2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayyy aynen ya yeminle aynı şeyleri yaşıyoz bneimki de yardımcı oluyor kuzum benim ama benim bu halimden bıktı snrm kardeşim seni çok yoruyor artık gelsin diyor
bakalım doğunca ne yapacaklar.
benim iyice baskı arttı alta ya.saglıcakla dogursaydık üni sınavından önce doğurmasam dıodum ama artık doğursam die beklıom

bakalım doğunca ne yapacaklar.
benim iyice baskı arttı alta ya.saglıcakla dogursaydık üni sınavından önce doğurmasam dıodum ama artık doğursam die beklıom
Aynen insAllah çok iyi karşılar alisirlar birbirlerine
Benimde aynen cnm ya baya zorluyor akıntım çoğaldı bı de iki gündür

Canım müsait olunca vajinal ilaçla doğumu nasıl başlattığını yazabilir misin? Benim doktorum da alttan doğumu tetiklicem dedi. Yapacağı işlem seninki ile aynı mı diye merak ettim şimdi.

Hayırlı olsun bebeğiniz... Devlet Hastanesi'nde mi yaptınız doğumu özelde mi...

Aynen insAllah çok iyi karşılar alisirlar birbirlerine
Benimde aynen cnm ya baya zorluyor akıntım çoğaldı bı de iki gündür
aynen benimde akıntım arttı kaygan bi akıntı.bide ayptr sölemesi büyük tuvalte çok çıkar oldum.doğum yaklştgnn blrtsymiş.sende çıkıomusun

maşallah cnm bebişin nasıl durumu? kaç gün kalıcaksınız hastanade ? ismi ne oldu :)

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah bebişini :) neden acil sezeryana aldılar ? spinal den sonra baş ağrısı oldu mu?

aynen benimde akıntım arttı kaygan bi akıntı.bide ayptr sölemesi büyük tuvalte çok çıkar oldum.doğum yaklştgnn blrtsymiş.sende çıkıomusun
kayganlik bilemiycem de günlük ped ıslanıyor sürekli ben bı ara kabizdm şimdi normal çıkıyorum çok sık değil canım ama kasılmalar oluyor artık daha sık
akıntı bende de coğaldı ya :S
Normal demek ki rengi nasıl

Kızlar ya nolur bana da dua edin gecen hafta iki gün afedersiniz bildigin su gibi ishal ve kusmam oldu durdu dun gece yine başladı 4 kilo vermisim su kaybi hep, 79 la hamile kalmıştım 88 dim 84 e düştüm o zorlanmadan sanirim göbek fitigi çıktı, cook agriyor, dr. Ciger gelistirici vurdurdu, bebegim 2.500 kilo dedi, heran doguma alabilirim dedi çünkü vücut da biseyler ters gidiyor gibi, coookk korkuyorum hic benzer seyler yasayanlar var mi uyku yok hep agri sanci

kayganlik bilemiycem de günlük ped ıslanıyor sürekli ben bı ara kabizdm şimdi normal çıkıyorum çok sık değil canım ama kasılmalar oluyor artık daha sık

Normal demek ki rengi nasıl
Benim de ağrım ve akıntı çoğaltı. Biraz su gibi ve beyaz sizinki de oyle mi?

Çok geçmiş olsun. doktora gittiniz mi acaba? Bu kilo vermesi bence normal değil bir an önce doktorla görüşün.

çok geçmiş olsun canım insAllah sağlıkla kucağına alırsın
Benim de ağrım ve akıntı çoğaltı. Biraz su gibi ve beyaz sizinki de oyle mi?
Günlük pedde hafif sarı renk gözüküyor canım ama su gibi, kıvamlı bı akıntı değil ped emiyor yani

çok geçmiş olsun cnm korkma inş düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…