2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kalktim tum evi temizledim.ayaktayken bisey hissetmiyorum oturunca karnim tas gibi oluyor.bakalim kizlar bekliyorum degisik biseyler var bende ama bu da kesin dogum sancisi diyemiyorum
Artık yorumlamak istemiyorum ben sancılarımı geceleri uyku arasında adet ağrısı gibi olunca ümitleniyorm sonra Bi bakıyorm yine hiçbişey im kalmamış

Ya bide kızlar erken dogar dıyorlar benım kızda iş yok sızın cinsiyet ne sagsaglım kavusuruz ınsallah yavrularımıza
Erkek :) ben 38 hafta bittiğinde nedense doğar diye düşünmüştüm 40 olmadan. ama hiç tahmin ettiğim gibi olmadı zaman geçmiyor sanki çok sabırsızım doktor da hiç açılma yok kanala da inmemiş dedi geçen hafta o yüzden ümitsizim

Bende hayli sabırsızım ama benım doktorum ne kanaldan bahsedıyor ne ınmesınden 37 de catı muayınesı yaptı ıyı dedı gecen hafta gıttım acılmamada bakmadı ntsyede sokmadı persemne yıne gıdıcem bakalım ne dıyecek hersey ıyı beklıcez dıyor gonderıyor bende anlamadım vallahi nolacak bekleyip görecez bu arada benım 40 haftam 27 temmuzda doluyor yanı ınternet programlarına ve hesaplara gore doktor tutturmus 29 dıyor neden aynı hesap degıl onuda anlamadım

Nts ye bakmamış olması enteresanmış bana da ilk kez 39da çatı muayenesi yaptı o zman söyledi açılma olmadığını geçen hafta. Suni sancı denemek ne kdar iyi olur bilmiyorum sancıyı çekip sezeryana dönmek de var işin ucunda

Ntseye daha hıc gırmedım nedenını sordugumda ben gerek duymuyorum dedı evet sunı sancıda ıkısınıde yasama rıskı var ama dogmazsa kendılıgınden napıcaz ben daha fazla beklemek ıstemem zaten pımpırıklı bı yapım var bıran once olsun ıstıyorum

Kalktim tum evi temizledim.ayaktayken bisey hissetmiyorum oturunca karnim tas gibi oluyor.bakalim kizlar bekliyorum degisik biseyler var bende ama bu da kesin dogum sancisi diyemiyorum
emin olmanın bı yolu yok maalesef ama dediğim gibi olunca benim artık tahmin etmiştim geldiğini
Benımde agrım sızım yok ama karnım cok gergın tas gıbı oldu ıkı gundur bende sebebını anlamadım normalmı acaba
Canım normal henüz doğum sancısı değildir ama yakın doğumun bence insAllah

emin olmanın bı yolu yok maalesef ama dediğim gibi olunca benim artık tahmin etmiştim geldiğini

Canım normal henüz doğum sancısı değildir ama yakın doğumun bence insAllah
Hadi inşallah bende buraya hemen yazıcam dogumdan sonra kendıme gelır gelmez O kadar sabırsızımkı kızıma kavusmak ıcın rabbım sagsaglım kavusmayı nasıp etsın hepımıze ınsallah

Kizlar dogum yapali 9gun oldu
Bugune kadar cok iyiydim ama bugun cok kotu oldum
Ates, titreme, usume, basagrisi, bel agrisi total yani
Normalmi sizce
Yarin devam ederse doktora gidicem

Bu perşembe kontrol var 40 hafta doluyor eğer kendiliğinden olmazsa sezeryan isticem ben de beklemek istemiyorum

Hadi inşallah bende buraya hemen yazıcam dogumdan sonra kendıme gelır gelmez ☺O kadar sabırsızımkı kızıma kavusmak ıcın rabbım sagsaglım kavusmayı nasıp etsın hepımıze ınsallah
insAllah canım
Kizlar dogum yapali 9gun oldu
Bugune kadar cok iyiydim ama bugun cok kotu oldum
Ates, titreme, usume, basagrisi, bel agrisi total yani
Normalmi sizce
Yarin devam ederse doktora gidicem
Geçmiş olsun canım üşüttün mü ki

Canpare 2 kere yaziliyo o dogum yapmisti canim

Bende de yara oldu gecti simdi cok az aciyor. Ama benimde soyle bi durumum oluyo emerken surekli genzine kaciyor bir yandan oksuruk bir yandan gaz bebegim nefes alamiyor gibi oluyor. Buna simdilik gogsumu iki parmak arasinda sıkıştırarak vermeyi cozum olarak buldum. Boyle bi durumu olan varsa diye yazayim dedim

Valla yerımızden zor kalkıyoz bu halde ne ılıskısı ya hıc cekılmez ben deneme cesaretı bulamadım kendımde valla
Zaten bisey anlasilmiyo bende bir cok seyi yaptim baktim bebegin gelecegi yok ne sanci ne nisan son care yaptim ertesi gun dogum oldu burada bir kac kiside de ise yaradi. Doguramayinca yapamayacagimiz sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…