2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bende bugun drle görüştüm çok az açılma var 1 cm gibi nst tede sancı çıkmadı yine sali günü çağırdı kontrol için bakalım hayırlısı

Benim karnımda göbek deliğinin altı kaşınıyo. Başta çatlaklar çoğalıyo heralde, bebek aşağı ilerledikçe arttı diye düşündüm ama tesadüfen aynayla baktım çatlak değil. Çatlak var ama kaşınan yerler çatlak görüntüsünde değil. Pişik gibi mi diyim böyle enteresan. Avuç içi kadar bi yeri kaplıyo hemen hemen. Fazla kaşımamaya çalışıyorum ama unutup kaşırsam daha çok kaşınmaya başlıyo hatta acılı kaşınıyo. Nedir bu acaba ya? Dr a sordum ama sıcaktandır dedi. Bi daha sorcam olmadı.

Hayır açılma hiç yok artık 3tür nst de sancı da çıkmıyor 3900 oldu kilosu da bu gidişle sezeryan olacak gibi
Suni sanci falan verilir belki
Hurma yiyomusun
Bide benim ebem egil kalk dedi dun, yani comel bol bol. Yuruyus
Aklima gelen bunlar
Rabbim saglikla hayirli bi zamanda kucagina almani nasip eder insallah canim

Benimde uykum bir türlü gelmiyor.gündüzleri de başım ağrıyor.
Uykusuz gecelere hazırlıyormuş vücut kendini
Ben uyuyorum ya, bi tek sıcaktan dalmam zor oluyo. Ben neye hazırlanıyorum acaba. Bizim ev çok sıcak ona heralde
Ben odadaki balkon kapısı açık atletle yattığım halde terliyorum
Bence de. Benim ayaklar da 34ten sonra şişmeye başladı. Dev gibi olmasa da baya şiş ayaklarım. Sıcaktan yani başka açıklaması yok :/

Beni de ekle bari bu listeye. Alınmış günüm yok ama belki uğur getirir bi ilerlemem olur. Hiç tık yok şu an Tahmini doğum tarihim 17 temmuz.
Benim gittiğim hastane ziyaretçi almaya başlamış. En son öyle demişlerdi.

Soguk suyla yikiyorum ben
Bide ayaklarimi yukarda tutmaya calisiyorum
Yatarken ayagimin altina 2yastik Koyuyorum ama kayip gidiyo bisure sonra tabiki

Bence de. Benim ayaklar da 34ten sonra şişmeye başladı. Dev gibi olmasa da baya şiş ayaklarım. Sıcaktan yani başka açıklaması yok :/
Soguk suyla yikiyorum ben
Bide ayaklarimi yukarda tutmaya calisiyorum
Yatarken ayagimin altina 2yastik Koyuyorum ama kayip gidiyo bisure sonra tabiki
Bende deniyorum cnm bunları ama işte fayda etmiyor çok yastık durmuyor ki gece kalkıp gidip artık oturma odasında uzanıyorum koltuğa kaldırıp ayaklarımı biraz daha serin orası diye

Bende deniyorum cnm bunları ama işte fayda etmiyor çok yastık durmuyor ki gece kalkıp gidip artık oturma odasında uzanıyorum koltuğa kaldırıp ayaklarımı biraz daha serin orası diye
Allah yardimcin olsun canim sicak oralar dahada cok sisiyodur tabiki
Burasi simdilik yayla havasi
Ay nazarim degecek

Normal doğum bekleyenleri listeye alamadık hiç kesin tarihi yazıyoruz.. Bende normal doğum bekledim Sonrasında ani durumdan Sezeryan yaptım ki, listeye son anda yazildim

Babam bebise ayri bir isim daha yazdırmak istiyo koydugum isim esime sevgimi ima ediyodu cok onceden anlasilmisti isim konusunda kiz olsaydı da ayni sekilde o isim belirlemisti ayrıldık ama ismi degistirmedim babam illa bir isim daha koycam diyo annemde tutturdu cocugu tuzlayacam diyo hayir diyorum kesinlikle ikisinede hep ayni muhabbetler devam aileyle yasamsk da zormus

Düştü mü göbek bağı

Bende de var. Doktor pupp olmuşsun dedi. Bebeğe zararı yok. Doğum yapınca geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…