- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
El becerim pek yok basite kaçarım diye kendim yapmayı elemiştim
Bakalım biraz daha bakınayım olmadı kendim evde birşeyler yapacağım
Ben daha buyuk biseyden bahsetmistim ama sen cikolata olarak algiladiysan esim ne anladi acabaKol olsa neyse bacaklarınıda toplamışyüz görümlülüğü çikolatamı versek ne
Nedense simdiden lohusa depresyonuna girecekmisim gibime geliyoAynen eğer lohusa depresyonuna falan girmezsem direk takıma geri dönmek niyetim benimdealdıklarını vermem lazım
Valla ben göbeğime kullanıyorum ama bebek vazelini kullanıyorumHamilelikte vazelin kullananiz var mi?Arkadaşiö vazelin sür cok iyi nemlendiriyor dene bi diyor ama ama hamile değilken bile kullanmazdiö petrol türevi kimyasal varmiş içinde diye şu an hiç hiç.
Nedense simdiden lohusa depresyonuna girecekmisim gibime geliyo
Bugün tartıldım 9 kg almış gözüküyorum ya son bı haftda 1.3 kg almışım bende aynen bı çok büyük gözüküyor karnim yukarda gibi bı de aşağıda dhaa küçük gibi pozisyon kaynaklı oluyor snrm
Ben daha buyuk biseyden bahsetmistim ama sen cikolata olarak algiladiysan esim ne anladi acabahayal kirikligina ugramaya hazirmi olsam ne
En son 22 Mayısta gitmiştim haftasıyla uyumluydu cnm bklm 15 Haziran'da randevum durum neAynen belkide ondann kaynaklı . Bebeginin kilosu nasil haftasiyla uyumlumu . Bende merak ediyorum ben kilo almayinca bebek ne durumda diye
Kız ben bebek için dedimtatlı bir şey yiyince hareket ediyor ya o yüzden öyle dedim hahahha
Beni de sayınAynen eğer lohusa depresyonuna falan girmezsem direk takıma geri dönmek niyetim benimdealdıklarını vermem lazım
Arkadslarimds öyle aldı ikisi de verdi ben zaten kilolu hamile kaldigimdan bende kilo alma payı yok
Yaa oyle mi düşündün.mantiken evet cagirabilirler o zaman.Eşim idari izinli yaziyor gitmezsin diyor.bir arkadaşım da gideriz diyor.memurlar bilmiyor.yeni bir durum.oldugu icin karisik.lgsde gorev cikarsa da cumadan rapor alacagim saglik ocagindanYa evet aslında 24 ten itibaren idari izinli, 32den itibaren de alabiliyoruz ya doğum izni, ben şimdi çalışabilir raporu aldım ve memur bana telefonda dedi ki lgs sınavı için yeterli başvuru yok, resen atamalar olacak haberin var mı? Dedim ki ama ben hamileyim nasıl olacak o iş? Çalışabilir aldığım için ben de sınav için boşta gözükenlerdenmişim. Sağ olsun beni sonlara yazacakmış, muhtemelen çıkmaz dedi. Buradan hareketle de diyorum ki, çalışabilir raporu aldıysak bizi de mutlaka o seminere çağırırlar. 22-30 haziran
Evet ilk hamileligimde bir tam tur kordon dolanmisti son haftalarda.dr bir tur sorun olmaz demisti,olmadi da.bir sonraki kontrolde normale donmustuKızlar detaylıya gittim de bugun orda bebeğe bir kere kordon dolanmıs dedi de doktor ama sakıncalı bir durum yokmus basınıza geldimi sizinde
Hamilelikte vazelin kullananiz var mi?Arkadaşiö vazelin sür cok iyi nemlendiriyor dene bi diyor ama ama hamile değilken bile kullanmazdiö petrol türevi kimyasal varmiş içinde diye şu an hiç hiç.
Ay insallahHadi hayırlısı hasarsız atlatırız insAllah
Ay gel gelBeni de sayın
Nasil yaniEvet ilk hamileligimde bir tam tur kordon dolanmisti son haftalarda.dr bir tur sorun olmaz demisti,olmadi da.bir sonraki kontrolde normale donmustu
depresyona girme hakkı önce benimAy gel gel
Suan hamilelik depresyonuna girdim gircem ama tutuyorum kendimi, lohusaliga saklıyorum
Allah im sinir hastası oldum sanırım eşimin nefesi batıyor şu an uyku tutmuyorniye böyle oluyor ya sanki fırtına çıkıyor adamın burnundan koluma geliyor diye soluma donemiyorim bı bende mi cinslik var şöyle iyi bı sarsasım var adamı
Biliyorum canım rabbim yardimcin olsun benimki simariklikdepresyona girme hakkı önce benimgrupta en dertleri olan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?