemşireler sola falan döndüö halbuki toktum yanımdaki kadına da bu cok hareketli falan dediler ben de benimki niye böyle falan dedim daha erken haftaniz sizin dedi bilemedim:)Ama benimki hep uyuyo oluyo yani

Maşallah canım doğuma hazır nerdeyse. Doktor öyle dediyse yakın zamanda olur bence canım
açılman faln varmı canım alttan muayene ettimi doktorun.ayy bu hareketlerin azaldgnı anlamayacagım die çok korkuyorum
Canım sorunca benide etiketlwr misin ne dedi doktor merak ettim . Ben normal olduğunu düşünüyorum . Hazırlık olabilir genişleme vs . Aynı nene gibi oluyorum ilk 2 dk kalkınca
38+ çok iyi
Ben de bi temmuz başına ulaşsam keşke yeter :))

Sor bakalım bekliyorum ben de.
kızlar şimdi geldim herşeyi normal sancılarım çıktı nstde ama düzensiz dedi yani doğum sancısı değil merak etme dedi

Bizimkide ultrasonda kendini göstermemek için elinden geleni yapıyor. Nst ve ultrasondan hoşlanmıyorlar :) Yemekten saat sonra hareketleniyor benimki, yeni yiyip gittiysen uyuymuş olabilir canım

aynen cnm
Bebişim 2.500 kg olmuş 34. Haftadayiz.
MaşAllah kuzucuğa
kızlar şimdi geldim herşeyi normal sancılarım çıktı nstde ama düzensiz dedi yani doğum sancısı değil merak etme dedi
MaşAllah sağlıkla zamanında gelsin insAllah cnm
Ruyamda buraya doğurduğumu yazıyodum
rüyalarımızda bı tuhaf ben çok ilginç rüyalar görüyorum hahhahah aklımda ne varsa o tövbe yarabbim kocamı özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…