2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Selamlar Var mi bı gelişme nasilsiniz

Arkadaşlar cinsiyet kaçıncı hafta öğreniyoruz acaba benim bu 3. ama heyecanı bi başka suna 10 haftalik

Kızlar yarın için gün almıştık ama bu gece sancılarım basladı bir iki damla kanamam oldu ve 3 4 saat sancıdan sonra sezeryana alındım hem doğum sancısı çektim hemde sezeryan ağrısı çekiyorum doktorum gelmedi gece açıklık yok diye kısaca benim için bi talihsizlikti bu ama en büyük talihsizlik de bu dğil oğlum suan küvezde Çünkü ciğerlerinde su kalmış solunum sıkıntısı yaşıyormus o yüzden küveze aldılar ama bir iki güne taburcu olur kötü bisey yok dedi doktorumuz. Hamilellerin duası kabul olur dua edin lütfen biran önce annesine gelsin iyileşsin. yinede sormak istedikleriniz varsa cevaplarım spinal sezeryan oldum

Rabbim sağlıkla kavuştursun evladına canım gözün aydın sağlıkla büyütün insAllah

Hayirli olsun canim insallah en yakin zamanda bebegin kuvozden cikar kavusursun

Kizlar ptesi gunu 13.06da oglumu kucagima aldim simdi evdeyiz berbat bir hastane deneyimi oldugu icin cook yorgun düştük en kisa zamanda yazacağım hepsini.ikimizde iyiyiz cok şükür

Kızlar Allah izniyle doğum yaptım. Hastane gittiğim zaman 3 cm açılma vardı yatış yapildi çünkü sancılar sık sık geliyordu 5 te 1 falan. Yatıştan sonra doktor suni sanci ve açılma olursa epidural takalım dedi. Suni sanci çok az verildi ama öyle bir agri oldu ki anlatamam çok zor kendime tutabildim sancı oldu zaman bağıra çağıra geçti. Epidural istiyorum artik dedim ama eşime doktor söyledi ki daha yeni başlamış ve tolerans sıfır benim sanciye karşı neyse konuşalım diye geçirdi konuyu sanırım yeterli açılma yoktu. 30 dk sonra ebe geldi kontrola, bi baktı 8 cm açılmış seni birazdan doğuma alacağız dedi... Ben şok hiç birsey düşünemiyorum çünkü ağrı den öleceğim o kdr. Geldik 15 snra doğumhaneye, çok yorgunum ve ikinmek için hiç gücüm yok inanin ama Allah büyük ikindim ve 15 dk da bebek geldi onu gördüm o an hersey unuttum sanki bana umut getirdi gibi ve suni sanciyle 3.5 saatte doğum yaptım. Şuan kızım yanımda ve herkese hayırlı ve bir doğum diliyorum

MaşAllah cnm çok şükür sağlıkla gelmiş ya hayırlı ömrü olsun inşAllah senin ağrı eşiğin düşükmus bence ondan bu kadar fazla hissettin ağrı

Kızlar saćlarınızda bir farklilık hissettiniz mi ? Dokülme yada hic dokulmeme parlaklik vs .
Benim cok dokulurdu hamilelikte nerdeyse hiç dökülmemeye başladı cok hizli uzadi aşırı memnundum halimden. Bebegim 14 günlük suan son 4 5 gündür özellikle duşta saç dokulmelerinin başladığını fark ettim tadim kacti

Oncelikle gözün aydin canim Allah bagislasin yavrunu
Epidural icin genelde 5cm bekleniliyo belki o sebepden dolayi hemen yapilmamistir
Acilmanda hizla ilerledigi icin doguma gitmisin
Yinede cabuk bi dogum olmus masallah
Darisi bize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…