Sağol canım inşallahAllah yardımcın olsun canım streste etkiler elbet kv doğuma kadar kalacak mı insAllah ailen gelebilir
ben kızımı annemlere bırakıp gidicem hastaneye
yaaa cnm çok üzüldüm insAllah bulursunuz bugün kaçıncı okuyusum iğne bulamadık diyen neden böyle bı açık oluştu ilaç konusunda riskli durum insAllah halledilir
20 mi Allah Allah bizim bebeler enteresan snrm günde 10 bez kirletiyo muymus ilk günler taş çatlasın hadi 2-3 bez kirletsin ya 10 bez imkansız gibi bilemedm ben 5 tane koydum hadi koyayım desem de bı iki daha koyarım en fazla gerek olacağını sanmam
en güzeli aslında güzelmiş
Mustafa beye geçen hafta gitmiştim bu hafta kan tahlili için Yasemin hanıma randevusuz kontrol olarak kayıt actirdim. Mustafa bey jinekoloji bölümüne geçmiş. Yasemin hanımda tüm kan tahlilleri ni istedi. Randevu olayını sordum. Bulamazsam ne olucak diye başı biraz kalabalıktı her hafta yenileniyor dedi... Benim de haftada bire düştü kontroller. En kotu acile gelin dedi.Canım hangi doktora gittin memnun kaldımı.Bende oraya gidiyorum randevular 1 haftaya düştü ama sistemde randevu yok cuma gitmem lazım hala randevu görünmüyor.
Aldım ben ama hastane çantasına koymadım gerek oluyor mu kimse demedi onuHm anladim canim
Sanirim bizim hastanede satiliyo her kotu ihtimale karsi
Peki sampuan yag falan aldinizmi onu yazmamisinizda
Ben almadim oda hastanede satiliyo daha uygun fiyattan diye soylemisti ebe
Nipple da bebek göğüs ucunu tutamazsa kolaylık sağlıyor onunla emebiliyor çokda ucuz tavsiye ederim :)Nipple ne acaba , alt açma örtüsünü ben 5-6 tane aldım şimdi sürekli bebeği bi yere koymam gerekir bisey olur en azından temiz olduğunu bildiğim bisey diye...
Çöp torbası aklımda unutmam inşallah..bid3 havlu iç çamaşırları eklenecek çorapla, sonrabiberonlari eklersek tamamdır sanırım ❤ tesekkurlerpastirma
Kafasini bi zahmet itiklemesin benimki cunku asagidaKızlar bebeğiniz nasıl hareket ediyor benim fıstığım sadece kafasını itikliyor .sizinkiler neler yapıyor
Allah yardımcınız olsun sağ salim kavuşursunuz inşallah bebeğinize....36+3 den merhaba , bugün kontrolumz vardi bebegin suyu çok azalmış dedi bugün yatış yaptı nst kontrolü olack, sabah alacak inşallah , dualariniza talibim kızlar
Rabbim saglikla dogum nasip etsin insallah36+3 den merhaba , bugün kontrolumz vardi bebegin suyu çok azalmış dedi bugün yatış yaptı nst kontrolü olack, sabah alacak inşallah , dualariniza talibim kızlar
36+3 den merhaba , bugün kontrolumz vardi bebegin suyu çok azalmış dedi bugün yatış yaptı nst kontrolü olack, sabah alacak inşallah , dualariniza talibim kızlar
Hadi Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin36+3 den merhaba , bugün kontrolumz vardi bebegin suyu çok azalmış dedi bugün yatış yaptı nst kontrolü olack, sabah alacak inşallah , dualariniza talibim kızlar
yaaa tek çocuk mu eşin temelli sizinle kalıyorkv kocasını boşayacak bu gidişle ömür boyu benimle
Ay canim emse emse ne kadar emecek kucucuk bebek canavar degil yaozaman ben yanlis anladim 2gun icin 10tane getir demistir neyse ben 20 koydum geri cikarmayim geri eve getiririm nolacak
Ama mantiken dedigin dogru cocuk 10kez kirletmezki bezini
benim ki genelde popoyu ittiriyor ayaklarını hareket ettiriyor sanırım yeri dar geliyor ha bire karnımı genişletme çabasında daha ne kadar genişleyecekseKızlar bebeğiniz nasıl hareket ediyor benim fıstığım sadece kafasını itikliyor .sizinkiler neler yapıyor
Rabbim sağlıkla kucağına aldirsın insAllah36+3 den merhaba , bugün kontrolumz vardi bebegin suyu çok azalmış dedi bugün yatış yaptı nst kontrolü olack, sabah alacak inşallah , dualariniza talibim kızlar
görümcem var bekaryaaa tek çocuk mu eşin temelli sizinle kalıyorhayırlısı olsun
fazla mal göz çıkarmaz neyse götür sen belki çok çişli olur
benim ki genelde popoyu ittiriyor ayaklarını hareket ettiriyor sanırım yeri dar geliyor ha bire karnımı genişletme çabasında daha ne kadar genişleyecekse
Rabbim sağlıkla kucağına aldirsın insAllah
Rabbim hayırlısıyla bir nefeste kucagına almayı nasip etsin canım bizide habersiz bırakma İnşallah ikinizede saglık ve huzur diliyorum.36+3 den merhaba , bugün kontrolumz vardi bebegin suyu çok azalmış dedi bugün yatış yaptı nst kontrolü olack, sabah alacak inşallah , dualariniza talibim kızlar
Canım benim elimde 8 kutu enox kaldı. Ama ilaç satımı sitede yasak bildiğim kadarıyla.Anneler hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Ben 4 aylik hamileyim pıhtılaşma iğnesi hiç bir yerde bulamıyorum.eczane ve depolarda yok.Kullanmamam bebek için çok riskli.Sizden yardım istiyorum elinde enox yada oksapar iğne olan fazla ve kullanmayacaksaniz bana ücreti ile karşı ödemeli olarak yollayabilecek var mı? Bir umut yazıyorum kusura bakmayın
Benimde bazen kayma hareketi oluyor bazen buruyor bazen toplanıyor ittitiryorKızlar bebeğiniz nasıl hareket ediyor benim fıstığım sadece kafasını itikliyor .sizinkiler neler yapıyor
Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gider dualarımız siizinle36+3 den merhaba , bugün kontrolumz vardi bebegin suyu çok azalmış dedi bugün yatış yaptı nst kontrolü olack, sabah alacak inşallah , dualariniza talibim kızlar
sizin sezeryan tarihiniz belli miEvet sezeryan olucam. İlki sezeryan olduğu için... Bende bugün kan tahlili için Yasemin hanıma gittim. Çok tatlı bı kadın ilgili....
Hahaha sen sidikli desene suna direkdenyaaa tek çocuk mu eşin temelli sizinle kalıyorhayırlısı olsun
fazla mal göz çıkarmaz neyse götür sen belki çok çişli olur
benim ki genelde popoyu ittiriyor ayaklarını hareket ettiriyor sanırım yeri dar geliyor ha bire karnımı genişletme çabasında daha ne kadar genişleyecekse
Rabbim sağlıkla kucağına aldirsın insAllah
Hayır belli değil maalesef 38 ya da 39 da alırız dedi doktor duruma göre.... Hastanenin ameliyathanesine göre tarih veremiyorum dedi.daha yeni yeni oturtmaya çalışılıyor diye...sizin sezeryan tarihiniz belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?