- 25 Eylül 2019
- 1.580
- 13.654
- 158
Benim çok daha sağlıklı gözüküyor uzadı ve dökülmesi durdu cnm hamilelikteKızlar saćlarınızda bir farklilık hissettiniz mi ? Dokülme yada hic dokulmeme parlaklik vs .
Benim çok daha sağlıklı gözüküyor uzadı ve dökülmesi durdu cnm hamilelikte
sağlıkla kucağına alırsın insAllahmerhaba kızlar cuma sabah 8:30 da hastanede olucam 10 gibi ameliyattan çıkmış olurum sanırım. Ne hissedeceğimi ne yapacağımı beni neyin beklediğini hiç bilmiyorum gün yaklaştıkça bi şaşkınlık oldu bendedualarınızı bekliyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi
aynen öyle diyor herkes ama bklm nolcak kızımda öyle çok çok bı dokulmemisti hala çok sık saçlarım ama bjlm bu sefer ne olacakBenim de öyle oldu yele gibi uzadı hattadoğumdan sonrada dökülüyor diyorlar bakalım
sen daha yeni doğum yaptın canım yavas yavas gelecek sütün emzirmeye devam et.ben o yaradan hiç kurtulamadım ilk kızımdada göğsüm yara oldu bundada ama uzun sürmüo bi kaç gün sürdü şimdi rahatm yine ucu kanlı ama acımıo lansinoh krem kullndım ben ıkısındede.Kızlar sol göğüs ucum kanadı süt çok az varla yok arasında tam inmemiş krem vs de sürdüm tavsiye edebileceğiniz bişey var mı? Süt artmak inmesini sağlamak için fln ne yapabilirim
hastanede problm çıktı zaten birazda oyuzden gevsek davranıo sanırım.kimlik işi haftaya kaldı.Resmi islemleri naptiniz peki, kimlik cikarmak icin suresi yokmu
Aynen benimde öyle . Doğumdan sonra değişirmi bilmiyorum . Ilaclardan kaynakli olsa ilaci hic birakmak istemiyorum ya . Eski haline dönerler illakoBenim çok daha sağlıklı gözüküyor uzadı ve dökülmesi durdu cnm hamilelikte
Maalesef hamilelik boyunca çok güzel uzayan saçlar , doğumdan 1.5 ay sonra tutam tutam olacak şekilde dökülüyorBenim de öyle oldu yele gibi uzadı hattadoğumdan sonrada dökülüyor diyorlar bakalım
Yatısın yapıldı herhalde ,hayırlı doğumlar simdidenYok su gelmedi daha sadece nişan dunden beri vardı büyük parçalar
Kızlar saćlarınızda bir farklilık hissettiniz mi ? Dokülme yada hic dokulmeme parlaklik vs .
merhaba kızlar cuma sabah 8:30 da hastanede olucam 10 gibi ameliyattan çıkmış olurum sanırım. Ne hissedeceğimi ne yapacağımı beni neyin beklediğini hiç bilmiyorum gün yaklaştıkça bi şaşkınlık oldu bendedualarınızı bekliyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi
Kesinlikle, çok hızlı uzadı ve dökülmesi yavaşladı. Ve evet doğumdan sonra gelsin avuç avuç. Vitaminlere devam mı etsek ne yapsak
Amin inşallah göz açıp kapayıncaya kadar kucağına alırsın sağlıkla❤Ya evet bende de aynı hisler var, sanki ben değil başkası doğuracak, neden bu kadar uzak bi fikir hala anlamıyorum, ne hissedeceğimi de bilmiyorum. İlk doğumda daha heyecanlıydım, bunda ne oldu böyle bana diyorum.
Aynen bendedeBenim çok daha sağlıklı gözüküyor uzadı ve dökülmesi durdu cnm hamilelikte
Bugun sabaha kadar suyum geldi ruyamdaBugun biraz karin agrisi yasiyorum ama kesinlikle sanci degil sanki karnim hassaslasti bebegin hareketleri bile karin agrisi yapiyobugun yatip dinlenmiycem hatta cokca yuruyus yapmayi dusunuyorum. Dogumumu baslatmak istiyorum her gece ruyalarimda sanci gormekten sıkıldım sabah uyaniyorum ne sanci ne bisey var. Sizlerinde guzel dogum haberleri beni iyice gaza getirdi
Rüyalar gerçek olsaAynen bendede
Ama dogum sonrasi dokuluyo hemde tutam tutam ilk dogumdan tecrubem
Bugun sabaha kadar suyum geldi ruyamdagece kac kez kalktim kontrol ediyorum gercekmi diye
Amin inşallah göz açıp kapayıncaya kadar kucağına alırsın sağlıkla❤Ya evet bende de aynı hisler var, sanki ben değil başkası doğuracak, neden bu kadar uzak bi fikir hala anlamıyorum, ne hissedeceğimi de bilmiyorum. İlk doğumda daha heyecanlıydım, bunda ne oldu böyle bana diyorum.
kan ve vitamin ilaçları güzelleştiriyor snrm doğumdan sonrada kullanılmasını öneriyor zaten emzirdigimi için yine depolardan gidecek çünkiAynen benimde öyle . Doğumdan sonra değişirmi bilmiyorum . Ilaclardan kaynakli olsa ilaci hic birakmak istemiyorum ya . Eski haline dönerler illako
insAllah cnmben doğum yapalı yarın 1 hafta olacak.dün bugün kanamam bitti ve yoğun kokulu akıntım varenfeksiyon mu kaptım acaba ya pedmı fln sık sık degstrdım ama benım gbı olan var mı doktora giden falan???
Doğumu bekleyen arkadaşlarımada sabır ve başarılar dılıyorumişin şakası Rabbim yardımcınız olsun kolay doğumlar nasip etsin.
poffff bende ayni ya işin kötü yanı sıcaklardan da yoruldum hiç bieey yapasim gelmiyor pilates topuyla hareket yapıyorum zipliyorum falan bklm akşam uzeir de yürüyüş yapıyoruz faydası olur inşAllahBugun biraz karin agrisi yasiyorum ama kesinlikle sanci degil sanki karnim hassaslasti bebegin hareketleri bile karin agrisi yapiyobugun yatip dinlenmiycem hatta cokca yuruyus yapmayi dusunuyorum. Dogumumu baslatmak istiyorum her gece ruyalarimda sanci gormekten sıkıldım sabah uyaniyorum ne sanci ne bisey var. Sizlerinde guzel dogum haberleri beni iyice gaza getirdi
Vitamin kan ilaçlarına devam edersek belki dökülmez cnm emzirirken depodan gittgii için yine eksiklikten kaynaklı oluyor snrm dökülme benim kızımda çok çok bı dökülme olsa da saçlarımda azalma olmadı herkes saçın seyreldigini de söylüyor dökülmeden kaynakliAynen bendede
Ama dogum sonrasi dokuluyo hemde tutam tutam ilk dogumdan tecrubem
Bugun sabaha kadar suyum geldi ruyamdagece kac kez kalktim kontrol ediyorum gercekmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?