2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım benim bebekte hiçbir sorun olmamasına rağmen kilo alamıyordu 2230du kilosu haftalardır almıyordu doktor acil sezeryan dedi. Doğdu çok şükür kuveze bile girmedi. Bebeğin sağlığıyla alakalı tamamen inşallah seninkide girmez korkma

Kızlar gözde çapaklanma sorunu yaşayan var mı yavrumun sağ gözü çok fena oldu bugün. Sürekli akıyor ve çapaklanıyor.
Anne sutu ile arka kisimdan one dogru goz kapaklarini kirpik diplerini bi kac kere sil onemli nokta kullandigin yeri bir daha goze surmemek. Gecmis olsun

İnşallah canım sağlığı yerinde olaunda kiloya takılmıyorum aslında. Normalde pazartesi gel dedi ama dayanamayıp yarın gidip baktırıcam inşallah normal Çıkar

fototerapi icin 20yi gecmesi gerek veya gun gun takip edilip yukselip yukselmedigine bakiliyor ona gore karar veriliyor
inan dogumdan sonra daha zor yasiyorum suanda Allah yardimcimiz olsun
tam hatırlamıyorum kızımda ilk yattığımizda kaçtı ama o zmn çok yüksekti yoğun fototerapi almıştık amin canım biz bı hafta önce gitmiştik 10.5 çıkmıştı dört gün sonra kontrol dedi ama kıyamadım tekrar kuzumun canını yakmaya şöyle çokta sarı değil insAllah hasarsız atlatırız
insAllah güzel haberler alırsın cnm
sağlıkla kucağına alırsın insAllah canım

İnsallah amin.. bende kiyamiyorum ama merakta ediyorum dustu mu diye hemsire bezi dolduruyorsa kisa zamanda duzelir demisti.

İnsallah amin.. bende kiyamiyorum ama merakta ediyorum dustu mu diye hemsire bezi dolduruyorsa kisa zamanda duzelir demisti.
Yaa onu bilmiorum da bende nette okudum sarılık olup olmadığını kontrol etmenin en iyi yollarından biri, parmağını yavaşça bebeğinin alnına ve burnuna bastırmaktır. Bastırdığın yer sararıyorsa, bebeğin sarılık hastalığına yakalanmış olabilir diyo ben bastırıyorum çok çok hafif sararıyor vücudunda çok yok uyku hali de yok şükür halsizlik uzun süreli uyku hali sarılığa işaret çünki hayırlısyla bı atlatsaydik şu dönemleri

Bunu bende deneyeyim. Bazen uyku hali oluyor bazen uyutmakta zorlaniyorum. Bugun emmek icin kendi uyandi cok sevindim ama bu her zaman olmuyor iste

Allah sabır versin diyorum, zor yaşlar Hele bu süreçte bütün huyları da düzenleri de değişince... Ay dengeyi kurmak ne zor. Güç kuvvet versin Allah

Ciğer gelişimi tamamlandıysa hiç sıkıntı olacağını ben de sanmıyorum. Bu ağırlıktaki bebekler daha sağlıklı doğuyor, en azından benim doğum yaptığım hastanede 10 gündür gözlemlediğim oydu. Inşallah sorunsuz, sağlıkla kavuşursunuz

Beni de bugün iki kere emzirmeye çağırdılar hastaneye, ay ne güzel bir duyguymuş kucağına almak, kucağında uyuyakalması. Abisiyle tanıştırdık ikinci gidişimizde. Yarın sabah hazırlıklı gelin, büyük ihtimal taburcu edeceğiz dediler. Ve yarın tam beklenen doğum tarihi, 40 haftanın dolduğu gün. Çok planlı programlı bir çocuk olacak oğlum galiba, "bana 24 temmuz dendi, ben de o tarihten önce eve gelmem" dedi herhalde

Canım benim bir tanıdığım 38.haftada 2000 gram ile sezeryana alındı.bebeği koveze girmedi.onunda plesenta yaşlanması vardı.

Bunu bende deneyeyim. Bazen uyku hali oluyor bazen uyutmakta zorlaniyorum. Bugun emmek icin kendi uyandi cok sevindim ama bu her zaman olmuyor iste
olur olur insAllah yaparsın yapmazsın sana kalmış cnm ama ben günlük bı iki çay kaşığı su veriyorum oğluma sarılık içinde maden suyunu biraz bekleyip aşırı kaçınca veriyorum faydası oluyor diyorlar kızımda çok çekince ben nolur nolmaz diye verdim bı kez de salatalık rendeleyip suyundan vermiştim ay çok zor ya vala hamilelikte neler neler konuşuyorduk şimdiki mevzularimiz bambaska
MaşAllah canım çok sevindim insAllah sağlıkla evinize hep beraber dönersiniz

Amin amin inşallah ❤

Amin canım inşallah

Canım benim bir tanıdığım 38.haftada 2000 gram ile sezeryana alındı.bebeği koveze girmedi.onunda plesenta yaşlanması vardı.
Hadi yaaa geç mi farketmişler 38. Haftaya göre çok küçükmüş. Sağlığı yerimde olsunda. Benim yeni başladı sızıntı var dedi pazartesi gel bi daha bakalım ona göre hemen alırım dedi ama yarın mı gitsem acaba aklım hem onda gece gündüz düşünüp duruyorum

Ciğer geliştirici iğne oldum. Bende çok sıkıntı çıktı. Protein kaçağı. İler boyut anemi, depoların tamamı boş, tiroit, vajinal mantar, ileri boyut enfeksiyon bide bu çıktı Dr da önlem amaçlı ciğer geliştirici yaptı. Aklıma gelenler bunlar her gittiğimde bişey çıktı ve son 3 ayda çıktı. O yüzden korkuyorum daha başka bişey daha çıkacak çocuğu etkileyecek diye. Böyle stres içinde yaşayacağıma alsın daha iyi
Diyorum artık. Ne bileyim kafam Allah pullak

Yok ya soyledigine gore benim kizim hala cok sari. Rengi kirmizi bastirdigim yer sari oluyor

Kizlarrrr belimde sürekli bir ağrı var karnımın altinada kasilma kramp gibi bişey girip çıkıyor aynı gaz sancısı gibi bu doğum sancısımii acaba

Kizlarrrr belimde sürekli bir ağrı var karnımın altinada kasilma kramp gibi bişey girip çıkıyor aynı gaz sancısı gibi bu doğum sancısımii acaba
Bel agrisi surekli mi yoksa belli bi sure giriyor ve geciyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…