2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

emziğe karsi olma sebepleri ney
Amaan bosver canim ya bazi seyleri tamam mantikli ama bazen gercekten cok sacma dusunceleri var
Yok bagimlilik yaparmis yok dislere zararmis, benim kizim bir kere almadi 2yasina kadar anne sutu emdi dislerinde sorun cikti hep, kardesim 6yasina kadar emzik aldi disleri inci gibi masallah
Nebilim bazi sacma seyleri var iste

Bende 7 kilo aldm ama karnımda bir kiloya dahi yer kalmadı sanki gerim gerim gerildi çatladı hep
Canim banada oyle geliyo ya sanki 7kilonun 6si karnimda
Davul gibiyim zor tasiyorum yaaa
Ilk gebelikde hic bukadar karnim olmamisti
Catlagimda oldu ama oyle abarti degilmis arkadasimda annemde oyle soyluyo normalmis bukadar catlak

Hm . Teşekkür ederim canım . Bana risk olmasada bakmayacak mı ki acaba merak ettim nasıl bir şey . Bakalım yarın ne olacak . Çoğulluğun olduğunu okudum hep

Bilmiyorum ki . Benim bir belirtim yok galiba
Canim biz senle ayniyiz
Sanirim bu nst gebelige gore, doktora gore, hastaneye gore degisiyo
Benimde rdvum haftaya cuma yani 34+3 olucam
Yanlis bilmiyosam 36haftadan itibaren nst oluyo yasadigim yerde
Bakalim yarin senin doktor haftaya benim doktor ne diyecek

hmm bende acaba anneyi emmez diemi istemıolar dıe dsnmstm.benim kızımda emzik aldı şimdilk dişleri iyi 3 ay emdi beni ama bizimde sorun o.bende emzık vermesmmi die dusunuorum belki emzkten dolayı benı emmedyse dıe

Perşembe geçti oldu cumaa doktor bişey demedi mi hiç Aşk olsun sormasam hiç bişi demiyeceksin
Kız unuttum ya Bebek 2900 olmuş işte hala ters, 39'da tekrar bakalım eğer dönmezse sezeryanla alırız dedi. Bir de suyu azalmış hareketlerini kontrol et dedi haftaya cuma yine kontrol

Aynen bakalım ne diyecek . Merak ettim.bende bebegim bu sefer yüzünü gösterir inşallah . Hep kendini saklıyor yaramaz yarın yazarım sana sende bana haftaya yazarsın . Mıncıklıyorum şarkılar söyleyerek gidiyoruz hastaneye yok illa kapayacak yüzünü

hmm bende acaba anneyi emmez diemi istemıolar dıe dsnmstm.benim kızımda emzik aldı şimdilk dişleri iyi 3 ay emdi beni ama bizimde sorun o.bende emzık vermesmmi die dusunuorum belki emzkten dolayı benı emmedyse dıe
O sebebide sunuyolar tabi
Ama ben bunda kararliyim emzik vermek istiyorum ilkinde cok zor oldu bari bunda en azindan uykudan uykuyada olsa alsin yalanci memeyi

Kiz Benimkide bir koluyla kapatiyo hep ben gecen gordum yuzunu ama ne zorlukla yuzunu kapatiyo esime diyorum yuz gorumluk istiyo hazir ol

Evet hep istahli biriyim ama hamilelikte nasil kilo aldigimi anlamiyorum ne yesem yariyor mu hamilelik mi yariyor bilemedim
hayırlısi doğumdan sonra veririz insAllah
34. Haftadan sonra haftalik 1 kilo aliniyor neredeyse bu haftaya kadar 7 kilo almaniz cok başarılı
Yaaa nette aslında tam tersi son haftalar daha az yarım kg falan yaizyor sanki

şarjim bitmişti eve anca girdik o arada öğretmenlere seminer mi gelmiş nolmuş tam 37. Haftama denk geliyo neyseki

Bir iki yaşına geldiğinde bırakması daha uygun olur diye bir yerde duymuştum

Siz kac kilo aldiniz ben suan 8 kilo aldim . Gobegim bi buyul gozukuyor bi kucuk
Bugün tartıldım 9 kg almış gözüküyorum ya son bı haftda 1.3 kg almışım bende aynen bı çok büyük gözüküyor karnim yukarda gibi bı de aşağıda dhaa küçük gibi pozisyon kaynaklı oluyor snrm

Kız unuttum ya ☺ Bebek 2900 olmuş işte hala ters, 39'da tekrar bakalım eğer dönmezse sezeryanla alırız dedi. Bir de suyu azalmış hareketlerini kontrol et dedi haftaya cuma yine kontrol ☺

Terside fena bunların düşünde Maşallah 3 kilo olmuş ben gecen hafta 2400 de bırakmıştım... Suyu nasıl azalıyor acaba .. 39 hafta Haziran üçüncü haftasına geliyor sanırım.. kontrolü cumaya vermişler ben şaşkın benden bı gun sonra .. Sağlıkla.dogsinlar da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…