- 25 Eylül 2019
- 1.580
- 13.654
- 158
Benim cok dokulurdu hamilelikte nerdeyse hiç dökülmemeye başladı cok hizli uzadi aşırı memnundum halimden. Bebegim 14 günlük suan son 4 5 gündür özellikle duşta saç dokulmelerinin başladığını fark ettim tadim kacti
Vitaminleri bir kısmına devam ettiriyor doktorum belki onun etkisiyle cok dökülmez diye umuyorum ama emzirmeyle birlikte de dokulmelerin başlar diye duydum okudum hep. Yapacak bisey yok kaderime razı olcam modundayim biraz suanYaaa . O zaman benimde dogumdan sonra baslar yine eskisi gibi dokulmeye
Bende temmuzda bekliyorum:) yani öyle hissediyorumİlk çocuğun ne kadarlık oldu ? Benimde Ağustos 1 görünüyor ama o tarihe kalacağını düşünmüyorum.İlk doğumdan zaten açıklık kalıyor .İlki 39 da dünyaya gelmişti.Buda öyle olursa ,benimde 25 temmuz olur herhalde
İlk doğumun mu olacak ? Benim ilk çocuk 39 da geldi.Buda öyle gelir gibi geliyor ama belli olmuyor bebelerBende temmuzda bekliyorum:) yani öyle hissediyorum
Sabah 5 e kadar oturuyorum uykum gelsin diye altyazılı dizi izliyorum olmuyor sonra uyuyorum wc durumundan uyanıyorum karnım acıyor mutsuz uyanıyorum gün içerisinde kendime gelmem zaman alıyor.yazın hamile olmak istemezdim.oğlum nisan doğumlu çok iyiydi.eşim işten çok geç geliyor o gelene kadar bazen ağlıyorum iyi geliyo :) herşey normal herhalde...Ya kızlar ben kendimi çok mutsuz hayattan bezmiş hissediyorum çok yorgunum gece olsun istemiyorum uykusuzluktan ne zmn olacak daha doğum çok moralim bozuk tövbe estağfurullah oturup ağlayasim var
Ben kızımda bu kadar zorlanmamistm vala bu baya zorluyor çok fenayım doguramayacam gibi hissediyorumSabah 5 e kadar oturuyorum uykum gelsin diye altyazılı dizi izliyorum olmuyor sonra uyuyorum wc durumundan uyanıyorum karnım acıyor mutsuz uyanıyorum gün içerisinde kendime gelmem zaman alıyor.yazın hamile olmak istemezdim.oğlum nisan doğumlu çok iyiydi.eşim işten çok geç geliyor o gelene kadar bazen ağlıyorum iyi geliyo :) herşey normal herhalde...
Oğlum 8 yaşında 25 yaşındaydım o vakit herşey çok güzeldi tırım tırım gezerdim.anam buda erkek 33 yaşındayım ağrım sızım bitmiyor çok bitkin ve mutsuzum bi dışarı çıksam bittim anlamadım valla.siz yine sona gelmişsiniz doğum yakın,gerçi bende 24ünde sezeryan olurum cuma randevuda kesinleşir herhalde bakalımBen kızımda bu kadar zorlanmamistm vala bu baya zorluyor çok fenayım doguramayacam gibi hissediyorum
Yaş da etkili belki bilmiyorum yaşım 26 benim kızımı 20 yaşımda doğurdum biraz da erken olmuştu snrm ondan bı haftaları görmemiştim çok çabuk bitmişti bu uzadı da uzadı sanki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insAllahOğlum 8 yaşında 25 yaşındaydım o vakit herşey çok güzeldi tırım tırım gezerdim.anam buda erkek 33 yaşındayım ağrım sızım bitmiyor çok bitkin ve mutsuzum bi dışarı çıksam bittim anlamadım valla.siz yine sona gelmişsiniz doğum yakın,gerçi bende 24ünde sezeryan olurum cuma randevuda kesinleşir herhalde bakalım
Ayni moddayim desem aslinda sukredecek cok sey var bebekler haftalarini dolduruyor ama biz sabirsizlaniyoruz ve bu da bizi mutsuz ediyorYa kızlar ben kendimi çok mutsuz hayattan bezmiş hissediyorum çok yorgunum gece olsun istemiyorum uykusuzluktan ne zmn olacak daha doğum çok moralim bozuk tövbe estağfurullah oturup ağlayasim var
Uuu masallah genc anneYaş da etkili belki bilmiyorum yaşım 26 benim kızımı 20 yaşımda doğurdum biraz da erken olmuştu snrm ondan bı haftaları görmemiştim çok çabuk bitmişti bu uzadı da uzadı sanki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insAllah
Haklısın canım kızımda erken oldu çok sıkıntı çektim bu seferde haftasını dolduracak aslında daha ama sabırsızm yoruldum diyorum bilmiyorum çok tuhaf ruh halleri içindeyimAyni moddayim desem aslinda sukredecek cok sey var bebekler haftalarini dolduruyor ama biz sabirsizlaniyoruz ve bu da bizi mutsuz ediyor
Masallah sende rahatlamissindir artik canim Rabbim saglikli sihhatli anali babali buyutmeyi nasip etsinKızlar Allah izniyle doğum yaptım. Hastane gittiğim zaman 3 cm açılma vardı yatış yapildi çünkü sancılar sık sık geliyordu 5 te 1 falan. Yatıştan sonra doktor suni sanci ve açılma olursa epidural takalım dedi. Suni sanci çok az verildi ama öyle bir agri oldu ki anlatamam çok zor kendime tutabildim sancı oldu zaman bağıra çağıra geçti. Epidural istiyorum artik dedim ama eşime doktor söyledi ki daha yeni başlamış ve tolerans sıfır benim sanciye karşı neyse konuşalım diye geçirdi konuyu sanırım yeterli açılma yoktu. 30 dk sonra ebe geldi kontrola, bi baktı 8 cm açılmış seni birazdan doğuma alacağız dedi... Ben şok hiç birsey düşünemiyorum çünkü ağrı den öleceğim o kdr. Geldik 15 snra doğumhaneye, çok yorgunum ve ikinmek için hiç gücüm yok inanin ama Allah büyük ikindim ve 15 dk da bebek geldi onu gördüm o an hersey unuttum sanki bana umut getirdi gibi ve suni sanciyle 3.5 saatte doğum yaptım. Şuan kızım yanımda ve herkese hayırlı ve bir doğum diliyorum
Aynen ya ondan mı ki kızımda çok rahatti hamilelikte gezerken doğurcsn diyolardi öyle ki doğuma gitmeden dip köşe ev temizledim yemeğimi yaptım gittim hastaneye hadiiii doğuma dendi bı anda oldu bunda yok yalancı ağrı mi yok ağrı olacak mı bı sürü tereddüt varUuu masallah genc anne☺ bende ilk kizimi 27 yasimda bunu 30 yasimda doguruyorum. İlkler yastan degilde depolarimiz dolu oldugu icin kolay gecmistir ben son gunlerimde bile geziyordum tatil yapiyordum vs. bunda ben dogru duzgun spor bile yapamadim
Allah dayanma gucumuzu arttirsin ve hayirlisi ile vaktinde saglikli kavusmamizi nasip etsinHaklısın canım kızımda erken oldu çok sıkıntı çektim bu seferde haftasını dolduracak aslında daha ama sabırsızm yoruldum diyorum bilmiyorum çok tuhaf ruh halleri içindeyim
Amin canım ya insAllah senin daha az kalmış en son ne zmn Dr gittin ben Pazar günü acile gitmiştim bı daha kontrole ne zmn gitsemAllah dayanma gucumuzu arttirsin ve hayirlisi ile vaktinde saglikli kavusmamizi nasip etsin ❤
Bunda bende resmen acemi gibiyim akintilarimin anlamini cozemiyorum. Agrilarimi yorumlayamiyorum resmen 2 bucuk sene oldu ne cabuk unuttum diyorum. Ya da gercekten her dogum farkliAynen ya ondan mı ki kızımda çok rahatti hamilelikte gezerken doğurcsn diyolardi öyle ki doğuma gitmeden dip köşe ev temizledim yemeğimi yaptım gittim hastaneye hadiiii doğuma dendi bı anda oldu bunda yok yalancı ağrı mi yok ağrı olacak mı bı sürü tereddüt var
Unutuyor insanBunda bende resmen acemi gibiyim akintilarimin anlamini cozemiyorum. Agrilarimi yorumlayamiyorum resmen 2 bucuk sene oldu ne cabuk unuttum diyorum. Ya da gercekten her dogum farkli
Hala da iş yapıyorum yorgunluktan Cuma’dan erken gelip normal olursa ne güzel olurBen de aynıyım hiç doğmayacak gb heyecan falan yok tuhaf bişey bu
Hic dokulmuyor eskiye göreKızlar saćlarınızda bir farklilık hissettiniz mi ? Dokülme yada hic dokulmeme parlaklik vs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?