- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
Hım farklı bişey var demek ki canım sağlık olsun da olacakBenim ilk, ama birdahaki hamilelik nezaman olursa olsun tekrar vurulmaliymisim
Sana enerji verecek şeyler ye, enerjini fazla tüketmeŞu an 10. Günüme girdim ağrı değilde mesela bazen elim ayağım boşalıyor yemek yiyecek halim olmuyor bazende çok enerjik hissediyorum her işi yapasim geliyor kan değerim düşük belki ondan ..birde idrarim gelince hemen yapmam lazım yoksa yürümekte zorlanıyorum ama oda ameliyatumin zor geçmesinden kaynaklı olabilir bazen çok düzgün yürüyorum bazen ayaklarımı hafif açarak .....durum bu ama öyle bir ağrı yok ... bebeğime kendim bakıyorum sadece kendi işlerimi halledebiliyorum ..annemde ev işi yapıyor büyük kızıma bakıyor
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinMerhablar gec oldu ama oldu geldi bebegim
normal dogum oldu aksam 9 bucuk civari
2750 gr cok şükür iyiyiz emdi
Darisi hepinize saglikla gelsin miss kokulular
Puset mi daha iyidir yoksa bebek taşıma çantası mı? Biz bu hafta alıcaz. Bebek taşıma çantası alacaktık ama sanki genelde artık puset görüyorum insanlardaBende pusetle eve döneriz diye düşünüyorum kucakta olmasındansa daha rahat olur diye düşünüyorum
Yemek yesemde oluyor en az günde bir kere ama çok uzun sürmüyor Allah'tan uykusuzlukta yapmis olabilir uyuyunca rahatladım baya birSana enerji verecek şeyler ye, enerjini fazla tüketmeSezeryanda dıştan iyileşme oluyor gibi görünse de bir süre iş yapmamak lazımmış sanırım, içten iyileşme de sürüyor hala diye
Pusettrn kullananlar baya memnun cnm ama bilemiyorum ben kızımda bebek taşıma çantası almamıştım hoşlanmadım için görüntü olarak da taşıma olarak daPuset mi daha iyidir yoksa bebek taşıma çantası mı? Biz bu hafta alıcaz. Bebek taşıma çantası alacaktık ama sanki genelde artık puset görüyorum insanlarda
Puset mi daha iyidir yoksa bebek taşıma çantası mı? Biz bu hafta alıcaz. Bebek taşıma çantası alacaktık ama sanki genelde artık puset görüyorum insanlarda
Puset mi daha iyidir yoksa bebek taşıma çantası mı? Biz bu hafta alıcaz. Bebek taşıma çantası alacaktık ama sanki genelde artık puset görüyorum insanlarda
Bence puset daha kullanışlı ve uzun ömürlü olur bende bu hafta civillden alıcam kampanya yapmışPuset mi daha iyidir yoksa bebek taşıma çantası mı? Biz bu hafta alıcaz. Bebek taşıma çantası alacaktık ama sanki genelde artık puset görüyorum insanlarda
Tetanozun 3.dozu oluyor doğumdan sonraDogum sonrasi asi yok diye biliyorum, sizde varmi ?
Yani kolumun uzerine yatarim bugun insallah, hafif var ama bunada raziyim
Aynen oluyor bende dinlenmeme ragmen bazenAynen benimde geçiyor 2,3 gündür günde 2,3 kez oluyor biraz temizlik yaptım yoruldum ondan mı acaba diye düşündüm ama sendede oluyorsa demekki buda ilerleyen gebelik döneminde olağan şeylerden ☺
Özellikle bir 10 gündür benimde akıntım çok arttı ara ara da adet sancısı gbi sancı oluyor yalancı kasılmalar sanırım ☺ Erken doğum belirtisi olmasın da
Hmm o zaman puset daha mantıklı.Araciniz varsa ve ya bebek arabası da alacaksanız Puseti kullanabilirsiniz her türlü daha avantajlı , Puset i arabanin koltuğunda kemerle sabitleme imkanı. Var daha güvenli gibi geliyor. Bebek taşıma çantası kısa bir dönem kullanabileceğiniz bişey galiba..
Biz de bakalım olmadı bebek arabasıyla beraber olandan alıcaz. Ben de bugün civilde gördüm.Bence puset daha kullanışlı ve uzun ömürlü olur bende bu hafta civillden alıcam kampanya yapmış
Yazışalım cnm netteki ile magaza aynı mıBiz de bakalım olmadı bebek arabasıyla beraber olandan alıcaz. Ben de bugün civilde gördüm.
Sen internetten mi gördün mağazasında mı? Ben araştırırken tesadüfen gördüm bugün civilin sitesinde. Aynıdır çünkü ben bebek dolabını da ordan aldım. Nette gördüm, eşim mağazasına gitti, sonra yine internetten sipariş verdik farklı bi rengi için ama aynıydı yani :)Yazışalım cnm netteki ile magaza aynı mı
Geçen hafta benim de birkaç gün boyunca çok az hareket etti sadece kayma şeklinde daha sonra tekrar hareketlendi şimdi yine eskisi gibi tekme atıyor. Doktora söylediğimde hiç önemsemedi normal herhalde endişelenmeyin siz de bence :)Allah aşkına hanımlar yardım edın .benım haftalarımda olanlar bebek hareketlernz nasıl büyüdüğü için azalma varmı?Yarım saat önce muz yedim çok tatlıydı çilek reçeli yaptım onunda tadına baktım ve uzandım soluma yattım yarm saattr yatıorum ama hiç kıpır kıpır degıl kayıyo gbı bi harekt yaptı normlde karsıdan bakınca bile belli oluodu canım çok sıkılıo eşimde işe gitti randevum cuma günü ve ben çok korkuyorum
Allah aşkına hanımlar yardım edın .benım haftalarımda olanlar bebek hareketlernz nasıl büyüdüğü için azalma varmı?Yarım saat önce muz yedim çok tatlıydı çilek reçeli yaptım onunda tadına baktım ve uzandım soluma yattım yarm saattr yatıorum ama hiç kıpır kıpır degıl kayıyo gbı bi harekt yaptı normlde karsıdan bakınca bile belli oluodu canım çok sıkılıo eşimde işe gitti randevum cuma günü ve ben çok korkuyorum
Ben de ayakta işlerim olduğu son bir iki gün hissetmedim doğru düzgün. Oturduğumda baktım karnında hareket var ama ben hissedemiyorumGeçen hafta benim de birkaç gün boyunca çok az hareket etti sadece kayma şeklinde daha sonra tekrar hareketlendi şimdi yine eskisi gibi tekme atıyor. Doktora söylediğimde hiç önemsemedi normal herhalde endişelenmeyin siz de bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?