33+4 hala bise yok35 e girip hastane çantasi yapmayan kaldi mi ben gibi?Ben yıkama faslina bile geçmedim annemin gelmesini bekliyorum.Nst de erkenden gelecek gibi değildi zaten ya rahatlama geldi ondan
Anladım canım inşallah benimkide düzelir çok hareketli ondan oldu sanırımEvet ilk hamileligimde bir tam tur kordon dolanmisti son haftalarda.dr bir tur sorun olmaz demisti,olmadi da.bir sonraki kontrolde normale donmustu
33+4 hala bise yok
çaktırmadan adamı dürttüm döndü arkasınıSağdan sola donemezken uyandım Hala uyumaya çalışıyorum Eşim beşinci uykusunda kaplumbaha gibi kalıyorum bazen sırtüstü kalk git bacım başka yerde uyu
kızımda bende ne hamileliği anladım ne lohusalıgi cidden saolsunlar burnumdan geldiler herkesin bı imtihanı var cidden Rabb'im yardımcımız olsunBiliyorum canım rabbim yardimcin olsun benimki simariklik
Bende ilk bebegimde cok kotu seyler yasadim, ne gebelik ne lohusalik yasatmadilar, bebegim icin dimdik ayakta kalmak zorundaydim
Daha yasitlarim evlenmemisken bile ben nelerle ugrastim hayat mucadelesi veriyodum ama sukurler olsun rabbime güzel gunlere ulastim
Insallah sende üstesinden geleceksin
Bennnnnn35 e girip hastane çantasi yapmayan kaldi mi ben gibi?Ben yıkama faslina bile geçmedim annemin gelmesini bekliyorum.Nst de erkenden gelecek gibi değildi zaten ya rahatlama geldi ondan
Ben 32. Haftada hazirladim. Bana kalsa erkendi ama annem durmadi bebegin ne zman gelecegini bilemezsin dedi durdu35 e girip hastane çantasi yapmayan kaldi mi ben gibi?Ben yıkama faslina bile geçmedim annemin gelmesini bekliyorum.Nst de erkenden gelecek gibi değildi zaten ya rahatlama geldi ondan
Hareket takibi icin ne soyledi doktor cnm ? Benimki bazen tepki vermiyor uyuyordur diyorum ama bir sey olurda farketmem diye de korkuyorumKız unuttum ya ☺ Bebek 2900 olmuş işte hala ters, 39'da tekrar bakalım eğer dönmezse sezeryanla alırız dedi. Bir de suyu azalmış hareketlerini kontrol et dedi haftaya cuma yine kontrol ☺
Bu durum beni iyice paranoyak yapacakHareket takibi icin ne soyledi doktor cnm ? Benimki bazen tepki vermiyor uyuyordur diyorum ama bir sey olurda farketmem diye de korkuyorum
Hahahahahah allahm iyi güldm buna aynen bende öyle olyuorum bende bir ben böyleyim saniyordum yanliz degilmismAllah im sinir hastası oldum sanırım eşimin nefesi batıyor şu an uyku tutmuyorniye böyle oluyor ya sanki fırtına çıkıyor adamın burnundan koluma geliyor diye soluma donemiyorim bı bende mi cinslik var şöyle iyi bı sarsasım var adamı
Bennçaktırmadan adamı dürttüm döndü arkasınıbende uyudum şükür
kızımda bende ne hamileliği anladım ne lohusalıgi cidden saolsunlar burnumdan geldiler herkesin bı imtihanı var cidden Rabb'im yardımcımız olsun
Bennnnnnhala kendime pijama lohusa pedi vs almadım oğlumun bezi yok derken bekliyorum bklm ne zmna kadar bekleyeceğim
neyi bırakması canımBir iki yaşına geldiğinde bırakması daha uygun olur diye bir yerde duymuştum
Yaa oyle mi düşündün.mantiken evet cagirabilirler o zaman.Eşim idari izinli yaziyor gitmezsin diyor.bir arkadaşım da gideriz diyor.memurlar bilmiyor.yeni bir durum.oldugu icin karisik.lgsde gorev cikarsa da cumadan rapor alacagim saglik ocagindan
Az mı su içtin dedi biraz az içmiştim gerçekten ama normalmiş bu haftalarda zaten, aynen 25 Haziran oluyorTerside fena bunların düşündeMaşallah 3 kilo olmuş ben gecen hafta 2400 de bırakmıştım... Suyu nasıl azalıyor acaba .. 39 hafta Haziran üçüncü haftasına geliyor sanırım.. kontrolü cumaya vermişler ben şaşkın benden bı gun sonra .. Sağlıkla.dogsinlar da inşallah
iyi byaa baya yanlız değilmişim sabah eşime dedim böyle oldu diye baya güldük bende kendi nefesim bile koluma gelse sinir oluyorum uyandrsaydin keşke dediHahahahahah allahm iyi güldm buna aynen bende öyle olyuorum bende bir ben böyleyim saniyordum yanliz degilmism
hem diyorum hazır olsun hem erken gibi nasip bklm alacaklarımi alsam hazırlamak kolay faBenn34 deyim gerci ama yinede daha bsy hazirlamadim kocama valizi kilerden cikarttim zorla simdi de bekliyorum öyle daha adam bana diyor basimin etini yedin valiz diye simdi öyle duruyor diye
Benimkinin de eskiye göre daha az, bazen endişeleniyorum senin gibi ama napalım her gün de doktora gidemeyizHareket takibi icin ne soyledi doktor cnm ? Benimki bazen tepki vermiyor uyuyordur diyorum ama bir sey olurda farketmem diye de korkuyorum
Bence hediyelik için 7₺ çok , ben de kendm yapaym diyordm ama ağırlaşınca hiç gözüm kesmedi Instagram'da yaptırdım kapak acacakli yazılı magnet tane 1.89 3m_lazer diye bı sayfaSelam güzel annişler
Sizden fikir almaya geldim müsadenizle
Sadece aile içinde dağıtmak için şöyle 20-25 tanecik hediyelik yaptırmak istiyorum. Maksat eksik kalmayalım, adet yerini bulsun falan
Var mı yaptıran? Varsa eğer rica etsem fikir ve fiyat konusunda yardım
Kapı süsümüzle bir olsun dedim bi magnet beğendim adet fiyatı 7 ₺ diyince geri bastım açıkçasıKapı süsünün fiyatı kadar hediyelik fiyatı çıkarınca yoo yoo dedim başka arayışlara yelken açtım.
Bu arada doktoruma göre ucundan bende Temmuz anası olacakmışım. 29 Temmuz olabilir dedi☺
Bana da doktor son gittiğimde Kordon böyle baynunda geniş kolye olur ya öyle duruyormus herhangi bi risk yok normal dedi, benm etki edebileceği m bı durum var mı dedim yok dedi, hareketlerini zaten takip ediyorz gerisi Allah korusun dua ..Kızlar detaylıya gittim de bugun orda bebeğe bir kere kordon dolanmıs dedi de doktor ama sakıncalı bir durum yokmus basınıza geldimi sizinde
Yok ben takılıyorum artık kendime dertlenmiyorum hiç inan herşeyde bir hayır vardırBiliyorum canım rabbim yardimcin olsun benimki simariklik
Bende ilk bebegimde cok kotu seyler yasadim, ne gebelik ne lohusalik yasatmadilar, bebegim icin dimdik ayakta kalmak zorundaydim
Daha yasitlarim evlenmemisken bile ben nelerle ugrastim hayat mucadelesi veriyodum ama sukurler olsun rabbime güzel gunlere ulastim
Insallah sende üstesinden geleceksin
Evet banada çok geldi.Bence hediyelik için 7₺ çok , ben de kendm yapaym diyordm ama ağırlaşınca hiç gözüm kesmedi Instagram'da yaptırdım kapak acacakli yazılı magnet tane 1.89 3m_lazer diye bı sayfa
Bana da doktor son gittiğimde Kordon böyle baynunda geniş kolye olur ya öyle duruyormus herhangi bi risk yok normal dedi, benm etki edebileceği m bı durum var mı dedim yok dedi, hareketlerini zaten takip ediyorz gerisi Allah korusun dua ..
Evet canım benimkininde sıkmıyormus hareketleri şükür iyi zaten inşallah kendi kendine çözerde ne diyimBence hediyelik için 7₺ çok , ben de kendm yapaym diyordm ama ağırlaşınca hiç gözüm kesmedi Instagram'da yaptırdım kapak acacakli yazılı magnet tane 1.89 3m_lazer diye bı sayfa
Bana da doktor son gittiğimde Kordon böyle baynunda geniş kolye olur ya öyle duruyormus herhangi bi risk yok normal dedi, benm etki edebileceği m bı durum var mı dedim yok dedi, hareketlerini zaten takip ediyorz gerisi Allah korusun dua ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?