benim de öyle şu anda pozisyonu..İnş pazartesi ye kadar supriz yapar suniyle döndürmeye calısırm 2 3 saat yoksa sezeryan alırım dedi doktor
Aynen bende bugun esime dedim.Ic camasirimi giyerken bugun biraz zorlandim.Bacagimi kaldiramadim.Dedim hic dogacak gibi degil ama hareketlerim kisitlaniyor.Acelemde yok ama en son 3560 gr di .Kilodan korkuyorum bende.Cok kilolu olursa doguramam diye .Hayirlisi artikaynısını bende hissediyorum 38+0'dayım...
Daha kanala vs. inmemiş..
hatta dün eşime diyorum ki sanki 7 aylık hamileyimhiç doğuracakmışım gibi hissetmiyorum
hareketlerimdeki tek değişiklik işte çorap giyememek 7 aylık olduğumdan fark
yoksa diğer tüm her şey normal
Dönme ihtimali varmıs 2 3 saatte belli oluyomus bizde denicez dönmezse sezeryanbenim de öyle şu anda pozisyonu..
sırtı sizin sırtınızla paralel değil mi
Suni sancı ile döner mi ki hiç duymamıştım
Ne kadar enteresan .Ben hep one bakiyor saniyordum.Hos benimki pek yuzunu gostermiyor.Aradan goruyoruz .Kizim hep net gosteriyordu. NST nasildi ? Kanala girmis mi ?Dönme ihtimali varmıs 2 3 saatte belli oluyomus bizde denicez dönmezse sezeryan
Benim kizda 16 ya cikmisti dogumdan 2 gun sonra.Kan gruplarimiz farkli diye bizi bir gece yatirdilar ama ölüm gibi biseydi.Ben uykusuz ,bebek aletin icinde .Gözlerini acmaması lazim .Cok kötüydü.Allah kimseye yasatmasın. Dogum sonrasi zor olacak farkindayim ve pisman olacagim onunda farkindayim ama hepimiz bir sekilde buyuduk diyorumfototerapi icin 20yi gecmesi gerek veya gun gun takip edilip yukselip yukselmedigine bakiliyor ona gore karar veriliyor
inan dogumdan sonra daha zor yasiyorum suanda Allah yardimcimiz olsun
Pazartesi kanaldaydı normal dogum pozisyonundaydı 2 cm acılmıstı simdi vucüdünü ters döndürmüş yüzü göbegime bakar duruma gelmiş kalada degil oyuzden daha acıklık ilerlemiyor suniyle dönebilir belki dedi doktorNe kadar enteresan .Ben hep one bakiyor saniyordum.Hos benimki pek yuzunu gostermiyor.Aradan goruyoruz .Kizim hep net gosteriyordu. NST nasildi ? Kanala girmis mi ?
Elbet gececek bu zamanlar. Bende diyorum Rabbim bir yerde kolaylastiracak yoksa nasil bas edecegiz.Benim kizda 16 ya cikmisti dogumdan 2 gun sonra.Kan gruplarimiz farkli diye bizi bir gece yatirdilar ama ölüm gibi biseydi.Ben uykusuz ,bebek aletin icinde .Gözlerini acmaması lazim .Cok kötüydü.Allah kimseye yasatmasın. Dogum sonrasi zor olacak farkindayim ve pisman olacagim onunda farkindayim ama hepimiz bir sekilde buyuduk diyorum
Benim sanirim sancilarim basladi.Belime belime sancilar girip cikiyor ama yalancida olabilir tabi.Ilkinde de boyle baslamisti.Elektrik carpmasi gibi .Belki gerek kalmadan hallolur .Neler neler varmis ilk kez duydum.Dedigim gibi ilk kizda son 3 gun once yuzu gayet karnima donuktu .Hayirlisi gonlunden ne geciyorsa .Sen ve bebegin icin hangisi saglikli olacaksa.Pazartesi kanaldaydı normal dogum pozisyonundaydı 2 cm acılmıstı simdi vucüdünü ters döndürmüş yüzü göbegime bakar duruma gelmiş kalada degil oyuzden daha acıklık ilerlemiyor suniyle dönebilir belki dedi doktor
İnşallah en kısa zamanda geçer canım. Çok geçmiş olsun.Antibiyotik kullaniyorum. Bi kac kiside yasamis demekki olabiliyor diye yorumladim . İnsallah kisa zamanda gecer
Ay inşallah keske oyle olsa.Hep dua ediyorum bu konudaElbet gececek bu zamanlar. Bende diyorum Rabbim bir yerde kolaylastiracak yoksa nasil bas edecegiz. ☺ Ya dogan bebegimiz kolay evlat olacak bizi uzmeyecek yada ablasi duzelecekinsallah
Hadi hayırlısı olsun sende alcan kucagına belli saglıkla gelsinler inşallahBenim sanirim sancilarim basladi.Belime belime sancilar girip cikiyor ama yalancida olabilir tabi.Ilkinde de boyle baslamisti.Elektrik carpmasi gibi .Belki gerek kalmadan hallolur .Neler neler varmis ilk kez duydum.Dedigim gibi ilk kizda son 3 gun once yuzu gayet karnima donuktu .Hayirlisi gonlunden ne geciyorsa .Sen ve bebegin icin hangisi saglikli olacaksa.
gözlerini bantlamıolarmı benım ilk kızım da yatmıştık gözlerini kapatıolardı.evet zor oluo benım normal doğumdu dikişlerim çok kötydü bide ilk çok yırtıldım arkama doğru baya dikiş vardı.çok zorlnmıştım hem pskolojık hem bedenenBenim kizda 16 ya cikmisti dogumdan 2 gun sonra.Kan gruplarimiz farkli diye bizi bir gece yatirdilar ama ölüm gibi biseydi.Ben uykusuz ,bebek aletin icinde .Gözlerini acmaması lazim .Cok kötüydü.Allah kimseye yasatmasın. Dogum sonrasi zor olacak farkindayim ve pisman olacagim onunda farkindayim ama hepimiz bir sekilde buyuduk diyorum
Aynilarini yasadim.Gozunde uyku bandi bisi vardi.Dediler aglamadikca alma icinden.Altta benimde 16 dikis falan vardi .Yataktan kalkamiyordum,tuvalete gidemiyordum.Bebek gozunu acacak diye uyuyamiyordum.Cok kotu bir geceydi.Allah tekrar yasatmaz insallah.Hele simdi evde kizim varken cok daha zor olur benim icingözlerini bantlamıolarmı benım ilk kızım da yatmıştık gözlerini kapatıolardı.evet zor oluo benım normal doğumdu dikişlerim çok kötydü bide ilk çok yırtıldım arkama doğru baya dikiş vardı.çok zorlnmıştım hem pskolojık hem bedenen
Hepimiz icin hayirlisi olsun.Az kaldi hepimizinHadi hayırlısı olsun sende alcan kucagına belli saglıkla gelsinler inşallah
Bende sadece uykuya geçerken ağzına sokuyorum sonra dalıyor uyuyor hemen alıyorum ağzındanBen yeni vermeye basladim çünkü Kızım surekli emmek istiyor ve emdikcede gaz yapip kivranmaya başlamıştı. 2 saatte bir emzirebilmek için emzik bize kaçınılmaz oldu. Uykuya dalabilmesi icin kullanacağım bir yandan da meme reddi yapar diye korkuyorum
Anne sütü çok iyi geliyor onunla temizleyebilirsin canımKızlar gözde çapaklanma sorunu yaşayan var mı yavrumun sağ gözü çok fena oldu bugün. Sürekli akıyor ve çapaklanıyor.
İnşallah yaşatmaz canım.biz atlattık çok şükür hafifti evde gecti bende kesın hastaneye alacaklar dedım hatta 2 kontroldede hep hazr gittim kendime kıyafet faln ayarladım öle gttım çok şükür doktr az görünüo canını yakmaya bile gerek yok dedi.Aynilarini yasadim.Gozunde uyku bandi bisi vardi.Dediler aglamadikca alma icinden.Altta benimde 16 dikis falan vardi .Yataktan kalkamiyordum,tuvalete gidemiyordum.Bebek gozunu acacak diye uyuyamiyordum.Cok kotu bir geceydi.Allah tekrar yasatmaz insallah.Hele simdi evde kizim varken cok daha zor olur benim icin
Göğüs ucu yıkamaya gerek yok diyor ben okuduğum kaynağı bulamadım ama en azından burada biriken sütü yıkamanız yazıyor Dikkat edelimTeşekkürler bilmiyordum...zararliysa bebek için bende bundan sonra yıkayıp vereyim. Bir de içine süt birikiyo du onu da vermeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?