- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Sizlama şeklinde agrin var mi bide terleyince yaniyo doktor bişi surme dediYok yok tuzsuz kalsınİyileştim bayağı çok şükür sende durumlar nasıl
Kızlar merhaba ben de doğum Yapanlar kervanına katıldım12 gibi yatışım oldu Suni sancı verildi. Açıklıyım on santimi bulduğunda bebeğin başı aşağıda olmadığı için bayağı bir bekledik. Bol bol yürüdüm kesinlikle tavsiye ederim elimden geldiğince yakındım doktorun dediği süreçlerde bby yardımcı oldum. En zoru doğumhane kısmıydı sıkılmak da çok zorlandım ikinci doğum olmasına rağmen Sancım aşırı çok tu ama çok şükür sağ salim kucağıma aldım normal doğum ile kilosu da 3. 800 Minik adamım Geride kalan herkese Allah hayırlı doğum nasip etsin Allah hepinizin yardımcısı olsun canlarım
Bende onu yanaklarından öpüyorum. :)))
Dikiş yerinde mi canım?Sizlama şeklinde agrin var mi bide terleyince yaniyo doktor bişi surme dedi
Yok yok tuzsuz kalsınİyileştim bayağı çok şükür sende durumlar nasıl
Sizlama şeklinde agrin var mi bide terleyince yaniyo doktor bişi surme dedi
Bende de sarılık olur korkusuyla sürekli besleme rutini var, onun keyfi yerinde ama ben uykusuz kalıyorum gece kalkınca. Seninki nasılBenim dikiş ağrım yokama kaburga ağrım var hala Çok zorluyor Bide kızı sürekli besliyoruz
Bebiş nasıl ?
Ya ağrım yok benimde bugün kaşıntı var çok hafif yanıyor acaba dedim bıama ağrım yok çok şükür dikis yerlerinde..
Minnaklarimm Minipanda ikizler nasıl acaba ❣
Benim ikizler iyiler çok şükürBenim dikiş ağrım yokama kaburga ağrım var hala Çok zorluyor Bide kızı sürekli besliyoruz
Bebiş nasıl ?
Ya ağrım yok benimde bugün kaşıntı var çok hafif yanıyor acaba dedim bıama ağrım yok çok şükür dikis yerlerinde..
Minnaklarimm Minipanda ikizler nasıl acaba
Bende de sarılık olur korkusuyla sürekli besleme rutini var, onun keyfi yerinde ama ben uykusuz kalıyorum gece kalkınca. Seninki nasıl
Benimki ikiz degil herhalde karisti
Benim ikizler iyiler çok şükürminnoş minnoş uyuyorlar fındık içilerim
Benimki ikiz degil herhalde karisti
Aynen sag tarafi sadeceDikiş yerinde mi canım?
Tesekkur ederiz teyzesi henuz bizi merakta koysada durumu iyi cok sukur. Sizler kavustunuz insallah bizlerde saglikli sihhatli kavusuruzEvet ikizi olan diger arkadaş Miranurr ...
Sizin kucukMinipanda nasıllar
Benziyorlar oğlum açık tenli kızım biraz daha koyu
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz sarılıkta olmadık Rabbime ne kadar şükretsek azdır şu virüs döneminde hastanelere düşmedik ama bugün gaz sancıları başladı ne yapacam bilmiyorum bugün sütüm azdı mama verdim ağır mı geldi anlamadım mama veren varmı ne kullanıyorsunuz acaba.
Tesekkur ederiz teyzesi henuz bizi merakta koysada durumu iyi cok sukur. Sizler kavustunuz insallah bizlerde saglikli sihhatli kavusuruz
Canım benimde mama ile gaz ortaya çıktı sanki. Aptamil kullanıyorum ben ama evdeki büyükler alakası yok. Bu gaz olayı kaçınılmaz diyor. Öyle çok değil bir gün birine sancı giriyor iki saat falan birgün birineTeşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz sarılıkta olmadık Rabbime ne kadar şükretsek azdır şu virüs döneminde hastanelere düşmedik ama bugün gaz sancıları başladı ne yapacam bilmiyorum bugün sütüm azdı mama verdim ağır mı geldi anlamadım mama veren varmı ne kullanıyorsunuz acaba.Minnaklarimm canım sen mama kullanıyormusun memnun musun ben sma verdim
keisnlikle ya insAllah vala tek duam bu Rabb'im sağlıkla hepimizi kurtarsın artık çok zormuş son aylar bı fe sıcaklar kızımda hiç şişlik olmamıştıDayanilcak gb degil bu sicaklar...okudugum kadari ile herkes ayni durumda...ellerim ayaklarim sisiyor...sabah ayaklarimin uzerine basamiyorum...geceleri salonda iki kapiyi acip ceyran yaptirip yatiyorum yine de bana misin demiyorhayirlisi ile sagsalim bi atlatsak da eksiksiz kusursuz dogursak bebislerimizi de kurtulsak
yaaaaa o gün bugündü dimibugün doğum yapan oldu mu ?
sözümü tutmaya geldim.... 4 temmuzda doğum yapan tüm anneleri Pro yapmaya ....
Lohusalık da etkiler tabi de bende normalde de sinir oluurm o duruma Allah yardımcın olsun düzelir insAllahLohusaliktan mi alinganim bilmiyom oldum olasi isime karisilmasini sevmem su an cocuk icin herkes karisma hakki buluyo bazen iyi oluyo yalan yok tecrubesizim bi yandan sinir oluyom
Allah yardim etsin insallah simdi iyidir sagligiCanım benim canı gönüldenbenim kızımda kuvozde kaldı üç günü ben bilirim bide Allah Sizde durumlar iyi değil mi
Benim ayak odemim hala tam gecmedi 9 gün olduDayanilcak gb degil bu sicaklar...okudugum kadari ile herkes ayni durumda...ellerim ayaklarim sisiyor...sabah ayaklarimin uzerine basamiyorum...geceleri salonda iki kapiyi acip ceyran yaptirip yatiyorum yine de bana misin demiyorhayirlisi ile sagsalim bi atlatsak da eksiksiz kusursuz dogursak bebislerimizi de kurtulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?