2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende ne zaman bırakacam içtiğim ilaçları demiştim geçenlerde dogumdan sonra kullanirsin bir sure ama d vitamini kesinlikle kullanacan demisti

Keşke benim bebeğimde tombik olsa bende kilo alsın diye uğrasıyorum Bu kadar takma bence nasıl sağlıkla gelicekse öyle gelir zaten normal doğum diye ısrarcı olma derim canım

Keşke benim bebeğimde tombik olsa bende kilo alsın diye uğrasıyorum☺ Bu kadar takma bence nasıl sağlıkla gelicekse öyle gelir zaten normal doğum diye ısrarcı olma derim canım
Sezeryandan çok korkuyorum ya nedense . Ben önceden ameliyat olmuştum bir rahatsızlıktan dolayı canım çok acımıştı o zaaman. Yine ayni oyle olurum diye istemiyorum . Normal dogumu hic bilmiyorum . Bakalim.nasipte ne var

Herşeyin zorlugu var önemli olan sağlıkla doğmaları hayırlısı olsun o yuzden canım

Kızlar B grubu streptokok testi yaptıran var mı? Vajina ve anüsten kültür örneği alınıp yapılan bir testmiş, eğer annede bu bakteri mevcutsa normal doğum esnasında antibiyotik veriliyormuş anneye bebeğe bulaşmasın diye. Doktora sorduğumda rutin bir test değil gerek görmüyorum dedi. Bilemedim siz ne dersiniz var mı bilgisi olan?

çok rahatszlandım ya tansiyonum faln düştü.ders olarakda türkçe kazıktı zaten turkcenın sonunda fenalaştım.bayada zaman kaybettm.matematk çok kolydı ama zamanım yetmedi bakalım ya nasip
Saglik olsun canim hayirlisi bakalim sonuclar nezamana
Kolaymi hamile hamile konstransyon sorunu var zaten tualet sorunu olur e bide kac saat otur

ilişkiyi ben de mi düşünsem acaba ayıptır söylemesi nasıl bı pozisyonda yapıyonuz malum göbek belli biz en son ben üstte olarak yapabildik en mantıklı
Aynen bilemedim bi kötü oldum sanki doğum baslayacak gibi bakalım ne zaman gelir bebeklerimiz
hayrlisi bklm

Ben de dusundum ama acilmam varsa diye korkuyorum yanlis bilmiyorsam acilma olduktan sonra iliski tavsiye etmiyorlar yaniliyor muyum?

Vajina kültürü aldı doktor sonucunu ben gördüm ama doktoruma yarın soracam . Aynen dediğin gibi oluyormuş . Bizimki ne olur ne olmaz bakalım dedi genelde hep iyi cıkıyormuş

Benim doktor gerek yok dedi ya bilemedim valla. Sağlık ocağı yapar mı acaba oraya mı yaptırsam?
Bilmiyorum ki . Ama yapmaz sanırım.vajinal kültürü alttan muayene yaparak aldı doktor . Eğer muayeye gidersen doktorun gitmişken yapar ama özelde ücretli olabilir devlette bilmiyorum . Kulak çöpü gibi birşeyle alttan hemen akıntı aldı o kadar.

Doktorum da benden normal doğum bekliyor , tabi her an sezeryana donebilir bı durumda.. Bende düşündüm bu testi .. Bana neden yaptırmadı hala diye.. Demek ki çok gerekli bı test değil diye düşünüyorum bende..

Benden de geçen gün vajinal kültür için örnek aldı, bir terslik olmazsa 14 temmuzda suni sancı ile normal doğuracağım Allah izin verirse. Eğer hastalık çıkarsa antibiyortik kullanıcaksın o yüzden kontrol ediyoruz dedi doktorum.

Ben içinde balık yağı da olan multivitamin kullanıyorum. Dr kullan dediyse kullan bence. Diğer yediklerine dikkat edersin.
Kanala girmiş miydi bebiş? Belki yeni girmiştir ya da hafiften ilerlemiştir
İshal konusu bende de dün felaketti cnm bugün geçti gayet iyiyim nette doğum belirtisi olarak yazıyor ama ne kadar doğrudur bilemiyorum
Benim de büyük tuvalet sıklaştı. Diyorum doğuma bi adım daha mı yaklaştım acaba, yoksa sadece bebiş oraları karıştırdığı için mi

merhaba
Doktorum Benden gecen haftaki kontrolümde kültür örneği aldı. Sıkıntılı bir durum olmadığını tedbir için önerdiğini ve %30 hamile kadınlarda olabileceğini söyledi. Kendisine ve önerilerine güveniyorum o yüzden yaptırdım ben

Çati muayenesi yaparken kanala inmiş dedi doktor, doğum yakında mi hecanlandim

Kızlar bir sorum olacak. Benim dogum agustosta ama siz benden daha tecrübelisiniz :) Biberon, emzik, süt saklama kabını şimdiden sterize edip kaldırıyım diyorum. Daha doguma 2 ay var. Şimdiden sterelize edip kaldırsam olurmu , yani 2 ay beklese olurmu ? Yoksa steril ettikten belli bir süre sonra sterilliği kayboluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…