2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tebrikler

Bende onu yanaklarından öpüyorum. :)))

Patron liste eksik olmuş LeylaKaya

Eğer doğumu tamamlayabildiyse P Pnrdgd86

Arada bildirmis , benim takip edemediğim varsa listemizi guncelleyelim.... malum durumdan yetişemiyorum

Sizi de tebrik ederim Yeni yaşınızi kutlarım

Yok yok tuzsuz kalsın İyileştim bayağı çok şükür sende durumlar nasıl

Benim dikiş ağrım yok ama kaburga ağrım var hala Çok zorluyor Bide kızı sürekli besliyoruz

Bebiş nasıl ?

Sizlama şeklinde agrin var mi bide terleyince yaniyo doktor bişi surme dedi

Ya ağrım yok benimde bugün kaşıntı var çok hafif yanıyor acaba dedim bı ama ağrım yok çok şükür dikis yerlerinde..

Minnaklarimm Minipanda ikizler nasıl acaba

Bende de sarılık olur korkusuyla sürekli besleme rutini var, onun keyfi yerinde ama ben uykusuz kalıyorum gece kalkınca. Seninki nasıl

Benim ikizler iyiler çok şükür minnoş minnoş uyuyorlar fındık içilerim

Bende de sarılık olur korkusuyla sürekli besleme rutini var, onun keyfi yerinde ama ben uykusuz kalıyorum gece kalkınca. Seninki nasıl

Bizim küçük hanim doğduktan bi gün sonra, Kuvoze alındı.. Kan şekeri düşüklüğü vardı ve kan yoğunluğu fazlaydı.. Serum desteği verdiler.. Durumun beslenme ile de alakası var.. Taburcu olduk tabiki ama kızımı memeden ayiramiyorum hic bugün kontrolümüz vardı.. Çok şükür 10 gram da almış Bizde gece mesai gündüz uykusu var.. aynı sekildeyiz... iyi olsunlar da Döngü bı sekilde kırılacak Nerede ve ne zaman bilmiyorum

Benim ikizler iyiler çok şükür minnoş minnoş uyuyorlar fındık içilerim

Birbirkerine çok benziyorlar mi herhalde çok bensemeseler bile insan bı karıştırır uykusuzluktan bidaha besleyebilir aynı bebeği gerçi bı kız bı erkekti uyku durumuna tü tü tü maşallah

M Miranurr anne sizde durumlar nasıl dir Aynı mi

Benziyorlar oğlum açık tenli kızım biraz daha koyu kafa yapıları, saç şekilleri falan benziyor. Kızım minik kuş gibi onun miniği gibi

Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz sarılıkta olmadık Rabbime ne kadar şükretsek azdır şu virüs döneminde hastanelere düşmedik ama bugün gaz sancıları başladı ne yapacam bilmiyorum bugün sütüm azdı mama verdim ağır mı geldi anlamadım mama veren varmı ne kullanıyorsunuz acaba. Minnaklarimm canım sen mama kullanıyormusun memnun musun ben sma verdim

Tesekkur ederiz teyzesi henuz bizi merakta koysada durumu iyi cok sukur. Sizler kavustunuz insallah bizlerde saglikli sihhatli kavusuruz

Canım benim canı gönülden benim kızımda kuvozde kaldı üç günü ben bilirim bide Allah Sizde durumlar iyi değil mi

Canım benimde mama ile gaz ortaya çıktı sanki. Aptamil kullanıyorum ben ama evdeki büyükler alakası yok. Bu gaz olayı kaçınılmaz diyor. Öyle çok değil bir gün birine sancı giriyor iki saat falan birgün birine

keisnlikle ya insAllah vala tek duam bu Rabb'im sağlıkla hepimizi kurtarsın artık çok zormuş son aylar bı fe sıcaklar kızımda hiç şişlik olmamıştı
bugün doğum yapan oldu mu ?

sözümü tutmaya geldim.... 4 temmuzda doğum yapan tüm anneleri Pro yapmaya ....
yaaaaa o gün bugündü dimi yeni yaşınız hayırlı olsun abi pro olanlara da hayırlı olsun
Lohusaliktan mi alinganim bilmiyom oldum olasi isime karisilmasini sevmem su an cocuk icin herkes karisma hakki buluyo bazen iyi oluyo yalan yok tecrubesizim bi yandan sinir oluyom
Lohusalık da etkiler tabi de bende normalde de sinir oluurm o duruma Allah yardımcın olsun düzelir insAllah

Canım benim canı gönülden benim kızımda kuvozde kaldı üç günü ben bilirim bide Allah Sizde durumlar iyi değil mi
Allah yardim etsin insallah simdi iyidir sagligi dogar dogmaz ayrilmak zor lakin Rabbim kavusmak nasip etsin ben henuz dogum yapmadim bi lekelenmem oldu ama alttan muayenedenmis. Geliyor sandim

Benim ayak odemim hala tam gecmedi 9 gün oldu

Kizlaar ağrım yok yok dedim bugün akşam uzerinden beri bel ağrısına adet ağrısı gibi ağrı eşlik ediyor vajinal baskı da hissediyorum ara ara hayırlısı bklm artk hayırlısyla gelsin benim minikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…