Ben bunların hiçbirini koymadım çantaya. İnşallah ihtiyacım olmaz. Olursa alırız.Kizlar Hastane çantanıza ne aldınız yanınıza? eksiğim var mı bidaha bakmak gerekli .. Lazım olacak bişey var diye tekrar tekrar bakıyorum.. Bide Bebek biberon , süt sağma makinesi, emzik bunları nasıl temizleyip paketlediniz.. Çantaya koydunuz..
O zamaan bi kere de başıma şöyle bişey geldi :) Bi ay önce falandı. Bebeğin hareketleri çok azalmış gibiydi. Hareket ediyodu ama derindendi çok. Belli belirsizdi. Dr a sormuştum, büyüdükçe hareket alanı kısıtlandıkça hareketleri azalabilir normaldir demişti. Sonraki günler tabi tekrar hareketleri çoğaldı belirginleşti. O arada ben biraz daha araştırmıştım. Bebek eğer sırtını karnına verdiyse o zaman da hareket azalıyo, eli ayağı karnımıza direkt değmediği için.
Benimki gün içinde çok durgun akşamları coşuyor sanırım bu haftalarda böyle oluyormuş yeri daraldığı için.Bence normal canını sıkacak bişey yoktur.Ama için rahatlasın istiyorsan bir sağlık ocağına gidip kalp ritmini dinlettir.Strese girerse kalp atışlarından belli oluyor.
Canım bı anormallik var diyorsan kendin bı acile git istersen korkma önemli bişey değildir insAllah tabi de bı ara benimki çok hareketsizdi korkuyordum şu aralar baya hareketli MaşAllah tekme atmıyor ama ittirme olarak bacaklarıni hissediyorum sürekli dışardan da belli oluyor daha varmış randevuna için rahat etsin özelde ya randevunu öne çekmeye çalıs Dr bı ara devlete gidiyosan da bı acile git görün bence akşama kadra takip yap
Bence hemen paniğe kapılma canım yeri daraldığından azalmış olabilir akşama kadar iyice konsantre olup takip et ellerinle karnına ufak masajlar yap bekle bakalım tepki verecek mi
Bence sağlık ocağında anlamazlar. Ama kalp atışı konusu da çok enterasan ilk nst ye girdiğimde ben kalp atışları 140 ile 190 arasındaydı acayip hareketliydi bebeğim. 2 hafta sonra tekrar nst ye girdim bu sefer en fazla 140 oldu kalp atışı ve bebeğim çok sakindi. Hatta doktpra 10 kere sordum normal mi diye herşey yolunda dedi. Yani kalp atışından bişey anlaşılmaz bence çünkü çok geniş bir aralıkta seyretmesi normalmiş. Bence biraz dinlen stres yapma düzelecektir.
çok sagolun canlar şimdilik iyiyiz yattım 2 saat kadr uyudum bu ara stresli geciyor kv boşanacak bnde kalıo 1 haftadr sanrm onun etkisivar.bende çok sıkıldım doğurup ailemn gelmesni istıorum.bide doğumumunda bi özelliği kalmadi kimse sevınemeyecek bide virüsde artıo korkuyorum ailem gelemezse dieCanım son aylarda daha çok kayma gibi hareket oluyormus sanırım benimde öyle kayma hareketleri çok fazla bazende vuruyor tabi
Ben eşimle gidicem.Hayırlı olsun öncelikle doğum yapan arkadaşlara.. Sağlıkla sıhhatle büyütelim inşallah evlatlarımızı
Bizde cuma günü kontrolde gün koyacağız artık.. Pandemi yüzünden hastaneye tek refakatçı alıyormuşlar galiba siz ne yaptınız ya da yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ???
Ufak çocukları olanlar ne yapacaklar ?? Off kafamda deli sorular
Canım hangi doktora gittin memnun kaldımı.Bende oraya gidiyorum randevular 1 haftaya düştü ama sistemde randevu yok cuma gitmem lazım hala randevu görünmüyor.Başakşehir şehir hastanesine gidiyorum.... Belim de sıkıntı var umarım genel anestezi yaparlar. Spinal de canlı canlı yapıyorlarmış gibi bı his oluşuyor bende.... Allah yardımcıniz olmuş ...geçmiş olsun....
Allah Allah türkiye genelindemi yok ki sabah eşimde almaya gittide kaç yere sormuş yokmuş 1 kutu bulabıldım dediAnneler hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Ben 4 aylik hamileyim pıhtılaşma iğnesi hiç bir yerde bulamıyorum.eczane ve depolarda yok.Kullanmamam bebek için çok riskli.Sizden yardım istiyorum elinde enox yada oksapar iğne olan fazla ve kullanmayacaksaniz bana ücreti ile karşı ödemeli olarak yollayabilecek var mı? Bir umut yazıyorum kusura bakmayın
Tüh ya tansiyonun inşallah normale döner de normal yaparsın senin de tansiyon engelin çıktıHaftaya pazartesi ☺
En iyisi böyle olacak ta plastik malzeme ya Kaynatmaktan korkmadım değil yani.. ama en iyisi böyle olacak galiba..Tencerede kaynattım sonra da biberon temizleyicisiyle yıkadım, kuruladım, buzdolabı poşetine koydum
Ben bunların hiçbirini koymadım çantaya. İnşallah ihtiyacım olmaz. Olursa alırız.
Ben pijama takımları, terlik, iç çamaşırları ve çorap koydum kendime. Bebek için de 5 tane bez, 3 tane takım, bir tane penye battaniye aldım. Daha sonra üstünden geçicem tekrar..
Emziği memeyi almaz diye hastanede vermicem..Valla düzeliyor Muş gibi yapiyoru sonra yine bozuluyoru ,bakalım ne diyecek Çarşamba günü Hayr olsun inşallah
En iyisi böyle olacak ta plastik malzeme ya Kaynatmaktan korkmadım değil yani.. ama en iyisi böyle olacak galiba..
Bunları aldım bende , biberon ve emzik gerek olmaz mi?
Evet canım yok malesef sanırım corona da kullaniliyormus ve firma ile anlasmada bir problem varmış diye duydum.valla eşim 1 kutu bulmuş sevindim senin adına 1kutu bile yok burdaki eczanelerdeAllah Allah türkiye genelindemi yok ki sabah eşimde almaya gittide kaç yere sormuş yokmuş 1 kutu bulabıldım dedi
Sizin ikinci çocuk galiba, Teşekkür ederimEmziği memeyi almaz diye hastanede vermicem..
Biberon eğer mama vermek gerekirse lazım olur anca. Ben mamayı da ihtiyaç durumunda alıcam, biberonu da..
Ben iyiyim cok sukurgeçmiş olsun canım .doktorum özel degil arama imkanım yokda saglık ocagnı aradım oda stresten açlıktan yorgunluktan olabılır dedi.sanrm benimki stresten oluo.çok şükür sonrasında hareket etmeye başladı rahatladım.bakalım cuma günü ne olacak.sen şimdi nasılsın
Aynen canım 2. Rica ederimSizin ikinci çocuk galiba, Teşekkür ederim
Ben 20 bez koydumBen bunların hiçbirini koymadım çantaya. İnşallah ihtiyacım olmaz. Olursa alırız.
Ben pijama takımları, terlik, iç çamaşırları ve çorap koydum kendime. Bebek için de 5 tane bez, 3 tane takım, bir tane penye battaniye aldım. Daha sonra üstünden geçicem tekrar..
Bana göre 20 çok canım. Ama yeni doğum yapan arkadaşlar yazarsa bakalım sezeryanda kaç tane ihtiyaç olur mesela onu bilemiyorum. Belki 7-8 en fazla konulabilirBen 20 bez koydum
5 bez az degilmi?
Bende valizi abartma tarafdari degilim o an baktim eksik var esim eve gelir getirir
Ben 2gun kalicam, ebe bana bir bebek ortalama 10 tane bez kullanabilir dedigi icin 20 koydumBana göre 20 çok canım. Ama yeni doğum yapan arkadaşlar yazarsa bakalım sezeryanda kaç tane ihtiyaç olur mesela onu bilemiyorum. Belki 7-8 en fazla konulabilir
Bakalım kaç tane gerekecekBen 2gun kalicam, ebe bana bir bebek ortalama 10 tane bez kullanabilir dedigi icin 20 koydum
Benim hastaneye girdigim an 72 saat kalacagimi soyledi ebem, yani artik bebek kac saatte dogarsaBakalım kaç tane gerekeceknormal doğum olursa ertesi gün çıkıyorum ama sezeryanda 2 gün kalınabilir. O durumda birkaç tane daha atabilirim çantaya.
Biberon, emzik ve makine aparatlarını kaynar suyun içine beyaz sabun rendeleyip beklettim sonra yıkadım tavsiye edilen yakana şeklide böyle canım.Kizlar Hastane çantanıza ne aldınız yanınıza? eksiğim var mı bidaha bakmak gerekli .. Lazım olacak bişey var diye tekrar tekrar bakıyorum.. Bide Bebek biberon , süt sağma makinesi, emzik bunları nasıl temizleyip paketlediniz.. Çantaya koydunuz..
Hemen doğar inşallah. 3 saat içinde bile doğan bebek var. Hatta 1 saati bulmadan doğan bebek var. Artık nasip kısmetBenim hastaneye girdigim an 72 saat kalacagimi soyledi ebem, yani artik bebek kac saatte dogarsa
Ben 2gun diyorum ama yani bucuguda olabilir
Ebe bana liste verdi ona bakarak hazirladim birtek bezi kafama gore koydum oda nolur nolmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?