- 5 Şubat 2015
- 184
- 200
- 103
- 37
evet malesef :)Sevindim canım bu dönemlerde yalancı sancılar oluyor galiba
Hahahaha iyiymiş :)) Bizim kilolarda ödem mi dersiniz? balon gibi ineceğim diye hayal ediyorum doğumdan sonra :)Annemde suyun icinde ya odem olmustur diyo
Bende de kasık ağrısı ve biraz kahverengimsi lekelenme olmuştu zaten Protestan da vermiş doktor önlem olarak kasık ağrısı ilk haftalar ve son haftalarda yoğun yasandi bendeKızlar merhaba dün doktora gittim 4+5 şuan çok şükür keseyi gördük doktor kesen güzel yerleşmiş dış gebelik sorunu yok herşey yolunda dedi vitamin takviyelerimi verdi. Hamilelğin başından beri çoook hafif bi ağrım vardı ama iki gündür falan kesildi agrı bugün hiç ağrı yok. Ama az önce baktım iki üç damla kahverengi leke gelmiş. Doktoru aradım hemen iki üç damla sorun teşkil etmez dedi. Önlem amaçşı progesteron 100 mg verdi. Bir kaç gün kullan eğer artarsa haber ver ve bol bol dinlen dedi. İki saat oldu cok şükür başka hiç gelmedi leke. Başına gelen oldu mu böyle bişey. Doktor yerleşmede olabilir dedi
Anladım inşallah bi sorum yoktur korkuttu bayaBende de kasık ağrısı ve biraz kahverengimsi lekelenme olmuştu zaten Protestan da vermiş doktor önlem olarak kasık ağrısı ilk haftalar ve son haftalarda yoğun yasandi bende
8. haftalarda lekelenme bende de olmuştu. Kahverengi lekelenmeden korkmayın diyorlar genellikle, yerleşme kanaması yada içeride eski kan kalıntıları olabiliyormuş. Progesteron kullandım 1 ay ilaç beni biraz çarpmıştı ama kanamam tekrarlamadı. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Kızlar merhaba dün doktora gittim 4+5 şuan çok şükür keseyi gördük doktor kesen güzel yerleşmiş dış gebelik sorunu yok herşey yolunda dedi vitamin takviyelerimi verdi. Hamilelğin başından beri çoook hafif bi ağrım vardı ama iki gündür falan kesildi agrı bugün hiç ağrı yok. Ama az önce baktım iki üç damla kahverengi leke gelmiş. Doktoru aradım hemen iki üç damla sorun teşkil etmez dedi. Önlem amaçşı progesteron 100 mg verdi. Bir kaç gün kullan eğer artarsa haber ver ve bol bol dinlen dedi. İki saat oldu cok şükür başka hiç gelmedi leke. Başına gelen oldu mu böyle bişey. Doktor yerleşmede olabilir dedi
Amin inşallah hepimizin yavrusuna sağlık versin rabbim inşallah8. haftalarda lekelenme bende de olmuştu. Kahverengi lekelenmeden korkmayın diyorlar genellikle, yerleşme kanaması yada içeride eski kan kalıntıları olabiliyormuş. Progesteron kullandım 1 ay ilaç beni biraz çarpmıştı ama kanamam tekrarlamadı. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Ay galiba benimde rüyalarıma giriyoraynen cnm
MaşAllah kuzucuğa
MaşAllah sağlıkla zamanında gelsin insAllah cnm
rüyalarımızda bı tuhaf ben çok ilginç rüyalar görüyorum hahhahah aklımda ne varsa o tövbe yarabbim kocamı özledim
Vallahi ya tükendik herifleAy galiba benimde rüyalarıma giriyor
Evet kalktı içim rahat gidebileceğimİptal oldu zaten canım yasak.
Maşallah cnm benim de 34 hafta bakalım yarın gidiceğimm bende Kaç kg oldu merak ediyorumBebişim 2.500 kg olmuş 34. Haftadayiz.
Normal doğumun kolaylığı için yürüyüş çok önemli.Kızlar normal doğum yapabilmek için ekstradan yaptığınız birşeyler varmı? Ben araada yuruyuşe cıkıyorum hareket olsu n diye ama artık cnm hiç yürümek adım atmak bile istemiyor? Doğal yolla doğum içinde yuruyus hareket şart diyorlar... Moralim bozuluyor... Hiç hareket edesim yok artık. 33+3teyim...17 bucuk kilo aldım.
Kızlar merhaba dün doktora gittim 4+5 şuan çok şükür keseyi gördük doktor kesen güzel yerleşmiş dış gebelik sorunu yok herşey yolunda dedi vitamin takviyelerimi verdi. Hamilelğin başından beri çoook hafif bi ağrım vardı ama iki gündür falan kesildi agrı bugün hiç ağrı yok. Ama az önce baktım iki üç damla kahverengi leke gelmiş. Doktoru aradım hemen iki üç damla sorun teşkil etmez dedi. Önlem amaçşı progesteron 100 mg verdi. Bir kaç gün kullan eğer artarsa haber ver ve bol bol dinlen dedi. İki saat oldu cok şükür başka hiç gelmedi leke. Başına gelen oldu mu böyle bişey. Doktor yerleşmede olabilir dedi
Bende kötü kötü rüyalar görüyorum hatta uyanıyorum rüya olduğunu anlamak için . Hep tecavz etmeye yönelik ruyalarım ben kaçıyorum sürekli korkuyorum rüyamda . Hıç guzel degilAy galiba benimde rüyalarıma giriyor
Teşekkğr ederimm. Evet dinleniyoeum artıkl pek ayaga kalkmaya düşünmüyorum yeme içme dışında :)Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbende de olmuştu, progesteron verdiyse onu mutlaka kullan bence ve kendini bir süre çok yorma. Her fırsatta ayaklarını uzat, uzan derim ben ilk 3 ayımı riskli geçirmiş bir gebe olarak...
Ben nst girmedim hiç nasıl bir şey benim mi istemem lazım yarın gitcem de hastaneyeSevindim canım bu dönemlerde yalancı sancılar oluyor galiba
Hayır canım doktorun talep ediyor ben de risk görmüştü o yüzden bir defa girdim. Karın çevrene lastikli bantlarla 2 tane başlık yerleştirip bebeğin hareketlerini kalp atışlarını ve sancıları takip eden bir cihaza bağlanıyorsun. 15-20 dk falan sürmüştü sanırım ama ben biraz gerilmiştim beklerkenBen nst girmedim hiç nasıl bir şey benim mi istemem lazım yarın gitcem de hastaneye
Haha ben 7kilo aldim simdi ye kadar asil kilo alimi dogum sonrasi emzirme doneminde olacak bende ona hazirlaniyorum psikolojik olarakHahahaha iyiymiş :)) Bizim kilolarda ödem mi dersiniz? balon gibi ineceğim diye hayal ediyorum doğumdan sonra :)
O bir sey mi ben 1 ayda 10 kilo aldim karantinanin ilk ayinda artik tartiya cikmiyorum o gun bugündürİki haftada 3 kilo almişim tartiya göre.Nasil oldu bu acaba.Ödemdir inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?