- 25 Şubat 2016
- 7.761
- 12.978
- 248
- 31
bakalım doğunca ne yapacaklar.Ayyy aynen ya yeminle aynı şeyleri yaşıyozbneimki de yardımcı oluyor kuzum benim ama benim bu halimden bıktı snrm kardeşim seni çok yoruyor artık gelsin diyor
Aynen insAllah çok iyi karşılar alisirlar birbirlerinebakalım doğunca ne yapacaklar.
benim iyice baskı arttı alta ya.saglıcakla dogursaydık üni sınavından önce doğurmasam dıodum ama artık doğursam die beklıom
Canım müsait olunca vajinal ilaçla doğumu nasıl başlattığını yazabilir misin? Benim doktorum da alttan doğumu tetiklicem dedi. Yapacağı işlem seninki ile aynı mı diye merak ettim şimdi.Aklima gelen bi kac biseyi soyliyim
Kesinlikle yanınıza atistirmalik alın
Hastanem cok iyi olmasina ragmen fazla dikkatten bi cok şeyi kesmis
Ve surekli acıkıyorum
Hastane odasi sicak oluyor ince kisa seyler alin kendinize
bebek oldugu icin klima da acamiyoruz
Gogus kremi koyun ben unutmusum aci cekmeye basladim
2. Normal dogumum ilki 36 da bu 35 de geldi
Gece bi anda uyurken su bosaldigini hissettim tuhaftı istemsiz gidiyor cisten cok farkli
Ve bebek yukardaydi vajinal bi ilaçla basladilar önce suni sanciya gerek kalmadi ama süreç biraz uzadi yoruldum
Hayırlı olsun bebeğiniz... Devlet Hastanesi'nde mi yaptınız doğumu özelde mi...Selam kızlar ben doğum yapalı 9 gün oldu beni hatirlayaniz var mı kontrole gitmiştim Allah'tan çantalarım hazırdı her kontorole giderken yanımda götüruyordum ..derken acilen seni sezeryana almamız gerek dediler ben eşime çantaları getir gorrumcemi al getir diyebildim sadece üstümü giydirdikleri gibi ameliyathaneye goturuldum ..spinal anestezi yapacaklarini söylediler ben çok korkuyordum dişlerim dahil heryerim titriyordu ..anestezi Dr çok iyiydi beni sakinleştirdi ameliyat sırasında cok sakindim güzeldi herşey ama diğer ameliyatımı yapan Dr kötü yapmis yapışıklık varmış ve rahme zor ulaştılar derken kızımida geç aldılar bu yüzden yoğun bakımda kaldı 3 gün aslında 5 saat oksijen verilmiş sonra iyiymiş ama ben taburcu olamadım çıkarmadılar ..diyet günlükleri kısımda lohusalık günlüğü başlığı altında konu açtım orda daha ayrinti yazıyor ..tabiki ilk 3 gün ağrılarım çoktu ama şu an iyiyim elhamdülillah ve biliyormusunuz öyle bir değer ki herşeye ona bakarken için kaynıyor resmen böyle resmen gonlumden bir şeyler fokurtuyor o kadar güzel ki şükürler olsun Rabbime aşk bu aşk kızlar herşeye değer hiç korkmayın Rabbim herşeyi yoluna koyuyor spinal anestezi den korkmayın ben hisedicem diye korkuyordum ama güldü Dr seni canlı canlı kesecek değiliz dediler önce deneme yaptılar hissetmeyince devam ettiler zaten aksi durum olursa direk genel bayiltiyolar sakin kalın yavrunuz için sormak istediklerinizi sorabilirsiniz :)
aynen benimde akıntım arttı kaygan bi akıntı.bide ayptr sölemesi büyük tuvalte çok çıkar oldum.doğum yaklştgnn blrtsymiş.sende çıkıomusunAynen insAllah çok iyi karşılar alisirlar birbirlerine
Benimde aynen cnm ya baya zorluyor akıntım çoğaldı bı de iki gündür
maşallah cnm bebişin nasıl durumu? kaç gün kalıcaksınız hastanade ? ismi ne oldu :)Aklima gelen bi kac biseyi soyliyim
Kesinlikle yanınıza atistirmalik alın
Hastanem cok iyi olmasina ragmen fazla dikkatten bi cok şeyi kesmis
Ve surekli acıkıyorum
Hastane odasi sicak oluyor ince kisa seyler alin kendinize
bebek oldugu icin klima da acamiyoruz
Gogus kremi koyun ben unutmusum aci cekmeye basladim
2. Normal dogumum ilki 36 da bu 35 de geldi
Gece bi anda uyurken su bosaldigini hissettim tuhaftı istemsiz gidiyor cisten cok farkli
Ve bebek yukardaydi vajinal bi ilaçla basladilar önce suni sanciya gerek kalmadi ama süreç biraz uzadi yoruldum
Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah bebişini :) neden acil sezeryana aldılar ? spinal den sonra baş ağrısı oldu mu?Selam kızlar ben doğum yapalı 9 gün oldu beni hatirlayaniz var mı kontrole gitmiştim Allah'tan çantalarım hazırdı her kontorole giderken yanımda götüruyordum ..derken acilen seni sezeryana almamız gerek dediler ben eşime çantaları getir gorrumcemi al getir diyebildim sadece üstümü giydirdikleri gibi ameliyathaneye goturuldum ..spinal anestezi yapacaklarini söylediler ben çok korkuyordum dişlerim dahil heryerim titriyordu ..anestezi Dr çok iyiydi beni sakinleştirdi ameliyat sırasında cok sakindim güzeldi herşey ama diğer ameliyatımı yapan Dr kötü yapmis yapışıklık varmış ve rahme zor ulaştılar derken kızımida geç aldılar bu yüzden yoğun bakımda kaldı 3 gün aslında 5 saat oksijen verilmiş sonra iyiymiş ama ben taburcu olamadım çıkarmadılar ..diyet günlükleri kısımda lohusalık günlüğü başlığı altında konu açtım orda daha ayrinti yazıyor ..tabiki ilk 3 gün ağrılarım çoktu ama şu an iyiyim elhamdülillah ve biliyormusunuz öyle bir değer ki herşeye ona bakarken için kaynıyor resmen böyle resmen gonlumden bir şeyler fokurtuyor o kadar güzel ki şükürler olsun Rabbime aşk bu aşk kızlar herşeye değer hiç korkmayın Rabbim herşeyi yoluna koyuyor spinal anestezi den korkmayın ben hisedicem diye korkuyordum ama güldü Dr seni canlı canlı kesecek değiliz dediler önce deneme yaptılar hissetmeyince devam ettiler zaten aksi durum olursa direk genel bayiltiyolar sakin kalın yavrunuz için sormak istediklerinizi sorabilirsiniz :)
akıntı bende de coğaldı ya :Saynen benimde akıntım arttı kaygan bi akıntı.bide ayptr sölemesi büyük tuvalte çok çıkar oldum.doğum yaklştgnn blrtsymiş.sende çıkıomusun
kayganlik bilemiycem de günlük ped ıslanıyor sürekli ben bı ara kabizdm şimdi normal çıkıyorum çok sık değil canım ama kasılmalar oluyor artık daha sıkaynen benimde akıntım arttı kaygan bi akıntı.bide ayptr sölemesi büyük tuvalte çok çıkar oldum.doğum yaklştgnn blrtsymiş.sende çıkıomusun
Normal demek ki rengi nasılakıntı bende de coğaldı ya :S
Benim de ağrım ve akıntı çoğaltı. Biraz su gibi ve beyaz sizinki de oyle mi?kayganlik bilemiycem de günlük ped ıslanıyor sürekli ben bı ara kabizdm şimdi normal çıkıyorum çok sık değil canım ama kasılmalar oluyor artık daha sık
Normal demek ki rengi nasıl
Çok geçmiş olsun. doktora gittiniz mi acaba? Bu kilo vermesi bence normal değil bir an önce doktorla görüşün.Kızlar ya nolur bana da dua edin gecen hafta iki gün afedersiniz bildigin su gibi ishal ve kusmam oldu durdu dun gece yine başladı 4 kilo vermisim su kaybi hep, 79 la hamile kalmıştım 88 dim 84 e düştüm o zorlanmadan sanirim göbek fitigi çıktı, cook agriyor, dr. Ciger gelistirici vurdurdu, bebegim 2.500 kilo dedi, heran doguma alabilirim dedi çünkü vücut da biseyler ters gidiyor gibi, coookk korkuyorum hic benzer seyler yasayanlar var mi uyku yok hep agri sanci
çok geçmiş olsun canım insAllah sağlıkla kucağına alırsınKızlar ya nolur bana da dua edin gecen hafta iki gün afedersiniz bildigin su gibi ishal ve kusmam oldu durdu dun gece yine başladı 4 kilo vermisim su kaybi hep, 79 la hamile kalmıştım 88 dim 84 e düştüm o zorlanmadan sanirim göbek fitigi çıktı, cook agriyor, dr. Ciger gelistirici vurdurdu, bebegim 2.500 kilo dedi, heran doguma alabilirim dedi çünkü vücut da biseyler ters gidiyor gibi, coookk korkuyorum hic benzer seyler yasayanlar var mi uyku yok hep agri sanci
Günlük pedde hafif sarı renk gözüküyor canım ama su gibi, kıvamlı bı akıntı değil ped emiyor yaniBenim de ağrım ve akıntı çoğaltı. Biraz su gibi ve beyaz sizinki de oyle mi?
beyaz ama sürekli ıslaklık hissi de var sıcaklardan arttı heraldekayganlik bilemiycem de günlük ped ıslanıyor sürekli ben bı ara kabizdm şimdi normal çıkıyorum çok sık değil canım ama kasılmalar oluyor artık daha sık
Normal demek ki rengi nasıl
Anladim yani doğum yakın gibi ama be zaman sabırsızlıkla bekliyoruzçok geçmiş olsun canım insAllah sağlıkla kucağına alırsın
Günlük pedde hafif sarı renk gözüküyor canım ama su gibi, kıvamlı bı akıntı değil ped emiyor yani
çok geçmiş olsun cnm korkma inş düzelirKızlar ya nolur bana da dua edin gecen hafta iki gün afedersiniz bildigin su gibi ishal ve kusmam oldu durdu dun gece yine başladı 4 kilo vermisim su kaybi hep, 79 la hamile kalmıştım 88 dim 84 e düştüm o zorlanmadan sanirim göbek fitigi çıktı, cook agriyor, dr. Ciger gelistirici vurdurdu, bebegim 2.500 kilo dedi, heran doguma alabilirim dedi çünkü vücut da biseyler ters gidiyor gibi, coookk korkuyorum hic benzer seyler yasayanlar var mi uyku yok hep agri sanci
2 gunde bir gidiyorum yarin hem genel cerrah hem kadin doguma gidicem artik korkularim okdr arttiki bzn nefes alamiyorum gibi oluyor snr kuzum bi pıt pıt yapiyo şükrediyorumÇok geçmiş olsun. doktora gittiniz mi acaba? Bu kilo vermesi bence normal değil bir an önce doktorla görüşün.
Insallah cnm cok saolçok geçmiş olsun canım insAllah sağlıkla kucağına alırsın
Günlük pedde hafif sarı renk gözüküyor canım ama su gibi, kıvamlı bı akıntı değil ped emiyor yani
Simdi ageisi dindi biraz daha canim ya. Hi anladim kolay gelsin canim ozaman :)Yaa tüh şimdi nasılsın ya ağır oluyor aşılar
Doğum sonrası buzlukta bazı olabilecek yemek düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?