2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar bizim gaz sorunumuz basladi bugun resmen kivrana kivrana emmeye calisti kizim ustelik ne emdiyse kustu kusmugu eksimsi kokuyordu usuttu mu acaba diye endiseleniyorum sizde durumlar nasil? Nasil bas ediyorsunuz gazlarla?

Birde benim kendi bedenim ile ilgili sorun o kadar su iciyorum gunde 1 kere lavaboya gidiyorum oda sancili sekilde afedersiniz idrar yapiyorum. Zorlaniyorum yaparken. Ustelik hemoroid oldum. 3 adet damar disarida otururken cok aciyor. Sanki huzursuz bagirsak sendromu var gibi bunu yaparkende cok canim aciyor. 9 gun once normal dogum ile dogum yaptim dikislerim var. Bu tarz durumlari yasayan var mi?? Bir cok seyim bayagi sıkıntılı

Rezene cayi içiyorum ben
Bide sancilandigi an rahatladigi bi pozisyonu bulup ayakta geziniyorum

geçmiş olsun canım.gaz için pek bişey yaptgım söylenemez.bende çay içiyorum hem süt arttrmak için hemde gaz için.rezene kuşburnu faln karısık bi çay.
gazlandığı zamanda kucagımda gezdırıyorum sırtına vururyorum yatırıp bacaklarıyla bisklet sürer gbi hareket yaptrıyorum.Sancı geçene kadar malesef ki uyku yok.dün gece 1 de bi başladı sabah 6 ya kadar hiç uyumadı.artık bayılack gbi oluyordum çocuğu elimden düşürecek gbi oluodum resmen.sonuç olarak zor bi süreç İnşallah gazlı dönmlerimiz kısa sürer

Geçmiş olsun,Gazla ilgili bı çözüm olsa başıma sürerim ..
Ama idrarda yanma ve acı için Kadın doğum doktorunla hemen görüş bence.. seni en sağlıklı şekilde yonlendirir.Enfeksiyon yada sistis gibi bişey olabilir. En sağlıklısı doktordan görüş almak.

Benim de idrar yaparken sanci oluyor sezeryan ama

Günaydın kızlar nasılsınız ? Sabah kalktım 45 dakika yürüdüm, çok az adet sancısı gibi bir sancım var ya da ben artık psikolojik öyle hissediyorum

Günaydın kızlar nasılsınız ? Sabah kalktım 45 dakika yürüdüm, çok az adet sancısı gibi bir sancım var ya da ben artık psikolojik öyle hissediyorum
günaydın canım iyiyz çok şükür bebişle uğraşmaca geçio zaman.
o sancılar olur canım benim sürekli agrım sancım kasılmalarım vardı.senin haftan küçük daha erkenmi beklıosun bebeğini yani erken doğma ihtimalimi var?

sana erken diorum ama bende senin haftanda doğum yaptım 37+3 düm doğum yaptgmda.Ama benım agrılarım çok öncesnde başlamsdı ve öyle hafif adet agrısı gbi degıldı.

Sancılı idrar yapma bende de var yanma oluyor yaparken tahlil verdim temşz çıktı sonda taktılar bana acaba tahriş mi oldu diyorum

Gaz için doktor damla vermişti canım

Bende ağrılarımı tetiklemek izin eşimi sıkıstırdı. Bircok kişiye yaramıs cinsel ilişki zorladm adamı ama olsn inş boşa gitmez acılmamın üstüne

sana erken diorum ama bende senin haftanda doğum yaptım 37+3 düm doğum yaptgmda.Ama benım agrılarım çok öncesnde başlamsdı ve öyle hafif adet agrısı gbi degıldı.

yok erken beklemiyorum ya mümkünse Ağustos'ta gelsin istiyorum aslında :) ama çok şükür ne ağrım ne sızım ne uyku problemim hiç bir şey yok :)
sanki 7. ayda gibiyim :) bana kalsa daha az kalsın zaten içerde.
doğuma karar veremiyorum, ne sezeryan istiyorum ne normal doğum

Bende ağrılarımı tetiklemek izin eşimi sıkıstırdı. Bircok kişiye yaramıs cinsel ilişki zorladm adamı ama olsn inş boşa gitmez acılmamın üstüne

biz daha hiç o taraflarda değiliz ya :) Zaten gerekse bile pek olacağını düşünmüyorum, öğrendiğimizden beri hiç cinsel ilişki yaşamadık
Diğer yöntemleri deneriz :)

Bugün doktora gıttım. Sonunda muayne ettı hiç açılmam yokmuş. Suni sancıyla bile zor dedi. Ama herşey normal kalp atışı suyu vs. Yani bana sorarsan bekleyelim dedi ama sana bırakıyorum dedi.normal için diretmekten vazgeçtim. Cuma gününe sezeryan için tarih aldık. Artık cuma günü kucağıma alacağım hayırlısıyla belki o zamana kendi isteğiyle gelir

Benim doktorumda yapın faydalı dedi zaten su zamanda yapsanda hissetmiyosn bişi sırf cocuk icin yapmıs oluyosn bakalm hayırlısı hepimizi allah saglıkla kurtarsın tez zamanda

Hayırlı olsun saglıkla kavus inşş evladına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…