2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yaaa . O zaman benimde dogumdan sonra baslar yine eskisi gibi dokulmeye

Yaaa . O zaman benimde dogumdan sonra baslar yine eskisi gibi dokulmeye
Vitaminleri bir kısmına devam ettiriyor doktorum belki onun etkisiyle cok dökülmez diye umuyorum ama emzirmeyle birlikte de dokulmelerin başlar diye duydum okudum hep. Yapacak bisey yok kaderime razı olcam modundayim biraz suan

Ya kızlar ben kendimi çok mutsuz hayattan bezmiş hissediyorum çok yorgunum gece olsun istemiyorum uykusuzluktan ne zmn olacak daha doğum çok moralim bozuk tövbe estağfurullah oturup ağlayasim var
Sabah 5 e kadar oturuyorum uykum gelsin diye altyazılı dizi izliyorum olmuyor sonra uyuyorum wc durumundan uyanıyorum karnım acıyor mutsuz uyanıyorum gün içerisinde kendime gelmem zaman alıyor.yazın hamile olmak istemezdim.oğlum nisan doğumlu çok iyiydi.eşim işten çok geç geliyor o gelene kadar bazen ağlıyorum iyi geliyo :) herşey normal herhalde...

Ben kızımda bu kadar zorlanmamistm vala bu baya zorluyor çok fenayım doguramayacam gibi hissediyorum

Ben kızımda bu kadar zorlanmamistm vala bu baya zorluyor çok fenayım doguramayacam gibi hissediyorum
Oğlum 8 yaşında 25 yaşındaydım o vakit herşey çok güzeldi tırım tırım gezerdim.anam buda erkek 33 yaşındayım ağrım sızım bitmiyor çok bitkin ve mutsuzum bi dışarı çıksam bittim anlamadım valla.siz yine sona gelmişsiniz doğum yakın,gerçi bende 24ünde sezeryan olurum cuma randevuda kesinleşir herhalde bakalım

Yaş da etkili belki bilmiyorum yaşım 26 benim kızımı 20 yaşımda doğurdum biraz da erken olmuştu snrm ondan bı haftaları görmemiştim çok çabuk bitmişti bu uzadı da uzadı sanki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insAllah

Ya kızlar ben kendimi çok mutsuz hayattan bezmiş hissediyorum çok yorgunum gece olsun istemiyorum uykusuzluktan ne zmn olacak daha doğum çok moralim bozuk tövbe estağfurullah oturup ağlayasim var
Ayni moddayim desem aslinda sukredecek cok sey var bebekler haftalarini dolduruyor ama biz sabirsizlaniyoruz ve bu da bizi mutsuz ediyor

Uuu masallah genc anne bende ilk kizimi 27 yasimda bunu 30 yasimda doguruyorum. İlkler yastan degilde depolarimiz dolu oldugu icin kolay gecmistir ben son gunlerimde bile geziyordum tatil yapiyordum vs. bunda ben dogru duzgun spor bile yapamadim

Ayni moddayim desem aslinda sukredecek cok sey var bebekler haftalarini dolduruyor ama biz sabirsizlaniyoruz ve bu da bizi mutsuz ediyor
Haklısın canım kızımda erken oldu çok sıkıntı çektim bu seferde haftasını dolduracak aslında daha ama sabırsızm yoruldum diyorum bilmiyorum çok tuhaf ruh halleri içindeyim

Masallah sende rahatlamissindir artik canim Rabbim saglikli sihhatli anali babali buyutmeyi nasip etsin

Aynen ya ondan mı ki kızımda çok rahatti hamilelikte gezerken doğurcsn diyolardi öyle ki doğuma gitmeden dip köşe ev temizledim yemeğimi yaptım gittim hastaneye hadiiii doğuma dendi bı anda oldu bunda yok yalancı ağrı mi yok ağrı olacak mı bı sürü tereddüt var

Haklısın canım kızımda erken oldu çok sıkıntı çektim bu seferde haftasını dolduracak aslında daha ama sabırsızm yoruldum diyorum bilmiyorum çok tuhaf ruh halleri içindeyim
Allah dayanma gucumuzu arttirsin ve hayirlisi ile vaktinde saglikli kavusmamizi nasip etsin

Bunda bende resmen acemi gibiyim akintilarimin anlamini cozemiyorum. Agrilarimi yorumlayamiyorum resmen 2 bucuk sene oldu ne cabuk unuttum diyorum. Ya da gercekten her dogum farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…