Yok canım suan agrim sizim kalmadiHic farketmez agriyor mu peki guguslerin? Benimde sirtim agrir ve hasta halsiz olurum
Rezene cayi içiyorum benKizlar bizim gaz sorunumuz basladi bugun resmen kivrana kivrana emmeye calisti kizimustelik ne emdiyse kustu kusmugu eksimsi kokuyordu usuttu mu acaba diye endiseleniyorum sizde durumlar nasil? Nasil bas ediyorsunuz gazlarla?
Birde benim kendi bedenim ile ilgili sorun o kadar su iciyorum gunde 1 kere lavaboya gidiyorum oda sancili sekilde afedersiniz idrar yapiyorum. Zorlaniyorum yaparken. Ustelik hemoroid oldum. 3 adet damar disarida otururken cok aciyor. Sanki huzursuz bagirsak sendromu var gibi bunu yaparkende cok canim aciyor. 9 gun once normal dogum ile dogum yaptim dikislerim var. Bu tarz durumlari yasayan var mi?? Bir cok seyim bayagi sıkıntılı
Yok gel gitlerdeyiz bekliyoruzBir gelişme varmı canım bende aynı durumdayım seninle bebek hareketleri ile sancı geliyor dünden beri
geçmiş olsun canım.gaz için pek bişey yaptgım söylenemez.bende çay içiyorum hem süt arttrmak için hemde gaz için.rezene kuşburnu faln karısık bi çay.Kizlar bizim gaz sorunumuz basladi bugun resmen kivrana kivrana emmeye calisti kizimustelik ne emdiyse kustu kusmugu eksimsi kokuyordu usuttu mu acaba diye endiseleniyorum sizde durumlar nasil? Nasil bas ediyorsunuz gazlarla?
Birde benim kendi bedenim ile ilgili sorun o kadar su iciyorum gunde 1 kere lavaboya gidiyorum oda sancili sekilde afedersiniz idrar yapiyorum. Zorlaniyorum yaparken. Ustelik hemoroid oldum. 3 adet damar disarida otururken cok aciyor. Sanki huzursuz bagirsak sendromu var gibi bunu yaparkende cok canim aciyor. 9 gun once normal dogum ile dogum yaptim dikislerim var. Bu tarz durumlari yasayan var mi?? Bir cok seyim bayagi sıkıntılı
Nasil oldun ? Var mi agrin sizinn?Yok gel gitlerdeyiz bekliyoruz
Kizlar bizim gaz sorunumuz basladi bugun resmen kivrana kivrana emmeye calisti kizimustelik ne emdiyse kustu kusmugu eksimsi kokuyordu usuttu mu acaba diye endiseleniyorum sizde durumlar nasil? Nasil bas ediyorsunuz gazlarla?
Benim de idrar yaparken sanci oluyor sezeryan amaKizlar bizim gaz sorunumuz basladi bugun resmen kivrana kivrana emmeye calisti kizimustelik ne emdiyse kustu kusmugu eksimsi kokuyordu usuttu mu acaba diye endiseleniyorum sizde durumlar nasil? Nasil bas ediyorsunuz gazlarla?
Arada ugruyor gidiyor düzensiz cokNasil oldun ? Var mi agrin sizinn?
günaydın canım iyiyz çok şükür bebişle uğraşmaca geçio zaman.Günaydın kızlar nasılsınız ? Sabah kalktım 45 dakika yürüdüm, çok az adet sancısı gibi bir sancım var ya da ben artık psikolojik öyle hissediyorum
sana erken diorum ama bende senin haftanda doğum yaptımGünaydın kızlar nasılsınız ? Sabah kalktım 45 dakika yürüdüm, çok az adet sancısı gibi bir sancım var ya da ben artık psikolojik öyle hissediyorum
Sancılı idrar yapma bende de var yanma oluyor yaparken tahlil verdim temşz çıktı sonda taktılar bana acaba tahriş mi oldu diyorumKizlar bizim gaz sorunumuz basladi bugun resmen kivrana kivrana emmeye calisti kizimustelik ne emdiyse kustu kusmugu eksimsi kokuyordu usuttu mu acaba diye endiseleniyorum sizde durumlar nasil? Nasil bas ediyorsunuz gazlarla?
Gaz için doktor damla vermişti canımKizlar bizim gaz sorunumuz basladi bugun resmen kivrana kivrana emmeye calisti kizimustelik ne emdiyse kustu kusmugu eksimsi kokuyordu usuttu mu acaba diye endiseleniyorum sizde durumlar nasil? Nasil bas ediyorsunuz gazlarla?
damlanın adı ney bide doktora ne diyorsunuzda verıyor gazı var deyınce hemen verıomu.Gaz için doktor damla vermişti canım
Bende ağrılarımı tetiklemek izin eşimi sıkıstırdı. Bircok kişiye yaramıs cinsel ilişki zorladm adamı ama olsn inş boşa gitmezGünaydın kızlar nasılsınız ? Sabah kalktım 45 dakika yürüdüm, çok az adet sancısı gibi bir sancım var ya da ben artık psikolojik öyle hissediyorum
günaydın canım iyiyz çok şükür bebişle uğraşmaca geçio zaman.
o sancılar olur canım benim sürekli agrım sancım kasılmalarım vardı.senin haftan küçük daha erkenmi beklıosun bebeğini yani erken doğma ihtimalimi var?
sana erken diorum ama bende senin haftanda doğum yaptım37+3 düm doğum yaptgmda.Ama benım agrılarım çok öncesnde başlamsdı ve öyle hafif adet agrısı gbi degıldı.
Bende ağrılarımı tetiklemek izin eşimi sıkıstırdı. Bircok kişiye yaramıs cinsel ilişki zorladm adamı ama olsn inş boşa gitmezacılmamın üstüne
Benim doktorumda yapın faydalı dedi zaten su zamanda yapsanda hissetmiyosn bişi sırf cocuk icin yapmıs oluyosnyok erken beklemiyorum ya mümkünse Ağustos'ta gelsin istiyorum aslında :) ama çok şükür ne ağrım ne sızım ne uyku problemim hiç bir şey yok :)
sanki 7. ayda gibiyim :) bana kalsa daha az kalsın zaten içerde.
doğuma karar veremiyorum, ne sezeryan istiyorum ne normal doğum
biz daha hiç o taraflarda değiliz ya :) Zaten gerekse bile pek olacağını düşünmüyorum, öğrendiğimizden beri hiç cinsel ilişki yaşamadık
Diğer yöntemleri deneriz :)
Hayırlı olsun saglıkla kavus inşş evladınaBugün doktora gıttım. Sonunda muayne ettı hiç açılmam yokmuş. Suni sancıyla bile zor dedi. Ama herşey normal kalp atışı suyu vs. Yani bana sorarsan bekleyelim dedi ama sana bırakıyorum dedi.normal için diretmekten vazgeçtim. Cuma gününe sezeryan için tarih aldık. Artık cuma günü kucağıma alacağım hayırlısıylabelki o zamana kendi isteğiyle gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?