2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

merhaba kızlar cuma sabah 8:30 da hastanede olucam 10 gibi ameliyattan çıkmış olurum sanırım. Ne hissedeceğimi ne yapacağımı beni neyin beklediğini hiç bilmiyorum gün yaklaştıkça bi şaşkınlık oldu bende dualarınızı bekliyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi

sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Benim de öyle oldu yele gibi uzadı hatta doğumdan sonrada dökülüyor diyorlar bakalım
aynen öyle diyor herkes ama bklm nolcak kızımda öyle çok çok bı dokulmemisti hala çok sık saçlarım ama bjlm bu sefer ne olacak

Kızlar sol göğüs ucum kanadı süt çok az varla yok arasında tam inmemiş krem vs de sürdüm tavsiye edebileceğiniz bişey var mı? Süt artmak inmesini sağlamak için fln ne yapabilirim
sen daha yeni doğum yaptın canım yavas yavas gelecek sütün emzirmeye devam et.ben o yaradan hiç kurtulamadım ilk kızımdada göğsüm yara oldu bundada ama uzun sürmüo bi kaç gün sürdü şimdi rahatm yine ucu kanlı ama acımıo lansinoh krem kullndım ben ıkısındede.
süt arttrmaya gelncede dinleneceksin bol su tüketeceksin yemene dikkat edecen.bide eşim eczaneden rezene çayı aldı sütede iyi gelıomş gazada kusburnu falnda var bi kaç bişey var içinde.ama sütünün hemen artmasnı bekleme ben pzrtesi doktrdaydım sarılık başlangıcı vardı doktor doymuyorsa emzrdıkten snra mamada ver dedı 3 4 güne sütünde artar zaten dedı bugun gögüslerimin agrıdıgını sertleştgnı hissedıorum bebek emmez boşaltmazsa daha çok agrıyor.yani süt iyice gelıo artık.

Benim de öyle oldu yele gibi uzadı hatta doğumdan sonrada dökülüyor diyorlar bakalım
Maalesef hamilelik boyunca çok güzel uzayan saçlar , doğumdan 1.5 ay sonra tutam tutam olacak şekilde dökülüyor İster istemez kestirmek durumunda kalıyoruz

ben doğum yapalı yarın 1 hafta olacak.dün bugün kanamam bitti ve yoğun kokulu akıntım var enfeksiyon mu kaptım acaba ya pedmı fln sık sık degstrdım ama benım gbı olan var mı doktora giden falan???
Doğumu bekleyen arkadaşlarımada sabır ve başarılar dılıyorumişin şakası Rabbim yardımcınız olsun kolay doğumlar nasip etsin.

Bugun biraz karin agrisi yasiyorum ama kesinlikle sanci degil sanki karnim hassaslasti bebegin hareketleri bile karin agrisi yapiyo bugun yatip dinlenmiycem hatta cokca yuruyus yapmayi dusunuyorum. Dogumumu baslatmak istiyorum her gece ruyalarimda sanci gormekten sıkıldım sabah uyaniyorum ne sanci ne bisey var. Sizlerinde guzel dogum haberleri beni iyice gaza getirdi

Kızlar saćlarınızda bir farklilık hissettiniz mi ? Dokülme yada hic dokulmeme parlaklik vs .

Kesinlikle, çok hızlı uzadı ve dökülmesi yavaşladı. Ve evet doğumdan sonra gelsin avuç avuç. Vitaminlere devam mı etsek ne yapsak

Amin inşallah göz açıp kapayıncaya kadar kucağına alırsın sağlıkla ❤Ya evet bende de aynı hisler var, sanki ben değil başkası doğuracak, neden bu kadar uzak bi fikir hala anlamıyorum, ne hissedeceğimi de bilmiyorum. İlk doğumda daha heyecanlıydım, bunda ne oldu böyle bana diyorum.

Bende öyle diyorum . Ama hormonlardan sanırım ya böyle olsaydı herkes kullanırdı vitamini . Doktoruma soracam bakayım şuan saçlarimla çok mutluyum

Kızlar doğum yapali 14 gun oldu regl icin erken degil mi

Benim çok daha sağlıklı gözüküyor uzadı ve dökülmesi durdu cnm hamilelikte
Aynen bendede
Ama dogum sonrasi dokuluyo hemde tutam tutam ilk dogumdan tecrubem
Bugun sabaha kadar suyum geldi ruyamda gece kac kez kalktim kontrol ediyorum gercekmi diye

Ya herkes bana odun anne diyor gerçekten doğunca inşallah her şey çok güzel olur

Aynen benimde öyle . Doğumdan sonra değişirmi bilmiyorum . Ilaclardan kaynakli olsa ilaci hic birakmak istemiyorum ya . Eski haline dönerler illako
kan ve vitamin ilaçları güzelleştiriyor snrm doğumdan sonrada kullanılmasını öneriyor zaten emzirdigimi için yine depolardan gidecek çünki
insAllah cnm enfeksiyon değildir insAllah cnm
poffff bende ayni ya işin kötü yanı sıcaklardan da yoruldum hiç bieey yapasim gelmiyor pilates topuyla hareket yapıyorum zipliyorum falan bklm akşam uzeir de yürüyüş yapıyoruz faydası olur inşAllah
Aynen bendede
Ama dogum sonrasi dokuluyo hemde tutam tutam ilk dogumdan tecrubem

Bugun sabaha kadar suyum geldi ruyamda gece kac kez kalktim kontrol ediyorum gercekmi diye
Vitamin kan ilaçlarına devam edersek belki dökülmez cnm emzirirken depodan gittgii için yine eksiklikten kaynaklı oluyor snrm dökülme benim kızımda çok çok bı dökülme olsa da saçlarımda azalma olmadı herkes saçın seyreldigini de söylüyor dökülmeden kaynakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…