2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Dün benimde 2 cm acılmamın üstüne tetiklemek icin biraz bastrdı ama sonrasında kan olabilir muayeneden dolayı korkma demişti
Birazdan yola çıkıyoruz akıntım arttı ve çok koyu kahverengi bu beni biraz düşündürdü nişan böyle koyu renk olur mu ki bilemedim
İnş bebeğin geliyorum anne sinyali veriyordur sana sağlıkla kucagına alırsın
inşallah canım

Birazdan yola çıkıyoruz akıntım arttı ve çok koyu kahverengi bu beni biraz düşündürdü nişan böyle koyu renk olur mu ki bilemedim

inşallah canım

Nisan yumurta akindan daha parlak oluyor sarı oluyor normalde.Akintiyla gidip kana donusmus olabilir artik.Benim nisandan sonra 1 gun boyunca kan gelmisti ,acilma oluyor.Yikaninca akinti camur rengine donusuyordu.Insallah guzel haberler bekliyoruz

Hadi hayırlısı inşallah canım hastanedeyiz şimdi bakalım ne dicek

Benim de öyle gelmişti birazı, koyu kahveydi rengi. Şimdiden hayırlı olsun Sağlıkla kucağına al.
Okunmamış sayfaları düzenli okuyamıyorum artık. Doğum yapmış olanların gözü aydın. Bekleyenleri Allah sağ salim kavuştursun yavrusuna

Doğum yapmış tüm anneleri tebrik ederim , yapacak olanlara da kolaylıklar dilerim..

Uğrayamıyorum bu aralar ,inşallah herkes iyidr.. Geçmiş sayfalar o kadar çok birikmiş ki okuyamadım..

Doğumdan sonra su değmesin diye bant yapıştırdılar hastanede.. O bant yeri ,bikini bölgesi ve bandın altı komple kızarık ve deri soyulması da var.. doktorum krem verdi. Ağır alerji yapmış sana dedi.. Toparlamıyor da 1 haftayı geçti.. Bugün cildiyeye gittim oda mantar dedi.. İyice kafam karıştı.. kullanalım bakalım kremleri inşl geçer.. Aranızda böyle olan var mı ??

Doğumdan sonra dikiş sancısı geçti şükür derken bunun acısı ve kaşıntısı başladı

Ya kızlar şu göğüs yaraları için doktorum bir krem önerdi ama yanlış emzirme den hep olurmuş kahverengi kısmın hepsini ağzına ver dedi ama nasıl olucak ki Bnm orası çok genis anca ucunu verebiliyorum fikri olan var mı sizin ne işlet hepsini ağzına alabiliyor mu

Çok geçmiş olsun cnm sezaryen doğum mu Bn anlamadım da

Manuel göğüs pompası kullanan var mı?
Ben bugün sipariş verdim ama ne aralıkla kullanmak gerekir tam bilmiyorum. Ne kadar süre sağım yapmak gerekir bir de?

Manuel göğüs pompası kullanan var mı?
Ben bugün sipariş verdim ama ne aralıkla kullanmak gerekir tam bilmiyorum. Ne kadar süre sağım yapmak gerekir bir de?
Hangı marka aldınız bende dogum sonrası lazım olur dıye arastırdım ama el pompası süt arttırmada yardımcı olurmu bılmem yoksa elektırıklılermı süt artırmaya yardım edıyor

Hepsini veremezsin genişse zaten canım ağzına sığmaz, verebildiğin kadarını ver sadece ucunu verirsen de olmaz yara yapar, ortasını bulacaksın. Elinle küçült ağzına aldığında bırakırsın bir süre sonra kendisi direkt tutuyor zaten.

Hangı marka aldınız bende dogum sonrası lazım olur dıye arastırdım ama el pompası süt arttırmada yardımcı olurmu bılmem yoksa elektırıklılermı süt artırmaya yardım edıyor
Lansinoh aldım. Hastanedeki ebeler de lansinoh ya da avent dediler.

Çok az miktarda pekmez sürebilir siniz göğüs ucunda....o zaman alır büyük ihtimalle...pekmez verirseniz eğer gün içinde 1 2 çay kaşığı da şu verirsiniz...

Tmm cnm bende ztn öyle yapıyorum yanı yarısını veriyorum uc kısmı değil sadece ama doktor öyle diyince şaşırdım yani napıcamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…