Benim de dün sancım 40a kadar çıktı, sancınız yok dedi doktor. 40 sancıdan sayılmıyor herhaldeSelam kizlar dunki doktor kontrolumu aktarayim
37+3 olarak gittik
Once herzamanki gibi ebeye gorundum, lavman yapiliyomu sordum (sey bu dogum oncesi bagirsaklari mideyi temizleme islemi). Aranizda yapan oldumu ? Bana istege bagli istersen soylersin yapilir dedi. 2hafta sonraya tekrar kontrol dedi rdvu verdi.
Sonra doktoruma gectim. Herzaman oldugu gibi once idrar tahliliyle basladik.
Masaya yattim, yine baya bi bebegin kalp atislari falan olcumu yapti ama bu surecte hic konusmuyo. Bende bi sorun olup olmadigini sordum olcuyorum deyip gecistirdi. Kimildamasina falan bakti, ben o an anlatiyorum elim ayagim cok sisiyo kac kez soguk suya tutuyorum diyorum oda bana neden soguk diye soruyo, sanki cok abes biseymis gibihem sisligi indirdigini hemde rahatlattigini soyledim. Bacaklarim kasinmaya basladi diye belirttim falan derken ultrasonu birakti karnimi olctu. Beyaz sivi kaybi yasiyorum surekli acigim varmi acaba dedim elinle bakti ama cok ileri gitmedi cunku eger degerse acikliga yol acarmis degmek istemiyorum dedi ama tahminen aciklik yok dedi
Neyse giyindikden sonra soruyorum kilosu boyu nekadardi diye, ona bakmadim zaten yuzde 10 yanilma payi var diye cevap verince sinir oldum. Odadan cikiyodum bu sefer nstye gidelim dedi, neden diye sordum bi sorunmu var (cunku normalde nst yok 40dan once bi sorun varsa aliyolar) bu sefer hizli kalp atisi gordum bi bakalim dedi
Nstye girdim kalp atislari normaldi, sancim en fazla 40a geliyodu, tabi bu nedemek sayi olarak hic bir bilgim yok. Bilgisi olanlar bana aciklarmi?
Sonra nst bitince hersey normal dedi tekrar 1hafta sonrasina cagirdi, kasinmalarim devam ederse gelmem gerektigini soyledi
Yani anlayacaginiz bu gidisimde biraz memnuniyetsiz ciktim
Hayirlisiyla bi doguraydim
Bende şişlik çok yokta sıcak mahvediyor sürekli uyanıyorum uyuyamıyorum doğurmak istiyorum artıkKızlar ya bu şişlikler beni felaket rahatsız ediyor gün içinde de ayak el hafif şişlik oluyor ama gece uyurken resmen ayaklarım bacaklarım iki katı oluyor ve çok acıyor ayak tabanlarım niye yani hiç uyuyamıyorum evimiz çok sıcak ben ona buluyorum sıcak daha da artiriyormus sizce olmuş muydu gerçi doğum yapmayan baya az kişi kaldık snrm
gıcık oluyorum konuşmaktan aciz doktorlara yaSelam kizlar dunki doktor kontrolumu aktarayim
37+3 olarak gittik
Once herzamanki gibi ebeye gorundum, lavman yapiliyomu sordum (sey bu dogum oncesi bagirsaklari mideyi temizleme islemi). Aranizda yapan oldumu ? Bana istege bagli istersen soylersin yapilir dedi. 2hafta sonraya tekrar kontrol dedi rdvu verdi.
Sonra doktoruma gectim. Herzaman oldugu gibi once idrar tahliliyle basladik.
Masaya yattim, yine baya bi bebegin kalp atislari falan olcumu yapti ama bu surecte hic konusmuyo. Bende bi sorun olup olmadigini sordum olcuyorum deyip gecistirdi. Kimildamasina falan bakti, ben o an anlatiyorum elim ayagim cok sisiyo kac kez soguk suya tutuyorum diyorum oda bana neden soguk diye soruyo, sanki cok abes biseymis gibihem sisligi indirdigini hemde rahatlattigini soyledim. Bacaklarim kasinmaya basladi diye belirttim falan derken ultrasonu birakti karnimi olctu. Beyaz sivi kaybi yasiyorum surekli acigim varmi acaba dedim elinle bakti ama cok ileri gitmedi cunku eger degerse acikliga yol acarmis degmek istemiyorum dedi ama tahminen aciklik yok dedi
Neyse giyindikden sonra soruyorum kilosu boyu nekadardi diye, ona bakmadim zaten yuzde 10 yanilma payi var diye cevap verince sinir oldum. Odadan cikiyodum bu sefer nstye gidelim dedi, neden diye sordum bi sorunmu var (cunku normalde nst yok 40dan once bi sorun varsa aliyolar) bu sefer hizli kalp atisi gordum bi bakalim dedi
Nstye girdim kalp atislari normaldi, sancim en fazla 40a geliyodu, tabi bu nedemek sayi olarak hic bir bilgim yok. Bilgisi olanlar bana aciklarmi?
Sonra nst bitince hersey normal dedi tekrar 1hafta sonrasina cagirdi, kasinmalarim devam ederse gelmem gerektigini soyledi
Yani anlayacaginiz bu gidisimde biraz memnuniyetsiz ciktim
Hayirlisiyla bi doguraydim
amin canım insAllahamin canım Rabbim sanadaha hayrlı zamnda nasip etsin İnşallah
aynen canım bende ekstra bı de şişlik oluyorBende şişlik çok yokta sıcak mahvediyor sürekli uyanıyorum uyuyamıyorum doğurmak istiyorum artık
Bu gidişle bende öyle olacak gibiyim hiç ağrım sızım yokKızlar bu arada benim takvimim bitmiş bugün 40+0 oldum. Bunu da başarıp doğurmayan bir tek ben varım galiba
EvetSpinal mi olmuştun canım
Hiç öyle düşünme canım ^_^ Kendini odakla doğumun başlaması için yapabileceklerine bi göz at. Belki işe yarar. Erkek mi seninki de?Kızlar bu arada benim takvimim bitmiş bugün 40+0 oldum. Bunu da başarıp doğurmayan bir tek ben varım galiba
Ilk defa benimde uykum bölündü bu gece. Sıcağı zaten sevmem gece sıcak olursa gündüz nasıl nefes alıcaz ben anlamadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun vallaBende şişlik çok yokta sıcak mahvediyor sürekli uyanıyorum uyuyamıyorum doğurmak istiyorum artık
Evet erkek erkeklerde mi böyle oluyor dersiniz? Valla perşembeye kadar zaman verdi doktor olmazsa perşembe suni sancı verecek. Artık hem sıcaklar hem ağırlık çok yoruyor. Hurma da yedim o kadar bir işe yaramadı, ondan ümitliydim. Doktor yürüyüş dedi de bu sıcakta mahvoluyorum bir de ağırlıktan sanırım dizlerim ağrımaya başlıyor bir noktadan sonraHiç öyle düşünme canım ^_^ Kendini odakla doğumun başlaması için yapabileceklerine bi göz at. Belki işe yarar. Erkek mi seninki de?
Ilk defa benimde uykum bölündü bu gece. Sıcağı zaten sevmem gece sıcak olursa gündüz nasıl nefes alıcaz ben anlamadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun valla
Canımcım gözün aydın olsunKızlar merhaba ben de doğum Yapanlar kervanına katıldım12 gibi yatışım oldu Suni sancı verildi. Açıklıyım on santimi bulduğunda bebeğin başı aşağıda olmadığı için bayağı bir bekledik. Bol bol yürüdüm kesinlikle tavsiye ederim elimden geldiğince yakındım doktorun dediği süreçlerde bby yardımcı oldum. En zoru doğumhane kısmıydı sıkılmak da çok zorlandım ikinci doğum olmasına rağmen Sancım aşırı çok tu ama çok şükür sağ salim kucağıma aldım normal doğum ile kilosu da 3. 800 Minik adamım Geride kalan herkese Allah hayırlı doğum nasip etsin Allah hepinizin yardımcısı olsun canlarım
Bizde ziyaretçi hiç alınmıyor. Bi kişi ile doğum yapıp çıkıyorsunİstanbulda özellerde hala ziyaretçi alımı yasak doğumda di mi? Yani annenin yanında sadece baba olabilir demişlerdi covidden dolayı, hala öyle mi? Ve hala babayı doğuma almıyorlar mı?
Doğum yapanları ilgiyle takip ediyorum, yapacaklara da kolaylıklar diliyorum.
Ben de perşembeye kadar bekleyip suni sancı alıcam canım. Çok sıkıntı etme, 40ını dolduran çocuk çok güzel emiyor. Hem de sütün de geliyor. Erken doğması güzel birşey değil. 1 hafta önce doğması bile çok şey fark ettiriyor.Evet erkek erkeklerde mi böyle oluyor dersiniz? Valla perşembeye kadar zaman verdi doktor olmazsa perşembe suni sancı verecek. Artık hem sıcaklar hem ağırlık çok yoruyor. Hurma da yedim o kadar bir işe yaramadı, ondan ümitliydim. Doktor yürüyüş dedi de bu sıcakta mahvoluyorum bir de ağırlıktan sanırım dizlerim ağrımaya başlıyor bir noktadan sonra
Kızlar merhaba ben de doğum Yapanlar kervanına katıldım12 gibi yatışım oldu Suni sancı verildi. Açıklıyım on santimi bulduğunda bebeğin başı aşağıda olmadığı için bayağı bir bekledik. Bol bol yürüdüm kesinlikle tavsiye ederim elimden geldiğince yakındım doktorun dediği süreçlerde bby yardımcı oldum. En zoru doğumhane kısmıydı sıkılmak da çok zorlandım ikinci doğum olmasına rağmen Sancım aşırı çok tu ama çok şükür sağ salim kucağıma aldım normal doğum ile kilosu da 3. 800 Minik adamım Geride kalan herkese Allah hayırlı doğum nasip etsin Allah hepinizin yardımcısı olsun canlarım
Benim de dün sancım 40a kadar çıktı, sancınız yok dedi doktor. 40 sancıdan sayılmıyor herhalde
Aaaa olur mu etten önce kazana girecekler.Kendi doguracaklarInsanlarin disarda beklemeside sacma geliyo bana
Gidin evinizde bekleyin yani ne bilim hastane onunde bekleyince bebek dahami cabuk cikiyoki
Neyse su koronadan dolayi herkes evinde bekler artik
Siz nasil oldunuz? Benim hic agrim yok desem. Ne altta ne belde. Suan cok iyim. Lekem azar azar gelmeye devam ediyor
Senin doktorda benimkinin kafasindan, kesin yurtdışına gelip benimkiyle kafa kafaya verip kararlar aliyolar
Benim işte sizin gibi oldu.1 gün boyunca kan geldi azar azar.Hatta doğuma gideceğim akşam iç camasirlarimi attım yıkamaya o kadar çok değiştirdim.Cok çok kan artmıyor ,öyle öyle gidiyorsunuz.Muhtemelen açılma oluyor.Ben öğlen gittiğimde 2 cm di sadece ağrım ,sancım yoktu.Nst de 0 sancı vardı ama 12 saat sonra doğum yaptımSiz nasil oldunuz? Benim hic agrim yok desem. Ne altta ne belde. Suan cok iyim. Lekem azar azar gelmeye devam ediyor
Benim hastanemde eş ve refaketçi kalabiliyor. Onun dısında dede ve anneanne babaanne tek tek odaya girip hemen çıkıyorlarmıs sanırımİstanbulda özellerde hala ziyaretçi alımı yasak doğumda di mi? Yani annenin yanında sadece baba olabilir demişlerdi covidden dolayı, hala öyle mi? Ve hala babayı doğuma almıyorlar mı?
Doğum yapanları ilgiyle takip ediyorum, yapacaklara da kolaylıklar diliyorum.
Evet gerçekten hayırlısıyla doğursaydık çok zor ben asla su gibi terlemem ama ilk defa böyle terliyorumHiç öyle düşünme canım ^_^ Kendini odakla doğumun başlaması için yapabileceklerine bi göz at. Belki işe yarar. Erkek mi seninki de?
Ilk defa benimde uykum bölündü bu gece. Sıcağı zaten sevmem gece sıcak olursa gündüz nasıl nefes alıcaz ben anlamadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?