- 4 Ekim 2018
- 357
- 373
- 103
Aynen bilemedim bi kötü oldum sanki doğum baslayacak gibi bakalım ne zaman gelir bebeklerimizİshal konusu bende de dün felaketti cnm bugün geçti gayet iyiyim nette doğum belirtisi olarak yazıyor ama ne kadar doğrudur bilemiyorum
Bende ne zaman bırakacam içtiğim ilaçları demiştim geçenlerde dogumdan sonra kullanirsin bir sure ama d vitamini kesinlikle kullanacan demistiZaten hiç kullanmayanlar da var omg 3 ü.ki zaten bu günü kadar kullanmışsın kalan zamanda da birşey olacağını düşünmüyorum.
Bu arada doğumdan sonra kullanılan vitaminler var ben onlardan kullanmayı planlıyorum.
Keşke benim bebeğimde tombik olsa bende kilo alsın diye uğrasıyorumOff ya bebeğim sanki çok kilo alacak ve bana sezeryan diyeceklermiş gibimutsuzum şuan ben yemeğime dikkat ederken bebek bir anda kilo aldı ve doktorumda bir açıklama yapma dedi sadece dikkat et dedi zaten dikkat ediyordum ki ben dedim bu kadar .
35+6 da gittim en son 2980 demişti
Ben hala ilaç kullanıyorum ne zaman birakacam bunları dedim doğumdan sonrada kullanacaksın özellikle d vitaminini dedi . Decavit,devit3,gyneferon,magosit ve omega 3 bunlari kullaniyorum . Ilac kullanmayı sevmeyen biri olarak .
Canım sıkkım şuanben bu kadar dikkat ediyorken bir anda tombik olması üzülüyorum elimde değil
Sezeryandan çok korkuyorum ya nedense . Ben önceden ameliyat olmuştum bir rahatsızlıktan dolayı canım çok acımıştı o zaaman. Yine ayni oyle olurum diye istemiyorum . Normal dogumu hic bilmiyorum . Bakalim.nasipte ne varKeşke benim bebeğimde tombik olsa bende kilo alsın diye uğrasıyorum☺ Bu kadar takma bence nasıl sağlıkla gelicekse öyle gelir zaten normal doğum diye ısrarcı olma derim canım
Herşeyin zorlugu var önemli olan sağlıkla doğmaları hayırlısı olsun o yuzden canımSezeryandan çok korkuyorum ya nedense . Ben önceden ameliyat olmuştum bir rahatsızlıktan dolayı canım çok acımıştı o zaaman. Yine ayni oyle olurum diye istemiyorum . Normal dogumu hic bilmiyorum . Bakalim.nasipte ne var
Saglik olsun canim hayirlisi bakalim sonuclar nezamanaçok rahatszlandım ya tansiyonum faln düştü.ders olarakda türkçe kazıktı zaten turkcenın sonunda fenalaştım.bayada zaman kaybettm.matematk çok kolydı ama zamanım yetmedi bakalım ya nasip
ilişkiyi ben de mi düşünsem acabaAyıptır sölemesi ben bugün uzunca aradan sonra ilşkiye izin verdm.Artık bebegım gözümün önünde olsun istiyorum hareketleri yavaş gbi geliyor.Kalp atışlarıda düzensizleşmiştiya buda benı korkutuyor doğsa daha iyi olur gbi gelıyor.dünde dolandım evde bılaşık süpürme işi faln yaptım
hayrlisi bklmAynen bilemedim bi kötü oldum sanki doğum baslayacak gibi bakalım ne zaman gelir bebeklerimiz
Masallah sağlıkla büyüsünSelam herkese biz oğlumla buluştuk alışmaya çalışıyoruz birbirimizeAllah sizi de kurtarsın sağlıkla inşallah
Ben de dusundum ama acilmam varsa diye korkuyorum yanlis bilmiyorsam acilma olduktan sonra iliski tavsiye etmiyorlar yaniliyor muyum?Ayıptır sölemesi ben bugün uzunca aradan sonra ilşkiye izin verdm.Artık bebegım gözümün önünde olsun istiyorum hareketleri yavaş gbi geliyor.Kalp atışlarıda düzensizleşmiştiya buda benı korkutuyor doğsa daha iyi olur gbi gelıyor.dünde dolandım evde bılaşık süpürme işi faln yaptım
Kızlar B grubu streptokok testi yaptıran var mı? Vajina ve anüsten kültür örneği alınıp yapılan bir testmiş, eğer annede bu bakteri mevcutsa normal doğum esnasında antibiyotik veriliyormuş anneye bebeğe bulaşmasın diye. Doktora sorduğumda rutin bir test değil gerek görmüyorum dedi. Bilemedim siz ne dersiniz var mı bilgisi olan?
Vajina kültürü aldı doktor sonucunu ben gördüm ama doktoruma yarın soracam . Aynen dediğin gibi oluyormuş . Bizimki ne olur ne olmaz bakalım dedi genelde hep iyi cıkıyormuş
Bilmiyorum ki . Ama yapmaz sanırım.vajinal kültürü alttan muayene yaparak aldı doktor . Eğer muayeye gidersen doktorun gitmişken yapar ama özelde ücretli olabilir devlette bilmiyorum . Kulak çöpü gibi birşeyle alttan hemen akıntı aldı o kadar.Benim doktor gerek yok dedi ya bilemedim valla. Sağlık ocağı yapar mı acaba oraya mı yaptırsam?
Kızlar B grubu streptokok testi yaptıran var mı? Vajina ve anüsten kültür örneği alınıp yapılan bir testmiş, eğer annede bu bakteri mevcutsa normal doğum esnasında antibiyotik veriliyormuş anneye bebeğe bulaşmasın diye. Doktora sorduğumda rutin bir test değil gerek görmüyorum dedi. Bilemedim siz ne dersiniz var mı bilgisi olan?
Ben içinde balık yağı da olan multivitamin kullanıyorum. Dr kullan dediyse kullan bence. Diğer yediklerine dikkat edersin.Kızlar ben balık yağı kullanıyorum 120 lira 2 aydır kullandım ama kullanmak istemiyorum . Doktorum ısrarla kullan diyor . Bebek kilo alıyor diye bundan sonra almak istemiyorum zaten az kaldı sayılır doğuma . Siz kullanıyor musunuz ?
Kanala girmiş miydi bebiş? Belki yeni girmiştir ya da hafiften ilerlemiştirKızlar dun gece 2 de çok kötü oldum. Bir anda göbeğimin ust kisim ağrımaya başladı ve affederseniz ishal oldum 30 dk tuvalette kaldım çok ağrılı geçti bu kısa süre ve benim merak ettiğim sry evde 5 kişiyiz hepimiz aynı şey yedik ama olan bana oldu diyorum ki acaba doğum belirti olabillir mi sizce? Doğum yaklaşıyor sonuçta ama haftasonu kadar değil sanki bir iki günde gelir gibi
Benim de büyük tuvalet sıklaştı. Diyorum doğuma bi adım daha mı yaklaştım acaba, yoksa sadece bebiş oraları karıştırdığı için miİshal konusu bende de dün felaketti cnm bugün geçti gayet iyiyim nette doğum belirtisi olarak yazıyor ama ne kadar doğrudur bilemiyorum
Çati muayenesi yaparken kanala inmiş dedi doktor, doğum yakında miBen içinde balık yağı da olan multivitamin kullanıyorum. Dr kullan dediyse kullan bence. Diğer yediklerine dikkat edersin.
Kanala girmiş miydi bebiş? Belki yeni girmiştir ya da hafiften ilerlemiştir
Benim de büyük tuvalet sıklaştı. Diyorum doğuma bi adım daha mı yaklaştım acaba, yoksa sadece bebiş oraları karıştırdığı için mi
En erken doğumdan 4 hafta öncesinde inebiliyomuş ilk doğumsa. Ama senin normalde doğumuna da az kalmış zatenÇati muayenesi yaparken kanala inmiş dedi doktor, doğum yakında mihecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?