2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sizin ulke neresi?
Benim yasadigim ulkedede var hamile kadin icin dogum sonrasi hatta dogum oncesi hazirlikda var ama ben gitmedim
Zaten heryer virus kayniyo otur oturdugun yerde dedim kendime
Buyuk ihtimal dogum sonrasida gitmem
Ben pakistanliyim, doğum dan sonra en az 8 gün masaj yapan kadınlar gelir ve o doğum da çeken ağrı ve hersey de çok iyi gelir o masaj

Ben pakistanliyim, doğum dan sonra en az 8 gün masaj yapan kadınlar gelir ve o doğum da çeken ağrı ve hersey de çok iyi gelir o masaj
Buradada ebe kadin geliyo dogumdan sonra o masaj icin degil ama hem kadini hem bebegi kontrol etmek icin
Masaj icin eve cagirabilirsin ama daha cok evine yakin yer secip kendin gidiyosun
Turkiyede varmi boyle bise bilmiyorum

Amin inşallah çok teşekkür ederim canım

Benim dr niye böyle yapıyo o zaman ya Tamam güveniyorum da. Son haftama giriyorum hala haftada bir kontrole gidiyorum. Tamam her şey normalmiş ama yani :)) Sağ salim bi doğum yapayım da rahatlayayım.
Vallahi bilemedim nasil olsa her dediklerine inaniyoruz benim dr bisey dese ben yani soyle mi boyle mi diyince bana bayagi aciklamalar yapiyo.
Gecenlerde bebegin basi asagi gelmis baskisi artmis vs dedi bende yani dogum kanalina mi girmis dedim. O da yok dogum kanalin burasi bebek daha yukarida diye acikladi. Oylece dogum kanali ne anladim

İnsallah dogurabilirsek hayirli dogum olacaktir diye umiiit ediyorum

Sorma yaaa su saate kadar sus yaptim oturuyorum belki sancim tutar vs diye yok hic biseyim ne agri ne sizi 3 gundur kendimi hic biseyden sakinmiyorum. Artik annemin bayram temizligini ben yapmayi dusunuyorum
Ben aslında ilişkiye girmiştim ve ananas yedim sancı gelen gece yardımcı oldu mu bilmiyorum belki denemek isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…