2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

3-4 gündür soluk soluk bir damla kadar turuncu-kızılımsı akıntım oluyor .İlk dogum da Nisan geldi 2 gün parça parça sonra kan gelmişti ,ertesi gün doğuma gittim.Bu daha erken diye düşünüyorum.Enfeksiyon gibi bişi olabilir mi ?

Selam herkese biz oğlumla buluştuk alışmaya çalışıyoruz birbirimize Allah sizi de kurtarsın sağlıkla inşallah
MaşAllah canım sağlıkla büyütün insAllah
Kızlar benim kasıklarıma ağrı giriyor ara ara nefesim kesiliyor bu doğum sancısı değildir heralde ara ara da karnım sertleşiyor ve canımı acıtıyor size de oluyor mu normal mi
gerçek doğum sancısı belden girip alt karna doğru yayılırmis

ya tüh canım kötü olmuş ama Allah tan önemli birşey olmamış geçmiş olsun sınav nasıldı peki değdi mi sence

Olur öyle bende düşündüğüm şeyleri hep rüyanda görürüm ☺
sagol canım sınavda zordu baya ya ondan mı daraldım ortamda sıcaktı anlamadım türkçe kazıktı resmen herkes şikayetçi.matematk kolaydı ama işte türkçe zaman kaybettrdi bide rahatszlannca zaman çok kaybettim ama yinede son sınıf olan görmcemle aynı yapmsz hemen hemen bakalım kaç puan gelecek.

geçmiş olsun canım ya nasıl olsun daha iyisndr İnşallah sayfalrı yeni okuyorum da

sıcaklar da etkiler canım azıcıkta stres yaptıysan ondan olmuştur hayırlısı olsun kazasız belasız bitmiş ya şükür
geçmiş olsun canım ya nasıl olsun daha iyisndr İnşallah sayfalrı yeni okuyorum da
Sağol canım iyiyim şükür dün baya kötüydum ama bugün bulantımda ishal de azaldı

aynen çok şükür.sanada gdçmiş olsun tekrardan birdaha olmaz umarım

Kızlar benim kasıklarıma ağrı giriyor ara ara nefesim kesiliyor bu doğum sancısı değildir heralde ara ara da karnım sertleşiyor ve canımı acıtıyor size de oluyor mu normal mi
ben o ağrıları kaç haftadır çekiorum canım ama henüz bişey oldgu yok.☺takip ediorum yeni yeni belden agrılarım olmaya başladı ama oda düzenli degil.yatıorum biraz dınlenınce gecio

çok rahatszlandım ya tansiyonum faln düştü.ders olarakda türkçe kazıktı zaten turkcenın sonunda fenalaştım.bayada zaman kaybettm.matematk çok kolydı ama zamanım yetmedi bakalım ya nasip
Tabi ya nasıl zorlamıştır. Gerçekten o kadar süre oturma olayı bizden geçmiş. Neyse çok şükür doğurmadan atlattigimiza seviniyorum

Kızlar ben balık yağı kullanıyorum 120 lira 2 aydır kullandım ama kullanmak istemiyorum . Doktorum ısrarla kullan diyor . Bebek kilo alıyor diye bundan sonra almak istemiyorum zaten az kaldı sayılır doğuma . Siz kullanıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…