O sürekli karnıma girip çıkıyor kramp gibi ama düzenli değil şuanBel agrisi surekli mi yoksa belli bi sure giriyor ve geciyor mu?
Duzenli olursa dklar birbirine yakin olursa dogum sancisi demektir. Mesele 8 dk 9 dk 7 dk ara ile gibi sancilar ortalama yarim dk suruyor. Bunlari takip edin. Ne zaman ki 1 dk yakin sanci suresi olur o zaman dogum yakin demektir ki zaten 1 dk asinca dayanamiyor agriya insan. Ben 1 dk yi asinca gitmistim hastaneye 8cm acilmam olmus. Ve sanci aralari 5 6 dk falandi hic azalmadi. Tabi herkesin farkli ama bu benim tecrubemO sürekli karnıma girip çıkıyor kramp gibi ama düzenli değil şuan
Ahhh ne güzel inşallah doğum sancısıdir acilmamda sizin gibi olsa daha ne isterimDuzenli olursa dklar birbirine yakin olursa dogum sancisi demektir. Mesele 8 dk 9 dk 7 dk ara ile gibi sancilar ortalama yarim dk suruyor. Bunlari takip edin. Ne zaman ki 1 dk yakin sanci suresi olur o zaman dogum yakin demektir ki zaten 1 dk asinca dayanamiyor agriya insan. Ben 1 dk yi asinca gitmistim hastaneye 8cm acilmam olmus. Ve sanci aralari 5 6 dk falandi hic azalmadi. Tabi herkesin farkli ama bu benim tecrubem
Canım bebeğin herzaman kilosunun düşük olduğunu söylüyorlardı ama ne zaman başladığı konusunda bilgi sahibi değilim.biraz ufak doğdu ama şimdi maşallah 2 aylık oldu ve çabucak toparlandı.Hadi yaaa geç mi farketmişler 38. Haftaya göre çok küçükmüş. Sağlığı yerimde olsunda. Benim yeni başladı sızıntı var dedi pazartesi gel bi daha bakalım ona göre hemen alırım dedi ama yarın mı gitsem acaba aklım hem onda gece gündüz düşünüp duruyorum
Maşallah canım darısı bize. Hayırlıca sağlıklı doğusunda kile alır zaten. İkinci hamileliğim ama bunda çok gerildim doğsaydı bi hayırlısıylaCanım bebeğin herzaman kilosunun düşük olduğunu söylüyorlardı ama ne zaman başladığı konusunda bilgi sahibi değilim.biraz ufak doğdu ama şimdi maşallah 2 aylık oldu ve çabucak toparlandı.
Dua et bende çok korkuyordum ağlıyordum ama şimdi çok sağlıklı şükürAmin tek duam o çok kötü zor bi hamilelik geçirdim bişey olmak diye korkuyorum
Bende bunu cook merak ediyorum pazartesi sezeryan sonrası nekadar sürede nasıl veririm kiloları acabaSezeryan doğum yapanlar kaç kilo gitti şimdiye kadar?
Çok şükür canımDua et bende çok korkuyordum ağlıyordum ama şimdi çok sağlıklı şükür
84 85 civarı ile doğuma gittim ben ödem vs gittikten sonra 10 gündür fln 77ye sabitledim daha yolum var :)Sezeryan doğum yapanlar kaç kilo gitti şimdiye kadar?
Dun benim cok hareketliydi.Aksamustu hareketler yavasladi ve dedigin gibi kasilip tas gibi kendini sıktı.Bugun hic hareket etmiyor nerede ise.Kizimi tam bugun 39. Haftada dunyaya getirmistim.Oda son 2 gun hareketleri azalmisti.Bugun 39 a girdim hala bisi yok.Hareket minimalKızlar merhaba 39. ve 40. haftaya doğru bazı internet sitelerinde bebek hareketlerinde azalma olur diyor. Bu doğru bir bilgi mi ? yoksa hareketlerin türü mü değişiyor? daha çok karında bir tarafı şişirme gibi mi oluyor sonlara doğru?ya da tekme sayısı mı azalıyor acaba?
Genellikle ittirme seklinde oluyor. Dedigin gibi karninin bi tarafi sisiyorKızlar merhaba 39. ve 40. haftaya doğru bazı internet sitelerinde bebek hareketlerinde azalma olur diyor. Bu doğru bir bilgi mi ? yoksa hareketlerin türü mü değişiyor? daha çok karında bir tarafı şişirme gibi mi oluyor sonlara doğru?ya da tekme sayısı mı azalıyor acaba?
eser miktarda olan kısmı anlamadım canım. Proteinin + değeri önemli bazen yediğin şeylerde yapabiliyor tekrar baktır istersen. Ama takip et özellikle tansiyonunukızlar merhaba bişey sorucam 5 haftalık hamileyim idrarımda eser miktarda protein çıktı. açıkcası çok endişendim benimle aynı durumu yaşayan varmı yada bilgisi olan
teşekkür ederim arkadaşım eser miktarda demek az miktarda demekmiş. hamile arkadaşlarıma sordum kimsede olmamış adını bile bilmiyorlar. internette korkunç şeyler yazıyor haliyle strese girdim. hamileliğin son haftaları normal kabul ediliyormuş aslında ama benim daha ilk haftalareser miktarda olan kısmı anlamadım canım. Proteinin + değeri önemli bazen yediğin şeylerde yapabiliyor tekrar baktır istersen. Ama takip et özellikle tansiyonunu
Bazen labaratuvarlardada yanlışlık oluyor bende de çıkmıştı. İhmal etme devamlı baktır tek + genelde sorun teşkil etmiyor. Ama tabi doktora gidip baktırmak en güzeli geçmiş olsun canımteşekkür ederim arkadaşım eser miktarda demek az miktarda demekmiş. hamile arkadaşlarıma sordum kimsede olmamış adını bile bilmiyorlar. internette korkunç şeyler yazıyor haliyle strese girdim. hamileliğin son haftaları normal kabul ediliyormuş aslında ama benim daha ilk haftalar
Allah razı olsun canım sağlık ocağında yaptırmıştım inşallah yanlıştırBazen labaratuvarlardada yanlışlık oluyor bende de çıkmıştı. İhmal etme devamlı baktır tek + genelde sorun teşkil etmiyor. Ama tabi doktora gidip baktırmak en güzeli geçmiş olsun canım
Saglik ocaginda bende de cikmisti tekrar hastanede yaptirdim cikmadiAllah razı olsun canım sağlık ocağında yaptırmıştım inşallah yanlıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?