2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba kızlar benim bebek sağ taraftaymış.Bugün de sağ tarafım çok sancılandı değişik ağrılarım oldu sizde de bu tarz ağrılar oluyormu?Sanki orda birşey kımıldıyormuş gibi

Merhaba ben varım. Sürekli olan bir ağrı değil benimkisi 10-15 dk sonra kayboluyor. Hareketsiz kalınca iş yerindeoluyor. Hareket edince hafifliyor. Ama derinden derinden ince bir kemik ağrısı var.

Merhaba ben varım. Sürekli olan bir ağrı değil benimkisi 10-15 dk sonra kayboluyor. Hareketsiz kalınca iş yerindeoluyor. Hareket edince hafifliyor. Ama derinden derinden ince bir kemik ağrısı var.

Bende ofiste çalışıyorum sürekli bir ağrı gün içinde hep oturduğum için olabilir.
Sizin kaçıncı haftasınız

Kızlar bugün gittim ama bebek kendni göstermedi haftaya cuma bidaha gel o zaman bakalım dedi. Boş gebelik mi olmuş oluyor bebeğin görünmemesi?

Canım hem genetik sorun çıktı pıhtılaşma hemde rahim yetmezliği olabilir dedi doktor o yuzden dikiş atabiliriz dedi

Kızlar bugün gittim ama bebek kendni göstermedi haftaya cuma bidaha gel o zaman bakalım dedi. Boş gebelik mi olmuş oluyor bebeğin görünmemesi?
inş cuma görünür canım benim de kese göründü ama yarın tekrar gidecem çok küçük dedi doktor

Kızlar listeye eklenmek isteyenler bana bilgilerinizi eksiksiz olarak mesaj atabilir misiniz? ortaya yazılanları göremiyorum her an aktif değilim

Ahh kıyamam ya harbiden öyle olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…