Çok geçmiş olsun cnm sezaryen doğum mu Bn anlamadım da
geçmiş olsun canım ya sıcaktada çok zor olur inşallah bian önce derdıne derman bulursunda rahatlarsın
Ama hepsini nasıl alacakmış ne gerek varmış o kadar büyük alanı ağzına sokmaya anlamadım
Ama o da ucu olmaz mı zatenÖğretmenimgöğüs uç kısmındaki cikintidaki tüm kahverengi kısmı ağız içine alınmasını kastettiklerini düşünüyorum Kahverenginin geri kalanını bencede alamaz minnacık ağzına
Hayır ya dışarı oldu tühhAfedersin ama icine birakmasi lazim oyle mi yaptiniz?
ben şöyle söyleyim canım başlarda agzını minicik açıodu sadece ucunu alıodu ben biraz fazlasını sokunca bıle kaydrp sdece ucunu alıodu baya acılı gectı ama şimdi agzını büyük açıo vakkumluo gbi emio tabiki o gögsun bütün etrafndakı kahverengi kısmı alamaz imkansız.ama agzını kocaman açıp dolu dolu agzına alacak.hem o şekilde süt kanallarınıda uyarmış oluo daha çok süt gelmesini saglıoAma o da ucu olmaz mı zaten ☺
Ben cuma gunu gittim ve kizimin 16 civari cikti. Dr sariligi var ama yatacak kadar degil dedi. Bende zorla emziriyorum surekli uyandirmaya calisiyorum uyanmiyor altini acinca uyaniyor temizde olsa altini aciyorum simdi ne durumda bilemiyorum bol bol emzirmek gerek 2 hafta en az suruyormus mutlaka. 2 haftadan duzelmesini umit ediyorumMerhaba ben cuma günü doğum yaptım. Doğum yapıp sarılık takibi yapan var mı aranızda? Kan değeri kaç cıktı? Bizim 14.6 cıktı bilirubin bugün. Sizde nasıl ve ne öneriyor dr unuz acaba? Benim kız hep uyuyor emmesi kısa sürüyor
Aynen ben de bunu anlatmak istemiştim işteben şöyle söyleyim canım başlarda agzını minicik açıodu sadece ucunu alıodu ben biraz fazlasını sokunca bıle kaydrp sdece ucunu alıodu baya acılı gectı ama şimdi agzını büyük açıo vakkumluo gbi emio tabiki o gögsun bütün etrafndakı kahverengi kısmı alamaz imkansız.ama agzını kocaman açıp dolu dolu agzına alacak.hem o şekilde süt kanallarınıda uyarmış oluo daha çok süt gelmesini saglıo
Hadi hayirlisi olsun,yavastan geliyor.Sayacini ac takip et .Onceleri zaten 30 dk 20 dk seklinde geliyor anlamiyorsun ama 1-2 saat sonra duzenli geliyor.Kasilma sayaci ise yariyor.Kanaman basladi mi ?Birşey sormak istiyorm 2 cm acılmam vardı nişanım parca parca geliyordu bugun artık avuc ici kadar attım şimdi bebek haraketleriyle alttan sancmm oluyor arada bel agrım sancı böylemi başlar?
Merhaba ben cuma günü doğum yaptım. Doğum yapıp sarılık takibi yapan var mı aranızda? Kan değeri kaç cıktı? Bizim 14.6 cıktı bilirubin bugün. Sizde nasıl ve ne öneriyor dr unuz acaba? Benim kız hep uyuyor emmesi kısa sürüyor
Sadece nişanla geldi kanamamHadi hayirlisi olsun,yavastan geliyor.Sayacini ac takip et .Onceleri zaten 30 dk 20 dk seklinde geliyor anlamiyorsun ama 1-2 saat sonra duzenli geliyor.Kasilma sayaci ise yariyor.Kanaman basladi mi ?
Duzenli gelmeye basladi mi ? Topun varsa yuvarlan bol bol ,bide dus tabiki.Biraz daha acilmayi hizlandiriyor .Sadece nişanla geldi kanamam
Hayır düzensiz suan encok bebek hareketiyle geliyor ama dusa gireyim bi simdi rahatlatırDuzenli gelmeye basladi mi ? Topun varsa yuvarlan bol bol ,bide dus tabiki.Biraz daha acilmayi hizlandiriyor .
Bana da 2900 gibi doğar dediler 2560 doğdu normal doğumla. Yanılma payı çok var ama bilrmiyorum tabii, hayırlısı hangisiyse öyle olsun inşallahSelam kızlar Bugun kontrolle gittik bebegin kilosu önde diye üzülen benım her halde sinirden ağlayacaktım4000gram cıktı ve daha 2 hafta var normal doğum cok zor dedı sezeryan için hafta ya gün vermek istedi ben beklemek istiyorum 40 haftaya kadar ama cok yazı okudum yanılma payı varmış cihazlarda...doktor da %15 eksik yada fazla cıkabilir dedı Napcam bilmiyorum eger doğru ise 40 haftaya kadar daha kilo almış olacak eger yanılma payı varsa normal doğum sansım varken buna yapmamış olacağim kafam çok karışık napcam bilmiyorum eşim bana bıraktı oda kararsız gercekten 4 üzeri bebek normal doğmaz mı ya sezeryan mı olmak zorunda doğum yapanlar da var mı 4000 grmüstü doğan bebek.... Şimdi bana kızan cok olacak sağlıklı olsun tabı kı ama korkuyorum sezeryan dan
Benimki 37 de 3120 doğdu sarılık oldu 2800 küsüre düştü ben de evde tartılıyorum aynı şekilde doğruysa tabii 3’9 4 kilo cıkıyor3400 doğdu canım, daha yarın doktorda tartılacak da ben evde kucağıma alıp tartınca 4650 çıktı ne kadar doğru bilmiyorum ama. Seninki ne kadar oldu?
Bir gelişme varmı canım bende aynı durumdayım seninle bebek hareketleri ile sancı geliyor dünden beriHayır düzensiz suan encok bebek hareketiyle geliyor ama dusa gireyim bi simdi rahatlatırheycanlımıyım meraklımıym anlayamıyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?