2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hangı marka aldınız bende dogum sonrası lazım olur dıye arastırdım ama el pompası süt arttırmada yardımcı olurmu bılmem yoksa elektırıklılermı süt artırmaya yardım edıyor
Ben elektrikli aldım cnm öneririm de lansinoh marka

Sanada

Allah sana da kolaylık versin cnm, ama senin yaralar nasıl gecti ki
Dayandim acilara emzirdim yinede ilk agzina cekince cok aciyor sonra acimiyordu. Hava almasini sagladim 2 gun kantaron yagi surdum yaralar kabuk olmustu yaglayinca yumusamis oldu cikti simdi gecti acimiyor 1 haftalik bebegim halloldu cok sukur bugun aci hissetmiyorum

Seninle bir gün arayla doğurduk.Senin bebiş kaç kilo doğdu şimdi kaç olmuş acaba?

Benim yasadigim seyi yasamissin o kahverengi akinti muayeneden dolayi oluyor ben 2 gun yasadim doguracagim diye bekledim ama yok. Benimde 1 parmak aciklik vardi bu 1 2 cm kadar demek.

geçmiş olsun canım ya sıcaktada çok zor olur inşallah bian önce derdıne derman bulursunda rahatlarsın

canım başlarda benimkide sdece ucunu alıodu 1 hafta falan böle sürdü sonra kendiliğinden geniş almaya başladı.srninkide öyle olabilir yaralarmda gecti şimdi çok şükür.her emzirmeden sonra lansinoh krem suruyordum.

2 temmuzda doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz nasıl kaç kilo doğdular şuan kilo durumlarınız nasıl?

Bende kullanıyorum o kremden cnm ztn ağsı küçük bebek belki büyüdükçe kızım da tüm hepsini alır cnm

Kızlar sezeryan oldum ben 8 . gün ve kesik yerim hem sert hem yumusak ve şiş normal mi bugün öyle bir şey hissettim . Sizlerde nasıl

Selam kızlar Bugun kontrolle gittik bebegin kilosu önde diye üzülen benım her halde sinirden ağlayacaktım 4000gram cıktı ve daha 2 hafta var normal doğum cok zor dedı sezeryan için hafta ya gün vermek istedi ben beklemek istiyorum 40 haftaya kadar ama cok yazı okudum yanılma payı varmış cihazlarda...doktor da %15 eksik yada fazla cıkabilir dedı Napcam bilmiyorum eger doğru ise 40 haftaya kadar daha kilo almış olacak eger yanılma payı varsa normal doğum sansım varken buna yapmamış olacağim kafam çok karışık napcam bilmiyorum eşim bana bıraktı oda kararsız gercekten 4 üzeri bebek normal doğmaz mı ya sezeryan mı olmak zorunda doğum yapanlar da var mı 4000 grmüstü doğan bebek.... Şimdi bana kızan cok olacak sağlıklı olsun tabı kı ama korkuyorum sezeryan dan

Hangı marka aldınız bende dogum sonrası lazım olur dıye arastırdım ama el pompası süt arttırmada yardımcı olurmu bılmem yoksa elektırıklılermı süt artırmaya yardım edıyor
Elektrikli bence en güzeli hem yormuyor hemde çekimi daha güçlü

Tmm cnm bende ztn öyle yapıyorum yanı yarısını veriyorum uc kısmı değil sadece ama doktor öyle diyince şaşırdım yani napıcamı
Ama hepsini nasıl alacakmış ne gerek varmış o kadar büyük alanı ağzına sokmaya anlamadım

Seninle bir gün arayla doğurduk.Senin bebiş kaç kilo doğdu şimdi kaç olmuş acaba?
3400 doğdu canım, daha yarın doktorda tartılacak da ben evde kucağıma alıp tartınca 4650 çıktı ne kadar doğru bilmiyorum ama. Seninki ne kadar oldu?

cnm instagramda yusuf olgaç bu konuyu çok güzel anlatıyo,link bıraktım izle bence...ben uzun zamandır takip ediyorum,4 kilonun üzerinde çok doğum yaptırdı,yaptıran doktorda çok var

Benimkiye de doğuma 4 gün varken 3700 dediler. 3200 doğdu :) İmkan varsa başka bi dr da da baktır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…