Amaan bosver canim ya bazi seyleri tamam mantikli ama bazen gercekten cok sacma dusunceleri varemziğe karsi olma sebepleri ney
Ilk gebelikde 7kilo vermistim bunda aldim34. Haftadan sonra haftalik 1 kilo aliniyor neredeysebu haftaya kadar 7 kilo almaniz cok başarılı
Canim banada oyle geliyo ya sanki 7kilonun 6si karnimdaBende 7 kilo aldm ama karnımda bir kiloya dahi yer kalmadı sanki gerim gerim gerildi çatladı hep
Canim biz senle ayniyizHm . Teşekkür ederim canım . Bana risk olmasada bakmayacak mı ki acaba merak ettim nasıl bir şey . Bakalım yarın ne olacak . Çoğulluğun olduğunu okudum hep
Bilmiyorum ki . Benim bir belirtim yok galiba
hmm bende acaba anneyi emmez diemi istemıolar dıe dsnmstm.benim kızımda emzik aldı şimdilk dişleri iyi 3 ay emdi beni ama bizimde sorun o.bende emzık vermesmmi die dusunuorum belki emzkten dolayı benı emmedyse dıeAmaan bosver canim ya bazi seyleri tamam mantikli ama bazen gercekten cok sacma dusunceleri var
Yok bagimlilik yaparmis yok dislere zararmis, benim kizim bir kere almadi 2yasina kadar anne sutu emdi dislerinde sorun cikti hep, kardesim 6yasina kadar emzik aldi disleri inci gibi masallah
Nebilim bazi sacma seyleri var iste
BendeIlk gebelikde 7kilo vermistim bunda aldim
Yani abartili yemiyorum ve cok istahli degilim ama emzirirken bir canavara donusebilirim 15kilo almistim ilkinde
Kız unuttum yaPerşembe geçti oldu cumaadoktor bişey demedi mi hiç Aşk olsun sormasam hiç bişi demiyeceksin
Aynen bakalım ne diyecek . Merak ettim.bendeCanim biz senle ayniyiz
Sanirim bu nst gebelige gore, doktora gore, hastaneye gore degisiyo
Benimde rdvum haftaya cuma yani 34+3 olucam
Yanlis bilmiyosam 36haftadan itibaren nst oluyo yasadigim yerde
Bakalim yarin senin doktor haftaya benim doktor ne diyecek
O sebebide sunuyolar tabihmm bende acaba anneyi emmez diemi istemıolar dıe dsnmstm.benim kızımda emzik aldı şimdilk dişleri iyi 3 ay emdi beni ama bizimde sorun o.bende emzık vermesmmi die dusunuorum belki emzkten dolayı benı emmedyse dıe
Kiz Benimkide bir koluyla kapatiyo hep ben gecen gordum yuzunu ama ne zorlukla yuzunu kapatiyo esime diyorum yuz gorumluk istiyo hazir olAynen bakalım ne diyecek . Merak ettim.bendebebegim bu sefer yüzünü gösterir inşallah . Hep kendini saklıyor yaramaz yarın yazarım sana sende bana haftaya yazarsın . Mıncıklıyorum şarkılar söyleyerek gidiyoruz hastaneye yok illa kapayacak yüzünü
hayırlısi doğumdan sonra veririz insAllahEvet hep istahli biriyim ama hamilelikte nasil kilo aldigimi anlamiyorum ne yesem yariyor mu hamilelik mi yariyor bilemedim
Yaaa nette aslında tam tersi son haftalar daha az yarım kg falan yaizyor sanki34. Haftadan sonra haftalik 1 kilo aliniyor neredeysebu haftaya kadar 7 kilo almaniz cok başarılı
Doğumdan sonra da spor topiklerimde grup yapariz 6 aya veririz inşallahhayırlısi doğumdan sonra veririz insAllah
Yaaa nette aslında tam tersi son haftalar daha az yarım kg falan yaizyor sanki
Aynen eğer lohusa depresyonuna falan girmezsem direk takıma geri dönmek niyetim benimdeDoğumdan sonra da spor topiklerimde grup yapariz 6 aya veririz inşallah
Kol olsa neyse bacaklarınıda toplamışKiz Benimkide bir koluyla kapatiyo hep ben gecen gordum yuzunu ama ne zorlukla yuzunu kapatiyo esime diyorum yuz gorumluk istiyo hazir ol
Siz kac kilo aldiniz ben suan 8 kilo aldim . Gobegim bi buyul gozukuyor bi kucukAynen eğer lohusa depresyonuna falan girmezsem direk takıma geri dönmek niyetim benimdealdıklarını vermem lazım
Bir iki yaşına geldiğinde bırakması daha uygun olur diye bir yerde duymuştumhmm bende acaba anneyi emmez diemi istemıolar dıe dsnmstm.benim kızımda emzik aldı şimdilk dişleri iyi 3 ay emdi beni ama bizimde sorun o.bende emzık vermesmmi die dusunuorum belki emzkten dolayı benı emmedyse dıe
Bugün tartıldım 9 kg almış gözüküyorum ya son bı haftda 1.3 kg almışım bende aynen bı çok büyük gözüküyor karnim yukarda gibi bı de aşağıda dhaa küçük gibi pozisyon kaynaklı oluyor snrmSiz kac kilo aldiniz ben suan 8 kilo aldim . Gobegim bi buyul gozukuyor bi kucuk
Kız unuttum ya ☺ Bebek 2900 olmuş işte hala ters, 39'da tekrar bakalım eğer dönmezse sezeryanla alırız dedi. Bir de suyu azalmış hareketlerini kontrol et dedi haftaya cuma yine kontrol ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?