2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

El becerim pek yok basite kaçarım diye kendim yapmayı elemiştim
Bakalım biraz daha bakınayım olmadı kendim evde birşeyler yapacağım

Bence öyle düşünme Ben yapabildiysem herkes yapar ben nisanimda şişelere lavanta doldurmustum Eminoinden şişe ve lavanta bide kurdela aldık 3 unu birleştir Bı de sticker bastirmistim Nisan tarihi isimlerimiz falan en zoru kurdela takmakti.. gittiğim evlerde falan rastlıyorum çok hoşuma gidiyor bir sürü seçenek var.. yeterli yapmak işte..

Hamilelikte vazelin kullananiz var mi?Arkadaşiö vazelin sür cok iyi nemlendiriyor dene bi diyor ama ama hamile değilken bile kullanmazdiö petrol türevi kimyasal varmiş içinde diye şu an hiç hiç.

Hamilelikte vazelin kullananiz var mi?Arkadaşiö vazelin sür cok iyi nemlendiriyor dene bi diyor ama ama hamile değilken bile kullanmazdiö petrol türevi kimyasal varmiş içinde diye şu an hiç hiç.
Valla ben göbeğime kullanıyorum ama bebek vazelini kullanıyorum

Aynen belkide ondann kaynaklı . Bebeginin kilosu nasil haftasiyla uyumlumu . Bende merak ediyorum ben kilo almayinca bebek ne durumda diye

Ben daha buyuk biseyden bahsetmistim ama sen cikolata olarak algiladiysan esim ne anladi acaba hayal kirikligina ugramaya hazirmi olsam ne

Kız ben bebek için dedim tatlı bir şey yiyince hareket ediyor ya o yüzden öyle dedim hahahha

En son 22 Mayısta gitmiştim haftasıyla uyumluydu cnm bklm 15 Haziran'da randevum durum ne

Yaa oyle mi düşündün.mantiken evet cagirabilirler o zaman.Eşim idari izinli yaziyor gitmezsin diyor.bir arkadaşım da gideriz diyor.memurlar bilmiyor.yeni bir durum.oldugu icin karisik.lgsde gorev cikarsa da cumadan rapor alacagim saglik ocagindan

Ben kullaniyordum canim. Ama catlaklarim oldu yine de. Evet nemlendiriyo baya ama benim de cildim baya kuru zaten belki yeterince kullanamadim.

Sağdan sola donemezken uyandım Hala uyumaya çalışıyorum Eşim beşinci uykusunda kaplumbaha gibi kalıyorum bazen sırtüstü kalk git bacım başka yerde uyu

depresyona girme hakkı önce benim grupta en dertleri olan benim
Biliyorum canım rabbim yardimcin olsun benimki simariklik
Bende ilk bebegimde cok kotu seyler yasadim, ne gebelik ne lohusalik yasatmadilar, bebegim icin dimdik ayakta kalmak zorundaydim
Daha yasitlarim evlenmemisken bile ben nelerle ugrastim hayat mucadelesi veriyodum ama sukurler olsun rabbime güzel gunlere ulastim
Insallah sende üstesinden geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…