2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bu durumda doktora göründünüz mü? Bana doktor hareketlerde azalma olursa hastaneye gelmemi söylemişti

Kordon ve kordon kanını saklatan oldu mu aramızdan? Bu konuda fikri olanlar paylaşırsa çok sevinirim

Kordon ve kordon kanını saklatan oldu mu aramızdan? Bu konuda fikri olanlar paylaşırsa çok sevinirim
Biz ikisini de saklatıcaz ama 45 gün sonra saklamaya uygun olup olmayacağını söyleyecekler. Doğumdan önce karar vermeniz lazım ama saklamak isteyip istemediğinize. Bize doktorumuz bütçe ayırabiliyorsanız tavsiye ederim demişti. Yaklaşık 10 bin tl, sonra her yil daha az bir miktar ödeme yapacakmışız

Bu durumda doktora göründünüz mü? Bana doktor hareketlerde azalma olursa hastaneye gelmemi söylemişti
Yok hayir gitmedim.Ilk dogumumdan oncede cok hareket etmemeye baslamisti.2 gune dogum olmustu .Gun icinde hareketleri oldu ama cok cok fazla degil tabi.Siz kacinci haftadasiniz ?

Bu grupta doguma ilk giren bendim bebegin suyu bitmisti diye. Simdi bir bucuk aylığız..... Sütüm ilk başlarda yetiyordu sonradan azaldi benimgibi hem anne sütü hem mama veren var mi. Bebegim cok az uyuyor, gaz sancisi cok oluyi3 Beni de uyutmuyor hiç dinlenemiyorum sutum giderek azaliyo sanki .. ayni durumda olan var mi.. napiyosunuz? Sut artirma yontemleriniz ne. Ne kadar mama veriyorsunuz ne kadar anne sutu???

Bende hem meme hem mama gidiyorum.miktar gün gün değişiyor bazı günler sütüm çok az 4 kez bazı günler 1 -2 kez .bazen 30 cc bile içmiyor .mama miktarını bebek belirliyor canım.toksa 10 cc de uyuyaklıyor veya yutmuyor . Bazen sütüm yok sanıyorum ama var. Dün gece aç sandım sütüme güvenmeyip mama verdim hepsini kustu yavrum Bizde gece boyu ayaktayız ne yazıkki yorgunluktan sütüm azalıyor ama bana humana çok iyi geldi . Malt içeceğide aldım ama pek etkisi yok gibi .günde 2 fincanda rezene içiyorum. Bugün gündüz hiç vermedim bezlerini takip ettim gayet doluydu idrarıda normaldi .

Arkadaşlar bugün sabah 9 bucukta sezeryanla doğum yaptım... Bebeim iki kere kan kustu yani kıpkırmızı değil ama kahverengi kırmızı gibi... Midesini yıkamaya götürdüler... Soruyıruz bilgi gelmedi diyip duruyorlar korkuyorum 1 bucuk saat oldu gideli... Başına böyle birşey gelen var mı?

Canim cok gecmis olsun.insallah onemli bir durum yoktur.saglikla evinize donmenizi dilerim.

Kızlar bir şey danışacam size .

Bugün kaynanama gittik annem ben eşim . Ben mutfaktayken bebek ağladi iceri gittim eşim bebegin altini acmis bakiyor kayinpeder kaynanam annem esim hepsi aynin oda da ben alayim bebegi dedim agliyordu ama sinirlendim. Cunku annemle ben bebegin altini ne zaman degissek esim basimiza dikiliyor ben cekiniyordum ve hep uyardim onu bakma diye . Biz bize olsak neyse . Ne olmus babasiyim ben diyor ama ben utaniyordum .

Iceri goturdum agliyor sakinlessin diye biraz bekledim esimle kaynanam pesime geldi esim hadi hadi degis dedi birde basimda bagiriyolar bebek güya sakinleşecek . Altini tam actim ve koltuga geldi buyuk tuvaleti daha yavrum yeni baslamis yapmaya . Daha cok sinirlendim bir dk durun diye sesimi yukselttim . Ikiside durdu bebege 2. Bezi sarip kucagima aldim sessizligi sagladim susstu .

Simdi kaynanm gelmis bana babanin bakmasi dinimizde normal diyor . Ben dini konularda ondan cok ilerideyim arastirip bana mesaj atmis . Ben ona zorda kalmadikca oglun ortalik yerde bakmasin uyarirmisin demistim . Sonuç bu

Ben yanlis miyim . O zaman kaynimin yanindada baksin baskalarinin yaninda da acalim hep . Yanlismiyim bilemedim .

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Öncelikle hayırlı olsun doğumun ve bebişinim umarım bişiyi yoktur önemli gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…