- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
Bebekler büyüdü artık baskıları arttı bende penguen gibi yürümeye başladım bu araBen bu ara erken doğum yapmaktan korkuyorum. Ya suyum gelirse, ya bebek doğum kanalına inmeye başladıysa falan diye düşünüyorum. Sabah uyandığımdan beri bacaklarım hafif ağrıyo vajina tarafında sabit bi ağrı var ama çok değil. Çatı ağrısı böyle bişey galiba. Akşam da bacak ağrım vardı yattığımda. Allahım diyorum inşallah psikolojiktir ya da bu haftalarda normal şeylerdir. Bebeğin hareketleri de normal burada. Temmuzu görsem bari :)
Dr a sorcam bakalım telefonla.
35 e giricem cocugumun tekmelerine kasılmalarina dayanamadim vücudum ama dediğim gibi ben zaten kuru ciltli biriyim yağlı ciltliler hep avantajli valla ya saçlari kendiliğimdem beslenir ciltleri kendiliğinden beslenir oh miskaçıncı haftadaydınız??? Çatlamayıp çatlamayıp da son haftalarda bir anda çatlama oluyor demişti arkadaşlarım
bende başta hiç catlamadm bu zamana kadar gecem hafta göbek deligimin iki yanında kırmızılıklar vardı zeytinyağı sürüyorum ama fayda edecek mi bklm kaç kilo aldığında da alakalı değil bence nasip artıkBu sabah bel kenarlarimdani kirmizi morlu çatlaklarimi görerek uyandım.Bu zamana kadar iyi gelmiştim halbuki.Ama yani bele de yedi yirmi dört yağ krem sürmek zaten aklima gelmezdi.Ne diyeyim beyaz tenli kuru ciltli olmanın avantajı mi 18 kilo almanin sonucu mu yarappim.Ben yağ fıcısına da girsem atopik ciltli biriyim 5 dakikada emer vücut:)
Bende de ara ara aynı korku var cnmBen bu ara erken doğum yapmaktan korkuyorum. Ya suyum gelirse, ya bebek doğum kanalına inmeye başladıysa falan diye düşünüyorum. Sabah uyandığımdan beri bacaklarım hafif ağrıyo vajina tarafında sabit bi ağrı var ama çok değil. Çatı ağrısı böyle bişey galiba. Akşam da bacak ağrım vardı yattığımda. Allahım diyorum inşallah psikolojiktir ya da bu haftalarda normal şeylerdir. Bebeğin hareketleri de normal burada. Temmuzu görsem bari :)
Magnezyum da kullanmıyorum ben. Bi bakayım dr ne diyecek.Bebekler büyüdü artık baskıları arttı bende penguen gibi yürümeye başladım bu araMagnezyum biraz ağrıları hafifletiyor
Evet bi 36yı geçsek bari yabende başta hiç catlamadm bu zamana kadar gecem hafta göbek deligimin iki yanında kırmızılıklar vardı zeytinyağı sürüyorum ama fayda edecek mi bklm kaç kilo aldığında da alakalı değil bence nasip artıksağlık olsun
Bende de ara ara aynı korku var cnmama normal herhlde ne bilim hareketleri güzel oğlumun bu ara kalcam belim çok ağrıyor benimde eğilip kalkamıyorum resmen söyle bı 36 yı görsek ondan sonra sağlıkla ne zmn isterlerse gelsinler
Dün arkadaşım doğum yaptı beni de iyice heyecan sardı arka arkaya öğrenmiştik hamilelik haberini 38+ da geldi onun minik bakalım bizimkiler ne zmn gelecekEvet bi 36yı geçsek bari ya
bende başta hiç catlamadm bu zamana kadar gecem hafta göbek deligimin iki yanında kırmızılıklar vardı zeytinyağı sürüyorum ama fayda edecek mi bklm kaç kilo aldığında da alakalı değil bence nasip artıksağlık olsun
Bende de ara ara aynı korku var cnmama normal herhlde ne bilim hareketleri güzel oğlumun bu ara kalcam belim çok ağrıyor benimde eğilip kalkamıyorum resmen söyle bı 36 yı görsek ondan sonra sağlıkla ne zmn isterlerse gelsinler
insAllah faydası olur cnmBen yine de üzüldüm valla yağlamaya devam ediyorum ne bulursam zeytinyağı kakao yağı hindistan cevizi yağı:))Kirmiziyken hafiflerse diye
36 yı geçelim ama 40 a kalmadan 38+ larda doğurayım istiyorum :))Evet bi 36yı geçsek bari ya
Ben pilates topu ile biraz hareketler yapmaya çalışıyorum, inşallah işe yarar. Bende yürüyemiyorum çok zor geliyor.Kızlar normal doğum yapabilmek için ekstradan yaptığınız birşeyler varmı? Ben araada yuruyuşe cıkıyorum hareket olsu n diye ama artık cnm hiç yürümek adım atmak bile istemiyor? Doğal yolla doğum içinde yuruyus hareket şart diyorlar... Moralim bozuluyor... Hiç hareket edesim yok artık. 33+3teyim...17 bucuk kilo aldım.
r normal doğum yapabilmek için ekstradan yaptığınız birşeyler varmı? Ben araada yuruyuşe cıkıyorum hareket olsu n diye ama artık cnm hiç yürümek adım atmak bile istemiyor? Doğal yolla doğum içinde yuruyus hareket şart diyorlar... Moralim bozuluyor... Hiç hareket edesim yok artık. 33+3teyim...17 bucuk kilo aldım.
Ben gebelik şekerim de çıktığı için yürüyüş yapmaya özen gösterdim 2 aydır, çok değil max. 2-3km yürüyebiliyorum ama bu bile vücudumda hissedilir oldu.. Hiç yürümeyip normal doğum yapanlarda var tabii normal ama bebişin kilosu kaç acaba?? Bebeklerin kilosu arttıkça normal doğum da zorlaşıyorBen pilates topu ile biraz hareketler yapmaya çalışıyorum, inşallah işe yarar. Bende yürüyemiyorum çok zor geliyor.
Ben gittim hiç bir sorun çıkmıyor, randevu kağıdına veya mesajına bile bakmıyorlar hamile görünce.Kızlar bu hafta sonu sokağa Çıkma yasağı olmaz diye hastaneye randevu aldım acaba sokağa Çıkmaz yasağında kontrole giden oldu mu skntı oluyor mu ??
Benim ilkin de öyle olmuştu ztn 34-35 den sonra çatlamıştım şimdi de yine aynı yerler çatladıBu sabah bel kenarlarimdani kirmizi morlu çatlaklarimi görerek uyandım.Bu zamana kadar iyi gelmiştim halbuki.Ama yani bele de yedi yirmi dört yağ krem sürmek zaten aklima gelmezdi.Ne diyeyim beyaz tenli kuru ciltli olmanın avantajı mi 18 kilo almanin sonucu mu yarappim.Ben yağ fıcısına da girsem atopik ciltli biriyim 5 dakikada emer vücut:)
Bende de aynisi bar hastanedeyim simdi soricam bakalimBen bu ara erken doğum yapmaktan korkuyorum. Ya suyum gelirse, ya bebek doğum kanalına inmeye başladıysa falan diye düşünüyorum. Sabah uyandığımdan beri bacaklarım hafif ağrıyo vajina tarafında sabit bi ağrı var ama çok değil. Çatı ağrısı böyle bişey galiba. Akşam da bacak ağrım vardı yattığımda. Allahım diyorum inşallah psikolojiktir ya da bu haftalarda normal şeylerdir. Bebeğin hareketleri de normal burada. Temmuzu görsem bari :)
Canım sorunca benide etiketlwr misin ne dedi doktor merak ettim . Ben normal olduğunu düşünüyorum . Hazırlık olabilir genişleme vs . Aynı nene gibi oluyorum ilk 2 dk kalkıncaBende de aynisi bar hastanedeyim simdi soricam bakalim
aynen vala bende öyle istiyorum36 yı geçelim ama 40 a kalmadan 38+ larda doğurayım istiyorum :))
Yürüyüş dışında bende birşey yapamıyorum evde ufak tefek işler yapmaya çalışıyorum hareketsiz kalmamak için bklm hyrlisiKızlar normal doğum yapabilmek için ekstradan yaptığınız birşeyler varmı? Ben araada yuruyuşe cıkıyorum hareket olsu n diye ama artık cnm hiç yürümek adım atmak bile istemiyor? Doğal yolla doğum içinde yuruyus hareket şart diyorlar... Moralim bozuluyor... Hiç hareket edesim yok artık. 33+3teyim...17 bucuk kilo aldım.
İptal oldu zaten canım yasak.Kızlar bu hafta sonu sokağa Çıkma yasağı olmaz diye hastaneye randevu aldım acaba sokağa Çıkmaz yasağında kontrole giden oldu mu skntı oluyor mu ??
Aynen öyle canım çok saçma zaten haftaiçi millet hep sokakta yani haftasonu yasagı çok anlamsız virüs haftaiçi izne ayrılıyor herhalde iyice sıktı yaniGünaydın kızlarçocuk oyuncağına çevirdiler iyice şu yasak işini yeminle ya işi gücü aksıyor insanın sabah sabah eşim canı sıkkın söylene söylene ise gitti yarın bı sürü işim vardı adamlar vazgecmese bari siparişten diye
Aynen valla hayret bu sefer isyan eden kesimi duydular ben yine evdeyim değişen birşey yok ama en azından Rabbim nasip ederse eşim işlerini yaparAynen öyle canım çok saçma zaten haftaiçi millet hep sokakta yani haftasonu yasagı çok anlamsız virüs haftaiçi izne ayrılıyor herhalde iyice sıktı yani☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?