2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hayırlısı bakalım canım bence her bebek alması gerektiği kadar alıyor yapısal oluyormus genetik☺
Aynen öyle kızımda haftasıyla uyumlu almıştı önden giden bı bebek değildi oğlumda şu an için hep haftasıyla uyumlu kg alışı tahmini 2600-2650 falan çıkar

Ogretmen arkadaslar seminer varmis duydunuz mu?24 haftadan itibaren hamileler idari izinli sayilacak diyor.ben carsamba calisabilir almistim.memuru aradim kimse bi sey bilmiyor nolacak simdi acaba

Selam güzel annişler
Sizden fikir almaya geldim müsadenizle
Sadece aile içinde dağıtmak için şöyle 20-25 tanecik hediyelik yaptırmak istiyorum. Maksat eksik kalmayalım, adet yerini bulsun falan
Var mı yaptıran? Varsa eğer rica etsem fikir ve fiyat konusunda yardım
Kapı süsümüzle bir olsun dedim bi magnet beğendim adet fiyatı 7 ₺ diyince geri bastım açıkçası Kapı süsünün fiyatı kadar hediyelik fiyatı çıkarınca yoo yoo dedim başka arayışlara yelken açtım.
Bu arada doktoruma göre ucundan bende Temmuz anası olacakmışım. 29 Temmuz olabilir dedi

Ogretmen arkadaslar seminer varmis duydunuz mu?24 haftadan itibaren hamileler idari izinli sayilacak diyor.ben carsamba calisabilir almistim.memuru aradim kimse bi sey bilmiyor nolacak simdi acaba

Ya evet aslında 24 ten itibaren idari izinli, 32den itibaren de alabiliyoruz ya doğum izni, ben şimdi çalışabilir raporu aldım ve memur bana telefonda dedi ki lgs sınavı için yeterli başvuru yok, resen atamalar olacak haberin var mı? Dedim ki ama ben hamileyim nasıl olacak o iş? Çalışabilir aldığım için ben de sınav için boşta gözükenlerdenmişim. Sağ olsun beni sonlara yazacakmış, muhtemelen çıkmaz dedi. Buradan hareketle de diyorum ki, çalışabilir raporu aldıysak bizi de mutlaka o seminere çağırırlar. 22-30 haziran

Hm . Teşekkür ederim canım . Bana risk olmasada bakmayacak mı ki acaba merak ettim nasıl bir şey . Bakalım yarın ne olacak . Çoğulluğun olduğunu okudum hep

Belirtisiz alıyorlarmı acaba nstye ki
Bilmiyorum ki . Benim bir belirtim yok galiba

Belirtisiz alıyorlarmı acaba nstye ki
32. Haftadan beri 2 haftada bir kontrole düşürdü benim doktorum ve her gittigimde de nstye bağlıyorlar.

Ben kolonya sisesi aldim iclerine kolonya koyup süsleyeceğim. İcinin kolonyasi püskülü suslemesi derken tanesi 5 liraya mal oldu ama kullanışlı bir hediye oldu kolonyalar karaborsa oldugundan maliyeti daha da artti tabi

Canım bu sayfa daha uygun bir bak istersen

Eklentiler

• 158DE7CF-9E97-4117-9B49-F4225F4259C4.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 46
Yaa aslında ben bu fikri kafamdan atmıştım ama tekrar olabilir gözüyle baktım şuan
Hem belki uğraş olur benim içinde.
Teşekkür ederim canım fikir için
Canım bu sayfa daha uygun bir bak istersen
Sağol canım bakıyorum hemen

Canım inşallah gerek kalmaz Sağlıkla gelsin inşallah Sezeryan dan da korkma hissetmeyecegiz nasılsa düşünüp şimdiden kendimizi strese sokmayalim

Kızlar bu hafta sonu sokağa Çıkma yasağı olmaz diye hastaneye randevu aldım acaba sokağa Çıkmaz yasağında kontrole giden oldu mu skntı oluyor mu ??
Haftasonu yasak yok , yasak olduğunda 112 yi arayıp izinle hastaneye gidebiliyorsunuz Size mesaj geliyor Çok büyük kolaylık

Bence kendiniz yapin, ne yapmak istediğinize bağlı .. Yapmak istediğinize yakın ana malzemeyi sipariş verirsiniz iki şey ekleyince zaten güzelleşiyor İşçilikte sizden olur harika olur
Hm . Teşekkür ederim canım . Bana risk olmasada bakmayacak mı ki acaba merak ettim nasıl bir şey . Bakalım yarın ne olacak . Çoğulluğun olduğunu okudum hep

Bilmiyorum ki . Benim bir belirtim yok galiba

Doktor ilk önce ultrason muayenesi yapıyor Sancı veya gerek görülen bir belirti olursa nstye alır muhakkak , ben bebek hareketlerinden korkunca gittigimde nstye bağlamıştı baska bı doktor , kendi doktorum daha gerek görmedi .. 37 Haftaya girdim bide.. Nst cihazı bebeğin kalp atışını ve sanciyi takip etmeye yarayan bı cihaz Hareket etmeye basladiginda ayrıca ötüyor.. iki tane kemeri gobeginize bağlandığınız düşünün..

El becerim pek yok basite kaçarım diye kendim yapmayı elemiştim
Bakalım biraz daha bakınayım olmadı kendim evde birşeyler yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…