O zaman yıkayın da tuzlamayın benceDustu canim iki gun oldu
Hadi yaNormal doğum bekleyenleri listeye alamadık hiçkesin tarihi yazıyoruz.. Bende normal doğum bekledim Sonrasında ani durumdan Sezeryan yaptım ki, listeye son anda yazildim
Evet ben de araştırınca öyle bişey olabilir diye buldum. Dr a tekrar yazdım hatta, ne yapabilirim geçmesi için, kaşısıdıkça kaşıyasım geliyo diye. Acıyo biraz da falan dedim.Bende de var. Doktor pupp olmuşsun dedi. Bebeğe zararı yok. Doğum yapınca geçiyor.
Geldigimizden beri yıkıyoz biz doktoe sakincasi yok demisti ama kuruladik iyiceO zaman yıkayın da tuzlamayın bence
Ay yok ya. Bende ilkinde de oldu. Hatta bacak içlerim de olmuştu. Bünye yapıyor. Sen yine de testini yaptır ama kolestas olsa el içleri kaşınıp şişiyor. Bizimki pupp. Doğumum yakın diye cildiyeye de gitmedim. Biliyorym çünkü doğum olunca düzeliyor.Hadi yaYa ne biliyim o listede bayadır yirmi küsür temmuz tarihli olan da var. Ben ondan şettim beni de yaz diye
Evet ben de araştırınca öyle bişey olabilir diye buldum. Dr a tekrar yazdım hatta, ne yapabilirim geçmesi için, kaşısıdıkça kaşıyasım geliyo diye. Acıyo biraz da falan dedim.
Pazartesi gel test yapalım dedi.
Ben mi tetikledim acaba yaHafif keseledim oraları son zamanlarda, bi de eşim alttan göbek açıkta kalınca gıdıklamaya başladı
Diğeri daha kötü. Tansiyon firlatirAman çarpılmada canım sonra valla işimiz zor
Babam bebise ayri bir isim daha yazdırmak istiyo koydugum isim esime sevgimi ima ediyodu cok onceden anlasilmisti isim konusunda kiz olsaydı da ayni sekilde o isim belirlemisti ayrıldık ama ismi degistirmedim babam illa bir isim daha koycam diyo annemde tutturdu cocugu tuzlayacam diyo hayir diyorum kesinlikle ikisinede hep ayni muhabbetler devam aileyle yasamsk da zormus
O zaman yıkayın da tuzlamayın bence
amin cnm cümlemizin aman şişme kız serin olsun pazartesi daha sıcak olacakmış burasıAllah yardimcin olsun canim sicak oralar dahada cok sisiyodur tabiki
Burasi simdilik yayla havasi
Ay nazarim degecek
Allah yardımcın olsun cnm vala herkesi memnun etmek zorBabam bebise ayri bir isim daha yazdırmak istiyo koydugum isim esime sevgimi ima ediyodu cok onceden anlasilmisti isim konusunda kiz olsaydı da ayni sekilde o isim belirlemisti ayrıldık ama ismi degistirmedim babam illa bir isim daha koycam diyo annemde tutturdu cocugu tuzlayacam diyo hayir diyorum kesinlikle ikisinede hep ayni muhabbetler devam aileyle yasamsk da zormus
bugün doğum yapan oldu mu ?
sözümü tutmaya geldim.... 4 temmuzda doğum yapan tüm anneleri Pro yapmaya ....
bugün doğum yapan oldu mu ?
Selam patron
M mutlu annee 04/07/2020
Z Zelnes 04/07/2020
Tebrik ediyorum arkadaşları
tabi sizi de
Benim kızım da elleriniz den öper amcası
amin cnm cümlemizin aman şişme kız serin olsun pazartesi daha sıcak olacakmış burası
Allah yardımcın olsun cnm vala herkesi memnun etmek zor
Bugun doğum gününuzdu galiba dogum gununuz kutlu olsunbugün doğum yapan oldu mu ?
Lohusaliktan mi alinganim bilmiyom oldum olasi isime karisilmasini sevmem su an cocuk icin herkes karisma hakki buluyo bazen iyi oluyo yalan yok tecrubesizim bi yandan sinir oluyom
Evde olaganustu hal ilan ettim bebege yaklasan valla kokluyorum diyobebekli anneye yaklaşıldığında 2 konuya sinir olurum ;
1 - annenin işine karışılmasına
2 - 9-10 ayı dolmamış kısaca yaşına girmemiş bebeği yanaktan öpülmesine....
Evde olaganustu hal ilan ettim bebege yaklasan valla kokluyorum diyo
Yok yok tuzsuz kalsınBizde bir tane hala var..
Bebeğe emzik vermeyin nefes alamaz..
Bebegi bebek arabasına bindirmeyin rahat edemez..
Bebegin sırtına niye öyle vurdun (gaz alıyoruz) hirpalama..
Falan filan bir sürü bir sürü şey ... sanarsin kızıma zarar vericem
İnan uzak yasamakta aynı
Bence tuzlayıp ta saklayalim
Hanimmm hanimm nasılsınız Keyifler yerinde mi
Super oldu daaa kotu akraba ilan edildim millet gelmek istiyo ben yooo aslinda simdi seyy varyaa virus falan kirki ciksin bi diye geçistirmemdenşu pandemi çok güzel fırsat oldu ....
yaşına girmemiş bebek hiç bir koşulda öpülerek sevilmez, koklarsın o kadar. Şu dönem o da yasak süper oldu yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?