2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sana enerji verecek şeyler ye, enerjini fazla tüketme Sezeryanda dıştan iyileşme oluyor gibi görünse de bir süre iş yapmamak lazımmış sanırım, içten iyileşme de sürüyor hala diye

Benim ayaklar tam bi davul oldu:/ Bi iki gündür evde temizlik yapılıyo. Ben pek bişey yapmadım ama çok ayakta kaldım. Zaten 10 gündür şişmeye başlamışlardı ama üst kısmı balon oldu sanki iyice :/ Neyse ev bitti.
Ayakları yukarı dikmek dışında bildiğiniz güzel yöntemler var mı?

Sana enerji verecek şeyler ye, enerjini fazla tüketme Sezeryanda dıştan iyileşme oluyor gibi görünse de bir süre iş yapmamak lazımmış sanırım, içten iyileşme de sürüyor hala diye
Yemek yesemde oluyor en az günde bir kere ama çok uzun sürmüyor Allah'tan uykusuzlukta yapmis olabilir uyuyunca rahatladım baya bir

Puset mi daha iyidir yoksa bebek taşıma çantası mı? Biz bu hafta alıcaz. Bebek taşıma çantası alacaktık ama sanki genelde artık puset görüyorum insanlarda
Pusettrn kullananlar baya memnun cnm ama bilemiyorum ben kızımda bebek taşıma çantası almamıştım hoşlanmadım için görüntü olarak da taşıma olarak da

Puset mi daha iyidir yoksa bebek taşıma çantası mı? Biz bu hafta alıcaz. Bebek taşıma çantası alacaktık ama sanki genelde artık puset görüyorum insanlarda

Araciniz varsa ve ya bebek arabası da alacaksanız Puseti kullanabilirsiniz her türlü daha avantajlı , Puset i arabanin koltuğunda kemerle sabitleme imkanı. Var daha güvenli gibi geliyor. Bebek taşıma çantası kısa bir dönem kullanabileceğiniz bişey galiba..

Bence de en iyisi maxi cosi formunda olan ve arabada da kullanılan pusetler. Bebek taşıma çantası ilk 1-2 ay belki kullanılır, bence masraf yapmana değmez, taşıması da çok pratik durmuyor. Ben ilk oğlumda hep maxi cosi kullandım sığdığı süre boyunca. Sırtı terliyor diye içine terletmeyen ek minder almıştım çok rahat ettim

Aynen oluyor bende dinlenmeme ragmen bazen

Hmm o zaman puset daha mantıklı.

Allah aşkına hanımlar yardım edın .benım haftalarımda olanlar bebek hareketlernz nasıl büyüdüğü için azalma varmı?Yarım saat önce muz yedim çok tatlıydı çilek reçeli yaptım onunda tadına baktım ve uzandım soluma yattım yarm saattr yatıorum ama hiç kıpır kıpır degıl kayıyo gbı bi harekt yaptı normlde karsıdan bakınca bile belli oluodu canım çok sıkılıo eşimde işe gitti randevum cuma günü ve ben çok korkuyorum

Yazışalım cnm netteki ile magaza aynı mı
Sen internetten mi gördün mağazasında mı? Ben araştırırken tesadüfen gördüm bugün civilin sitesinde. Aynıdır çünkü ben bebek dolabını da ordan aldım. Nette gördüm, eşim mağazasına gitti, sonra yine internetten sipariş verdik farklı bi rengi için ama aynıydı yani :)

Geçen hafta benim de birkaç gün boyunca çok az hareket etti sadece kayma şeklinde daha sonra tekrar hareketlendi şimdi yine eskisi gibi tekme atıyor. Doktora söylediğimde hiç önemsemedi normal herhalde endişelenmeyin siz de bence :)

Ben de ayakta işlerim olduğu son bir iki gün hissetmedim doğru düzgün. Oturduğumda baktım karnında hareket var ama ben hissedemiyorum Hissedememişim heralde. Sonra dinlendikçe hareketleri sertleşti. Bazı kıpırdanışlarını yorgunluktan hissedemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…