Ben elektrikli kullanıyorum cnm lansinoh marka şuan göğsüm doldukca ya da kızım acıktıkca sağlıyorum bir zamanı yok yaniManuel göğüs pompası kullanan var mı?
Ben bugün sipariş verdim ama ne aralıkla kullanmak gerekir tam bilmiyorum. Ne kadar süre sağım yapmak gerekir bir de?
Hala ses seda olmadığına gore dogumdasin suanBirazdan yola çıkıyoruz akıntım arttı ve çok koyu kahverengi bu beni biraz düşündürdü nişan böyle koyu renk olur mu ki bilemedim
Ben elektrikli aldım cnm öneririm de lansinoh markaHangı marka aldınız bende dogum sonrası lazım olur dıye arastırdım ama el pompası süt arttırmada yardımcı olurmu bılmem yoksa elektırıklılermı süt artırmaya yardım edıyor
Dayandim acilara emzirdim yinede ilk agzina cekince cok aciyor sonra acimiyordu. Hava almasini sagladim 2 gun kantaron yagi surdum yaralar kabuk olmustu yaglayinca yumusamis oldu cikti simdi gecti acimiyor 1 haftalik bebegim halloldu cok sukurSanada
Allah sana da kolaylık versin cnm,ama senin yaralar nasıl gecti ki
Seninle bir gün arayla doğurduk.Senin bebiş kaç kilo doğdu şimdi kaç olmuş acaba?Hepsini veremezsin genişse zaten canım ağzına sığmaz, verebildiğin kadarını ver sadece ucunu verirsen de olmaz yara yapar, ortasını bulacaksın. Elinle küçült ağzına aldığında bırakırsın bir süre sonra kendisi direkt tutuyor zaten.
Hic farketmez agriyor mu peki guguslerin? Benimde sirtim agrir ve hasta halsiz olurumIlk gunleri olmadi ama yenice oldu
Afedersin ama icine birakmasi lazim oyle mi yaptiniz?Dün denedik tık yok
Benim yasadigim seyi yasamissin o kahverengi akinti muayeneden dolayi oluyor ben 2 gun yasadim doguracagim diye bekledim ama yok. Benimde 1 parmak aciklik vardi bu 1 2 cm kadar demek.Günaydınlar kızlar
Dün saat 15:00 da kontrolüm vardı 39+3 üz. Doktorum sancımın nişanımın olup olmadığını sordu yok dedim bir de alttan muayene edelim dedi o sıra da biraz parmağıyla zorladı bilerek yaptım dedi doğumu tetiklesin diye çünkü 4 gün sonra 40 oluyor ve çok fazla bekletmek iyi değil kakasını yiyebilir dedi. Nstye de soktu çok az sancım çıktı bu arada alttan baktığında 1 parmak açıklığım olduğunu ama bebeğimin başının hala kanala inmediğini onun mutlaka inmesi gerektiğini yoksa sezeryan olabileceğini söyledi. 1 parmak açıklık kaç cm acaba bilen var mı ?
Eve geldik çok açık hafif kahverengi renkli akıntı geldi az az. Yürüyüşümü yaptım pilates topuma oturdum biraz ve geldim. Akşam 00:30 gibi kasılmalar başladı düzensizdi ama çok yakın aralıklarlaydı 5-6 dk da bir falan ama sancım yoktu. Sonra gece uyumuşum az evvel kalktım lavaboya peçeteye bu kez daha net koyu kahve sıvı geldi sanırım nişanım geliyor. Kasılmalar da yine devam ediyor. Birazdan kahvaltı edip hastaneye gitmeyi düşünüyorum
geçmiş olsun canım ya sıcaktada çok zor olur inşallah bian önce derdıne derman bulursunda rahatlarsınDoğum yapmış tüm anneleri tebrik ederim , yapacak olanlara da kolaylıklar dilerim..
Uğrayamıyorum bu aralar ,inşallah herkes iyidr.. Geçmiş sayfalar o kadar çok birikmiş ki okuyamadım..
Doğumdan sonra su değmesin diye bant yapıştırdılar hastanede.. O bant yeri ,bikini bölgesi ve bandın altı komple kızarık ve deri soyulması da var.. doktorum krem verdi. Ağır alerji yapmış sana dedi.. Toparlamıyor da 1 haftayı geçti.. Bugün cildiyeye gittim oda mantar dedi.. İyice kafam karıştı.. kullanalım bakalım kremleri inşl geçer.. Aranızda böyle olan var mı ??
Doğumdan sonra dikiş sancısı geçti şükür derken bunun acısı ve kaşıntısı başladı
canım başlarda benimkide sdece ucunu alıodu 1 hafta falan böle sürdü sonra kendiliğinden geniş almaya başladı.srninkide öyle olabilir yaralarmda gecti şimdi çok şükür.her emzirmeden sonra lansinoh krem suruyordum.Ya kızlar şu göğüs yaraları için doktorum bir krem önerdi ama yanlış emzirme den hep olurmuş kahverengi kısmın hepsini ağzına ver dedi ama nasıl olucak ki Bnm orası çok genis anca ucunu verebiliyorum fikri olan var mı sizin ne işlet hepsini ağzına alabiliyor mu
Bende kullanıyorum o kremden cnm ztn ağsı küçük bebek belki büyüdükçe kızım da tüm hepsini alır cnmcanım başlarda benimkide sdece ucunu alıodu 1 hafta falan böle sürdü sonra kendiliğinden geniş almaya başladı.srninkide öyle olabilir yaralarmda gecti şimdi çok şükür.her emzirmeden sonra lansinoh krem suruyordum.
Elektrikli bence en güzeli hem yormuyor hemde çekimi daha güçlüHangı marka aldınız bende dogum sonrası lazım olur dıye arastırdım ama el pompası süt arttırmada yardımcı olurmu bılmem yoksa elektırıklılermı süt artırmaya yardım edıyor
Aynı markayı bende kullanıyorum çok memnunumBen elektrikli kullanıyorum cnm lansinoh marka şuan göğsüm doldukca ya da kızım acıktıkca sağlıyorum bir zamanı yok yani
Ama hepsini nasıl alacakmış ne gerek varmış o kadar büyük alanı ağzına sokmaya anlamadımTmm cnm bende ztn öyle yapıyorum yanı yarısını veriyorum uc kısmı değil sadece ama doktor öyle diyince şaşırdım yani napıcamı
3400 doğdu canım, daha yarın doktorda tartılacak da ben evde kucağıma alıp tartınca 4650 çıktı ne kadar doğru bilmiyorum ama. Seninki ne kadar oldu?Seninle bir gün arayla doğurduk.Senin bebiş kaç kilo doğdu şimdi kaç olmuş acaba?
Selam kızlar Bugun kontrolle gittik bebegin kilosu önde diye üzülen benım her halde sinirden ağlayacaktım4000gram cıktı ve daha 2 hafta var normal doğum cok zor dedı sezeryan için hafta ya gün vermek istedi ben beklemek istiyorum 40 haftaya kadar ama cok yazı okudum yanılma payı varmış cihazlarda...doktor da %15 eksik yada fazla cıkabilir dedı Napcam bilmiyorum eger doğru ise 40 haftaya kadar daha kilo almış olacak eger yanılma payı varsa normal doğum sansım varken buna yapmamış olacağim kafam çok karışık napcam bilmiyorum eşim bana bıraktı oda kararsız gercekten 4 üzeri bebek normal doğmaz mı ya sezeryan mı olmak zorunda doğum yapanlar da var mı 4000 grmüstü doğan bebek.... Şimdi bana kızan cok olacak sağlıklı olsun tabı kı ama korkuyorum sezeryan dan
Benimkiye de doğuma 4 gün varken 3700 dediler. 3200 doğdu :) İmkan varsa başka bi dr da da baktır istersen.Selam kızlar Bugun kontrolle gittik bebegin kilosu önde diye üzülen benım her halde sinirden ağlayacaktım4000gram cıktı ve daha 2 hafta var normal doğum cok zor dedı sezeryan için hafta ya gün vermek istedi ben beklemek istiyorum 40 haftaya kadar ama cok yazı okudum yanılma payı varmış cihazlarda...doktor da %15 eksik yada fazla cıkabilir dedı Napcam bilmiyorum eger doğru ise 40 haftaya kadar daha kilo almış olacak eger yanılma payı varsa normal doğum sansım varken buna yapmamış olacağim kafam çok karışık napcam bilmiyorum eşim bana bıraktı oda kararsız gercekten 4 üzeri bebek normal doğmaz mı ya sezeryan mı olmak zorunda doğum yapanlar da var mı 4000 grmüstü doğan bebek.... Şimdi bana kızan cok olacak sağlıklı olsun tabı kı ama korkuyorum sezeryan dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?