Fazla olan yada eksik olan degilde benim bi sorum varBiberon, emzik ve makine aparatlarını kaynar suyun içine beyaz sabun rendeleyip beklettim sonra yıkadım tavsiye edilen yakana şeklide böyle canım.
Hastane çantamı bende dün kapadım arabaya indirdim yeni doğum yapan arkadaşlarımın desteğini çok aldım.
Bebek için;
1 10 lu hastane çıkışı
1 5 li hastane çıkışı
1 isimli tulum ( bunu ben yaptırdım foto çekilebilirsek inş )
1 pamuklu 2 müslin battaniye
İnce bir yelek
Çorap, patik
10 tane bez
1 alt açma örtüsü
Pişik kremi sudo
Kendim için;
2 lohusa gecelikli takım
1 şal
Depend hasta külodu
2,3 normal kilot
Hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet
Saç düzleştirici ve tarak
Makyaj malzemesi
Göğüs kremi
Nipple
Göğüs kalkanı
Göğüs pamuğu
Emzirmeye uygun sütyen
Terlik ve taç
Islak mendil
Çöp torbası
Kirli torbası
Buzdolabı poşeti ( bezleri ve kirlileri düzgün kaldırmak için)
Emzik biberon ve süt sağma
Bir havlu
eşim için bir çorap ve tişört
Benimkiler böyle eksiğim varsa yazın kesin şu olsun dediğiniz :) fazla gelende zarar değil nasılolsa lazım şeyler ☺
Hayirlisi canim bakalim artik giris yaptigim andan 72 saat kalcamHemen doğar inşallah. 3 saat içinde bile doğan bebek var. Hatta 1 saati bulmadan doğan bebek var. Artık nasip kısmet
Evet canım nolur ne olmaz hastanede de sıkıntı olursa kiralanıyormuş ama bu ortamda ben öyle yapmak istemedim ve aldım. Bir arkadaşımın bir göğsünü emdi diğerini emmedi hemen sağdılar sağmasa mastit falan oluyormuş böylede olan çokFazla olan yada eksik olan degilde benim bi sorum var
Sadece siz degil cogu hamis arkadaslarim sut sagma almis, acaba sebebi emzirmeyi dusurmeyenler icinmi yoksa nolur nolmaz diyemi
Hm anladim canimEvet canım nolur ne olmaz hastanede de sıkıntı olursa kiralanıyormuş ama bu ortamda ben öyle yapmak istemedim ve aldım. Bir arkadaşımın bir göğsünü emdi diğerini emmedi hemen sağdılar sağmasa mastit falan oluyormuş böylede olan çok
Ben 15 alırım yanıma en aşağı. Belki 20 ye bile çıkarabilirim. Seninki çok az kuzum ya.Bana göre 20 çok canım. Ama yeni doğum yapan arkadaşlar yazarsa bakalım sezeryanda kaç tane ihtiyaç olur mesela onu bilemiyorum. Belki 7-8 en fazla konulabilir
O kadar gerek duymamıştık ilkinde ama korkuttunuz beni. Sezeryan için alabilirim.Ben 15 alırım yanıma en aşağı. Belki 20 ye bile çıkarabilirim. Seninki çok az kuzum ya.
Benim de birden başladı korkuttu iste. Kotu olmadan yakaladık en azindan diye seviniyorum. Oğlum sabirsizmis diyorum artık :)Bana ilk gebeliğimde olmuştu o durum. Eğer kaşıntı ise.O yüzden doktor her gittiğimde soruyor şimdi de var mı diye. Beklenen tarih net olunca heyecanlı oluyor
Çok teşekkür ederim hepimizin sağlıklı doğumlari olur insallahAz once sordugum sorunun cvbini aldim
Gecmis olsun insallah Hersey yolunda gider
Özel hastane. Kadın Doğum katı temiz hasta katı diyorlar test negatif gelmeden yatis yapılmıyormuş. Eşim refakatçi kalacak diye ona da yapıldı test hatta başka ziyaretçi vs de alinmiyorCovit testini niye gerek gördüler ki özel.hastane miydi cnm devlet mi acaba herkese yaparlar mi
Normali bekleyecektik aslında ama kolestaz olusunca bende bebegin fazla etkilenmemesi için erken almak durumundayız dedi doktor ona göre planlama yaptik mecburenNeden erken tarihe verdi cnm Dr un
ah keşke benım sıkıntılarımda senın ki gbi olsaydıBen iyiyim cok sukur
Benimkide hareket ediyo artik
Ben stresden uzak kalmaya calisiyorum
Soyle soyleyim daha bebisin yatagi gelmedi, pusetini almadik, eksiklerimiz var, ev yeni boyandi, temizledik ettik ama yeni tasinmis havasi var evde
Ona ragmen cok cool takiliyorum
Daha valizi bugun yaptim eksikleri not aldim
Artik nezaman aliriz bilmem
Ama yinede sakinim
burdakı eczaneler haftaya gelecek demişKan sulandırıcı bulunamıyor diye duydum üç beş arkadaştan da. Üzüldüm yabenim haftaya son olacak. İğneyi kesiyoruz artık. O yüzden yenisini yazmadı doktor. Yazsa da bulamayacakmışız galiba şu durumda. Arayanlara kolaylıklar diliyorum.
Allah yardımcın olsun canım streste etkiler elbet kv doğuma kadar kalacak mı insAllah ailen gelebilirçok sagolun canlar şimdilik iyiyiz yattım 2 saat kadr uyudum bu ara stresli geciyor kv boşanacak bnde kalıo 1 haftadr sanrm onun etkisivar.bende çok sıkıldım doğurup ailemn gelmesni istıorum.bide doğumumunda bi özelliği kalmadi kimse sevınemeyecek bide virüsde artıo korkuyorum ailem gelemezse die
ben kızımı annemlere bırakıp gidicem hastaneyeHayırlı olsun öncelikle doğum yapan arkadaşlara.. Sağlıkla sıhhatle büyütelim inşallah evlatlarımızı
Bizde cuma günü kontrolde gün koyacağız artık.. Pandemi yüzünden hastaneye tek refakatçı alıyormuşlar galiba siz ne yaptınız ya da yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ???
Ufak çocukları olanlar ne yapacaklar ?? Off kafamda deli sorular
yaaa cnm çok üzüldüm insAllah bulursunuz bugün kaçıncı okuyusum iğne bulamadık diyen neden böyle bı açık oluştu ilaç konusunda riskli durum insAllah halledilirAnneler hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Ben 4 aylik hamileyim pıhtılaşma iğnesi hiç bir yerde bulamıyorum.eczane ve depolarda yok.Kullanmamam bebek için çok riskli.Sizden yardım istiyorum elinde enox yada oksapar iğne olan fazla ve kullanmayacaksaniz bana ücreti ile karşı ödemeli olarak yollayabilecek var mı? Bir umut yazıyorum kusura bakmayın
20 mi Allah Allah bizim bebeler enteresan snrm günde 10 bez kirletiyo muymus ilk günler taş çatlasın hadi 2-3 bez kirletsin ya 10 bez imkansız gibi bilemedm ben 5 tane koydum hadi koyayım desem de bı iki daha koyarım en fazla gerek olacağını sanmamBen 2gun kalicam, ebe bana bir bebek ortalama 10 tane bez kullanabilir dedigi icin 20 koydum
en güzeli aslında güzelmişÖzel hastane. Kadın Doğum katı temiz hasta katı diyorlar test negatif gelmeden yatis yapılmıyormuş. Eşim refakatçi kalacak diye ona da yapıldı test hatta başka ziyaretçi vs de alinmiyor
Nipple ne acaba , alt açma örtüsünü ben 5-6 tane aldım şimdi sürekli bebeği bi yere koymam gerekir bisey olur en azından temiz olduğunu bildiğim bisey diye...Biberon, emzik ve makine aparatlarını kaynar suyun içine beyaz sabun rendeleyip beklettim sonra yıkadım tavsiye edilen yakana şeklide böyle canım.
Hastane çantamı bende dün kapadım arabaya indirdim yeni doğum yapan arkadaşlarımın desteğini çok aldım.
Bebek için;
1 10 lu hastane çıkışı
1 5 li hastane çıkışı
1 isimli tulum ( bunu ben yaptırdım foto çekilebilirsek inş )
1 pamuklu 2 müslin battaniye
İnce bir yelek
Çorap, patik
10 tane bez
1 alt açma örtüsü
Pişik kremi sudo
Kendim için;
2 lohusa gecelikli takım
1 şal
Depend hasta külodu
2,3 normal kilot
Hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet
Saç düzleştirici ve tarak
Makyaj malzemesi
Göğüs kremi
Nipple
Göğüs kalkanı
Göğüs pamuğu
Emzirmeye uygun sütyen
Terlik ve taç
Islak mendil
Çöp torbası
Kirli torbası
Buzdolabı poşeti ( bezleri ve kirlileri düzgün kaldırmak için)
Emzik biberon ve süt sağma
Bir havlu
eşim için bir çorap ve tişört
Benimkiler böyle eksiğim varsa yazın kesin şu olsun dediğiniz :) fazla gelende zarar değil nasılolsa lazım şeyler ☺
Rabbim derdine derman versin, huzur versin insallahah keşke benım sıkıntılarımda senın ki gbi olsaydıRabbim başka sıkıntı vermesin İnşallah canım
Vallahi bilmiyorum canim yaAllah yardımcın olsun canım streste etkiler elbet kv doğuma kadar kalacak mı insAllah ailen gelebilir
ben kızımı annemlere bırakıp gidicem hastaneye
yaaa cnm çok üzüldüm insAllah bulursunuz bugün kaçıncı okuyusum iğne bulamadık diyen neden böyle bı açık oluştu ilaç konusunda riskli durum insAllah halledilir
20 mi Allah Allah bizim bebeler enteresan snrm günde 10 bez kirletiyo muymus ilk günler taş çatlasın hadi 2-3 bez kirletsin ya 10 bez imkansız gibi bilemedm ben 5 tane koydum hadi koyayım desem de bı iki daha koyarım en fazla gerek olacağını sanmam
en güzeli aslında güzelmiş
Yanlış yönlendirmek istemem cnm sen yine de her ihtimale karşı götür yine de ama ne bilim vala bana baya fazla geldi kızımda hatırladığım öyle aman aman hemen bezi dolduruyorlar hatta başlarda baya az yapıyorlar bezleri uzun süre durmasin bari diye nerdeyse temiz şekilde değiştirdiğini hatırlarım ama emmesine bebeğe göre degisiyorsa bilemiyorumVallahi bilmiyorum canim ya
Ben ilk kizimda hic hatirlamiyorum gunde kac tane kullaniyoduk 10yil oldu malum
Benmi yanlis anladim acaba
2 gune 10 dedide ben 1 gune 10mu algiladim bilemedim simdi ya
Evet sezeryan olucam. İlki sezeryan olduğu için... Bende bugün kan tahlili için Yasemin hanıma gittim. Çok tatlı bı kadın ilgili....Cnm bende yarın başakşehir şehir hastanesine gidicem yasemin hanıma sen sezeryan mı olucaksın
kv kocasını boşayacak bu gidişle ömür boyu benimleAllah yardımcın olsun canım streste etkiler elbet kv doğuma kadar kalacak mı insAllah ailen gelebilir
ben kızımı annemlere bırakıp gidicem hastaneye
yaaa cnm çok üzüldüm insAllah bulursunuz bugün kaçıncı okuyusum iğne bulamadık diyen neden böyle bı açık oluştu ilaç konusunda riskli durum insAllah halledilir
20 mi Allah Allah bizim bebeler enteresan snrm günde 10 bez kirletiyo muymus ilk günler taş çatlasın hadi 2-3 bez kirletsin ya 10 bez imkansız gibi bilemedm ben 5 tane koydum hadi koyayım desem de bı iki daha koyarım en fazla gerek olacağını sanmam
en güzeli aslında güzelmiş
amiiin amiinRabbim derdine derman versin, huzur versin insallah
Ay canim emse emse ne kadar emecek kucucuk bebek canavar degil yaYanlış yönlendirmek istemem cnm sen yine de her ihtimale karşı götür yine de ama ne bilim vala bana baya fazla geldi kızımda hatırladığım öyle aman aman hemen bezi dolduruyorlar hatta başlarda baya az yapıyorlar bezleri uzun süre durmasin bari diye nerdeyse temiz şekilde değiştirdiğini hatırlarım ama emmesine bebeğe göre degisiyorsa bilemiyorum
Çok şükür sağ salim kavusmussunuz... Darısı başımıza ..... hayırlısıyla....Bende sizin gibi düşünüyordum hayırlısını isteyin sizin için ve bebek için hangisi iyiyse o olsun ..ve benim kadar korkan yoktur diyordum ameliyat sirasi çok rahattı eğer bende problem olmasaydı bebeğimi hemen görüp emzirecektim çok güzel olurdu ona hasret kaldım 3 gün çok şükür kavuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?