2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kasılma için magnezyum kullanınca geçmiyor mu kullandığınız halde mi oluyor bu kasılmalar

canım şiddeti artmıyor ama yatıp dinlenince yada yürümekle de geçmiyor. magnezyum içtim yıne gecmedi. çocuktada acayip bir harektlilik var

önemli bişey yokmuş cnm şükür sağlıkla vaktinde gelir insAllah
İki haftada 3 kilo almişim tartiya göre.Nasil oldu bu acaba.Ödemdir inşallah amin
Ayy tartı bu ara benim canımı baya sıkıyor

Günaydın kızlar çocuk oyuncağına çevirdiler iyice şu yasak işini yeminle ya işi gücü aksıyor insanın sabah sabah eşim canı sıkkın söylene söylene ise gitti yarın bı sürü işim vardı adamlar vazgecmese bari siparişten diye

Bu sabah bel kenarlarimdani kirmizi morlu çatlaklarimi görerek uyandım.Bu zamana kadar iyi gelmiştim halbuki.Ama yani bele de yedi yirmi dört yağ krem sürmek zaten aklima gelmezdi.Ne diyeyim beyaz tenli kuru ciltli olmanın avantajı mi 18 kilo almanin sonucu mu yarappim.Ben yağ fıcısına da girsem atopik ciltli biriyim 5 dakikada emer vücut:)

Ben bu ara erken doğum yapmaktan korkuyorum. Ya suyum gelirse, ya bebek doğum kanalına inmeye başladıysa falan diye düşünüyorum. Sabah uyandığımdan beri bacaklarım hafif ağrıyo vajina tarafında sabit bi ağrı var ama çok değil. Çatı ağrısı böyle bişey galiba. Akşam da bacak ağrım vardı yattığımda. Allahım diyorum inşallah psikolojiktir ya da bu haftalarda normal şeylerdir. Bebeğin hareketleri de normal burada. Temmuzu görsem bari :)
Dr a sorcam bakalım telefonla.

ay neler duyuyoruz ya şok oldum esra erol vakaları gıbı

kaçıncı haftadaydınız??? Çatlamayıp çatlamayıp da son haftalarda bir anda çatlama oluyor demişti arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…