Hayır açılma hiç yok artık 3tür nst de sancı da çıkmıyor 3900 oldu kilosu da bu gidişle sezeryan olacak gibiAcilman falan varmi
Ne diyor doktorun
Ciddi sıkıntı sıcaklık yaaa..Bizde temmuza girdik ama havalar sogudu
17 derece gosteriyo ama sanki dersin bir kis gunu
Neyse sikayetci degilim yinede gecenlerde bi sicak olmustu cok kotu olduydum
Allah yardimciniz olsun
Hamileler icin cok zor
Ay inşallahhh canım...İlk dogumun olmasa normal icin bekletirdim demisti doktorum insallah sizin kolay bir dogumunuz olacak
İlk gebeliğim ilk doğumum kuzum.Canım son biri soru kaçıncı gebeliğindi
Suni sanci falan verilir belkiHayır açılma hiç yok artık 3tür nst de sancı da çıkmıyor 3900 oldu kilosu da bu gidişle sezeryan olacak gibi
BelcikaCiddi sıkıntı sıcaklık yaaa..
Siz nerdesiniz?
Valla bi dogursaydikBelcika
Gecenlerde turkiyede sel gidiyodu iste ozamanda burasi cok sicakti
Zor nefes aliyodum vantilatorle sabahliyodum resmen, birde nem orani cok fazla oluyo burasi sicak olunca
Aman çarpılmada canım sonra valla işimiz zorVantilatorle terledim gece ya inanabiliyor musunuz
He ya hayirlisiyla insallahValla bi dogursaydik
Ben uyuyorum ya, bi tek sıcaktan dalmam zor oluyo. Ben neye hazırlanıyorum acaba. Bizim ev çok sıcak ona heraldeBenimde uykum bir türlü gelmiyor.gündüzleri de başım ağrıyor.
Uykusuz gecelere hazırlıyormuş vücut kendini
Ben odadaki balkon kapısı açık atletle yattığım halde terliyorumZaman gecmıyor artık 20 23 temmuz arası doğum bekliyoruz bizde.keşke daha erken gelse sabrım gücüm kalmadı artık zaman durdu. Gece uyku falan kalmadı çok fazla terliyorum ben hayatımda böyle terlemedim. Sizdede var mı aynı ter olayı
Bence de. Benim ayaklar da 34ten sonra şişmeye başladı. Dev gibi olmasa da baya şiş ayaklarım. Sıcaktan yani başka açıklaması yok :/Kızlar ya bu şişlikler beni felaket rahatsız ediyor gün içinde de ayak el hafif şişlik oluyor ama gece uyurken resmen ayaklarım bacaklarım iki katı oluyor ve çok acıyor ayak tabanlarım niye yani hiç uyuyamıyorum evimiz çok sıcak ben ona buluyorum sıcak daha da artiriyormus sizce olmuş muydu gerçi doğum yapmayan baya az kişi kaldık snrm
Beni de ekle bari bu listeye. Alınmış günüm yok ama belki uğur getirir bi ilerlemem olur. Hiç tık yok şu an@saengie 15/06/2020
@634 18/06/2020
@istanbul24 19/06/2020
@Acemianneeee 22/06/2020
Karusel 22/06/2020
@ysmnc 22/06/2020
@Minnaklarim 23/06/2020
@edlammm 23/06/2020
@Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
@krmzcck 25/06/2020
@krclskn 26/06/2020
@Arven fdn 26/06/2020
@Miranurr 27/06/2020
@Denizferdi34 29/06/2020
B bitekAnnemolsun 29/06/2020
@Peripellas 30/06/2020
@Ozlemfusuy 01/07/2020
@Alessias 01/07/2020
@Mrs terazi 01/07/2020
@vuslat yolcusu 02/07/2020
@jeremh 02/07/2020
@EFfatmagul 02/07/2020
@kurabiyem_35 03/07/2020
Bugün günlerden,
@mutlu annee 04/07/2020
@Zelnes 04/07/2020
Hayırlı doğumlar
@salihanifi 06/07/2020
@bilgilisirine 06/07/2020
@mutlu2127 07/07/2020
@Ruya 07/07/2020
@didemcik 08/07/2020
@Ezooo62 09/07/2020
@pastirma 10/07/2020
@pelomer 11/07/2020
@shewa 14/07/2020
sandriyon 21/07/2020
@Canpare 21/07/2020
@Asliii60 24/07/2020
Benim gittiğim hastane ziyaretçi almaya başlamış. En son öyle demişlerdi.İstanbulda özellerde hala ziyaretçi alımı yasak doğumda di mi? Yani annenin yanında sadece baba olabilir demişlerdi covidden dolayı, hala öyle mi? Ve hala babayı doğuma almıyorlar mı?
Doğum yapanları ilgiyle takip ediyorum, yapacaklara da kolaylıklar diliyorum.
Soguk suyla yikiyorum benKızlar ya bu şişlikler beni felaket rahatsız ediyor gün içinde de ayak el hafif şişlik oluyor ama gece uyurken resmen ayaklarım bacaklarım iki katı oluyor ve çok acıyor ayak tabanlarım niye yani hiç uyuyamıyorum evimiz çok sıcak ben ona buluyorum sıcak daha da artiriyormus sizce olmuş muydu gerçi doğum yapmayan baya az kişi kaldık snrm
Bence de. Benim ayaklar da 34ten sonra şişmeye başladı. Dev gibi olmasa da baya şiş ayaklarım. Sıcaktan yani başka açıklaması yok :/
Bende deniyorum cnm bunları ama işte fayda etmiyor çok yastık durmuyor ki gece kalkıp gidip artık oturma odasında uzanıyorum koltuğa kaldırıp ayaklarımı biraz daha serin orası diyeSoguk suyla yikiyorum ben
Bide ayaklarimi yukarda tutmaya calisiyorum
Yatarken ayagimin altina 2yastik Koyuyorum ama kayip gidiyo bisure sonra tabiki
Allah yardimcin olsun canim sicak oralar dahada cok sisiyodur tabikiBende deniyorum cnm bunları ama işte fayda etmiyor çok yastık durmuyor ki gece kalkıp gidip artık oturma odasında uzanıyorum koltuğa kaldırıp ayaklarımı biraz daha serin orası diye
Ben uyuyorum ya, bi tek sıcaktan dalmam zor oluyo. Ben neye hazırlanıyorum acaba. Bizim ev çok sıcak ona heralde
Ben odadaki balkon kapısı açık atletle yattığım halde terliyorum
Bence de. Benim ayaklar da 34ten sonra şişmeye başladı. Dev gibi olmasa da baya şiş ayaklarım. Sıcaktan yani başka açıklaması yok :/
Beni de ekle bari bu listeye. Alınmış günüm yok ama belki uğur getirir bi ilerlemem olur. Hiç tık yok şu anTahmini doğum tarihim 17 temmuz.
Benim gittiğim hastane ziyaretçi almaya başlamış. En son öyle demişlerdi.
Düştü mü göbek bağıBabam bebise ayri bir isim daha yazdırmak istiyo koydugum isim esime sevgimi ima ediyodu cok onceden anlasilmisti isim konusunda kiz olsaydı da ayni sekilde o isim belirlemisti ayrıldık ama ismi degistirmedim babam illa bir isim daha koycam diyo annemde tutturdu cocugu tuzlayacam diyo hayir diyorum kesinlikle ikisinede hep ayni muhabbetler devam aileyle yasamsk da zormus
Dustu canim iki gun olduDüştü mü göbek bağı
Bende de var. Doktor pupp olmuşsun dedi. Bebeğe zararı yok. Doğum yapınca geçiyor.Benim karnımda göbek deliğinin altı kaşınıyo. Başta çatlaklar çoğalıyo heralde, bebek aşağı ilerledikçe arttı diye düşündüm ama tesadüfen aynayla baktım çatlak değil. Çatlak var ama kaşınan yerler çatlak görüntüsünde değil. Pişik gibi mi diyim böyle enteresan. Avuç içi kadar bi yeri kaplıyo hemen hemen. Fazla kaşımamaya çalışıyorum ama unutup kaşırsam daha çok kaşınmaya başlıyo hatta acılı kaşınıyo. Nedir bu acaba ya?Dr a sordum ama sıcaktandır dedi. Bi daha sorcam olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?