2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım ben yaşıyorum şu an ama bir şey öğrenemedim sadece uzanıyorum ve su içiyorum.

Benim epey bi kanamam oldu. Progestan ve tek kullanımlık iğne kullandım. Kahverengiye dönerek tamamen bitti kanamam. Şuanda ultrasonda baktığın göre kanama alanı yok çok şükür. Kendini çok yorma, ilacını kullan geçer. Bir sorun olmaz Allahın izniyle. Bazı gebelik ler kanamalı olabiliyor çünkü.

Bugün gittim canım doktora çok normal bol su iç dedi rahatladım çok şükür

Anladım çok teşekkür ederim salı günü kontrolüm var inşallah kanama alanı düzelmiş olur. Biraz endişe ettim bu haftaiçi izinliyim ama haftaya işe devam edicem inşallah çalışmam sorun olmaz

Anladım çok teşekkür ederim salı günü kontrolüm var inşallah kanama alanı düzelmiş olur. Biraz endişe ettim bu haftaiçi izinliyim ama haftaya işe devam edicem inşallah çalışmam sorun olmaz
Benim o kadar kanamam olmasına rağmen rapor yazmadı doktor. Masa başı işim olduğu için yazmadı daha doğrusu. İnşallah sende de sorun olmaz.

Yaaaa başım çok ağrıyor bu gebeliğimde kızlar. Tek benim mi başım ağrıyor :/

Bende 1 kere iğne vuruldum sonrasında ertesi gün ilaca başladım 10 gündür kullanıyorum progestanı. iğneden sonra hiç kanamam olmadı, içerde de bir kanama görmemişti doktor acaba boşa mı kullanıyorum diye düşünüyorum. Sizin hemen kesildi mi kanamanız ilaçla?

Benim hemen kahverengiye döndü kanamam. 1 hafta sonra da tamamen bitmişti.

Bende ara ara oluyor ama çok değil

M Mrs terazi devletteki doktor 2 hafta kanaman olmazsa ilacı bırak dedi. Özeldeki doktorum ise 1 hafta sonunda bıraktırdı. Ultrasonda da kanama görmediği için rahat konuştu herhalde.

Benim hemen kahverengiye döndü kanamam. 1 hafta sonra da tamamen bitmişti.
M Mrs terazi devletteki doktor 2 hafta kanaman olmazsa ilacı bırak dedi. Özeldeki doktorum ise 1 hafta sonunda bıraktırdı. Ultrasonda da kanama görmediği için rahat konuştu herhalde.
Ya ben kanamam olduğunda başka şehirdeydim devlete gittim ilaca gerek yok sakin ol dedi. Kanamam kahverengi ve azdı. Kendi doktorum özelde tedbir amaçlı yine de kullan dedi. kontrolüm 7 aralıkta kutu bitince bırakayım en azından diyorum..

canım merhaba. BEni de ekler miisn. 37 Yaşındayım. 2. gebeliğim.

Canım, selam. Beni de ekler misin. Yaşım 37. Son adet tarihim 17 Ekim. Beklenen doğum 23 Temmuz. 2. gebeliğim. Şuan İstanbul/Kartal/ Umut Hastanesine gidiyorum. Kilom da malesef ki malesef 70 :////

Kutu bitince mi. Bence sen özeldeki doktoruna tekrar sor çünkü kanaman kalmamış ki. Benimki hemen bıraktırdı. Ultrasonda kanama görmüyorum bırak dedi.

Hatta ben kan şurubu kullandığım için folik asit bitince bir daha alma kullanma dedi...

Benim o kadar kanamam olmasına rağmen rapor yazmadı doktor. Masa başı işim olduğu için yazmadı daha doğrusu. İnşallah sende de sorun olmaz.
Canım masabaşı olduğu içindir herhalde ben günün çoğu saati ayaktayım özel bi okulun yemekhanesinde gıda mühendisiyim bizim iş hep koşturma halinde malesef. İnşallah sorun olmaz.

Bunları niye doktora sormuyorsunuz derseniz doktora gittiğimde heyecandan unutuyorum her şeyi :))
ilaçlla ilgili ne demişti onu bile hatırlamıyorum ..
Kanamam olunca o kadar endişelenmiştim ki ultrasonda görüp kalp atışını duyunca soru falan soramadım :)

Canım masabaşı olduğu içindir herhalde ben günün çoğu saati ayaktayım özel bi okulun yemekhanesinde gıda mühendisiyim bizim iş hep koşturma halinde malesef. İnşallah sorun olmaz.
Ultrasondaki görüntüye göre bir hafta daha yazabilir doktor. Veya gerek görmez. Doktoruna bağlı.

Anladım ben bir sorayım doktora. sonuçta zararlı olmasa da fazladan ilaç içmeye gerek yok. Folik asit ocean mommy kullanıyorum 3. aya kadar devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…