2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Normal doğum bekleyenleri listeye alamadık hiç kesin tarihi yazıyoruz.. Bende normal doğum bekledim Sonrasında ani durumdan Sezeryan yaptım ki, listeye son anda yazildim
Hadi ya Ya ne biliyim o listede bayadır yirmi küsür temmuz tarihli olan da var. Ben ondan şettim beni de yaz diye
Bende de var. Doktor pupp olmuşsun dedi. Bebeğe zararı yok. Doğum yapınca geçiyor.
Evet ben de araştırınca öyle bişey olabilir diye buldum. Dr a tekrar yazdım hatta, ne yapabilirim geçmesi için, kaşısıdıkça kaşıyasım geliyo diye. Acıyo biraz da falan dedim.
Pazartesi gel test yapalım dedi.
Ben mi tetikledim acaba ya Hafif keseledim oraları son zamanlarda, bi de eşim alttan göbek açıkta kalınca gıdıklamaya başladı

Ay yok ya. Bende ilkinde de oldu. Hatta bacak içlerim de olmuştu. Bünye yapıyor. Sen yine de testini yaptır ama kolestas olsa el içleri kaşınıp şişiyor. Bizimki pupp. Doğumum yakın diye cildiyeye de gitmedim. Biliyorym çünkü doğum olunca düzeliyor.

Bizde bir tane hala var..
Bebeğe emzik vermeyin nefes alamaz..
Bebegi bebek arabasına bindirmeyin rahat edemez..
Bebegin sırtına niye öyle vurdun (gaz alıyoruz) hirpalama..
Falan filan bir sürü bir sürü şey ... sanarsin kızıma zarar vericem
İnan uzak yasamakta aynı

O zaman yıkayın da tuzlamayın bence

Bence tuzlayıp ta saklayalim
Hanimmm hanimm nasılsınız Keyifler yerinde mi

Allah yardimcin olsun canim sicak oralar dahada cok sisiyodur tabiki
Burasi simdilik yayla havasi
Ay nazarim degecek
amin cnm cümlemizin aman şişme kız serin olsun pazartesi daha sıcak olacakmış burası
Allah yardımcın olsun cnm vala herkesi memnun etmek zor

Dayanilcak gb degil bu sicaklar...okudugum kadari ile herkes ayni durumda...ellerim ayaklarim sisiyor...sabah ayaklarimin uzerine basamiyorum...geceleri salonda iki kapiyi acip ceyran yaptirip yatiyorum yine de bana misin demiyor hayirlisi ile sagsalim bi atlatsak da eksiksiz kusursuz dogursak bebislerimizi de kurtulsak

Kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun , benim gibi bekleyenlere de rabbim kolaylıklar versin..

Dün gitmemiştim bugün gittim Nts ye... 40 sancım çıktı ama doktor normal dedi yolladı.. Ordan çıkınca doğum yapacağım hastaneyle görüşmeye gittim .

Eşim refakatçi kalacak. Anneanne ve babanne gelebilir dediler hayır istemiyorum kimseyi lütfen sizde almayın dedim.. Kabul ettiler...

Durumumu anlattım kayınvalidem nişana gitti dedim sağolsun ordaki bayan bırakacak yeriniz yoksa gece alabilirsin hastaneye çocuğu dedi..

Eşim de şaka sanıyor hala olayı ama inada bindi iş bırakmayacağım çocuğu kayınvalideme...

amin cnm cümlemizin aman şişme kız serin olsun pazartesi daha sıcak olacakmış burası

Allah yardımcın olsun cnm vala herkesi memnun etmek zor
Lohusaliktan mi alinganim bilmiyom oldum olasi isime karisilmasini sevmem su an cocuk icin herkes karisma hakki buluyo bazen iyi oluyo yalan yok tecrubesizim bi yandan sinir oluyom

Lohusaliktan mi alinganim bilmiyom oldum olasi isime karisilmasini sevmem su an cocuk icin herkes karisma hakki buluyo bazen iyi oluyo yalan yok tecrubesizim bi yandan sinir oluyom

bebekli anneye yaklaşıldığında 2 konuya sinir olurum ;

1 - annenin işine karışılmasına
2 - 9-10 ayı dolmamış kısaca yaşına girmemiş bebeği yanaktan öpülmesine....

bebekli anneye yaklaşıldığında 2 konuya sinir olurum ;

1 - annenin işine karışılmasına
2 - 9-10 ayı dolmamış kısaca yaşına girmemiş bebeği yanaktan öpülmesine....
Evde olaganustu hal ilan ettim bebege yaklasan valla kokluyorum diyo

Evde olaganustu hal ilan ettim bebege yaklasan valla kokluyorum diyo

şu pandemi çok güzel fırsat oldu ....

yaşına girmemiş bebek hiç bir koşulda öpülerek sevilmez, koklarsın o kadar. Şu dönem o da yasak süper oldu yani ...

Yok yok tuzsuz kalsın İyileştim bayağı çok şükür sende durumlar nasıl

şu pandemi çok güzel fırsat oldu ....

yaşına girmemiş bebek hiç bir koşulda öpülerek sevilmez, koklarsın o kadar. Şu dönem o da yasak süper oldu yani ...
Super oldu daaa kotu akraba ilan edildim millet gelmek istiyo ben yooo aslinda simdi seyy varyaa virus falan kirki ciksin bi diye geçistirmemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…