2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

35 e girip hastane çantasi yapmayan kaldi mi ben gibi?Ben yıkama faslina bile geçmedim annemin gelmesini bekliyorum.Nst de erkenden gelecek gibi değildi zaten ya rahatlama geldi ondan

Sağdan sola donemezken uyandım Hala uyumaya çalışıyorum Eşim beşinci uykusunda kaplumbaha gibi kalıyorum bazen sırtüstü kalk git bacım başka yerde uyu
çaktırmadan adamı dürttüm döndü arkasını bende uyudum şükür
kızımda bende ne hamileliği anladım ne lohusalıgi cidden saolsunlar burnumdan geldiler herkesin bı imtihanı var cidden Rabb'im yardımcımız olsun
35 e girip hastane çantasi yapmayan kaldi mi ben gibi?Ben yıkama faslina bile geçmedim annemin gelmesini bekliyorum.Nst de erkenden gelecek gibi değildi zaten ya rahatlama geldi ondan
Bennnnnnhala kendime pijama lohusa pedi vs almadım oğlumun bezi yok derken bekliyorum bklm ne zmna kadar bekleyeceğim

Ben 32. Haftada hazirladim. Bana kalsa erkendi ama annem durmadi bebegin ne zman gelecegini bilemezsin dedi durdu (Nst falan tanımıyor)
Valiz hazirlamak kolay asil iş kıyafetleri yikayip ütülemekte onlari halledersen devami cok eğlenceli

Kız unuttum ya ☺ Bebek 2900 olmuş işte hala ters, 39'da tekrar bakalım eğer dönmezse sezeryanla alırız dedi. Bir de suyu azalmış hareketlerini kontrol et dedi haftaya cuma yine kontrol ☺
Hareket takibi icin ne soyledi doktor cnm ? Benimki bazen tepki vermiyor uyuyordur diyorum ama bir sey olurda farketmem diye de korkuyorum

Hareket takibi icin ne soyledi doktor cnm ? Benimki bazen tepki vermiyor uyuyordur diyorum ama bir sey olurda farketmem diye de korkuyorum
Bu durum beni iyice paranoyak yapacak tam hareket etsen ya bebeğim diyorum Hareket gelene kadar artık başka bisey düşünemiyorum Şu içiyorum yada yemek yiyorum hemen tepki veriyor Yada meyve.. Günde 10 kere diyorlardı hickorik sayılıyordu ama öğretmenim aydinlatir bizi

Hahahahahah allahm iyi güldm buna aynen bende öyle olyuorum bende bir ben böyleyim saniyordum yanliz degilmism

Benn 34 deyim gerci ama yinede daha bsy hazirlamadim kocama valizi kilerden cikarttim zorla simdi de bekliyorum öyle daha adam bana diyor basimin etini yedin valiz diye simdi öyle duruyor diye

Evet ben de bie grubumda gördüm, 24 ten sonrası idari izinli diye ama resmi yazıda bu ibare yok. Üff çok bilinmeyen bir süreç. Umarım çağırmazlar twitter da bayağı tepki var, uzaktan olsun diyor herkes. Bakalım anlık neler değişecek

Az mı su içtin dedi biraz az içmiştim gerçekten ama normalmiş bu haftalarda zaten, aynen 25 Haziran oluyor Bundan sonra senin kontrollerin de sıklaşır. Çıkınca sen de yaz bakalım doktor sana ne diyecek

Hahahahahah allahm iyi güldm buna aynen bende öyle olyuorum bende bir ben böyleyim saniyordum yanliz degilmism
iyi byaa baya yanlız değilmişim sabah eşime dedim böyle oldu diye baya güldük bende kendi nefesim bile koluma gelse sinir oluyorum uyandrsaydin keşke dedi
Benn 34 deyim gerci ama yinede daha bsy hazirlamadim kocama valizi kilerden cikarttim zorla simdi de bekliyorum öyle daha adam bana diyor basimin etini yedin valiz diye simdi öyle duruyor diye
hem diyorum hazır olsun hem erken gibi nasip bklm alacaklarımi alsam hazırlamak kolay fa

Benimkinin de eskiye göre daha az, bazen endişeleniyorum senin gibi ama napalım her gün de doktora gidemeyiz Aşırı hareketsizlikte sağlık ocağına gidip kalp atışı dinleyebilirsin aklında bulunsun

Bence hediyelik için 7₺ çok , ben de kendm yapaym diyordm ama ağırlaşınca hiç gözüm kesmedi Instagram'da yaptırdım kapak acacakli yazılı magnet tane 1.89 3m_lazer diye bı sayfa
Kızlar detaylıya gittim de bugun orda bebeğe bir kere kordon dolanmıs dedi de doktor ama sakıncalı bir durum yokmus basınıza geldimi sizinde
Bana da doktor son gittiğimde Kordon böyle baynunda geniş kolye olur ya öyle duruyormus herhangi bi risk yok normal dedi, benm etki edebileceği m bı durum var mı dedim yok dedi, hareketlerini zaten takip ediyorz gerisi Allah korusun dua ..

Yok ben takılıyorum artık kendime dertlenmiyorum hiç inan herşeyde bir hayır vardır

Evet banada çok geldi.
Sayfa önerisi için teşekkür ettim

Evet canım benimkininde sıkmıyormus hareketleri şükür iyi zaten inşallah kendi kendine çözerde ne diyim

Kızlar aklıma birşey takıldı. Ben geçen hafta doktora gittiğimde doktorum bebeğin kilosu 1581 demişti. Dün detaylıya gittim oda bana 1566 gram dedi. Bu nasıl oluyor çocuk gram mı kaybediyor ben anlamadım. Gelişimi falan gayet iyi engelleyen hiç bir durum yok. Ultrason haftası bile farklı çıktı yanlış sonuc olabiliyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…