2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim de dün sancım 40a kadar çıktı, sancınız yok dedi doktor. 40 sancıdan sayılmıyor herhalde

Bende şişlik çok yokta sıcak mahvediyor sürekli uyanıyorum uyuyamıyorum doğurmak istiyorum artık

gıcık oluyorum konuşmaktan aciz doktorlara ya Rabbim sağlıkla kucağına aldirsın insAllah
amin canım Rabbim sanadaha hayrlı zamnda nasip etsin İnşallah
amin canım insAllah
Bende şişlik çok yokta sıcak mahvediyor sürekli uyanıyorum uyuyamıyorum doğurmak istiyorum artık
aynen canım bende ekstra bı de şişlik oluyor
Kızlar bu arada benim takvimim bitmiş bugün 40+0 oldum. Bunu da başarıp doğurmayan bir tek ben varım galiba
Bu gidişle bende öyle olacak gibiyim hiç ağrım sızım yok

İstanbulda özellerde hala ziyaretçi alımı yasak doğumda di mi? Yani annenin yanında sadece baba olabilir demişlerdi covidden dolayı, hala öyle mi? Ve hala babayı doğuma almıyorlar mı?

Doğum yapanları ilgiyle takip ediyorum, yapacaklara da kolaylıklar diliyorum.

Kızlar bu arada benim takvimim bitmiş bugün 40+0 oldum. Bunu da başarıp doğurmayan bir tek ben varım galiba
Hiç öyle düşünme canım ^_^ Kendini odakla doğumun başlaması için yapabileceklerine bi göz at. Belki işe yarar. Erkek mi seninki de?

Ilk defa benimde uykum bölündü bu gece. Sıcağı zaten sevmem gece sıcak olursa gündüz nasıl nefes alıcaz ben anlamadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun valla

Evet erkek erkeklerde mi böyle oluyor dersiniz? Valla perşembeye kadar zaman verdi doktor olmazsa perşembe suni sancı verecek. Artık hem sıcaklar hem ağırlık çok yoruyor. Hurma da yedim o kadar bir işe yaramadı, ondan ümitliydim. Doktor yürüyüş dedi de bu sıcakta mahvoluyorum bir de ağırlıktan sanırım dizlerim ağrımaya başlıyor bir noktadan sonra

Canımcım gözün aydın olsun 4100 demişti, 3800 doğdu. İnşallah benim de öyle olur yürümek ce aktif olmak çok önemli. Zaten o halde yatakta yatılmıyor öyle böyle doğdu çok şükür. Rabbim benim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün

Bizde ziyaretçi hiç alınmıyor. Bi kişi ile doğum yapıp çıkıyorsun

Ben de perşembeye kadar bekleyip suni sancı alıcam canım. Çok sıkıntı etme, 40ını dolduran çocuk çok güzel emiyor. Hem de sütün de geliyor. Erken doğması güzel birşey değil. 1 hafta önce doğması bile çok şey fark ettiriyor.

Gözün aydın, Allah bağışlasın

Benim de dün sancım 40a kadar çıktı, sancınız yok dedi doktor. 40 sancıdan sayılmıyor herhalde

Yaa evet benim doktor da 60 gördük ama çıktıya bakıp tamam diyor, demek sıkıntı yokmuş.

Insanlarin disarda beklemeside sacma geliyo bana
Gidin evinizde bekleyin yani ne bilim hastane onunde bekleyince bebek dahami cabuk cikiyoki
Neyse su koronadan dolayi herkes evinde bekler artik
Aaaa olur mu etten önce kazana girecekler.Kendi doguracaklar Ayıp ediyorsun Ben eşime dedim kimseye haber verme diye ,gene dayanamamis vermiş.Allahtan 1 saat içinde doğmuştu .Direk bebeği gördüler.Hos o an kimse aklıma gelmemişti .Biran önce doğmasını istiyordum

Siz nasil oldunuz? Benim hic agrim yok desem. Ne altta ne belde. Suan cok iyim. Lekem azar azar gelmeye devam ediyor

Ben 9 da geldim hastaneye. Su geldiği için yatışım yapıldı. Sıfır sancı ve sıfır açıklık var. Nst kalp atışları iyi. Su gelince hatta rahatladım birazhareketlerini hissediyorum ama.doktor 12 saate doğurabilirsin dedi suni takacaklar birazdan. İlerlemezse sezaryen dediler bakalım bekliyoruz hastanede. Pembe kanlı akıntı gelmeye devam ediyor bu arada.

Siz nasil oldunuz? Benim hic agrim yok desem. Ne altta ne belde. Suan cok iyim. Lekem azar azar gelmeye devam ediyor
Benim işte sizin gibi oldu.1 gün boyunca kan geldi azar azar.Hatta doğuma gideceğim akşam iç camasirlarimi attım yıkamaya o kadar çok değiştirdim.Cok çok kan artmıyor ,öyle öyle gidiyorsunuz.Muhtemelen açılma oluyor.Ben öğlen gittiğimde 2 cm di sadece ağrım ,sancım yoktu.Nst de 0 sancı vardı ama 12 saat sonra doğum yaptım Suyumu ebe patlatti.O yüzden normal merak etmeyin.Bende suyu merak ediyorum.Suyum gelmediği için ,bu gebelikte gelirse nereden anlayacağım diye[/QUOTE]

Benim hastanemde eş ve refaketçi kalabiliyor. Onun dısında dede ve anneanne babaanne tek tek odaya girip hemen çıkıyorlarmıs sanırım

Evet gerçekten hayırlısıyla doğursaydık çok zor ben asla su gibi terlemem ama ilk defa böyle terliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…