2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar merhaba dün doktora gittim 4+5 şuan çok şükür keseyi gördük doktor kesen güzel yerleşmiş dış gebelik sorunu yok herşey yolunda dedi vitamin takviyelerimi verdi. Hamilelğin başından beri çoook hafif bi ağrım vardı ama iki gündür falan kesildi agrı bugün hiç ağrı yok. Ama az önce baktım iki üç damla kahverengi leke gelmiş. Doktoru aradım hemen iki üç damla sorun teşkil etmez dedi. Önlem amaçşı progesteron 100 mg verdi. Bir kaç gün kullan eğer artarsa haber ver ve bol bol dinlen dedi. İki saat oldu cok şükür başka hiç gelmedi leke. Başına gelen oldu mu böyle bişey. Doktor yerleşmede olabilir dedi

Bende de kasık ağrısı ve biraz kahverengimsi lekelenme olmuştu zaten Protestan da vermiş doktor önlem olarak kasık ağrısı ilk haftalar ve son haftalarda yoğun yasandi bende

8. haftalarda lekelenme bende de olmuştu. Kahverengi lekelenmeden korkmayın diyorlar genellikle, yerleşme kanaması yada içeride eski kan kalıntıları olabiliyormuş. Progesteron kullandım 1 ay ilaç beni biraz çarpmıştı ama kanamam tekrarlamadı. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Amin inşallah hepimizin yavrusuna sağlık versin rabbim inşallah

Normal doğumun kolaylığı için yürüyüş çok önemli.

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende de olmuştu, progesteron verdiyse onu mutlaka kullan bence ve kendini bir süre çok yorma. Her fırsatta ayaklarını uzat, uzan derim ben ilk 3 ayımı riskli geçirmiş bir gebe olarak...

Teşekkğr ederimm. Evet dinleniyoeum artıkl pek ayaga kalkmaya düşünmüyorum yeme içme dışında :)

Ben nst girmedim hiç nasıl bir şey benim mi istemem lazım yarın gitcem de hastaneye
Hayır canım doktorun talep ediyor ben de risk görmüştü o yüzden bir defa girdim. Karın çevrene lastikli bantlarla 2 tane başlık yerleştirip bebeğin hareketlerini kalp atışlarını ve sancıları takip eden bir cihaza bağlanıyorsun. 15-20 dk falan sürmüştü sanırım ama ben biraz gerilmiştim beklerken o yüzden pek sevmedim ama bebişlerimizin kontrolü için mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…