2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sağol canım inşallah

Canım hangi doktora gittin memnun kaldımı.Bende oraya gidiyorum randevular 1 haftaya düştü ama sistemde randevu yok cuma gitmem lazım hala randevu görünmüyor.
Mustafa beye geçen hafta gitmiştim bu hafta kan tahlili için Yasemin hanıma randevusuz kontrol olarak kayıt actirdim. Mustafa bey jinekoloji bölümüne geçmiş. Yasemin hanımda tüm kan tahlilleri ni istedi. Randevu olayını sordum. Bulamazsam ne olucak diye başı biraz kalabalıktı her hafta yenileniyor dedi... Benim de haftada bire düştü kontroller. En kotu acile gelin dedi.

Hm anladim canim
Sanirim bizim hastanede satiliyo her kotu ihtimale karsi
Peki sampuan yag falan aldinizmi onu yazmamisinizda
Ben almadim oda hastanede satiliyo daha uygun fiyattan diye soylemisti ebe
Aldım ben ama hastane çantasına koymadım gerek oluyor mu kimse demedi onu

Nipple da bebek göğüs ucunu tutamazsa kolaylık sağlıyor onunla emebiliyor çokda ucuz tavsiye ederim :)

Kızlar bebeğiniz nasıl hareket ediyor benim fıstığım sadece kafasını itikliyor .sizinkiler neler yapıyor

Kızlar bebeğiniz nasıl hareket ediyor benim fıstığım sadece kafasını itikliyor .sizinkiler neler yapıyor
Kafasini bi zahmet itiklemesin benimki cunku asagida
Asagida hickirdigi zaman hissediyorum
Genelde poposunu geriyo
Dirsegini kimildatiyo

kv kocasını boşayacak bu gidişle ömür boyu benimle
yaaa tek çocuk mu eşin temelli sizinle kalıyor hayırlısı olsun
Ay canim emse emse ne kadar emecek kucucuk bebek canavar degil ya ozaman ben yanlis anladim 2gun icin 10tane getir demistir neyse ben 20 koydum geri cikarmayim geri eve getiririm nolacak
Ama mantiken dedigin dogru cocuk 10kez kirletmezki bezini
fazla mal göz çıkarmaz neyse götür sen belki çok çişli olur
benim ki genelde popoyu ittiriyor ayaklarını hareket ettiriyor sanırım yeri dar geliyor ha bire karnımı genişletme çabasında daha ne kadar genişleyecekse
36+3 den merhaba , bugün kontrolumz vardi bebegin suyu çok azalmış dedi bugün yatış yaptı nst kontrolü olack, sabah alacak inşallah , dualariniza talibim kızlar
Rabbim sağlıkla kucağına aldirsın insAllah

görümcem var bekar

36+3 den merhaba , bugün kontrolumz vardi bebegin suyu çok azalmış dedi bugün yatış yaptı nst kontrolü olack, sabah alacak inşallah , dualariniza talibim kızlar
Rabbim hayırlısıyla bir nefeste kucagına almayı nasip etsin canım bizide habersiz bırakma İnşallah ikinizede saglık ve huzur diliyorum.

Canım benim elimde 8 kutu enox kaldı. Ama ilaç satımı sitede yasak bildiğim kadarıyla.

Hahaha sen sidikli desene suna direkden
Olurmu olur gorecez bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…