2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimde Boy 1.60 .
Ben 58 ile basladim yani simdi 72 im.. ama korkuyorum cok kilo aldin dogum cok zor olur diyorlar
Ozaman benim dogum hic olmaz
Korkma ya, herkesin dedigini dinleme canim
Yengem 110 kiloyla girdi catir catir cocuk dogurdu hemde normal dogum yani epiduralli
Allah yardimcimiz olur korkma

2 gunde bir gidiyorum yarin hem genel cerrah hem kadin doguma gidicem artik korkularim okdr arttiki bzn nefes alamiyorum gibi oluyor snr kuzum bi pıt pıt yapiyo şükrediyorum
Inşallah tehlikeli birsey yoktu veya Yemekten de olabillir. Lütfen stres yapmayın o daha bebek için daha zararli

Dogum sonrasi asi yok diye biliyorum, sizde varmi ?
Yani kolumun uzerine yatarim bugun insallah, hafif var ama bunada raziyim
İlk miydi ikinci miydi canım senin kızımda doğum sonrası da vurunmustum ama şimdi ikinci de hiç vurmadilar asi bana eksiğim yokmuş

Haklısınız elkmden geleni yapiyorum
Cok geçmiş olsun canım.inşallah önemli bişey çıkmaz.bu haftada doğuma girsen bile bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

35 ile 36 hafta arasindaydi tam bilmiyorum adet tarihimi bilmediğimden ötürü

Benimde oluyor canım ama geçiyor sonra bence normal
Aynen benimde geçiyor 2,3 gündür günde 2,3 kez oluyor biraz temizlik yaptım yoruldum ondan mı acaba diye düşündüm ama sendede oluyorsa demekki buda ilerleyen gebelik döneminde olağan şeylerden
Benim de ağrım ve akıntı çoğaltı. Biraz su gibi ve beyaz sizinki de oyle mi?
Özellikle bir 10 gündür benimde akıntım çok arttı ara ara da adet sancısı gbi sancı oluyor yalancı kasılmalar sanırım Erken doğum belirtisi olmasın da

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah bebişini :) neden acil sezeryana aldılar ? spinal den sonra baş ağrısı oldu mu?
Sancım çıktı ve servikal boyum 17 mm düşmüştü o yuzden baş ağrım olmadı hiç bol su ictim belki ondan

Hayırlı olsun bebeğiniz... Devlet Hastanesi'nde mi yaptınız doğumu özelde mi...
Üniversite hastanesinde çok ilgililerdi .. üni hastanesini oneririim herkese daha tecrübeli oluyolar eğer özelde yapsaydım mutlaka genel anestezi isterdim ve kızımı geç aldılar Allah korusun kötü olurdu sonucu anestezi ona etki ederdi

Amin canım Sezeryanın nasıl geçti ağrın sızın kaldı mı?
Şu an 10. Günüme girdim ağrı değilde mesela bazen elim ayağım boşalıyor yemek yiyecek halim olmuyor bazende çok enerjik hissediyorum her işi yapasim geliyor kan değerim düşük belki ondan ..birde idrarim gelince hemen yapmam lazım yoksa yürümekte zorlanıyorum ama oda ameliyatumin zor geçmesinden kaynaklı olabilir bazen çok düzgün yürüyorum bazen ayaklarımı hafif açarak .....durum bu ama öyle bir ağrı yok ... bebeğime kendim bakıyorum sadece kendi işlerimi halledebiliyorum ..annemde ev işi yapıyor büyük kızıma bakıyor

Tebrik ederim , sağlıkla sihhatle büyütmek nasip etsin Rabbim.. Çok gecmis olsun..

Canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün.

Evet benimki de adet sancılar gibi. Onlaradan çok çektiğim için bilirim ama arada farkli sancılar da oluyor pelvis bölgesinde. Benim 37 haftam başladı o yüzden çok endeşelemiyorum ama 39 a kadar beklesek iyi olur bakalım

Ya gözün aydın olsunn sağlıkla büyüt inşaallah

Geçmiş olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin gözün aydın darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…