2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebekler büyüdü artık baskıları arttı bende penguen gibi yürümeye başladım bu araMagnezyum biraz ağrıları hafifletiyor

kaçıncı haftadaydınız??? Çatlamayıp çatlamayıp da son haftalarda bir anda çatlama oluyor demişti arkadaşlarım
35 e giricem cocugumun tekmelerine kasılmalarina dayanamadim vücudum ama dediğim gibi ben zaten kuru ciltli biriyim yağlı ciltliler hep avantajli valla ya saçlari kendiliğimdem beslenir ciltleri kendiliğinden beslenir oh mis

bende başta hiç catlamadm bu zamana kadar gecem hafta göbek deligimin iki yanında kırmızılıklar vardı zeytinyağı sürüyorum ama fayda edecek mi bklm kaç kilo aldığında da alakalı değil bence nasip artık sağlık olsun
Bende de ara ara aynı korku var cnm ama normal herhlde ne bilim hareketleri güzel oğlumun bu ara kalcam belim çok ağrıyor benimde eğilip kalkamıyorum resmen söyle bı 36 yı görsek ondan sonra sağlıkla ne zmn isterlerse gelsinler

Bebekler büyüdü artık baskıları arttı bende penguen gibi yürümeye başladım bu araMagnezyum biraz ağrıları hafifletiyor
Magnezyum da kullanmıyorum ben. Bi bakayım dr ne diyecek.
Ben de ilk göbek deliğim acımaya başladığında penguene döndürmüştüm kendimi. Sonra geçti. Ama yine penguen olsam iyi olur korkuyorum

Evet bi 36yı geçsek bari ya

Ben yine de üzüldüm valla yağlamaya devam ediyorum ne bulursam zeytinyağı kakao yağı hindistan cevizi yağı:))Kirmiziyken hafiflerse diye

Kızlar normal doğum yapabilmek için ekstradan yaptığınız birşeyler varmı? Ben araada yuruyuşe cıkıyorum hareket olsu n diye ama artık cnm hiç yürümek adım atmak bile istemiyor? Doğal yolla doğum içinde yuruyus hareket şart diyorlar... Moralim bozuluyor... Hiç hareket edesim yok artık. 33+3teyim...17 bucuk kilo aldım.

Ben pilates topu ile biraz hareketler yapmaya çalışıyorum, inşallah işe yarar. Bende yürüyemiyorum çok zor geliyor.

Ben pilates topu ile biraz hareketler yapmaya çalışıyorum, inşallah işe yarar. Bende yürüyemiyorum çok zor geliyor.
Ben gebelik şekerim de çıktığı için yürüyüş yapmaya özen gösterdim 2 aydır, çok değil max. 2-3km yürüyebiliyorum ama bu bile vücudumda hissedilir oldu.. Hiç yürümeyip normal doğum yapanlarda var tabii normal ama bebişin kilosu kaç acaba?? Bebeklerin kilosu arttıkça normal doğum da zorlaşıyor

Benim ilkin de öyle olmuştu ztn 34-35 den sonra çatlamıştım şimdi de yine aynı yerler çatladı

Bende de aynisi bar hastanedeyim simdi soricam bakalim

36 yı geçelim ama 40 a kalmadan 38+ larda doğurayım istiyorum :))
aynen vala bende öyle istiyorum
Yürüyüş dışında bende birşey yapamıyorum evde ufak tefek işler yapmaya çalışıyorum hareketsiz kalmamak için bklm hyrlisi

Aynen öyle canım çok saçma zaten haftaiçi millet hep sokakta yani haftasonu yasagı çok anlamsız virüs haftaiçi izne ayrılıyor herhalde iyice sıktı yani

Aynen öyle canım çok saçma zaten haftaiçi millet hep sokakta yani haftasonu yasagı çok anlamsız virüs haftaiçi izne ayrılıyor herhalde iyice sıktı yani☺
Aynen valla hayret bu sefer isyan eden kesimi duydular ben yine evdeyim değişen birşey yok ama en azından Rabbim nasip ederse eşim işlerini yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…