Boyum 1 72 63 kiloydum.ilkinde de 25 kilo almistim ama bu 30u bulacak gibiZayıf hamile kalmissindir ondandır
Aynen öyle kızımda haftasıyla uyumlu almıştı önden giden bı bebek değildi oğlumda şu an için hep haftasıyla uyumlu kg alışı tahmini 2600-2650 falan çıkarHayırlısı bakalım canım bence her bebek alması gerektiği kadar alıyor yapısal oluyormus genetik☺
Niye o kadar çok aldın ki iştahın çok mu açıktıBoyum 1 72 63 kiloydum.ilkinde de 25 kilo almistim ama bu 30u bulacak gibi
Evet hep istahli biriyim ama hamilelikte nasil kilo aldigimi anlamiyorum ne yesem yariyor mu hamilelik mi yariyor bilemedimNiye o kadar çok aldın ki iştahın çok mu açıktı
Benim dr 32de almıştı. Belirti olduğundan değil genel olarak 32.hafta dolunca nst ye bakmaya başlıyomuş.Belirtisiz alıyorlarmı acaba nstye ki
Ogretmen arkadaslar seminer varmis duydunuz mu?24 haftadan itibaren hamileler idari izinli sayilacak diyor.ben carsamba calisabilir almistim.memuru aradim kimse bi sey bilmiyor nolacak simdi acaba
34. Haftadan sonra haftalik 1 kilo aliniyor neredeyseHaha ben 7kilo aldim simdi ye kadar asil kilo alimi dogum sonrasi emzirme doneminde olacak bende ona hazirlaniyorum psikolojik olarak
Arkadslarimds öyle aldı ikisi de verdi ben zaten kilolu hamile kaldigimdan bende kilo alma payı yokBoyum 1 72 63 kiloydum.ilkinde de 25 kilo almistim ama bu 30u bulacak gibi
Bende 7 kilo aldm ama karnımda bir kiloya dahi yer kalmadı sanki gerim gerim gerildi çatladı hepHaha ben 7kilo aldim simdi ye kadar asil kilo alimi dogum sonrasi emzirme doneminde olacak bende ona hazirlaniyorum psikolojik olarak
Hm . Teşekkür ederim canım . Bana risk olmasada bakmayacak mı ki acaba merak ettim nasıl bir şey . Bakalım yarın ne olacak . Çoğulluğun olduğunu okudum hepHayır canım doktorun talep ediyor ben de risk görmüştü o yüzden bir defa girdim. Karın çevrene lastikli bantlarla 2 tane başlık yerleştirip bebeğin hareketlerini kalp atışlarını ve sancıları takip eden bir cihaza bağlanıyorsun. 15-20 dk falan sürmüştü sanırım ama ben biraz gerilmiştim beklerkeno yüzden pek sevmedim ama bebişlerimizin kontrolü için mecbur
Bilmiyorum ki . Benim bir belirtim yok galibaBelirtisiz alıyorlarmı acaba nstye ki
32. Haftadan beri 2 haftada bir kontrole düşürdü benim doktorum ve her gittigimde de nstye bağlıyorlar.Belirtisiz alıyorlarmı acaba nstye ki
Selam güzel annişler
Sizden fikir almaya geldim müsadenizle
Sadece aile içinde dağıtmak için şöyle 20-25 tanecik hediyelik yaptırmak istiyorum. Maksat eksik kalmayalım, adet yerini bulsun falan
Var mı yaptıran? Varsa eğer rica etsem fikir ve fiyat konusunda yardım
Kapı süsümüzle bir olsun dedim bi magnet beğendim adet fiyatı 7 ₺ diyince geri bastım açıkçasıKapı süsünün fiyatı kadar hediyelik fiyatı çıkarınca yoo yoo dedim başka arayışlara yelken açtım.
Bu arada doktoruma göre ucundan bende Temmuz anası olacakmışım. 29 Temmuz olabilir dedi☺
Ne güzel canım maşallahAynen öyle kızımda haftasıyla uyumlu almıştı önden giden bı bebek değildi oğlumda şu an için hep haftasıyla uyumlu kg alışı tahmini 2600-2650 falan çıkar
Canım bu sayfa daha uygun bir bak istersenSelam güzel annişler
Sadece aile içinde dağıtmak için şöyle 20-25 tanecik hediyelik yaptırmak istiyorum. Maksat eksik kalmayalım, adet yerini bulsun falan
Kapı süsümüzle bir olsun dedim bi magnet beğendim adet fiyatı 7 ₺ diyince geri bastım açıkçasıKapı süsünün fiyatı kadar hediyelik fiyatı çıkarınca yoo yoo dedim başka arayışlara yelken açtım.
Bu arada doktoruma göre ucundan bende Temmuz anası olacakmışım. 29 Temmuz olabilir dedi☺
Anladım canımmBenim dr 32de almıştı. Belirti olduğundan değil genel olarak 32.hafta dolunca nst ye bakmaya başlıyomuş.
Yaa aslında ben bu fikri kafamdan atmıştım ama tekrar olabilir gözüyle baktım şuan32. Haftadan beri 2 haftada bir kontrole düşürdü benim doktorum ve her gittigimde de nstye bağlıyorlar.
Ben kolonya sisesi aldim iclerine kolonya koyup süsleyeceğim. İcinin kolonyasi püskülü suslemesi derken tanesi 5 liraya mal oldu ama kullanışlı bir hediye oldukolonyalar karaborsa oldugundan maliyeti daha da artti tabi
Sağol canım bakıyorum hemenCanım bu sayfa daha uygun bir bak istersen
Hastaneden ciktim. 1 haftaya kalmayabilir dedi dr. biraz daha beklemek istiyorum dedi. 35. Haftamiz bitti gelisimi 2 hafta geride ama kuveze gerek kalmayabilir o ignelerden ötürü dedi. Umarim oyle olur. Bi de hala makat gelişmiş donecegini sanmiyorum suyundan da ötürü dedi. Cumartesi gidecegim gun vericek sezeryandan da cok korkuyorum
Haftasonu yasak yok , yasak olduğunda 112 yi arayıp izinle hastaneye gidebiliyorsunuz Size mesaj geliyor Çok büyük kolaylıkKızlar bu hafta sonu sokağa Çıkma yasağı olmaz diye hastaneye randevu aldım acaba sokağa Çıkmaz yasağında kontrole giden oldu mu skntı oluyor mu ??
Selam güzel annişler
Hm . Teşekkür ederim canım . Bana risk olmasada bakmayacak mı ki acaba merak ettim nasıl bir şey . Bakalım yarın ne olacak . Çoğulluğun olduğunu okudum hep
Bilmiyorum ki . Benim bir belirtim yok galiba
Perşembeleri bekleye bekleye geçiyor zaten zaman
El becerim pek yok basite kaçarım diye kendim yapmayı elemiştimCanım inşallah gerek kalmaz Sağlıkla gelsin inşallahSezeryan dan da korkma hissetmeyecegiz nasılsa düşünüp şimdiden kendimizi strese sokmayalim
Haftasonu yasak yok , yasak olduğunda 112 yi arayıp izinle hastaneye gidebiliyorsunuz Size mesaj geliyor Çok büyük kolaylık
Bence kendiniz yapin, ne yapmak istediğinize bağlı .. Yapmak istediğinize yakın ana malzemeyi sipariş verirsiniz iki şey ekleyince zaten güzelleşiyor İşçilikte sizden olur harika olur
Doktor ilk önce ultrason muayenesi yapıyor Sancı veya gerek görülen bir belirti olursa nstye alır muhakkak , ben bebek hareketlerinden korkunca gittigimde nstye bağlamıştı baska bı doktor , kendi doktorum daha gerek görmedi .. 37 Haftaya girdim bide.. Nst cihazı bebeğin kalp atışını ve sanciyi takip etmeye yarayan bı cihaz Hareket etmeye basladiginda ayrıca ötüyor.. iki tane kemeri gobeginize bağlandığınız düşünün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?