2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Fazla olan yada eksik olan degilde benim bi sorum var
Sadece siz degil cogu hamis arkadaslarim sut sagma almis, acaba sebebi emzirmeyi dusurmeyenler icinmi yoksa nolur nolmaz diyemi

Fazla olan yada eksik olan degilde benim bi sorum var
Sadece siz degil cogu hamis arkadaslarim sut sagma almis, acaba sebebi emzirmeyi dusurmeyenler icinmi yoksa nolur nolmaz diyemi
Evet canım nolur ne olmaz hastanede de sıkıntı olursa kiralanıyormuş ama bu ortamda ben öyle yapmak istemedim ve aldım. Bir arkadaşımın bir göğsünü emdi diğerini emmedi hemen sağdılar sağmasa mastit falan oluyormuş böylede olan çok

Hm anladim canim
Sanirim bizim hastanede satiliyo her kotu ihtimale karsi
Peki sampuan yag falan aldinizmi onu yazmamisinizda
Ben almadim oda hastanede satiliyo daha uygun fiyattan diye soylemisti ebe

Bana göre 20 çok canım. Ama yeni doğum yapan arkadaşlar yazarsa bakalım sezeryanda kaç tane ihtiyaç olur mesela onu bilemiyorum. Belki 7-8 en fazla konulabilir
Ben 15 alırım yanıma en aşağı. Belki 20 ye bile çıkarabilirim. Seninki çok az kuzum ya.

Kan sulandırıcı bulunamıyor diye duydum üç beş arkadaştan da. Üzüldüm ya benim haftaya son olacak. İğneyi kesiyoruz artık. O yüzden yenisini yazmadı doktor. Yazsa da bulamayacakmışız galiba şu durumda. Arayanlara kolaylıklar diliyorum.

Bana ilk gebeliğimde olmuştu o durum. Eğer kaşıntı ise.O yüzden doktor her gittiğimde soruyor şimdi de var mı diye. Beklenen tarih net olunca heyecanlı oluyor
Benim de birden başladı korkuttu iste. Kotu olmadan yakaladık en azindan diye seviniyorum. Oğlum sabirsizmis diyorum artık :)
Az once sordugum sorunun cvbini aldim
Gecmis olsun insallah Hersey yolunda gider
Çok teşekkür ederim hepimizin sağlıklı doğumlari olur insallah
Covit testini niye gerek gördüler ki özel.hastane miydi cnm devlet mi acaba herkese yaparlar mi
Özel hastane. Kadın Doğum katı temiz hasta katı diyorlar test negatif gelmeden yatis yapılmıyormuş. Eşim refakatçi kalacak diye ona da yapıldı test hatta başka ziyaretçi vs de alinmiyor
Neden erken tarihe verdi cnm Dr un
Normali bekleyecektik aslında ama kolestaz olusunca bende bebegin fazla etkilenmemesi için erken almak durumundayız dedi doktor ona göre planlama yaptik mecburen

ah keşke benım sıkıntılarımda senın ki gbi olsaydı Rabbim başka sıkıntı vermesin İnşallah canım

burdakı eczaneler haftaya gelecek demiş

Allah yardımcın olsun canım streste etkiler elbet kv doğuma kadar kalacak mı insAllah ailen gelebilir
ben kızımı annemlere bırakıp gidicem hastaneye
yaaa cnm çok üzüldüm insAllah bulursunuz bugün kaçıncı okuyusum iğne bulamadık diyen neden böyle bı açık oluştu ilaç konusunda riskli durum insAllah halledilir
Ben 2gun kalicam, ebe bana bir bebek ortalama 10 tane bez kullanabilir dedigi icin 20 koydum
20 mi Allah Allah bizim bebeler enteresan snrm günde 10 bez kirletiyo muymus ilk günler taş çatlasın hadi 2-3 bez kirletsin ya 10 bez imkansız gibi bilemedm ben 5 tane koydum hadi koyayım desem de bı iki daha koyarım en fazla gerek olacağını sanmam
Özel hastane. Kadın Doğum katı temiz hasta katı diyorlar test negatif gelmeden yatis yapılmıyormuş. Eşim refakatçi kalacak diye ona da yapıldı test hatta başka ziyaretçi vs de alinmiyor
en güzeli aslında güzelmiş

Nipple ne acaba , alt açma örtüsünü ben 5-6 tane aldım şimdi sürekli bebeği bi yere koymam gerekir bisey olur en azından temiz olduğunu bildiğim bisey diye...
Çöp torbası aklımda unutmam inşallah..bid3 havlu iç çamaşırları eklenecek çorapla, sonrabiberonlari eklersek tamamdır sanırım ❤ tesekkurler pastirma

Vallahi bilmiyorum canim ya
Ben ilk kizimda hic hatirlamiyorum gunde kac tane kullaniyoduk 10yil oldu malum
Benmi yanlis anladim acaba
2 gune 10 dedide ben 1 gune 10mu algiladim bilemedim simdi ya

Vallahi bilmiyorum canim ya
Ben ilk kizimda hic hatirlamiyorum gunde kac tane kullaniyoduk 10yil oldu malum
Benmi yanlis anladim acaba
2 gune 10 dedide ben 1 gune 10mu algiladim bilemedim simdi ya
Yanlış yönlendirmek istemem cnm sen yine de her ihtimale karşı götür yine de ama ne bilim vala bana baya fazla geldi kızımda hatırladığım öyle aman aman hemen bezi dolduruyorlar hatta başlarda baya az yapıyorlar bezleri uzun süre durmasin bari diye nerdeyse temiz şekilde değiştirdiğini hatırlarım ama emmesine bebeğe göre degisiyorsa bilemiyorum

kv kocasını boşayacak bu gidişle ömür boyu benimle

Ay canim emse emse ne kadar emecek kucucuk bebek canavar degil ya ozaman ben yanlis anladim 2gun icin 10tane getir demistir neyse ben 20 koydum geri cikarmayim geri eve getiririm nolacak
Ama mantiken dedigin dogru cocuk 10kez kirletmezki bezini

Çok şükür sağ salim kavusmussunuz... Darısı başımıza ..... hayırlısıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…