2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben bunların hiçbirini koymadım çantaya. İnşallah ihtiyacım olmaz. Olursa alırız.
Ben pijama takımları, terlik, iç çamaşırları ve çorap koydum kendime. Bebek için de 5 tane bez, 3 tane takım, bir tane penye battaniye aldım. Daha sonra üstünden geçicem tekrar..

Bence hemen paniğe kapılma canım yeri daraldığından azalmış olabilir akşama kadar iyice konsantre olup takip et ellerinle karnına ufak masajlar yap bekle bakalım tepki verecek mi
Canım son aylarda daha çok kayma gibi hareket oluyormus sanırım benimde öyle kayma hareketleri çok fazla bazende vuruyor tabi
çok sagolun canlar şimdilik iyiyiz yattım 2 saat kadr uyudum bu ara stresli geciyor kv boşanacak bnde kalıo 1 haftadr sanrm onun etkisivar.bende çok sıkıldım doğurup ailemn gelmesni istıorum.bide doğumumunda bi özelliği kalmadi kimse sevınemeyecek bide virüsde artıo korkuyorum ailem gelemezse die

Hayırlı olsun öncelikle doğum yapan arkadaşlara.. Sağlıkla sıhhatle büyütelim inşallah evlatlarımızı

Bizde cuma günü kontrolde gün koyacağız artık.. Pandemi yüzünden hastaneye tek refakatçı alıyormuşlar galiba siz ne yaptınız ya da yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ???

Ufak çocukları olanlar ne yapacaklar ?? Off kafamda deli sorular

Ben eşimle gidicem.
Oğlumu annemlere bırakıcam.
Bizde de sadece bir kişi refakatçi olabiliyor.
Ziyaretçi de yasak.

Anneler hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Ben 4 aylik hamileyim pıhtılaşma iğnesi hiç bir yerde bulamıyorum.eczane ve depolarda yok.Kullanmamam bebek için çok riskli.Sizden yardım istiyorum elinde enox yada oksapar iğne olan fazla ve kullanmayacaksaniz bana ücreti ile karşı ödemeli olarak yollayabilecek var mı? Bir umut yazıyorum kusura bakmayın

Canım hangi doktora gittin memnun kaldımı.Bende oraya gidiyorum randevular 1 haftaya düştü ama sistemde randevu yok cuma gitmem lazım hala randevu görünmüyor.

Allah Allah türkiye genelindemi yok ki sabah eşimde almaya gittide kaç yere sormuş yokmuş 1 kutu bulabıldım dedi

Tüh ya tansiyonun inşallah normale döner de normal yaparsın senin de tansiyon engelin çıktı Haftaya pazartesi ☺

Valla düzeliyor Muş gibi yapiyoru sonra yine bozuluyoru , bakalım ne diyecek Çarşamba günü Hayr olsun inşallah

Tencerede kaynattım sonra da biberon temizleyicisiyle yıkadım, kuruladım, buzdolabı poşetine koydum
En iyisi böyle olacak ta plastik malzeme ya Kaynatmaktan korkmadım değil yani.. ama en iyisi böyle olacak galiba..

Bunları aldım bende , biberon ve emzik gerek olmaz mi?

Emziği memeyi almaz diye hastanede vermicem..
Biberon eğer mama vermek gerekirse lazım olur anca. Ben mamayı da ihtiyaç durumunda alıcam, biberonu da..

Allah Allah türkiye genelindemi yok ki sabah eşimde almaya gittide kaç yere sormuş yokmuş 1 kutu bulabıldım dedi
Evet canım yok malesef sanırım corona da kullaniliyormus ve firma ile anlasmada bir problem varmış diye duydum.valla eşim 1 kutu bulmuş sevindim senin adına 1kutu bile yok burdaki eczanelerde

Ben iyiyim cok sukur
Benimkide hareket ediyo artik
Ben stresden uzak kalmaya calisiyorum
Soyle soyleyim daha bebisin yatagi gelmedi, pusetini almadik, eksiklerimiz var, ev yeni boyandi, temizledik ettik ama yeni tasinmis havasi var evde
Ona ragmen cok cool takiliyorum
Daha valizi bugun yaptim eksikleri not aldim
Artik nezaman aliriz bilmem
Ama yinede sakinim

Ben 20 bez koydum
5 bez az degilmi?
Bende valizi abartma tarafdari degilim o an baktim eksik var esim eve gelir getirir

Ben 20 bez koydum
5 bez az degilmi?
Bende valizi abartma tarafdari degilim o an baktim eksik var esim eve gelir getirir
Bana göre 20 çok canım. Ama yeni doğum yapan arkadaşlar yazarsa bakalım sezeryanda kaç tane ihtiyaç olur mesela onu bilemiyorum. Belki 7-8 en fazla konulabilir

Bakalım kaç tane gerekecek normal doğum olursa ertesi gün çıkıyorum ama sezeryanda 2 gün kalınabilir. O durumda birkaç tane daha atabilirim çantaya.
Benim hastaneye girdigim an 72 saat kalacagimi soyledi ebem, yani artik bebek kac saatte dogarsa
Ben 2gun diyorum ama yani bucuguda olabilir
Ebe bana liste verdi ona bakarak hazirladim birtek bezi kafama gore koydum oda nolur nolmaz diye

Biberon, emzik ve makine aparatlarını kaynar suyun içine beyaz sabun rendeleyip beklettim sonra yıkadım tavsiye edilen yakana şeklide böyle canım.
Hastane çantamı bende dün kapadım arabaya indirdim yeni doğum yapan arkadaşlarımın desteğini çok aldım.
Bebek için;
1 10 lu hastane çıkışı
1 5 li hastane çıkışı
1 isimli tulum ( bunu ben yaptırdım foto çekilebilirsek inş )
1 pamuklu 2 müslin battaniye
İnce bir yelek
Çorap, patik
10 tane bez
1 alt açma örtüsü
Pişik kremi sudo
Kendim için;
2 lohusa gecelikli takım
1 şal
Depend hasta külodu
2,3 normal kilot
Hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet
Saç düzleştirici ve tarak
Makyaj malzemesi
Göğüs kremi
Nipple
Göğüs kalkanı
Göğüs pamuğu
Emzirmeye uygun sütyen
Terlik ve taç
Islak mendil
Çöp torbası
Kirli torbası
Buzdolabı poşeti ( bezleri ve kirlileri düzgün kaldırmak için)
Emzik biberon ve süt sağma
Bir havlu

eşim için bir çorap ve tişört
Benimkiler böyle eksiğim varsa yazın kesin şu olsun dediğiniz :) fazla gelende zarar değil nasılolsa lazım şeyler

Benim hastaneye girdigim an 72 saat kalacagimi soyledi ebem, yani artik bebek kac saatte dogarsa
Ben 2gun diyorum ama yani bucuguda olabilir
Ebe bana liste verdi ona bakarak hazirladim birtek bezi kafama gore koydum oda nolur nolmaz diye
Hemen doğar inşallah. 3 saat içinde bile doğan bebek var. Hatta 1 saati bulmadan doğan bebek var. Artık nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…